από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Με σύνθημα ΟΣΟ ΖΩ θα  ΦΩΝΑΖΩ  την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 05:20 (πρωί πρωί) ξεκινά επιτέλους η συνέχεια της ομάδας του τρωκτικού!  Τα ίδια παιδιά με μικρές δικαιολογημένες  απώλειες…  Από τις πρώτες αναρτήσεις θα ξεκαθαρίσει το έδαφος. Θα φανεί ποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν, μετά τον τραγικό θάνατο  στυγερή και κατ εντολή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια,   μια γνήσια πρωτοβουλία ελεύθερης αδέσμευτης ανεξάρτητης και προ πάντων χωρίς δεσμεύσεις ενημέρωσης. Ενημέρωσης των πολιτών. Είναι αρκετοί που ως αληθινά αιμοβόρα τρωκτικά άρχισαν πριν  το αίμα παγώσει το κατατρυπημένο από τις 17 σφαίρες άψυχο κορμάκι του Σωκράτη να του ρουφούν  ως βαμπίρ!  Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε σε μια ιδέα του αείμνηστου φίλου Σωκράτη Γκιόλια πριν δυο χρόνια και έφερε κυριολεκτικά επανάσταση στην ενημέρωση και κυρίως την διακίνηση της ελεύθερης πληροφόρησης. Πληροφόρηση από τους Πολίτες για τους Πολίτες. Χωρίς φόβο. Με πάθος για την αλήθεια και αρκετό χιούμορ.  Η ομάδα αυτών των παιδιών   αν και κατηγορήθηκε για πολλά, τις θέσεις τις απόψεις αλλά κυρίως τις αποκαλύψεις της-και αυτό ήταν που φόβιζε και για αυτό θέλησαν να κλείσουν το στόμα του εμπνευστή και δημιουργού-  είναι αυτή που έφερε το πρώτο δυνατό χτύπημα στα επαγγελματικά και κατευθυνόμενα (δήθεν) ενημερωτικά  και ανεξάρτητα BLOG. Ποια είναι όλα αυτά τα σκουπίδια που κυκλοφορούν «ελεύθερα» στο διαδίκτυο, με τον μανδύα του ανεξάρτητου και αδέσμευτου, είναι ήδη γνωστά. Δεν είναι πολλά. Τα ξέρετε δεν χρειάζεται καν να τα  ονομάσουμε.  Φαίνονται από την πρώτη σελίδα τους. Τα περισσότερα –και τα 10 το πολύ 15  “μεγάλα” χρηματοδοτούμενα – είναι όργανα γνωστών εκδοτικών συμφερόντων του νέο εκδοτικού και παλαιού κατεστημένου!


Το ποιοι αποτελούν το «νέο»  εκδοτικό κατεστημένο είναι γνωστό. Δεν θα πρωτοτυπήσω αν αναφέρω τα ονόματα. Είναι όλοι οι αυτοί οι άνθρωποι της 10αετιας  1989-1999 –όλοι γέννημα θρέμμα και αναστήματα αυτής της πολυτάραχης 10αετιας είμαστε- που εν συνεχεία  μερικοί από αυτούς,  γιοί και κόρες πολιτικών και επιχειρηματιών, έγιναν εκδότες και δημοσιογράφοι, αφού πρώτα συχνωτίστηκαν και συσχηματίσθηκαν με το  απερχόμενο  πολιτικό εκδοτικό καθεστώς. Αυτό το εκδοτικό καθεστώς που κυριάρχησε στην χώρα την δεκαετία του 50 μέχρι και το 1980, είναι  που σήμερα ψυχορραγεί μέρα την μέρα. Οι απολύσεις –συναδέλφων-  πάνε σύννεφο κάθε μέρα. Οι δε χρηματοδότες το ρίχνουν στο real estate και σε άλλες πιο προσοδοφόρες businesses…

έρχονται μοιραία πολλές και δυσάρεστες εξελίξεις…

Μετά τον Νοέμβριο-και να μου το θυμηθείτε – θα χτυπήσουν πολλές καμπάνες. Θα βαρέσουν πολλά κανόνια. Εφημερίδες και ΜΜΕ που σήμερα και εδώ μια  10ετια ζουν με δανεικά –αλλά οι τράπεζες δεν έχουν χρήματα για ρευστότητα στον λαό να κινηθεί η αγορά.. Αυτά τα ίδια οικονομικό πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα είναι που σήμερα εν τέλει είναι ένα είδος «πλυντηρίου»-και αυτό το ξέρουμε όλοι ακόμα και οι νεότευκτοι και νεοσσοί στον χώρο είναι το πρώτο που αντιλαμβάνονται – ξέπλυμα  μαύρου και βρόμικου χρήματος.  Ακόμα και χρήμα από πωλήσεις όπλων στους Τούρκους!

