Γράφει ο *Αμφικτύων

Η χώρα από ημερών τελεί υπό ξένη κατοχή του ΔΝΤ. Του λοιπού  η χούντα  Παπανδρέου, ουδεμία δημοκρατική νομιμοποίηση   έχει και όλες της οι πράξεις είναι  άκυρες. Ο  G.A.P εξηπάτησε τον Ελληνικό λαό με απανωτά και τερατώδη ψεύδη. Ούτε κοινός απατεώνας !! Αυτός   κατέστησε τη χώρα «βληματοδόχη» των διεθνών κερδοσκόπων και έγινε κεκράχτης του ΔΝΤ. Δεν μπορεί να εξηγηθεί η ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε  η χώρα ως εδώ. Κανείς ως τώρα δεν μας εξήγησε με αριθμούς πότε και πως έγινε το κακό. Κανείς δεν μας είπε ποιες είναι ο εναλλακτικές λύσεις . Μας φλόμωσαν στα ψέματα   και χάσαμε την εμπιστοσύνη μας. Τώρα υπάρχει δυσαρμονία μεταξύ της χούντας G.A.P και του λαού.  Η χούντα  Παπανδρέου έχει αυτοαναιρεθεί διότι συνεργάζεται με τους ξένους εισβολείς για να μας περάσει τα πιο σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα και την απώλεια μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας και της ακεραιότητος της πατρίδος . Μια χώρα μπορείς να την υποτάξεις, είτε με τα όπλα, είτε οικονομικά .  Ο Ανδρέας Παπανδρέου έμαθε τους Έλληνες να ζουν με δανεικά, ενώ παράλληλα διέδωσε την διαφθορά και συναλλαγή στο δημόσιο βίο.  Οι κυβερνήσεις που επακολούθησαν (Μητσοτάκη , Σημίτη και Καραμανλή) χρέωσαν   δυσβάστακτα τη χώρα με την δημιουργική λογιστική και με την χαλάρωση των ελέγχων, πράγμα που ενίσχυσε την φοροδιαφυγή, φοροκλοπή, διαπλοκή με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους . Τη χαριστική βολή έδωσε το «μεγάλο φαγοπότι»:

1/ Των Ολυμπιακών Αγώνων που ακόμη και σήμερον δεν γνωρίζουμε  το κόστος(μεταξύ 12 και 30 δις 😉

2/ Η φούσκα του Χρηματιστηρίου που χάθηκαν περί τα 34 τρις. δραχμές

3/ Τα δομημένα ομόλογα  των Ασφαλιστικών Ταμείων με την δημιουργική λογιστική

και με την τοποθέτηση τους σε τίτλους-φούσκες του Χρηματιστηρίου .

4/ Οι χαριστικές αναθέσεις έργων στα τρωκτικά της εξουσίας και τους «εθνικούς προμηθευτές»  με τις μίζες φυσικά.

Με την αλόγιστη σπατάλη γαλουχήθηκαν  οι νέοι   να ξοδεύουν πέραν των δυνάμεων τους,  χωρίς να εργάζονται(όρα καφετέριες Κολωνακίου, Εξαρχείων, συνοικιών τις πρωινές ώρες κλπ)  Η   χώρα  δεν μπόρεσε να ανταγωνισθεί τους  εταίρους στην ΕΟΚ και Ευρωζώνη.  Δεν μπόρεσε να προσαρμοσθεί  στην παγκοσμιοποίηση και στην  ανέλιξη της Κίνας στο προσκήνιο ως «το παγκόσμιο εργοστάσιο». Για να ανταγωνιστεί η πλούσια Δύση τη φτωχή Κίνα πρέπει να προσαρμόσει  το βιοτικό επίπεδο του Δυτικού σε αυτό του Κινέζου εργαζόμενου.  Φταίει βέβαια και το νεοφιλελεύθερο δόγμα που προβλέπει κοινωνίες των 2/3 (  1/3  πλούσιοι και   2/3 φτωχοί)  με εξαφάνιση της  μεσαίας τάξης . Τώρα η αναλογία αυτή έχει γίνει δυσμενέστερη για τους φτωχούς.

