kalami_ekloges_2007.jpg

Δεν θα απαντήσουμε ούτε στα ψεύδη, τις νέες “επινοήσεις” ,  τις συκοφαντίες, τα σενάρια, τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς  που αναφέρονται στην ιστοσελίδα ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του κ Λυκομήτρου. Αυτά και κρίση, και αντίληψη αλλά και την ικανότητα  έχουν να κρίνουν οι αναγνώστες που παρακολουθούν μάλλον άναυδοι  αυτό το ακατάσχετο υβρεολόγιο και τον οχετό που εκχέεται, καθημερινά,  από τον κατά τ άλλα γνωστό στην  Ομογένεια, τώρα πια και στην Ελλάδα, για τα έργα…τον…βιο…την παράνομη και έκνομη δράση, τις καταδίκες και όλα όσα συνθέτουν τον πολυτάραχο βίο του “μεγάλου τιμητή” του Ελληνισμού και της Ομογένειας των ΗΠΑ, Γιώργου Λυκομήτρου. 
 
Ύβρεις που δυστυχώς για εκείνον και την πολύχρονη 35ετη εμπειρία που διαθετει  μόνο πανικό προδίδουν και έλειψη ψυχραιμίας, για τις αποκαλύψεις που έρχονται όχι μόνο από το σκοτεινό του παρελθόν…αλλά και από τα όσα έκνομα διαδραματίζονται εκ μέρους του κ. Λυκομήτρου εις βάρους του Δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου.
 
Δεν θα σταθούμε ούτε στους χαρακτηρισμούς, ούτε στα ψεύδη. Αλλοστε ένας ψύχραιμος και νουνεχής σκεπτόμενος  νους μπορεί να διακρίνει το χοντροκομένο ψέμα, την διαστρέβλωση, την διαβολή, το ήθος και τελικά μπορεί να διακρίνει με σαφήνεια  το ποιος είναι στα αλήθεια ο Γιώργος Λυκομήτρος με όσα γράφει εις βάρος του δημοσιογραφου Α.Στεφανόπουλου.
 
Ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε στην δημοσιότητα κάποια  ακόμα στοιχεία που δείχνουν με  ντοκουμέντα-πάγια τακτική μας αυτή πάντα να αποδεικνύουμε όσα λέμε και γράφουμε-  το ποιος λέει αλήθεια και ποιος βουτά, την έτσι και αλλιώς βρώμικη πένα του σε βούρκο λάσπης.
 
Λάσπη που δεν κολλά έτσι κι αλλιώς,  αλλά επιστρέφει σε αυτόν που την πετά! Και όσο πιο πολύ λάσπη πετά τόσο μεγαλύτερο θα είναι το βουνό που θα τον καλύψει…Όσομ μεγαλύτερο το ψέμα τόσο περισσότερο θα λάμπει η αλήθεια.   
 
Δεν πρόκειται να απαντήσουμε ούτε στα μυθεύματα, και τα σενάρια που κατασκευάζει κάθε φορά που δημοσιοποιούνται νέα στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν πρόκειται να απαντήσουμε ούτε στα χαζά περί visas. Θα συστήναμε στον κ. Λυκομήτρο να  πάει να μάθει τι σημαίνει το {R} -και όχι ότι βρίσκει μπροστά του εν πλήρει συγχύσει και πανικό να το επιτρατεύει άκου “religious worker”!  Κρίμα τα 35 χρόνια στις ΗΠΑ…) Καλό θα ήταν επειδή πορφανώς έχει να πατήσει  στην Ελλάδα 35 χρόνια -και δεν είναι ο μόνος – άρα δεν έχει δει πως είναι τα  διαβατήρια  και τι σημαίνει το {Ι} ή το κάθε  διακριτικό. Δώσαμε στην δημοσιότητα  όλα τα στοιχεία για την visa του Α.Σ και αυτό που βρήκε να πει από “παράνομος και ημιπαράνομος” που ήταν ξαφνικά ο Στεφανόπουλος τώρα έχει παπαδίστικη visa! Αυτά μόνο γέλια προκαλούν…
 