Σε προηγούμενο άρθρο μου έγραφα ότι μετά το θάνατο του Σωκράτη θα αλλάξουν πολλά γύρω από όλους εκείνους που τον περιτριγύρισαν. Ήδη οι αλλαγές είναι εμφανείς. Από το radio ΘΕΜΑ στο οποίο ήταν διευθυντής ο Σωκράτης(Γκιόλιας) έγιναν μεγάλες αλλαγές. Αποχώρησε  ο Θέμος  Αναστασιάδης και αυτό λέει κάτι… Ο Κοντομηνάς άλλαξε ρότα εντελώς…  Ο Κουρής ένιωσε πιο άνετα ειδικά μετά την φωτογραφική διάταξη του ΠΑΣΟΚ που του χαρίζει την υπόθεση των εικονικών τιμολόγιων αξίας 10αδων εκατομμυρίων. Ξέρετε την γνωστή υπόθεση που έτρεμε μην βγει στον αέρα ολόκληρος ο φάκελος και τα ευρήματα της δημοσιογραφικής έρευνας…

Το είχα γράψει θα αλλάξουν πολλά. Πάρα πολλά.  Άλλαξαν! Και θα αλλάξουν βοηθούντος και των επερχόμενων κοινωνικά αναπόφευκτα συγκρούσεων.

Οι αλλαγές  θα είναι ραγδαίες και ταχύτατες! Τέτοιες και τόσες, και με τέτοια  απίστευτη ταχύτητα  που θα εκπλήξει. Αλλαγές  σε πολλά επίπεδα! Και πολιτικές. Από τώρα έχουν βρει την “επόμενη ημέρα διακυβέρνησης” του τόπου μετά τις όχι και τόσο αιφνιδιαστικές πολιτικές εξελίξεις. Εξελίξεις τύπου 1989. Αυτή την περίοδο ένα νέο βρόμικο 89 εξυφαίνεται στις βίλες  και τα πολιτικά σαλόνια. Τα έχουν βρει Ντόρα και Καραντζαφέρης(αυτός κάνει τα πάντα να δει τον εαυτό του έστω μια ημέρα υπουργό), και άλλες «αριστερές δυνάμεις», ώστε εθνικά και οικουμενικά να οδηγήσουν τον τόπο στην εθνική καταστροφή και τότε είναι που θα έρθει η μεγάλη κοινωνικά ανεξέλεγκτη σύγκρουση. Και τότε αλίμονο. Όπου φύγει –  φύγει όλοι εθνοπατέρες για να έρθει η νέα μεταπολίτευση.

Οι αλλαγές πολύ πριν ξεσπάσει αυτή την κοινωνική έκρηξη και δικαιολογημένη οργή και κατακραυγή του κόσμου, θα  συνεχιστούν ειδικά στον χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

new_troktiko_2Από την Δευτέρα  11 Οκτωβρίου (010) τα ξημερώματα(05:20) θα αλλάξουν πάλι πολλά… Πάρα πολλά… Θα το δείτε. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι ώρα για δουλειά. Και εσείς όλα τα παιδιά της ομάδας του Σωκράτη ο Κώστας,  ο Γιώργος, κ.ο.κ έχετε πολλή δουλειά, αν δεν το έχετε καταλάβει. Εμείς, όπως και στο πρώτο ξεκίνημα σας, θα είμαστε δίπλα σας, το ίδιο και χιλιάδες  νέοι αλλά στο δυναμικό σας ετοιμαστείτε να εντάξετε και όλα αυτά τα παιδιά, τις ορδές θα έλεγα καλύτερα των απολυμένων νέων θυμωμένων και δικαίως αγανακτισμένων νέων και παλαιών δημοσιογράφων που θα χάσουν τις δουλειές τους πολύ σύντομα… Επαγγελματικά «μαγαζιά»  με  ιστορία  θα κλείσουν.  Η λύση δεν είναι όλοι ο κάθε  ένας να ανοίγει και από ένα  blog. Αλλά όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα αυτή με πληροφόρηση έγκυρη. Διασταυρωμένη. Με πηγές. Στοιχεία και ντοκουμέντα. Αυτό ακριβώς που έχει σταματήσει να κάνει η έντυπη επαγγελματική δημοσιογραφία. Κείμενα και ρεπορτάζ, τα οποία σχεδόν στο σύνολο τους αποτελούν εκβιασμούς προς την κυβέρνηση για ζεστό κρατικό χρήμα. Εκβιασμούς και αλληλοεξόντωση επιχειρηματιών. Δημόσιες σχέσεις και ΜΗΔΕΝ(0) πληροφόρηση.  Το ίδιο παιχνιδάκι και στην TV. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις μόνο σε όλους  εκείνους που αγαπούν και πονούν την πατρίδα. Τα ελληνικά και την παιδεία μας. Την ιστορία και την παράδοση μας. Την Ορθοδοξία και τις αξίες του έθνους. Αυτοί οι λίγοι  εραστές της αλήθειας διάσπαρτοι στο διαδίκτυο  οφείλουν και πρέπει να συνεχίσουν το έργο τους. Την αφύπνιση. Την εθνική εγρήγορση. Οι εχθροί της πατρίδας καραδοκούν όλες αυτές τις προσχεδιασμένες εξελίξεις. Και όταν λέω προσχεδιασμένες εξελίξεις, το εννοώ.