 

Η κατάρρευση της Ελληνικής παραγωγικής βάσεως

 

Άρχισε με τα πανωτόκια που έβαλαν οι Τράπεζες , με νόμο της Ν.Δ το 1977. Τότε έγιναν προβληματικές βιομηχανίες και  οι πρώτες   κρατικοποιήσεις . Το 1981 το   ΠΑΣΟΚ  θέλησε  να τις εξυγιάνει ανεπιτυχώς . Προς τούτο προέβη σε βαρύτατο δανεισμό , αλλά στην πραγματικότητα δημιούργησε «μαύρες τρύπες». Δυστυχώς το χορό της ξέφρενης χρέωσης και της ‘ντόλτσε βίτα’ με δανεικά συνέχισαν με συνέπεια όλες οι  μετέπειτα κυβερνήσεις (Πασοκικές και Νεοδημοκρατικές)  Το πολιτικό-οικονομικό  σύστημα ήτο δέσμιο του δόγματος της σπατάλης και της κομματικής κραιπάλης και συναλλαγής ,  για την αναπαραγωγή του. Έτσι πορεύθηκε η χώρα κατά  την μεταπολίτευση και κατόρθωσε το ακατόρθωτο:  Να αφανίσει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Βιομηχανία, Βιοτεχνία, Εμπόριο) και κάθε επιχειρηματική και  παραγωγική πρωτοβουλία. Εκτοτε έκλεισαν ή έφυγαν οι περισσότερες επιχειρήσεις και μάλιστα τις χρηματοδοτούσε το κράτος  για την μετεγκατάσταση τους στα Βαλκάνια. Το εθνικό εισόδημα ανέβαινε πλασματικά, κυρίως από τα κονδύλια της ΕΟΚ. Αλλά κι’ αυτή η ανάπτυξη εσπαταλάτο σε έργα βιτρίνας , κλοπές και κατανάλωση.    Για την πτώση του συστήματος    ευθύνονται σοβαρώς και τα κόμματα της Αριστεράς καθώς και οι  Συνδικαλιστικές ηγεσίες (καταχρηστικές απεργίες, υπέρμετρες διεκδικήσεις,  καταλήψεις, διαμαρτυρίες, χαλάρωση   θεσμών, απειθαρχία στο νόμο  κλπ) Η κατάσταση επιδεινώθηκε και από την  δράση   των  κρατικοδίαιτων  τρομοκρατικών οργανώσεων , των αναρχικών και κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας.

 

Επίθεση  χαμηλής εντάσεως

 

Εδώ και χρόνια  η χώρα δεχόταν ύποπτες  επιθέσεις «χαμηλής εντάσεως» από τα  ίδια  σκοτεινά κέντρα που μας στοίχισαν σοβαρές υλικές ζημίες.   Τα πουλημένα ΜΜΕ, που παραπληροφορούν συστηματικά το λαό, μας κατηγορούσαν σαν ‘συνωμοσιολόγους’ , ευφάνταστους, εθνικιστές κ.α, όταν γράφαμε ότι ήτο συνωμοσία, ήτοι:

1/ Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, κατά την διάρκεια προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων ( διεθνής εκστρατεία των  ΜΜΕ, κρατική και μη-κρατική τρομοκρατία )

2/  Κάψιμο της Πελοποννήσου, της Αττικής, συμπεριλαμβανομένης και της Αρχαίας Ολυμπίας ,

3/   Επιβολή του Σχεδίου Ανάν για την καταστροφή της Κύπρου(ευτυχώς ανεπιτυχής)

4/  Ανακήρυξη από τις ΗΠΑ των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» –  Συνέχιση προκλήσεων από τα Σκόπια  με την γνωστή απολυτρωτική  τους πολιτική .

5/  Τα Δεκεμβριανά επεισόδια(2008)  που κατεστράφη το κέντρο των Αθηνών .

6/  Ανεπιτυχής προσπάθεια των ΗΠΑ να  εντάξουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ (διάσκεψη Βουκουρεστίου) με το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας

7/ Πίεση και απειλές για την ματαίωση  υπογραφής της συμφωνίας του Ρωσικού αγωγού Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη.

8/ Εισβολή 4-5 εκατ. λαθρομεταναστών από Τουρκία για την αλλοίωση της Ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική και πολυεθνική . Καταστροφή  του κέντρου της Αθήνας , κατακόρυφη  αύξηση του εγκλήματος   και  επιβάρυνση της οικονομίας  (υγεία , παιδεία, ασφάλεια, πρόνοια, εγκληματικότητα κλπ)