Κανένα σχόλιο ή απάντηση δεν χρειάζεται και στα σενάρια που κατασκευάζει περί προβοκάτσιας  στην ομοσπονδία  για το επεισόδιο της 26ης Ιανουαρίου(010) που προακάλεσε άτομο  γνωστό για τα ψυχολογικά του προβλήματα  για το οποίο αποκαλύψαμε μια σειρά στοιχεία χωρίς να εκθέσουμε περισσότερα για την ψυχοπαθολογική του κατάσταση… Σενάρια και ψεύδη  που επιστρατεύει ο κ. Λυκομήτρος  προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη -αν και ουδείς δίδει ή έδιδε ποτέ σημασία στα γραφόμενα του –  άλλα ούτε και στα φαιδρά  σενάρια που επινοεί όντας κάθιδρος και ταραγμένος… τρέμοντας όχι τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του -γιατί ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται-αλλά  αυτό που τρέμει είναι τα νέα στοιχεία για την συγκλονιστική  σκοτεινή υπόθεση του “JOHN APOCOTOS”…
 
Πτυχές της οποίας δημοσιοποιήσαμε ήδη σε ένα πρώτο εισαγωγικό κείμενο. Υπόθεση θολή για την οποία όχι μόνο δεν απαντά και σφυρίζει αδιάφορα,  αλλά κάνει σα να μην αόκουσε τίποτα- την στιγμή που πλέον βοά  όχι μόνον η  απανταχού Ομογένεια  αλλά και όσοι ανυποψίαστοι  ενοχλούσε  στην Ελλάδα καθημερινά με τα 100εδες email  εδώ και χρόνια επιχειρώντας να πείσει ευατόν και αλλήλους ότι είναι ο μεγάλος τιμητής του Ελληνισμού και της Ομογένειας. Ο θεματοφύλακας θεσμών και αξιών…ηθών και εθίμων… Ο μεγάλος  διδάσκαλος της ηθικης και το κλέος του ήθους και  της ακεραιότητας!
 
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 2007, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ… 
 
Θα σταθούμε όμως στην τελευταία αναφορά -την οποια και έχουμε ξεχωρίσει μέσα σε κόκκινο όπως δείχνουμε και στο σχετικό διάγραμα μιας και ο κ. Λυκομήτρος σήμερα θα την εξαφανίσει ως δια μαγεία ως συνήθως… – ως προς τις αποκαλύψεις που προχώρησε το πρακτορείο μας για την κατάσταση στην Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας στις ΗΠΑ και ειδικότερα στην ΝΥ όπου η ομογένεια κυριολκετικά  θυμίζει καζάνι έτοιμο να εκραγεί με όσα καταγέλθηκαν και   αποκαλύφθηκαν…αλλά κυρίως όσα  άλλα  πολλοί γνωρίζουν -εδώ και χρόνια – για τα εσωτερικά δρώμενα στο αλληλοσπαρασσόμενο  εσωτερικό των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ απ’ άκρη σ άκρη των ΗΠΑ -και ειδικά στην ΝΥ- κάνοντας τις κομματικές οργανώσεις τα τελευταία 24ωρα  να μοιάζουν ηφαίστειο έτοιμο να εκργαεί!
 
Αυτά θα τα δούμε όμως σε εκτενές αναλυτικό αποκλαυπτικό ρεπορτάζ που θα δημοσιοποιηθεί σε προσεχείς συνδέσεις σας. 
 
Γράφει λοιπόν ο κ. Λυκομήτρος και εδώ πλέον δεν χρειάζεται πολύ για να διακρίνει κανείς τις “πηγές (παρά)πληροφόρισης” του ότι το 2007 ο Δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος πήρε χρήματα από την τοπική εκλογική επιτροπή της ΝΔ (βλ. Πέτρο Γαλάτουλα) για να πάει να ψηφίσει στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!
 