Σήμερα οι σχεδιασμοί είναι μακροπρόθεσμοι. Οδηγούνται και καθοδηγούνται από τα μεγάλα κέντρα εξουσίας. Τα ξέρετε. Τα έχουμε γράψει. Τα καταδεικνύουμε καθημερινά. Τα φωτογραφίζουμε με ρεπορτάζ και αναλύσεις μας για τους εθνικούς κινδύνους. Πιέζουν οικονομικά την χώρα. Καθημερινά χάνεται έδαφος από την εθνική κυριαρχία μας και αυτό είναι το σημαντικότερο και ίσως το πιο επικίνδυνο.  Αυτές τις κοινωνικές εξεγέρσεις αναμένουν ή ένα «τυχαίο» γεγονός για να  επέμβουν, όταν θα έχει ανάψει η σπίθα. Και μετά έπεται η συνέχεια…

new_troktiko_3Το νέο τρωκτικό λοιπόν  έρχεται-και οφείλει ότι και αν γίνει ότι και αν συμβεί- να συνεχίσει εκεί που σταμάτησε εκείνο το τρωκτικό του Σωκράτη. Έρχεται σε μια περίοδο, όπου οι εθνικοί επαπειλούμενοι κίνδυνοι και οι κοινωνικές συγκρούσεις θα κορυφωθούν εντός και μετά τον Νοέμβριο. Οφείλει και πρέπει να συνεχίσει τις αποκαλύψεις. Να δημοσιοποιήσει τις καταγγελίες και τα στοιχεία που έχουν για μια σειρά θέματα. Η ομάδα των ανθρώπων του τρωκτικού είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι έχουν και στοιχεία για το μοιραίο εκείνο πρωινό της στυγερής δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια… Θα βγουν πολλά στην φόρα για αυτό χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ μεγαλύτερη προσοχή και μέτρα ασφαλείας. Υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να διασφαλίσουν αυτή την ασφάλεια. 

Οι εξελίξεις θα είναι εκρηκτικές, και ο ρόλος ενός αληθινά ανεξάρτητου αδέσμευτου και χωρίς οικονομικές και πολιτικές εξαρτήσεις BLOG, όπως το τρωκτικό, θα είναι καθοριστικός, αφού η ομάδα των τρωκτικών είχε άποψη για τα μεγάλα θέματα. Άποψη που ενοχλούσε τις γνωστές δήθεν αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις…

Το πρόβλημα της ρευστότητας θα φέρει κοινωνικές αναταραχές σε όλα τα επίπεδα. Καθημερινά –δεν σας λέω κάτι νέο το ζείτε στο πετσί σας- κλείνουν δουλειές. Κόσμος απολύεται. Τα ξέρετε. Τα ζείτε. Αυτά όλα και πολλά άλλα που σχεδιάζονται(για το νέο οικουμενικό τοπία συγκυβέρνησης) σε βίλες πολιτικών και επιχειρηματιών, που βλέπουν τι έρχεται την στιγμή που οι ίδιοι οι κατέχοντες παίρνουν τα κεφάλαια τους και τα πάνε σε άλλες χώρες φορολογικούς παραδείσους,  θα φέρουν αναπάντεχα πολλές και αλυσιδωτές κοινωνικές εκρήξεις. Εντάσεις. Πορείες, απεργίες και δυστυχώς –ευχόμαστε – να μην φέρουν πολύ  αίμα.

Ακόμα χειρότεροι είναι οι φόβοι να μην οδηγηθούμε σε μια γενικευμένη αναταραχή και αιματοχυσία.  Ένας τέτοιος κίνδυνος παραμονεύει καθημερινά παντού και  οι πολιτικοί ηγεσία και αντιπολίτευση το γνωρίζει. Πάνε σε περιοδείες για ομιλίες Σαμαράς – Παπανδρέου- Παπαρήγα και άλλες αριστερές δυνάμεις  και ο κόσμος ζητά από τους παρατρεχάμενους δουλειά και χρήματα! Όχι ρουσφέτια! Δουλειά και χρήματα γιατί πεινά. Χρήματα! Όπως τα ακούτε, μην κοιτάτε που ντρέπονται να το πουν!

Αυτά όλα είναι προμηνύματα μιας κακής επερχόμενης  περιόδου μεγάλης κοινωνικής αναταραχής που ευχόμαστε να μην οδηγήσει σε αναρχία και η αναρχία να μην  επιφέρει επί θύραις την επιβουλή των γύρω γειτόνων (Τουρκία –Αλβανία –Σκόπια) ως «εγγυητριών δυνάμεων» άλλα Αττίλα που θα θελήσουν να προστατεύσουν τους μειονοτικούς πληθυσμούς.

Σας φαίνονται τρελά σενάρια. Και όμως αυτά λέγονται μέσα στα πολιτικά και επιχειρηματικά σαλόνια. Αυτούς τους φόβους τους μελετάνε οι έλληνες πολιτικοί. Κάποιοι ήδη από τώρα λαμβάνουν μέτρα… προς δική τους προστασία.