9/  Δράση 5φαλαγγιτών και πρακτόρων  οι οποίοι πραγματοποιούν  ‘ Ψυχολογικές Επιχειρήσεις μεγάλης εντάσεως’. Σκοπός τους η αμφισβήτηση  της ελληνικότητας  , της ιστορίας , η αλλαγή των συνόρων μας, η αλλοίωση της εθνικής  συνείδησης, της εθνικής  ταυτότητος , η εξασθένηση της εθνικής  μας  συνοχής, της μνήμης και η  μεταβολή μας σε πολυεθνικό μαζοπολτό . Και εν πολλοίς το επέτυχαν με την αδρανοποίηση  της νεολαίας μας.  Τα κόμματα εξουσίας όλο αυτό τον καιρό δανείζονταν υπερμέτρως και αφρόνως και ανέχθηκαν τα πάντα. Συνεργάσθηκαν ή επέτρεψαν  τη δράση  γνωστών ολιγαρχών ,  διαπλεκομένων  κέντρων,  ληστών του δημοσίου χρήματος και  μαφιόζων. Συνεργάσθηκαν στην ξέφρενη σπατάλη , διαρπαγή ,   καταδολίευση του δημόσιου πλούτου και στην διάλυση   του κρατικού μηχανισμού , ακόμη και των σωμάτων ασφαλείας. Χαλάρωσαν την επαγρύπνηση της άμυνας στον ευαίσθητο χώρο του Αιγαίου-Θράκης και ευνόησαν την   λαθρομετανάστευση . Και ενώ η οικονομία κατέρρεε αυτοί συναγωνίζονταν εναλλάξ ποιός θα διορίσει τους πιό πολλούς και θα κάνει τις  φανταχτερότερες σπατάλες, ταξίδια και άσκοπες  επιδείξεις πλούτου και χλιδής. Ο λαός βλέποντας όλη αυτή τη σπατάλη δεν πίστευε ορισμένες μεμονωμένες φωνές που μιλούσαν για πτώση και καταστροφή. Τους θεωρούσε καταστροφολόγους . Όλα έβαιναν καλώς , του έλεγαν  τα διαπλεκόμενα και ένοχα κανάλια των αργυρώνητων παπαγάλων και των λωποδυτών καναλαρχών.  Έτσι βραδέως αλλά σταθερώς η  χώρα ανοχύρωτη και χωρίς αντιστάσεις  διολίσθησε στα χέρια  των κερδοσκόπων, της Goldman Sachs, των Headge Funds , του Soros της CIA , Mossad,  ΜΙΤ και  των ξένων κέντρων εξουσίας. Η ελληνοτουρκική προσέγγιση κατέληξε σε  νέα-οθωμανοκρατία .  Όμως τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει  προσωπικά  ο αμερικανοτραφής    αμερικανοεβραίος  Γ.Α.Π  ο οποίος  έκανε το παν για να φέρει τη χώρα στην Αμερικανοκρατία μέσω του ΔΝΤ. Αυτός πρέπει να συλληφθεί και καταδικασθεί για εγκλήματα εσχάτης προδοσίας. Και πιστέψετε με ότι δεν θα αργήσει η μέρα.

 

Ο σατανικός ρόλος του G.A.P

 

Η κυρία επίθεση κατά της Ελλάδος και της Ελληνικής οικονομίας αρχίζει  με  την  εκλογική   νίκη της 4/10/2009. Εκτοτε  όλες  οι κινήσεις, δηλώσεις, κινδυνολογίες , ενέργειες, παραλείψεις, ταξίδια, άγουν  στο συμπέρασμα  ότι ο  G.A.P έπαιξε το ρόλο του «μαγνήτη» για το ΔΝΤ.  Κανένα παράγοντα της Πολιτείας δεν διαβουλεύθηκε. Όλα με μυστική διπλωματία και στο σκοτάδι.  Χωρίς  να ηττηθούμε σε πόλεμο υπέστημεν καταστροφή ισάξια αυτής του Β! Π.Π .  Ποιος έφταιξε ; Όχι φυσικά ο λαός που τον καρατομούν  και τον  καλούν  να πληρώσει , ενώ οι υπεύθυνοι μένουν στο απυρόβλητο; Μας έριξαν στο ΔΝΤ ωσάν να ήτο μονόδρομος.  Χωρίς να εξετάσουν άλλες διεξόδους, λ. χ  προς Ρωσία και Κίνα που λέγεται ότι  ήσαν εις θέση να   σώσουν την οικονομία μας . Όλα τα αγνόησε : τον Ελληνικό λαό,   το κοινοβούλιο ακόμη και το κυβερνητικό συμβούλιο.  Γιατί δεν έλαβε αμέσως μέτρα; Γιατί δεν δανειζόταν τον Ιανουάριο που ήσαν χαμηλά τα spreads; Γιατί ενώ έβλεπε τη φωτιά δεν την έσβησε αλλά έριχνε λάδι; (Τιτανικός, βουλιάζουμε, οικονομία στην εντατική κλπ) Αυτός συνειδητά  προσκάλεσε τους  κερδοσκόπους σε πάρτι και οικονόμησαν στα στοιχήματα της Wall Street, με την εμπλοκή  του ΔΝΤ.