Δεν χρειάζεται να ειπωθεί ότι και αυτό όπως και σωρεία άλλων που αναφέρονται-και θα επακολουθήσουν όσο συνεχίζουμε την δημοσιοποιήση στοιχείων , αποδείξεων και ντοκουμέντων για την σκοτεινή και φρικτή υπόθεση του μυστηριώδους  θανάτου του JOHN APOCOTOS-  είναι ΕΙΔΙΚΑ  αυτή την φορά κατευθυνόμενα-θα δούμε από ποιον και γιατί-  αλλά και στοχευμένα  αποκύηματα νοσηρής φαντασίας με προφανή στόχο να πληγεί  το κύρος, το ήθος, η αξιοπιστία  και  η  κοινωνική και επαγγελματική υπόσταση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου.
  
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;
Πράγματι ο δημοσιογράφος Α.Στεφανόπουλος, ο οποίος ουδέποτε έκρυψε τις ιδεολογικές πεποιθήσεις του από τα πρώτα φοιτητικά του χρόνια στην κεντροδεξιά παράταξη με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, το μαρτυρούν άλλοστε η σχετική αρθρογραφία και οι πολιτικές του αναλύσεις, κατόπιν συστάσεως  και προτροπής του προέδρου της Νομαρχιακής της ΝΔ στις ΗΠΑ κ. Πέτρου Γαλάτουλα , εκείνη την προκελογική  περίοδο του 2007  αποδέχθηκε να συμμετέχει στο   πρόγραμμα  οικονομικής ενίσχυσης των αποδήμων που θα προσέρχονταν στην Ελλάδα  στις κάλπες της 16ης Σεπτεμβρίου(07). Είναι μια συνήθης πρακτική των μεγάλων κομάτων να ενισχύουν  οικονομικά -με κρατικά κονδύλια εννοείται, δηλαδή με λεφτά του ελληνικού λαού- την λειτουργία των κομμάτων σε αυτή την κορυφαία πράξη της δημοκρατίας μας. Ως εδώ καλά όλα.
  Ο Δημοσιογράφος αποδέχθηκε να συμμετέχει, με την προϋπόθεση ότι και αυτός όπως και άλλοι που προσκόμσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα λάβει το σχετικό αντίτιμο του εισητηρίου για την μετάβαση στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία. 
 
Όλα έγιναν νόμιμα όπως για 10αδες χιλλιάδες ψηφοφόρους είτε απόδημους από όλο τον κόσμο είτε ετεροδημότες που το(κάθε) κόμμα τους διευκολύνει στην μεταφορά τους για να πάνε να σχκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Πολύ δε περισσότερο για  εκείνους που βρίσκονται πέραν του ατλαντικού.
Ο Δημοσιογράφος-και δεν είναι ο μόνος – δέχθηκε   προσκομίζοντας όλα τα  απαραίτητα σχετικά δικαιολογητικά για την συμμετοχή του στην οικονομική προιμοδότηση του εισητηρίου.  Είναι το  επίμαχο πρόγραμμα αυτό  για το οποίο σήμερα καταγγέλεται,  όπως αποκαλύψαμε με στοιχεία ο πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ στις ΗΠΑ  κ.  Πέτρος Γαλάτουλας επώνυμα από παλαιό κομματικό στέλεχος της ΝΔ στις ΗΠΑ αλλά και στην Χαλικδική τον  κ. Βασίλειο Μπερζίκη! 
 
Φαίνεται όμως πως κάποιοι(sic) δεν υπολόγισαν σωστά, και  εκμεταλευόμενοι την ένταση και την διαμάχη  μεταξύ τους,  είτε έδωσαν εσκεμένα και σκόπιμα  ψευδείς πληροφορίες στον κ. Λυκομήτρο   για τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο με προφανέστατο στόχο να τον πλήξουν και να τραυματίσουν σε συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας στην  Ελλάδα  το κύρος και την υπόσταση του,  χρησιμοποιώντας τον Γιώργο Λυκομήτρο -άνθρωπο για όλες τις βρώμικες δουλείες – προκειμένου  να πετάξει λάσπη (συνήθως αυτά και στην οικτρή και τραγική οικονομική  κατάσταση που βρίσκεται ο κ. Λυκομήτρος  και με ένα, δυο 100αρικα γίνονται)…είτε -και αυτό είναι το εύκολο να διαπιστωθεί  δεν χρειάζεται να γίνει και ειδική έρευνα – ο κ. Λυκομήτρος το έβγαλε και αυτό  από το μυαλό του  όπως τόσα άλλα…
 