Σε ένα τέτοιο ζοφερό κλίμα έρχεται η συνέχεια της ομάδας του τρωκτικού.  Καταλαβαίνουν λοιπόν και οι συνεχιστές αυτής της όντως τολμηρής προσπάθειας ότι ο κόσμος θα περιμένει πολλά από αυτή την ομάδα. Θα περιμένει πρώτα από όλα να αποδείξει με ελάχιστες αναρτήσεις ότι είναι η συνέχεια της ίδιας ομάδας και όχι μια παραφυάδα που αποσπάστηκε από τον κεντρικό κορμό της ομάδας που κατά βάση επόπτευε ο Σωκράτης και συμβούλευε, δίνοντας τον τόνο αλλά και τα μεγάλα θέματα γιατί είχε πηγές και του είχαν εμπιστοσύνη αρκετοί και κυρίως ο κόσμος…

Sokratis_G_-_CopyΟ Σωκράτης υπήρξε ανάστημα ηθικό. Καθαρός και έντιμος συνάδελφος. Επιτελούσε λειτούργημα. Οι πεποιθήσεις του βαθιά εμποτισμένες από τα νάματα της πίστεως και του έθνους. Με αρχές και ήθος. Ποιότητα στον χαρακτήρα. Ξεχωριστό και μοναδικά πείσμων στην αποκάλυψη της αλήθειας. ο Μάκης θέλησε να τον σπιλώσει. Να τον λασπώσει επειδή από την φύση του είναι εκδικητικός. Η απόφαση του Σωκράτη να φύγει και να κόψει τον ομφάλιο λώρο από τον Μάκη, ενόχλησε πρώτα από όλα τον ίδιο τον Τριανταφυλλόπουλο και αυτό δεν το ξέχασε… Γράφτηκαν λίγα για αυτή την διαμάχη. Σωκράτης και νεκρός είναι επικίνδυνος για τα συμφέροντα όλων αυτών, γιατί τώρα αποτελεί ένα σύμβολο ώθησης αφύπνισης και εθνικής εγρήγορσης. Δεν μαζεύεται πια το κίνημα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον μύθο που δημιούργησε ο πρόωρος χαμός μου με την στυγερή δολοφονία του. Αυτοί που θα σταθούν δίπλα σε αυτή την ομάδα που βρήκε το θάρρος να συνεχίσει εκεί που σταμάτησε ο Σωκράτης εκείνο το μοιραίο πρωινό… 

Θα περιμένουν λοιπόν –όλοι με αγωνία για διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας-  την συνέχεια των αποκαλύψεων που είχαν προαναγγελθεί εκείνο το μοιραίο πρωινό  -πριν την εν ψυχρώ και κατ εντολή δολοφονία του-  «για τον επιχειρηματία»,  όπως και για  όλα εκείνα τα θέματα που είχαν προαναγγελθεί.

Θέματα, αρχεία και φάκελοι με υλικό, πληροφορίες, στοιχεία και ντοκουμέντα  που έμειναν στα συρτάρια. Φυσικό είναι μετά την διακοπή του τρωκτικού όλα αυτά να επανέλθουν στην  επιφάνεια. Αυτά περιμένει ο κόσμος να δει  για να πεισθεί και να συνεχίσει να εμπιστεύεται την ίδια ομάδα, έστω και αν στο δρόμο κάποιοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σκάφος, όπως κάνουν όλα τα ποντίκια σε κάθε φουρτούνα.

Προσωπικά ότι είχα να πω  κατ αρχήν για τον ηθικό αυτουργό αυτής της στυγερής δολοφονίας το έγραψα.Υπάρχει  όμως και συνέχεια σε εκείνο το κείμενο μου και σίγουρα η οφειλόμενη απάντηση στο κατάπτυστο εμετικό κείμενο της 25ης Ιουλίου στην εφημερίδα VETO που εγράφει κατ εντολή και “παραγγελιά” Μάκη Τριανταφυλλόπουλου… Δεν με πτόησαν ούτε οι απειλές, ούτε τα τηλέφωνα κάποιων αγνώστων…  ούτε  τα προειδοποιητικά  emails… Θα γράψουμε όσο γίνεται περισσότερα μέχρι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, έστω και αν χρειαστεί το μαχαίρι να θίξει μεγάλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα…Τα γεγονότα πίσω στο παρασκήνιο είναι πολλά και τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει από αξιόπιστες  πηγές μας οδηγούν στους ενόχους και στον ηθικό αυτουργό… Έγραψα και έτσι θα συνεχίσω… Απλά όλα θέλουν το χρόνο τους για πολλούς και σημαντικούς λόγους και κυρίως για λόγους ασφαλείας.. 

Η ΣΕΧΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ  ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ…

Όσοι είμαστε σε αυτό τον χώρο –κυρίως οι επαγγελματίες της ενημέρωσης της γενιάς που προαναφέρθηκα  πριν – ξέρουμε πολύ καλά ότι η ΣΕΧΤΑ  δεν είναι τίποτα άλλο από μια  αδίστακτη ομάδα  πληρωμένων  δολοφόνων!  Μερικοί από αυτούς θα επαναλάβω όχι έλληνες, αλλά αλλοδαποί –που έχουν απλά απύθμενο μίσος και εμπάθεια για τον Ελληνισμό-.

