Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Είναι τόσα πολλά αυτά που θα ήθελα να σας πω και να σας γράψω για τον πάντα ενδιαφέροντα δικό μας μοναδικό και αξεπέραστο (μικρό)κοσμο,  της Ομογένειας στην ΝΥ στην Αστόρια, το Σικάγο, τη Βοστώνη, την Φιλαδέλφεια,  και αλλού όπου υπάρχουν Έλληνες στον κόσμο,  τόσα πολλά … μα τόσο λίγο ενδιαφέροντα…τόσο μα τόσο μικρά… μπροστά σε αυτά που τους επόμενους μήνες, μετά τον Μάιο,  θα δούμε να συντελούνται με επίκεντρο την πατρίδα μας… που όλα αυτά που εμείς καταγράφουμε εδώ κατά κύριο λόγο και σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στον κόσμο της Ομογένειας στις ΗΠΑ και αλλού, που ειλικρινά μοιάζουν όλα αυτά έστω και για το δικό τους το μικρόκοσμο σημαντικά, εν τούτοις μικρά ασήμαντα και εν πολλοίς αδιάφορα για το σύνολο της πορείας του Ελληνισμού και γενικότερα της πατρίδας μας αυτές τις κρίσιμες ώρες. 

Τόσα πολλά και τόσο σημαντικά αυτά που έρχονται, ιστορικά θα έλεγα αφού από εκεί-από την μικρή Ελλάδα των 12.000.000 και των 3.000.000 οικονομικών μεταναστών- θα αρχίσουν οι  μεγάλες ανατροπές στον κόσμο της κεντρικής  Ευρώπης που θα προσθέσουν ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο με πολλές – πολλές σελίδες  στα βιβλία της ιστορίας των αμέσως επόμενων μελλοντικών γενναίων. Τόσο πολλά και τόσο κοσμογονικά όσα θα γίνονται  στο εξής με την μορφή χιονοστιβάδας και ραγδαίων εξελίξεων  αυτά που   θα  καταγράφουν τα διεθνή  ειδησεογραφικά δελτία για την Ελλάδα  σε όλο τον κόσμο επικεντρωμένα  και αλληλένδετα με την μικρή  πατρίδα μας… αυτό που θα βλέπουμε σε λίγους μήνες θα είναι ένα ντόμινο εξελίξεων… ένα – ένα θα πέφτουν τα τουβλάκια της Ευρωπαϊκής Νομισματικής  Ένωσης  και  όλα  αυτά θα γίνουν από τον Μάιο και μετά…  Ραγδαίες οι εξελίξεις και οι ανακατατάξεις σε πολιτικό επίπεδο και όχι μόνο. Εξελίξεις ντόμινο  και για την Ευρώπη   που δοκιμάζεται η αντοχή και η συνάμα η  συνοχή της.  Εμείς εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός, και μέσα από έγκυρες αναλύσεις, ρεπορτάζ και άρθρα ειδικών  θα τα καταγράφουμε και θα σας ενημερώνουμε συμπληρώνοντας την ενημέρωση και πληροφόρηση σας στο δικό μας τον τομέα και με τον δικό μας τρόπο.  Όλα αυτά και πολλά άλλα θέματα θα τα δούμε και πάλι ξανά μαζί 24ωρες το 24ωρο.  168ωρες την εβδομάδα. 7 ημέρες  συνεχώς.12 μήνες διαρκώς και αδιάκοπα. 365 ημέρες το χρόνο. Από σήμερα ξεκινάμε την Β. Περίοδο. Με νέα θέματα. Νέες αποκαλύψεις. Πολλά και καυτά ρεπορτάζ. Είμαστε μαζί συνεχώς στον απέραντο  κόσμο του διαδικτύου από τα τέλη του 2004 με το πρώτο μας blog που ανοίξαμε τότε όταν ακόμα στην Ελλάδα η έννοια του blogin ήταν κάτι εντελώς άγνωστο στον πολύ κόσμο και κυρίως στους δημοσιογράφους. Από τον Απρίλιο του 2006 ξεκινήσαμε μαζί την επίσημη ιστοσελίδα η οποία σας κράτησε συντροφιά 1500 ημέρες διαρκώς. Με αποκαλύψεις και θέματα που συζητήθηκαν και αναμεταδόθηκαν στην Ελλάδα. Οι μόνιμοι αναγνώστες μας γνωρίζετε. Για εσάς που δεν μας ξέρετε σας συνιστούμε να διαβάσετε πολύ την ενότητα ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ εκεί θα βρείτε ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για τα ενδιαφέροντα, τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις μας. Θα μπορούσα να ξεκινήσω θριαμβολογώντας ή έστω κομπάζοντας με υπερηφάνεια για την αποκλειστική συνέντευξη του  John Brady Kiesling:  του  διπλωμάτη που τα έβαλε με το σύστημα Bush όμως είναι κάτι παραπάνω από  βέβαιο πως όχι μόνο θα διαβαστεί αλλά θα προκαλέσει και αίσθηση στην Ελλάδα λόγω των όσων μας λέει, δίνοντας ειδήσεις  ο ξεχωριστός και θαρραλέος αμερικανός διπλωμάτης.