Μόνο που αυτή η βαριά “καταγγελία”  ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ  ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ-  δεν είναι απλά μια ύβρις και οι γνωστοί  χαρακτηρισμοί που  πετά  ο κ. Λυκομήτρος και ουδείς του δίδει σημασία.  Εδώ αναφέρονται συγκεκριμένα γεγονότα,  παραποιμένα και ψευδή, πέρα ως πέρα αναληθή και συκοφαντικά! 
 
Η αλήθεια είναι ότι πράγματι  ο κ. Στεφανόπουλος πήρε το ποσό των 400$ σε δυο δόσεις (200+200) αλλά ο κ.Π. Γαλάτουλας παρόλο που κράτησε όλα τα στοιχεία(δικαιολογητικά απόδειξη  συμμετοχής στις εκλογές και εισητήριο)  όταν ζητήθηκε  από τον κ. Γαλάτουλα να λάβει  σχετική απόδειξη ότι παρέλαβε όχι μόνο τα χρήματα  αλλά και ότι παρε΄δωσε τα σχετικά δικαιολογητικά, στοιχεία απαραίτητα για το κόμμα στον οικονομικό απολογισμό περπραγμένων για το που πήγαν τα 18.880$ που απέστειλε η ΝΔ, δικαιολογητικά  για τα οποία  ναι μεν υπέγραψε χωρίς  όμως ποτέ να πάρει αποδεικτικό! Τα δικαιολογητικά  προσκομίστηκαν  και  κρατήθηκαν όλα   από τον κ. Γαλάτουλα!(…) διότι ο δημοσιογράφος και στην Ελλάδ απήγε και ψήφισε στις εκλογές! 
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΡΩΤΟ:
 
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:
 
Βγάλτε τώρα για ακόμα μια φορά τα συμπεράσματα σας για τα όσα ελαφρά τη καρδιά σε  πλήρη πανικό γράφει -και ξεγράφει – ο κ. Λυκομήτρος με βαρύτατες συκοφαντίες και  κατηγορίες εις βάρος του  δημοσιογράφου κ. Αλέξανδρου Στεφανόπουλου..
 
Και τώρα γεννώνται πολλά καυτά και αμίλεικτα ερωτηματικά…  
 
Το εύκολο είναι να αποδώσει και αυτό το ψεύδος και την  λάσπη στον κ. Λυκομήτρο! Δεν είναι έτσι. Τα φορτώνουμε όλα στον “τρελό του χωριού” και την δουλειά μας κάνουμε και  ο τρελός, τρελός! Όχι δεν είναι έτσι! Το επαναλαμβάνουμε και το τονίζουμε.  Το λιγότερο που καίει τώρα τον κ. Λυκομήτρο είναι αν έλαβε ο δημοσιογράφος, Α.Σ.  από την ΝΔ χρήματα να πάει να  ή να μην  πάει να ψηφίσει, εδώ τον έχει ανακηρύξει τον μεγαλύτερο απατεώνα όλων  των εποχών (τι φοβερή τιμή και αυτή από τον ατίμητο…Γιώργο Λυκομήτρο…) και θα σταθεί σε χαμένη  σταγόνα στον ωκεανό;…
 
