INTERNATIONAL CAMPAIGN SUPPORTING GREECE

«Θα ήθελα να πω σε όλους εσάς εμείς οι Ελληνό Αμερικανοί να  είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό που είμαστε και για την κληρονομιά μας.  Ξέρουμε ότι η Ελλάδα περνάει  δύσκολα, το ίδιο και οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες για τους ίδιους λόγους. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό που είπαν οι πρόγονοί μας «παν μέτρον άριστον».

Πιστεύω ότι η Ελλάδα  θα βγει από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Η Ελλάδα υπήρχε για χιλιάδες χρόνια και θα υπάρχει για χιλιάδες χρόνια ακόμα. Για όλους εμάς που αγαπάμε την Ελλάδα και είμαστε περήφανη γι’ αυτήν θέλουμε να στηρίξουμε την Ελλάδα.

Πιστεύουμε ότι θα πάμε στην Ελλάδα, θα επισκεφθούμε  την Ελλάδα, μόλις επιστρέψαμε με την σύζυγό μου από ένα Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη και ήταν πολύ όμορφα, όπως πάντα άλλωστε.

 

Είμαστε πολύ  ικανοποιημένοι για την Ελλάδα και το μέλλον της. Πιστεύω πως η κυβέρνηση πήρε τα μέτρα που έπρεπε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας, γεγονός που το υποστηρίζουμε πολύ»

Την παραπάνω αποκλειστική δήλωση μήνυμα και κάλεσμα  προς τους Ελληνό Αμερικανούς  έκανε προς το Greek American News Agency, το ιστορικό πρόσωπο της Ελληνικής Κοινότητας των ΗΠΑ πρώην Γερουσιαστής και προεδρικός υποψήφιος(1988)  καθηγητής στο πανεπιστήμιο  U C L A   Mike Dukakis.

Ο γνωστός ΕλληνοΑμερικανός,  με το επιτελείο του οποίου συνεργαστήκαμε άψογα, αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας  και ζήτησε να ενημερώνεται για την πορεία της εκστρατείας αυτής την οποία θα παρακολουθεί και εκείνος μέσω διαδικτύου.

Την δήλωση αυτή,  που παρέχει και πολιτική στήριξη προς την  Ελληνική κυβέρνηση έκανε ο κ. Δουκάκης  όταν του ζητήσαμε προ ημερών να τεθεί συμβολικά (αλλά και ουσιαστικά) επικεφαλής  διεθνούς εκστρατείας υποστήριξης και προβολής της Ελλάδος που ξεκινήσαμε  με μια σειρά ενεργειών συνεχίζονται,  και κλιμακώνονται στο αμέσως προσεχές διάστημα και θα συνεχιστούν  για αρκετούς μήνες εν συνεχεία μέσα στο ειδικό και ξεχωριστό BLOG που δημιουργήσαμε ειδικά για αυτό τον σκοπό.

Παρόμοια μηνύματα στήριξης της Ελλάδος και συμμετοχής στην εκστρατεία του Greek American News Agency  έχουν αποστείλει και άλλοι ΕλληνοΑμερικανοί πολιτικοί τα οποία θα αναρτηθούν και θα δημοσιοποιηθούν σταδιακά σε προσεχείς συνδέσεις.  Στην εκστρατεία αυτή, συμμετέχουν επίσης 10αδες απλοί αλλά και επώνυμοι ελληνικής καταγωγής Έλληνες από όλο τον κόσμο και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα αναρτηθούν και αυτά τα μηνύματα στο ειδικό και εξχωριστό BLOG που δημιουργήσαμε για τον σκοπό αυτό. 

Τίτλος  εργασίας,  αποστολή  και κεντρικό σύνθημα μας  είναι το   «ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!»

Στην προσπάθεια μας από την πρώτη στιγμή επιστρατεύτηκε  η πλέον εξειδικευμένη προσωπικότητα και η οποία έχει συνδέσει το όνομα της για μια 15ετια  με αυτή την μόνιμη και διαχρονική προσπάθεια γνωριμίας αλλά και  προβολής  της Ελλάδος, η φίλη και  διακεκριμένη αναγνωρισμένη –για αυτή την  προσπάθεια –συνάδελφος δημοσιογράφος   και βουλευτής επικρατείας  του ΠΑΣΟΚ κ. Μάγια Τσόκλη, την οποία και ευχαριστούμε για την στήριξη και ουσιαστική συνδρομή της.

Η Βουλευτής  Μάγια Τσόκλη,   η οποία μαζί και σε συνεργασία  με το Υπουργείο Τουρισμού δημιούργησαν μια ειδική πλατφόρμα το  γνωστό  «YOU IN GREECE» αυτή την περίοδο επισκέπτεται διάφορα μέρη του κόσμου προκειμένου να κινητοποιήσει και ευαισθητοποιήσει  δυνάμεις του Ελληνισμού προς αυτή την κατεύθυνση στήριξης προβολής και προώθησης της Ελλάδος μέσω διαδικτύου.  Η Μάγια Τσόκλη  συνεργάστηκε και συνεργάζεται  και  με το Greek American News Agency σε αυτή την ουσιαστική  προσπάθεια που έχουμε αναλάβει, παραχωρώντας μια σειρά   videos με εκπομπές  της που παρουσιάζουν  γνωστές ενδεικτικές  περιοχές της Ελλάδος,  στις οποίες  ξεναγεί -και με υπότιτλους – στον τηλεθεατή πια του διαδικτύου  μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα ολιγόλεπτα βίντεο που ετοίμασε και μας έστειλε  ειδικά για αυτή  την εκστρατεία και πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το Greek American News Agency.

Στην εκστρατεία αυτή συμμετέχουν 10αδες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο Ελληνικής καταγωγής αλλά και πολίτες άλλων εθνικοτήτων που έχουν πάει στην Ελλάδα τα μηνύματα των οποίων καθημερινά παραλαμβάνουμε και τις προσεχείς ημέρες θα αναρτήσουμε. Σε αυτή την εκστρατεία υποστήριξης καλούμε και προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά ενωμένοι και με  ένα απλό σχέδιο και στρατηγική την οποία αναπροσαρμόζουμε κάθε φορά μπορούμε όλοι μαζί, να προσφέρουμε και να συνεισφέρουμε σε αυτή την προσπάθεια. 

Στόχος της προσπάθειας -για την οποία θα παρουσιαστεί εκτενής ανάλυση και τοποθέτηση- είναι όσο περισσότερο γίνεται αυτά τα μηνύματα 1ον να πολλαπλασιαστούν, να αυξηθούν και επαυξηθούν με κάθε τρόπο, 2ον να αναρτηθούν και να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με κάθε τρόπο 3ον να κυκλοφορήσουν  από email σε  email και 4ον να σταλούν σε φίλους και γνωστούς  μας από άλλες χώρες, σε συνεργάτες και πολίτες κάθε εθνικότητος, ανεξαρτήτως εθνότητος και θρησκεύματος  οι οποίοι θα μπορούσαν να επισκεφθούν την Ελλάδα.  Να σταλούν σε όλους τους  εν δυνάμει τουρίστες και με τον τρόπο μας να τους προσακλέσουμε να έρθουν στην πατρίδα μας. Σε αυτή την προσπάθεια μπήκε επικεφαλής ο γνωστός ΕλληνοΑμερικανός πρώην  γερουσιαστής Μιχάλης Δουκάκης, αυτή την προσπάθεια ενισχύει και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάγια Τσόκλη με την δική της συμμετοχή,  αυτή την προσπάθεια στηρίζουν 10αδες  προσωπικότητες από όλο τον κόσμο,  σε αυτή την προσπάθεια καλούμε και προσκαλούμε όλους σας να συμμετέχετε με κάθε τρόπο!       

Το Concept είναι απλό και γρήγορο παραγωγικό και μακροπρόθεσμα αποτελεσματικό.  Δημιουργούμε ένα μικρό βίντεο με ένα μικρό απλό και λιτό προσωπικό μήνυμα διάρκειας το πολύ 3 λεπτών. Μαγνητοσκοπούμε το μήνυμα μας    με όποιο προσφορότερο τρόπο βρούμε (μέσω κινητού,  web camera, skype camera, digital camera κτλ) και το στέλνουμε στο παρακάτω email. Το μήνυμα  για πιο άμεσα και γρήγορα  και κυρίως με ταχύτητα,  σε περίπτωση που δεν έχουμε άλλους τρόπους-ή δεν φεύγει μέσω email-  το ανεβάζουμε (upload) στην ιστοσελίδα  www.rapidshare.com και εν συνεχεία  το  link που σας (μας) αποστέλλεται   το στέλνετε στο this.year.visit.greece@gmail.com όλα τα άλλα είναι δική μας δουλειά.

Μέσα σε λίγα λεπτά το μήνυμα σας έχει ανέβει στο BLOG και σε όλα τα συνεργαζόμενα network  που έχουν συνδεθεί με την πρωτοβουλία στήριξης που έχει αναλάβει το Greek America News Agency. Εσείς το μόνο που σας καλούμε να κάνετε είναι να διαδώσετε αυτή την πρωτοβουλία και να καλέσετε απλούς αλλά και επώνυμους κάθε χώρας, ανεξαρτήτως εθνικότητας και καταγωγής να συμμετέχουν σε αυτή την μεγάλη και διεθνή εκστρατεία που σήμερα δημοσιοποιείται αλλά η όλη οργάνωση, συντονισμός διεύθυνση  και παραγωγή που ανέλαβε το Greek American News Agency  έχει ξεκινήσει μήνες πριν. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.