Υπάρχουν πολλά που θα βρείτε να διαβάσετε και να μελετήσετε στην ανανεωμένη διαδραστική ιστοσελίδα μας η οποία καθημερινά θα γίνεται και καλύτερη με περισσότερα θέματα αλλά και αμεσότητα επικοινωνίας μαζί σας.

Κατά τα άλλα ξέρω, εσείς οι εδώ οι της Ομογένειας στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο που μας παρακολουθείτε  καταλαβαίνω θέλετε να μάθετε πολλά. Μερικοί καλόπιστα αναζητάτε απαντήσεις στις εύλογες απορίες σας που είδαμε στα εκατοντάδες email σας με τα οποία καθημερινά μας βομβαρδίζετε και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Δεν ξέρω από πού να αρχίσω;  Να γράψω για όσα προηγήθηκαν  πριν βγούμε;  Να γράψω γιατί  βγήκαμε εκτός λειτουργίας για καμιά 15αριά μέρες-μέσα στον Φεβρουάριο-   και  οργιάσανε οι φήμες οι διαδόσεις, τα σχόλια και οι γνωστοί ψίθυροι των  «φίλων» μας.  «τον έκλεισαν» …»,  «τον συνέλαβαν…», «του τα μαζέψανε όλα…», «του έκλεισαν οι Αρχές…» και άλλες τέτοιες μπούρδες που ακούγαμε και απλά χαμογελούσαμε με το κατάντημα τους…. Να γράψω για τις τεχνικές δυσκολίες που συναντήσαμε προκειμένου  να στήσουμε το νέο αποτέλεσμα που βλέπετε;

Να γράψω για όσα ζήσαμε προ και μετά της μεταχρονολογημένης  παρελάσεως των  (Νέο) Ελληνό Αμερικανών και Αμερικανό  Ελλήνων στην 5η Λεωφόρο της ΝΥ  στις 18 Απριλίου(010); Να σχολιάσω τα παρασκήνια των κομματικών(ΠΑΣΟΚ + ΝΔ)  συναντήσεων εδώ στην ΝΥ  των πολιτικών μας τώρα που μας ήρθαν στην ΝΥ οι εξ Ελλάδος Βουλευτές; Να γράψω  για το ρεπορτάζ  που αφορά τον Πέτρο  Γαλάτουλα και τα όσα θλιβερά συμβαίνουν; Να σχολιάσω για ακόμα φορά τα τεκταινόμενα στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ προ και μετά της παρελάσεως και όσα ευτράπελα καταγράψαμε από καταγγελίες Ομογενών;

Να γράψω για τα λαμόγια που περιφέρονταν σα τα κοράκια γύρω από τους Βουλευταράδες μας  για τις γνωστές αναμνηστικές φωτό; Να γράψω για την γενική επιστράτευση που κήρυξαν  όλα τα γνωστά λαμόγια,  βρώμικα  και ανήθικα παρασιτικά   στοιχεία που κυκλοφορούν στην ΝΥ  εναντίον μου που βάλθηκαν (εχθροί, φίλοι και αντίπαλοι) να «διαφωτίσουν»  τους  εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου για το πόσο «επικίνδυνος» είμαι με τις γνωστές  λάσπες που αναπαράγουν αλλά κανείς δεν τολμά να μιλήσει ενώπιον μου ; Τι περίεργο πράγμα τουλάχιστον τέσσερις από τους  επτά(βουλευτές)  που ήρθανε μου είπανε τα ίδια σχόλια που τους μεταφέρανε οι γνωστοί  περιφερόμενοι  «καλοθελητές»  και όλοι μαζί,  και οι τέσσερις σε διαφορετικές συναντήσεις και άσχετοι μεταξύ τους,  με μια φωνή μου είπανε «δεν έχω ξανά συναντήσει τέτοιο μένος! Ρε αυτοί  δεν παίζονται!  Όλοι την ίδια κασέτα  λες και ήταν συνεννοημένοι…

Να γράψω για όσα έγιναν το δίμηνο Φεβρουάριου –  Μαρτίου στην γνωστή υπόθεση που αποκαλύψαμε στις 29 Ιανουαρίου 2010   με τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Γαλάτουλα, «προέδρου» της Νομαρχιακής στην ΝΥ της ΝΔ;  Να γράψω για τις «ανατροπές»  που επακολούθησαν με τους εκβιασμούς, τις πιέσεις προς τον Βασίλη Μπερζίκη για να ανακαλέσει τις καταγγελίες, με τις υποσχέσεις, τις συνωμοσίες, και τις γνωστές μηχανορραφίες του  κ. Πέτρου  Γαλάτουλα;

Να σας γράψω τις νέες περιπέτειες της Ομογένειας που έρχονται με τις εκλογές στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων; Να σας γράψω για την απόφαση του Πέτρου γαλάτουλα να ανοίξει δικό του τηλεοπτικό πρόγραμμα προκειμένου να φαίνεται και να υπάρχει στα κοινα;

 Αυτά και πολλά άλλα πλέον  θα τα διαβάζετε και  στο Blog greekamericannewsagency.blogspot.com και στον χαριτωμένο αγαπημένο παιχνιδιάρικο τρωικτικό τον ΑΣΒΟ  τα οποία θα ενημερώνονται μόνιμα πλέον και καθημερινά με μικρά και μεγάλα θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό γενικότερα των ΗΠΑ και αλλού ότι μαθαίνουμε διαβάζουμε βλέπουμε και ακούμε.

θα τα διαβάσετε όμως όλα αυτά  στα σχετικά ρεπορτάζ, όπως θα διαβάσετε και τον φάκελο έρευνα  περί ΝΔ στην ΝΥ  [που ξεκινά από σήμερα να δημοσιεύετε όπως θα μάθετε και θα ενημερωθείτε έγκυρα  και για όλα  όσα ειπώθηκαν από  τον Παναγιώτη Σκανδαλάκη προς τους κομματικούς της ΝΔ στην ΝΥ  και τα τελεσίγραφα που έστειλε προς ορισμένους στα ρεπορτάζ  που θα ακολουθήσουν σε προσεχείς συνδέσεις σας… υπάρχει ένας πλήρης φάκελος με αποκαλύψεις και πλούσιο ρεπορτάζ που θα χρειαστείτε ώρες αν όχι ημέρες  για να διαβάσετε και να ολοκληρώσετε την γνώμη και την άποψη σας.

Λοιπόν από σήμερα  -Δόξα τω Θεώ- ξεκινάμε επιτέλους και πάλι μαζί σας!  24ωρες το 24ωρο. 7ημέρες την εβδομάδα. 365 ημέρες το χρόνο. 12μήνες συνεχώς χωρίς διακοπή online ενημέρωση και πληροφόρηση.

Ύστερα από σχεδόν 2 ½ μήνες ( φαινομενική  ξεκούραση )  που απλά ήμασταν online εορτάζοντας τα πέντε χρόνια μας με τα flash- spot – video,  που έπαιζαν ως  flash back διαγράφοντας αυτή την 5αετη  πορεία με μια σειρά ενδεικτικά video, είμαστε και πάλι εδώ!  Έτοιμοι να συμβάλουμε  συμπληρώνοντας  και εμείς στο δικό μας τον τομέα  στην  δική σας ενημέρωση. Την έγκυρη και έντιμη πληροφόρηση. Την αξιόπιστη και με επαγγελματικά  κριτήρια ενημέρωση σας για ότι αφορά τον απανταχού Ελληνισμό.