Ο κ. Λυκομήτρος για το μόνο που  αδημονεί και αγωνιά για τα νέα  στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η δημοσιογραφική σκαπάνη  για αυτή την  σκοτεινή υπόθεσης που έχει κωδικογραφηθεί ως υπόθεση “JOHN APOCOTOS” και  φυσικά τρέμει τις τυχόν επερχόμενες εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν το άνοιγμα της υπόθεσης εκ νέου ύστερα από σχεδόν μια 20ετια… Και αυτό σημαίνει νέα δίκη…νέα δικαστική και στυνομική έρευνα! Για όλα τα άλλα μια δεν δίνει! 
Άλλο το πρόβλημα που έχει με τον δημοσιογράφο μαι την δημοσιογραφική έρευνα που τρέμει  για την σκοτεινή υπόθεση “JOHN APOCOTOS”  και πολλά άλλα σκοτεινά σημεία  που έχει στην  35ετη πορεία του τα οποία δεν θα ήθελε να δημοσιοποιθούν για ευνοήτους λόγους αλλά  σταδιακά θα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας , και άλλο αυτή η συκοφαντία και  το συγκεκριμένο ψεύδος “ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ- ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΑΡΑΣΤΗΚΕ”!
 
Ψεύδος  που και εμπνευστή έχει με συγκεκριμένη στόχευση να πληγεί το κύρος, το ήθος  και κοινωνική και επαγγελματική αξιοπιστία  και ιθύνοντα νου…
galatoulas.jpgΝου ο οποίος τα τελευταία 24ωρα νιώθει να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του βλέποντας ανήμπορος -όντας –  τις τελευταίες  εξελίξεις που οδηγούν στο πολιτικό του τέλος δια βίου  και δυστυχώς επιχειρεί με βρώμικα μέσα και άθλιες μεθόδους να πιαστεί από κάπου, να στρέψει αλλού την έρευνα του κόμματος που έχει ήδη ξεκινήσει… με την ελπίδα η υπόθεση να μη φτάσει στην Ελληνική δικαιοσύνη….
 Αντί λοιπόν  να δώσει διέξοδο στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί εξ αιτίας του με την άφρωνη  και επιπόλαια εξοσιομανή τακτική του,   με μια ηρωική έξοδο πριν του δείξουν και επίσημα την έξοδο από το κόμμα… Εξέλιξη που προφανώς πλέον μετά και από αυτή την άθλια προβοκάτισα, δεν θα μπορέσει να αποφύγει. Ο Παναγιώτης Σκανδαλάκης ήταν και είναι ξεκάθαρος! Η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα και ας βγει εκεί η αλήθεια! Το ίδιο διαμηνύουν και από την Ριγήλης αλλά και δεκάδες άλλοι κομματικοί παράγοντες προς τον κ. Πέτρο Γαλάτουλα και τα μέλη της Νομαρχιακής στα οποία και  συνιστούν είτε να παραιτηθούν, έτσι και αλλιώς εκλογές έρχονται αλλιώς η  οριστική και αμετάκλειτη διαγραφή είναι προ των πυλών… 
 
Μόνο που ο κ. Λυκομήτρος δεν θα μπορούσε να μάθει για το άν πήρε ή δεν πήρε χρήματα ο δημοσιογράφος, επίσης ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο που παραβιάστηκε  από  κάποιον  μέλος της Νομαρχιακής αν όχι από τον ίδιο τον κ. Γαλάτουλα ο οποίος πλέον είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο, ότι εκτός συγκεκριμένων ατόμων που συνομιλούν μαζί του με έχοντας κοινό εχθρό  τον δημοσιογράφο που διερευνά σε βάθος και σκαλίζει απλιές υποθέσεις(…), ότι συνομιλεί μαζί του  και διότι εκείνος κρατά τα αρχεία επτασφράγιστα άρα ουδείς άλλος έχει πρόσβαση  στα στοιχεία αυτά εξ άλλου συνταγματικά είναι κατοχυρωμένη η μυστικότητα της ψήφου… Ο κ. Λυκομήτρος όμως δεν θα γνώριζε  το ένα μέρος της αλήθειας -ότι πήρε χρήματα για  το αντίτοιμο μέρους του εισητηρίου προκειμένου να πάει να ψηφίσει -και ουδέν μεπτόν ως εδώ-  ο δημοσιογράφος όπως δεκάδες άλλες χιλλιάδες απόδημοι και ετεροδημότες,    αν κάποιος “από μέσα”  δεν τον πληροφορούσε… Το ερώτημα είναι ποιος είναι αν δεν είναι ο κ. Γαλάτουλας ο οποίος όφειλε να εκδόσει όχι μόνο ανακοίνωση αμέσως για αυτή την βαρύτατη κατηγορία στην οποία πλέον καθίσταται συνυπεύθυνος αλλά και συνενόχος διότι παραβιάζονται σαφή συνταγματικά και βασικά ανθρώπινα δικαιώματα όπως η μυστικότητα της ψήφου και μια σειρά άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα…
 