Οι δήθεν «καθοδηγητές» αυτοί οι τρεις, τέσσερις με τον μανδύα της αριστερής και αναρχικής ιδεολογίας, που έγραψαν και την χαζό προκήρυξη γεμάτη μίσος και εμπάθεια για την Ελλάδα, ούτε και αυτοί είναι  «έλληνες»  ημεδαποί  αλβανικής καταγωγής που έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα.  Αλλά-και αυτό μη το ξεχάσετε ποτέ(!)-  οι εγκέφαλοι και αυτοί (ή αυτός) που είναι… ο αληθινός ιθύνων νους σε αυτά τα «συμβόλαια θανάτου»  και ξεκαθαρίσματος ανοιχτών λογαριασμών –κυρίως μέσα στον κόσμο των επιχειρηματικό- δυστυχώς για εκείνους είναι(;) έλληνες και πολίτες υπέρ άνω υποψίας. Αυτό να το θυμάστε, όταν κάποτε αποκαλυφθούν.

Μάλιστα η διάρθρωση της ομάδας επαγγελματικών ψυχρών δολοφόνων είναι όπως ο ιστός της αράχνης. Ουδείς ξέρει τους αρχηγούς και αυτούς που δίνουν τις εντολές για τις εν ψυχρώ δολοφονίες. Δεν είναι κάτι νέο. Είναι πιστή αντιγραφή της διάρθρωσης μεγάλων τρομοκρατικών ομάδων που διέπρεψαν αιώνες τώρα στην Ευρώπη. Ουδείς γνώριζε τον ένα και μοναδικό αρχηγό που πολλές φορές μπορεί να είναι και ένα πρόσωπο φανταστικό, γιατί ο μύθος δημιουργεί αψυχολόγητα και πολλές φορές ανεξέλεγκτα συναισθήματα στην «ομάδα».

Ο φόβος ότι «θα φάνε και εμένα, αν δεν εκτελέσω την εντολή» είναι διάχυτος και αυτή είναι η επιτυχία αυτού που οργανώνει τέτοιες ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι φόβου και τρόμου. Αδρεναλίνης. Που αν δεν έχεις όφελος οικονομικό, δεν το παίζεις! Δεν σκοτώνεις, αν δεν πρόκειται να έχει μεγάλο αντίτιμο. Και ο θάνατος του Σωκράτη –επειδή ο μεγάλος επιχειρηματίας που θα αποκάλυπτε την σωρεία σκανδάλων, στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει με τους συνεργούς τους τηλεοπτικούς και μη αστέρες την περίοδο προ και μετά το σκάνδαλο Βατοπεδίου- θα “έσωζε” -όπως νόμιζαν οι εγκέφαλοι και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας- πολλά οικονομικά συμφέροντα που ενεπλάκησαν σε αυτή την βρόμικη και άθλια ιστορία της υπόθεσης του στησίματος του σκανδάλου του Βατοπεδίου. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που φοβόταν αυτοί που έδωσαν την εντολή να βγάλουν από την μέση τον Σωκράτη.

έρχονται πολλές αποκαλύψεις από τις πρώτες αναρτήσεις…

Είναι και άλλες αποκαλύψεις που αν η ομάδα –αυτή που τώρα έχει σχηματισθεί και ανασυσταθεί  με το ίδιο θάρρος και πιστεύω ακόμα μεγαλύτερη τόλμη – αρχίζει να βγάζει απλά τίτλους θεμάτων, όχι αποκαλύψεις ολοκληρωμένες έρευνες και ρεπορτάζ-  θα έχουμε πολιτικές ανατροπές και ανακατατάξεις. Πολλές και ραγδαίες εξελίξεις σε πολλούς χώρους. Κυρίως στα γνωστά και κατευθυνόμενα πλήρως ελεγχόμενα ελληνικά έντυπα και εσχάτως ηλεκτρονικά(Blog &s site)  ΜΜΕ.

Αυτοί  ίδιοι γκρίζοι και σκοτεινοί κύκλοι της οικονομικό-πολιτικής διαπλοκής που κατασπαράζουν την χώρα οικονομικά ως αληθινά  τρωκτικά είναι που φοβούνται μην αποκαλυφθούν τα  ανομήματα και οι χονδροειδείς παρανομίες τους και τρέμουν, για αυτό και σκορπούν απειλητικά «προειδοποιητικά» email…