Έτοιμοι για τις επόμενες αναμετρήσεις:  Με την σήψη. Την βρωμιά. Την λάσπη. Τα δυσώδη ψεύδη και τις συκοφαντίες.   Την ανομία και την παρανομία.  Στα προσεχή θέματα μας έχετε πολλά να μάθετε και να διαβάσετε.

ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΘΕΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:

Έχετε πολλά να μάθετε και να δείτε. Έχετε πολλά να διαβάσετε και ακόμα περισσότερα να πληροφορηθείτε. Μια πρόγευση σας δίνω για ορισμένα από τα θέματα που τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν.

-ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ…

-ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ…ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ  ΤΟΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

-ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

-ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ;

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ…

-ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΘΑ ΑΡΕΙ ΤΟ ΒΕΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ;

-ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΡΟΤΕΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – OBAMA ;

-ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΤΠΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ…

-ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ…

ΕΠΙΣΗΣ στα επόμενα θέματα μας  ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

ΠΟΙΟΣ  ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ…

ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ…

…Και «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ»…

…ΣΤΗΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ;

…ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ…

ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ;

ΜΕ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ;

ΠΟΙΟΥΣ; ΠΟΤΕ;  ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ;

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ   ΑΠΑΤΕΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ;

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ!

ΠΩΣ ΠΑΡΕΝΕΒΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ;

ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ;

3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!

ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ…

ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ…

ΠΟΛΙΤΙΚΟ…ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ…

ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ  ΣΟΚΑΡΕΙ!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ  ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!

ΣΤΟ GREEK AMERICAN NEWS AGENCY.COM

 

AKOMA:

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

ΠΟΥ ΠΑΕΙ  Ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ;

ΠΟΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;

ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ   ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΕ;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;

ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

… ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΚΗΣ…

«ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ..ΘΑ Σας ΠΑΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…»

ΟΛΗ Η ΚΑΥΤΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΙΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ;

###########################################################################

Και όλο το παρασκήνιο για τα δυο  10χρονα δίδυμα παιδιά από την  Αφρική

Πότε και πως έφτασαν στην Ελλάδα;

Πως περνάνε στην Κιβωτό του Κόσμου

Τι λέει ο π. Αντώνιος Παπανικολάου;

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ- ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΑΣ :

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ 5η ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΡΑΧΕΣ…

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΡΘΑΝΕ;

ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ; ΤΙ ΦΑΓΑΝΕ; ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΑΝΕ;

ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ…

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ…

ΟΙ ΧΟΡΟΙ…ΟΙ  ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ….

ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…

Και ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…

ΕΠΙΣΗΣ θα μάθετε

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ «ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ» Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ;

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ  ΣΤΕΛΝΕΙ  ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ»…

ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ» ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ  ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΩΤΗ ΣΙΑΝΝΗ;

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ 17.000 EUROS ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007 ;

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ;

ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ;

ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ «ΕΝΟΧΩΝ»;

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ  ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ;

«ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ» ! ΛΕΝΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΝΥ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΜΕΛΕΜΗ! ΜΕΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΝΥ

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ;

ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ…  ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ…

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΘΑΚΟΥ…

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ;

ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ –ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ…

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ  ΕΧΘΡΟΙ… ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ;

ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΣΕΚΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ;

ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;

ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ  ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΝΕΟΙ»  ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ;

ΠΟΙΑ «ΝΕΑ» ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

Θα αναφερθούμε αναλυτικά αυτό για το οποίο γράφουμε αναλυτικά και μόνιμα εδώ και χρόνια για ΠΑΝΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ περί ΑΛΛΑΓΗσ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ   ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ… ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ…

ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ:

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ «ΣΤΗΝΕΙ» ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «ΕΛΕΓΧΕΙ»;

Πως τους  «ελέγχει»;

ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ»;

ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ  ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ;

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ…ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

… ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ «ΕΞΟΥΣΙΑΣ»  ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΠΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ;

ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΥΣ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ» ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ…

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ 2000…;

ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ- ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ

ΔΥΟ ΧΙΩΤΕΣ…

ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

ΔΥΟ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ  ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ…

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

 

ΕΠΙΣΗΣ θα διαβάσετε

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΕΓΚΥΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΝΕΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΟΜΟΓΕΝΗ   ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΛΙΤΗ!

 

Θα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ… ΣΤΙΣ ΗΠΑ…ΤΑ ΤΡΑΣΤ… ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ… ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

ΤΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ  ΜΜΕ… ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ… ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ… ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ…

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ… ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑΣ…

KAI Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…