Παραμένει όμως το δεύερο ερώτημα ποιος και γιατί να “δώσει” την μισή αλήθεια στον κ. Λυκομήτρο. Το γιατί είναι προφανές…το ερώτημα είναι ποιος ή ποια είναι αυτή που παραβιάζεσε τον νόμο; 
 
Και εδώ γεννώνται πολλά ερωτηματικά πλέον ευθέως για τον ίδιο τον κ. Γαλάτουλα ο οποίος αν και έχουν περάσει πέντε ημέρες και ακόμα τηρεί  ένοχη(;) σιγή ιχθύος…επιλέγοντας  αντί της αλήθειας και της ευθείας γεναίας  πολιτικής πράξης  που δεν είναι άλλη από την παραίτηση μέχρι αποδείξεως της αλήθειας και το κόμμα εκεί θα είναι να τον αποκαταστήσει, αν πράγματι έχει αδικηθεί από τους καταγγέλωντες-γιατί είναι και άλλοι αυτοί που καταγγέλουν τον κ. Γαλάτουλα… Δεν είναι μόνον ο κ. Βασίλειος Μπερζίκης παλαιό και ακέραια ηθική υπόσταση όλα τα χρόνια που βρίσκεται στην  οργανωμένη κομματική βάση. Το μεγάλο ηθικό ερώτημα πια που  πλανάται είναι αν μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για τον απερχόμενο  πρόεδρο της Νομαρχιακής της ΝΔ στις ΗΠΑ κ. Πέτρο Γαλάτουλα, ο οποίος αφενός εξακολουθεί να σιωπά ως προς την υπόθεση αυτή που τον καταγγέλουν επώνυμα και αφετέρου-και εδώ το ζήτημα είναι ακόμα πιο σοβαρό με απρόβλεπτες διαστάσεις-   βλέπει να παραβιάζονται   ευαίσθητα πρωσπικά δεδομένα…και όχι μόνον σιωπά προκλητικά αλλά πλέον  ήδη είναι η βαριά η σκιά της ένοχης συμπεριφοράς και της αδικαιολόγητης εως και ακατανόητης αυτής συμπόρευσης με τον κ. Λυκομήτρο  ο οποίος -τι μεγάλη τιμή για τον κ.Πέτρο Γαλάτουλα-να βρίσκει καταφύγιο “υπεράσπισης” από ποιόν από τον κ. Γιώργο Λυκομήτρο! Αν αυτό δεν είναι προσβολή για τον ίδιο τότε για ποιον είναι;  Και τι αλλο μπορεί να περιμένει αφού ήδη βλέπει ότι όσο περνούν τα 24ωρα απλά η απομόνωση μεγαλώνει και όλο και λιγότεροι του απαντούν στις συνεχείς αγωνιώδεις κλήσεις του στην Αθήνα και σε άλλα κομματικά στελέχη… πρωην και νυν…
Τώρα πια για τον κ.Γαλάτουλα, και με την τροπή που λαμβάνουν οι εξελίξεις μετά και τις σημερινές μας αποκαλύψεις θα  είναι ακόμα πιο δύσκολα για εκείνον  αφού  επιλέγει να ταυτίζει την  πολιτική του ιστορία  συν τοις άλλοις  με τον  κ. Γιώργο Λυκομήτρο…
Γιατί και τα λάθη ανθρώπινα είναι, και ουδείς πια εκτελεί ή κόβει κεφάλια- αν υπάρξει παραδοχή του λάθους αρκεί να μην υπήρχε δόλος και σκοπιμότητα για να φτάσουν τα λεφτά που πιθανόν λείπουν…σε κάποια τσέπη…