Τώρα εξηγούνται πολλές ακατάληπτες δηλώσεις του για ανατροπές και αλλαγές των πάντων, για παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας , για πολυεθνικές κοινωνίες  κλπ. Τώρα εξηγείται η βιασύνη του να υπογράψει τον Ελληνοκτόνο νόμο «περί Ιθαγένειας» και τον «Καλλικράτη» που και οι δύο αποσκοπούν στο διαμελισμό της χώρας. Σιωπή για τα σκάνδαλα της χειραγωγήσεως του χρηματιστηρίου επί 6μηνον , Σιωπή για το σκάνδαλο των ομολόγων με τα spreads ( χειραγώγηση από Οκτώβριο ως τον Απρίλιο). Σιωπή για το τι συζήτησε με τον πρόεδρο της Goldman Sachs στο Πεντελικό! Σιωπή για την συνάντηση στις 18/4 με τον George Soros

 

Το ΔΝΤ δεν είναι τεχνοκρατικό όργανο

 

Η εισβολή του ΔΝΤ δεν είναι τεχνοκρατική, όπως μας την παρουσιάζουν οι ψεύτες και κλέφτες  πολιτικοί μας και ΜΜΕ(με εξαιρέσεις). Είναι καθαρά πολιτική ενέργεια και σκοπό έχει :

1/ Τον πολιτικό –οικονομικό έλεγχο της χώρας επ’ αόριστον, έως ότου ανορθωθεί. Επειδή όμως είναι αστρονομικό το χρέος και εκτιμάται ότι  δύσκολα θα βγούμε από αυτό, το ΔΝΤ και η Αμερικανοκρατία(=διεθνής Σιωνισμός και Εβραιοκρατία) θα μας διαφεντεύουν .

2/ Την λύση των εκκρεμών εθνικών μας θεμάτων(ξεπούλημα Κύπρου, Αιγαίου , Μακεδονίας και Ηπείρου  στους γείτονες μας)

3/ Τον έλεγχο και η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών  (Πετρέλαιο, Ορυκτά) και των λοιπών πόρων της πατρίδος μας

4/ Την  αλλοίωση  του    πληθυσμού της χώρας με αλλοεθνείς. Τούτο θα έχει  ολέθριες  συνέπειες για την επιβίωση της φυλής μας.

5/ Την   στρατηγική  χρησιμοποίηση της χώρας   για τον έλεγχο  της Ανατολικής Μεσογείου και την στήριξη του Ισραήλ.

6/ Την αναβίωση της νέας Οθωμανοκρατίας με την δημιουργία οιωνοί άτυπης συνομοσπονδίας με την  Τουρκία(=προτεκτοράτο)

7/ Την  διάλυση της Ε. Ε και η πτώση του Ευρώ. Είναι κι’ αυτός ένας εκ των αντικειμενικών στόχων  του G.A.P.

Ήδη  οι συνωμότες κατά της Ευρώπης αποκαλύπτονται.  Η επίθεση επεκτείνεται στην Πορτογαλία και  Ισπανία. Ο μεγάλος του γένους κ. Μίκης Θεοδωράκης άφησε για λίγο τη σιωπή του και εκφράζει τον βαθύτατο προβληματισμό του για τους κινδύνους που απειλούν άμεσα την πατρίδα μας και τον Ελληνισμό. Αυτές τις κρίσιμες ώρες της ντόπιας και ξένης επίθεσης και κατοχής πρέπει να διατηρήσουμε την εθνική μας ομοψυχία, συνοχή, σύνεση και αποφασιστικότητα . Το παρόν πολιτικό σύστημα έχει σαπίσει και πρέπει να το  αντικαταστήσουμε με νέο. Ακόμη και τον τρόπο   σκέψεως   μας.  Προτεραιότητα έχει η άμεση αντικατάσταση της παρούσης προδοτικής ξενοκίνητης χούντας G.A.P με μια Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας για να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές. Όσο οι υπεύθυνοι της καταστροφής μένουν ατιμώρητοι δεν μπορεί να εξυγιανθεί η χώρα και θα βυθίζεται στον όλεθρο. Τέλος η παρούσα κρίση θέτει ενώπιον όλων μας το έλλειμμα του τρόπου σκέψεως του Έλληνα και της ανάγκης να επανεύρουμε τον χαμένο εδώ και 17 αιώνες εαυτόν  μας. Με το «γνώθι σ’αυτόν» (Αυτογνωσία).  Πρέπει αφού καταδικάσουμε τον εφιάλτη και εθνοπροδότη πρωθυπουργό μας και το σάπιο πολιτικό μας σύστημα να αναζητήσουμε να βρούμε τον χαμένο εαυτόν μας, σαν Έλληνες και σαν υπεύθυνοι πολίτες, ώστε να μην επιτρέψουμε άλλη καταστροφή.

 *Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε. α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών