1.

Από το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ (τμήμα ΑΠΘ, υπεύθυνος καθηγητής δρ. Ζαχαρίας Στριβοβιδόπουλος) παρακαλούνται όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή “Ζούγκλα” στις 23/9 του κ. Μάκη Ξερατόπουλου, να προσέλθουν στα κατά τόπους Ιατρικά Κέντρα-Νοσοκομεία-Κλινικές-Αγροτικά Ιατρεία για να τους δοθεί η κατάλληλη ιατρική αγωγή ώστε να μην παρουσιάσουν στο μέλλον ψυχονευροπαθολογικά προβλήματα υγείας. Εν όψει και της νέας τηλεοπτικής περιόδου (όπου θα ξεχυθούν Λαζόπουλοι,Πρετεντέρηδες, Τρέμες, Βαξεβάνηδες, Θεοδωράκηδες,, Καμπουράκηδες και λοιποί που θα παίζουν με την νοημοσύνη μας και θα παρουσιάζουν το άσπρο, μαύρο) η προσέλευσή σας στα παραπάνω κέντρα κρίνεται απαραίτητη.


2.

ο ΠΑ.ΣΥ.ΜΕ.Α.Α (ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ)

ανακοινώνει πως θα δοθούν διάφορα βραβεία σε όσους τηλεθεατές παρακολούθησαν την χθεσινή εκπομπή του κ.Μάκη Εμετόπουλου με κεντρικό θέμα τους λαθρομετανάστες. Τα βραβεία που θα δοθούν είναι:

α. βραβείο “σιδερένιο στομάχι” (για όσους το είδαν και δεν ξέρασαν)

β. βραβείο “μονοκοπανιάς” (για όσους άντεξαν και το είδαν όλο χωρίς διάλειμμα)

γ. βραβείο “αναισθησίας” (για όσους μπόρεσαν να κρατηθούν και δεν γέλασαν ούτε μία φορά)
δ. βραβείο “κοσμιότητος” (το πιό δύσκολο και απονέμεται σε όσους δεν εξύβρισαν-σκυλόβρισαν )


3.

ο Πανελλήνιος Σύλλογος  “Αυτονόητου και Λογικής” καλεί όλους τους υπέρμαχους της πολυπολιτιστικής ονείρωξης, τις αντιρατσιστικές οργανώσεις, τους υποστηρικτές της αθρόας λαθρομετανάστευσης και γενικότερα όλα τα ανοικτά-προοδευτικά μυαλά (που μάχονται λυσσαλέως για την άνευ όρων εγκατάσταση μεταναστών και που θεωρούν ως “θείο δώρο” αυτήν την “απόβαση-άλωση” που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και μας πιπιλίζουν το μυαλό με μπούρδες περί ανοχής και πλουραλισμού ενώ η Πατρίδα βυθίζεται), να πράξουν τα παρακάτω και να αποδείξουν το αγαθό των προθέσεών τους:

Να μην κλειδώνουν τα σπίτια -αυτοκίνητα-εξοχικά τους.

Να μην ασφαλίζουν πόρτες-παράθυρα.

Να μην ανησυχούν όταν τα παιδιά τους κυκλοφορούν μόνα στο δρόμο, είτε μέρα , είτε νύχτα.

Οι κοπέλες να κινούνται ελεύθερα και άνετα σε όποια περιοχή συχνάζουν μετανάστες.

Να φιλοξενούν κατά καιρούς μετανάστες στα σπίτια τους, να συντρώγουν, να συναναστρέφονται, να πηγαίνουν διακοπές-περιπάτους-εκδρομές.

Να πρωτοστατήσουν στην ίδρυση “ταμείου ενσωματώσεως αλλοδαπών” με καταβολή το 10% του μισθού τους για ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Να μην διστάζουν να συμπεθεριάσουν-συνεταιριστούν με αλλοδαπούς.


Σε περίπτωση που ληστευθούν-βιαστούν-δαρθούν από Έλληνες ημεδαπούς , ο Σύλλογός μας θα τους 

αποζημιώνει και θα τους συμπαραστέκεται ηθικώς και δικαστικώς. Σε αντίθετη περίπτωση, που οι θύτες θα είναι αλλοδαποί, δεν θα φέρουμε καμμιά ευθύνη και δεν θα έχουμε καμμία ανάμειξη.

 

 

(η χθεσινή εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ, 23/9,αποτελεί μνημείο Νεοελληνικής παράκρουσης διότι αποδεικνύει την ύπαρξη πολλών ακόμα Ελλήνων που ενώ ζούνε στο πετσί τους την υποβάθμιση και την παρακμή της μεταναστευτικής λαίλαπας, αυτοί εξακολουθούν να μιλάνε για “πολυπολιτισμούς” και “ανοχές” στιγματίζοντας ως “εθνικιστή-μισαλλόδοξο-ρατσιστή” όποιον πάει να αρθρώσει φωνή λογικής και σύνεσης απέναντι σε αυτό το γιγαντώδες φαινόμενο. 

Όλο το πάνελ είχε απέναντι δύο κατοίκους της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα ,που εξέθεταν τα αυτονόητα, και τους βομβάρδιζε με βλακείες και κλαυσίγελους περί “ενσωματώσεως, δημοκρατίας,ανθρωπισμού,ξενοφοβίας” και διάφορα άλλα τετριμμένα. Ψυχικά ανώμαλοι και διανοητικά ανεπαρκείς έχουν βάλει σκοπό να μας αποτρελλάνουν εντελώς… Ούστ ρε!!!!)