Η ΣΕΧΤΑ είναι εκεί και περιμένει εντολές για τον επόμενο στόχο που αυτή την φορά θα είναι επιχειρηματίας που χαλά τις δουλειές και τις businesses της τελευταίας ομάδας των μεγάλων επιχειρηματιών και εκδοτών της Ελλάδος. Οι νεότεροι διάδοχοι του νέο εκδοτικού κατεστημένου που καθημερινά πίνουν καφέ στο Κολωνάκι και στα γνωστά κέντρα της διαπλοκής, είναι σκληρότεροι και αδηφάγοι. Αποφασισμένοι να  κρατήσουν αυτό το κομμάτι της πίτας στη διανομή κονδυλίων από τα δάνεια του IMF   και των  άλλων κεντρικών τραπεζών. Να πέσουν έτοιμοι στα Αραβικά,  Κινεζικά και Ρωσικά κεφάλαια που έρχονται, γι’ αυτό και ο κόσμος θα ξεσηκωθεί… Αυτή την οργή  φοβούνται και τρέμουν, γι’ αυτό και τα ΜΜΕ της διαπλοκής, δεν λένε τίποτα απολύτως για όλα αυτά τα σκοτεινά παιχνίδια! Την βρομιά και το ξέπλυμα  μαύρου χρήματος. Τα βλέπει ο κόσμος και αντιδρά με κάθε τρόπο. Η νεότερη γενιά βρίσκει το δρόμο της  μέσα από το διαδίκτυο. Αντιδρά. Αντιστέκεται. Τολμά. Σε αυτή την γενιά ανήκουν και τα  παιδιά της ομάδας του τρωκτικού. Παιδιά της γενιάς των 400 euro! Που αντιδρούν και τολμούν με δικαιολογημένο θυμό οργή και αγανάκτηση για όλη αυτή την σήψη. Την πολιτική και ηθική διαφθορά, γι’ αυτό και στάθηκαν δίπλα στο τολμηρό εγχείρημα του Σωκράτη Γκιόλια!

Το παιχνίδι είναι σικέ. Στημένο. Όλοι ήξεραν τι έρχεται στην Ελλάδα. Οι πρώτοι που το ήξεραν ήταν ο Σημίτης και ο Παπανδρέου. Η Μπακογιάννη και ο Αλογοσκούφης.  Όσοι κυβερνούσαν αντ’ αυτού από το 2004 μέχρι και το 2009…  Αυτή είναι η αλήθεια και ας πληγώνει τον Καραμανλή. Είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού το 2004, γιατί έπαιξε το χαρτί της κάθαρσης. Της σύγκρουσης με τα διαπλεκόμενα… Θυμηθείτε την λύσσα και την σφαγή για τον βασικό μέτοχο… μιλά κανείς σήμερα για αυτό το ζήτημα; Όχι! Όπως δεν μιλάει και για άλλα μεγάλα εθνικά σκάνδαλα αποδόμησης του κορμού του ένθους και των παραδόσεων εδώ και 30 χρόνια!  Κάποτε με την 17Ν και τον ΕΛΑ, την 1η Μάη και τις παραφυάδες του υπήρχαν οι απολήξεις του ΠΑΚ και των γνήσιων αριστερών που αντιδρούσαν, αλλά είχαν ιδέες και πολιτική αντίληψη. Είχαν κάποιους φραγμούς… όταν όμως και εκείνοι ένιωθαν πλέον ασφυκτικά τον κλοιό γύρω τους να τους πλησιάζει, σκηνοθέτησαν την ατύχημα του εισαγγελέα Αθανάσιου Τσεβά. Ο άνθρωπος που είχε φτάσει στα ίχνη πολλών από τους εμπλεκόμενους σε εκείνες τις ομάδες αντάρτικου πόλης. Θα έβγαιναν πολλά αν οι Ξηροί και οι υπόλοιποι της παρέας δεν είχαν συνάψει συμφωνίες μυστικές για την ζωή τους… Στο βιβλίο που ετοιμάζεται από γνωστό αμερικανό υψηλό αξιωματούχο πρώην ανώτερο διπλωμάτη στην Αμερικανική πρεσβεία ένα είναι βέβαιο, ότι, από όσα έχουν γραφεί για εκείνη την περίοδο 1974-1998, θα βγουν πολλά στην επιφάνεια και θα αλλάξουν ακόμα περισσότερα για την νοοτροπία και την αντίληψη περί των τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ελλάδα.

Σήμερα η διάδοχη κατάσταση των μικρών ομάδων και των συγκοινωνούντων ομάδων  με το σκληρό πυρήνα της ΣΕΧΤΑΣ είναι πολύ διαφορετικότερα δομημένα. Όλα. Είναι πλέον επαγγελματίες του είδους, στυγνοί, ψυχροί δολοφόνοι. Απομεινάρια από τις ρωσικές μυστικές και γεωργιανές πρώην κουμουνιστικές υπηρεσίες που έμειναν άνεργοι και βγήκαν στην διεθνή γύρα για νέες περιπέτειες και αποστολές. Άνδρες του UCK. Και της Ουκρανικής μαφίας. Το χρήμα ρέει άφθονο από τις μαύρες επιχειρήσεις το ξέπλυμα και τις offshore εταιρίες. Αυτό που απειλείται για όλους αυτούς είναι το σημερινό  οικονομικό και επιχειρηματικό status στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Όλα είναι αλυσίδα και κρίκος που ο ένας ενώνει τον άλλο με πολλά και αλληλένδετα συμφέροντα.  Στην Ελλάδα, που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος, έγινε το μεγάλο πείραμα εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας μέσω μνημονίου. Τα είχε πει η κ. Μπενάκη το 2005, όταν ανακοίνωνε στον Κ. Παπούλια την εκλογή του, αλλά ποιος έδωσε σημασία;  Η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ιρλανδία είναι οι πρώτοι κρίκοι σε αυτό το παιχνίδι αλλαγής της γεωπολιτικής σφαίρας στα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Οι αποκαλύψεις που βλέπουμε στον διεθνή Τύπο για τις κλειστές συναντήσεις Γαλλίας-Γερμανίας που γνώριζαν το πρόβλημα της κατάρρευσης του καπιταλιστικού συστήματος και της «ελεύθερης αγοράς»  είναι όλες στημένες.  Όλα αυτά τα συμφέροντα και πολλά άλλα είναι που διαφυλάσσουν οι στυγνοί δολοφόνοι της ΣΕΧΤΑ! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, αν ρωτά κανείς ποιοι δίνουν τις εντολές; Θέλει και ερώτημα; Αυτοί που απειλούνται ευθέως τα οικονομικό-πολιτικά συμφέροντα.