Πόρρω  όμως απέχει η  παραδοχή, ενός έστω σοβαρού ηθικού και πολιτικού λάθος- από την ταύτιση με το ψεύδος, την συκοφαντία και την  προσπάθεια ηθικής εξόντωσης   που επιχειρεί με λάσπη και  τα ασύστολα ψεύδη ο κ. Λυκομήτρος ο οποίος με τις εξελίξεις αυτές καθιστά συνένοχο και τον κ.Γαλάτουλα ο οποίος και την αλήθεια γνωρίζει για το αν πήγε η δεν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές το 2007 ο δημοσιογράφος Αλεξανδρος Στεφανόπουλος και  σκοπίμως την αποσιωπά… Αν αυτό δεν είναι δόλος και σκοπιμότητα με στόχο την τότε τι είναι ;  Και οι πέτρες γνωρίζουν στην Ομογένεια ότι ο νε λόγω δημοσογράφος όχι μόνο είχε προειδοποιήσει τον κ. Γαλάτουλα για την καταιγίδα που έρχεται και την θύελλα που προμυνείονταν όσο το θέμα  των καταγγελιών του κ. Β. Μπερζίκη  έμενε στα συρτάρια του κ. Γαλάτουλα  υποτιμώντας τους πάντες και υπερεκτιμώντας εαυτόν βάζοντας ακόμα και στοίχημα προδικάζοντας αποτελέσματα και εκλογές σε οργανισμούς και κομματικές οργανώσεις…  Γνωρίζουν αρκετοί ότι ο δημοσιογράφος Α.Σ.  πάντα συνέστηνε στον κ. Γαλάτουλα σύνεση. Φρόνιση. Και σταδική έξοδο από τα κοινά καταξιωμένος  έχοντας φτάσει ήδη  στο αξίωμα του προέδρου της Νομαρχιακής της ΝΔ. Τώρα τι θα κάνει; Μπορεί να παραμείνει  στο κόμμα μέσα μετά από αυτή την λαίλαπα που ήδη ξεκίνησε και την θύλλεα που δεν λέει  να κοπάσει;  Η μοναδική λύση  είναι  γνωστή ήδη και του την έχουν συστήσει αρκετοί…
Όσο για τον κ. Λυκομήτρο  ας συνεχίσει να απειλεί  και να τρομοκρατεί και  άλλους.. το αποτέλεσμα για εκείνον το ίδιο θα είναι…όσο και αν επιχειρεί να μπλέξει το κουβάρι, πετώντας λάσπη, με συνεχείς ύβεις και χαρακτηρισμούς απλά μας επιβεβαιώνει…Εμείς μιλάμε με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα  και εκείνος το χαβά του… πετά λάσπη στον ανεμιστήρα και όπου  κολήσει…
Εσείς διαβάζετε, και νούν έχετε και αντίληψη και κρίση. τα συμπεράσματα δικάσας.
 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ “JOHN APOCOTOS”… function olMouseMove(e) { var e = e ? e : event; if (e.pageX) { o3_x = e.pageX; o3_y = e.pageY; } else if (e.clientX) { o3_x = eval(“e.clientX+o3_frame.” + docRoot + “.scrollLeft”); o3_y = eval(“e.clientY+o3_frame.” + docRoot + “.scrollTop”); } if (o3_allowmove == 1) {runHook(“placeLayer”,FREPLACE);if(olHideForm)hideSelectBox(); } if (hoveringSwitch && !olNs4 && runHook(“cursorOff”, FREPLACE)) { olHideDelay ? hideDelay(olHideDelay) : cClick(); hoveringSwitch = !hoveringSwitch; } }
g_lykomitros1_.png
Διαβάστε περισσότερα…