Μη ξαφνιαστείτε αν το επόμενο χτύπημα είναι πολύνεκρο και σε γνωστό πολυσύχναστο μέρος του Κολωνακίου, έτσι και για ξεκάρφωμα, αλλά και επίδειξη δύναμης, αποπροσανατολισμό, άντε και μερικούς βαριά τραυματίες… Αλλά, το μεγάλο επόμενο χτύπημα θα είναι σε άτομο –δημοσιογράφο- που τους έχει γίνει κακό σπυρί… κάποιος που έχει ενοχλήσει πολύ…  και πολλούς… κινείται άφοβα λόγω χώρου και δείχνει να αψηφά το κίνδυνο…

Σήμερα οι «εντολές» και το γενικό σύνθημα για μια αιματηρή  «επιχείρηση», πολύ περισσότερο για μια εν ψυχρώ δολοφονία, δίδεται με σύγχρονο τρόπο. Ακόμα και μέσα από την τηλεόραση, πολύ περισσότερο μέσα από την ταχύτατα αναπτυσσόμενη έντυπη και ηλεκτρονική ενημέρωση. Μέσα από το διαδίκτυο. Κάποιος τηλεοπτικός «αστέρας»  τύπου «ρομπέν των φτωχών», όπως ήθελε να παρουσιάζεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος –κάτι που φυσικά δεν συνάδει με την προκλητικά  πλούσια ζωή που κάνει όταν την ίδια στιγμή συνεργάτες αργούν, και σήμερα μη κοιτάτε που δεν τους παίρνει να μιλήσουν, να πληρωθούν. Κάτι που πάντα γινότανε εδώ και χρόνια από το New Chanel ακόμα, και έγινε ακόμα χειρότερο μετέπειτα στα χρόνια του ΣΚΑΙ του ΑΝΤ1 και τώρα του Alter – αρχίζει και επιτίθεται. Βρίζει και λασπολογεί. Κατασυκοφαντεί με στόχο να διεγείρει τον αδικημένο και καταπιεσμένο λαό εναντίον του «στόχου».

Εν δυνάμει στόχος ο κάθε αντίπαλος στον χώρο. Ο κάθε οικονομικά αντίπαλος.  Αυτός ο τηλεοπτικός αστέρας που διέπρεψε την 10αετια του 1990 -2000 μέχρι και το 2005 άρχισε να παίρνει τον κατήφορο. Χαμηλά νούμερα. Λιγότερη διαφήμιση και την συνέχεια την γνωρίζετε. Θέμα. Διάσπαση και αλληλοφαγωμάρα. Αλληλοσπαραγμός. Καταγγελίες χωρίς αντίκρισμα. Και μετά άρχισε η πτώση από τον θρόνο της πρωτιάς που του χαρίζαμε όλοι εμείς -Σωκράτης Γκιόλιας,  Ελεάνα Στουφή, Γιώργος Χουδαλάκης,  και 10αδες άλλα παιδιά που πέρασαν από αυτή την ισχυρή ομάδα και  καλό  θα είναι να μην αν αναφέρω άλλα ονόματα και ανοίγουμε πληγές που ακόμα αιμορραγούν-….

Μετά ήρθε η απόπτωση. Η ηθική σήψη. Η απόπτωση. Και μοιραία το αναπόφευκτο με το μεγαλύτερο εμπόδιο λόγω πεποιθήσεων ήθους και απαράμιλλου θάρρους;   Η σύγκρουση με τον Σωκράτη που πεισματικά αρνούταν να συμπράξει σε κάθε ανομία και κάθε στημένη έρευνα ή ρεπορτάζ κίτρινο που απλώς στιγμιαία φέρνει νούμερα, άρα και χρήμα.

Το πώς δημιουργήθηκε το Τρωκτικό, το ξέρετε ήδη, δεν θα σας το πω. Ούτε θα προσθέσω κάτι νέο. Θα μιλήσουν οι ίδιοι και έχουν να πουν πολλά και αποκαλυπτικά…

Αυτό που είναι το νέο στοιχείο είναι ότι η ομάδα που ξεκινά να συνεχίσει εκεί που σταμάτησε ο Σωκράτης, είναι αποφασισμένη. Είναι το ίδιο τολμηρή. Έχει μέσα της-προσέξτε όχι θέληση για εκδίκηση αλλά -δικαιολογημένη- οργή και θυμό γι’ αυτό που δεν κάνουν οι αρχές ασφαλείας! Οι οποίες έχουν εδώ και αρκετό  καιρό έχουν  στα χέρια τέτοια και τόσα  στοιχεία που θα μπορούσαν να  έχουν προχωρήσει σε δραστικές ενέργειες ακόμα και σε συλλήψεις! Συλλήψεις, αν όχι των εκτελεστών -αυτοί πάει πέταξαν έγιναν πουλάκια-, συλλήψεις μελών που αποτελούν τον βασικό βραχίονα πληροφοριών, καταφέρνοντας ένα ουσιαστικό πλήγμα στην δομή της οργάνωσης! Γιατί έτσι και αλλιώς οι ψυχροί εκτελεστές πληρωμένοι  δολοφόνοι  έφυγαν πια…   Πετάνε σε άλλη γη… σε άλλα Βαλκανικά μέρη… Μέχρι την επόμενη επιχείρηση που ετοιμάζεται με ταχείς ρυθμούς. Και θα είναι τέτοιο το χτύπημα τόσο θεαματικό που κυριολεκτικά θα τρομάξει και θα σκορπίσει πανικό.. Θυμηθείτε αυτή την επισήμανση. Το χτύπημα θα είναι  τρομακτικό (καμία σχέση με το ομώνυμο blog), όπως είπα και αυτό με τους πολλούς τραυματίες και εκείνο που θα ακολουθήσει αμέσως μετά εναντίον δημοσιογράφου. Από πού η γνώση και η πληροφόρηση; Καλύτερα να μην ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο… καλύτερα όχι. Ακόμα. Πάντως σε ό,τι με αφορά ακόμα και αν συμβεί κάτι –καλά θα κάνουν να το σκεφτούν οι επίδοξοι εντολείς – γιατί μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι τα δύσκολα και επικίνδυνα με γοητεύουν και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Ίσως αυτό να είναι και το μοιραίο λάθος των επίδοξων εντολέων αυτών που έχουν ενοχληθεί από τις έρευνες και τα ρεπορτάζ μου.  Το μοιραίο  λάθος, που ίσως κάνουν οι επίδοξοι εντολείς και εγκέφαλοι …  είναι ότι επειδή, έχω πολλά και ανοιχτά μέτωπα εδώ στην Νέα Υόρκη με πολλά λαμόγια, καταδότες του FBI, κατάδικους και υπόδικους, βρόμικους σε πολλά και διαστρωμένα  κοινωνικά και πολιτικά επίπεδα της δημόσιας ζωής εδώ, θα αρχίσουν οι αρχές να ψάχνουν ανάμεσα μόνον σε όλους εκείνους που έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Αυτά ως απάντηση στα email και τις προειδοποιήσεις που έλαβα από τα τέλη Ιουλίου ίσαμε τις 6 Οκτωβρίου… Κατάλαβες «μικρέ Οδυσσέα», οπότε μην «ανησυχείς»… Ξέρω πολύ καλά κάποια πράγματα. Αν θέλω να τα βγάλω, θα τα βγάλω και δεν μας σταματά κανείς. Κανείς!

Σε ό,τι αφορά στο «νέο» τρωκτικό:

Αυτοί που κυριολεκτικά έχουν χάσει τον ύπνο τους εδώ και λίγα 24ωρα στην Ελλάδα είναι η πληροφορία που κυκλοφορεί από email σε email ότι «το τρωκτικό είναι εδώ και  συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε…»  είναι όλο αυτό το συνονθύλευμα οικονομικό-πολιτικών συμφερόντων που λυμαίνονται την χώρα από το 1980. Δεν έχουν ιδέα και πολιτική φιλοσοφία. Το μόνο τους κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα και εκεί τους αντιλαμβάνεται ο απλός πολίτης είναι Τσέπη. Είναι το πόθεν Έσχες. Το Who is Who του κάθε ενός από όλους αυτούς τους κυρίους και τις κυρίες που μοστράρουν μούρη και κώλο φιλιστρίνι στο γυαλί, όταν ο λαός γύρω πεινά και αυτοί γλεντάνε με τα κλεμμένα λεφτά από το πακέτο Ντελόρ Ι, ΙΙ και ΙΙΙ. Τα ΕΟΚικά προγράμματα, τις επιδοτήσεις. Τις μαϊμού αγροτικές επιδοτήσεις και ένα σωρό άλλα οικονομικά πολιτικά  σκάνδαλα, όπως το μεγάλο εθνικό σκάνδαλο της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ – το οποίο πρώτοι ανοίξαμε 20 χρόνια μετά,  παραμονές των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου(09) τον φάκελο με το Α Μέρος της έρευνας (το δεύτερο ετοιμάζεται και σε ανύποπτο χρόνο θα δημοσιευθεί και αυτό)-  που έφεραν  την χώρα στο χείλος του γκρεμού.  Το σκάνδαλο το χρηματιστηρίου, στο οποίο ενέχονται και εμπλέκεται σχεδόν όλο το εκδοτικό κατεστημένο της χώρας που τότε μέσω  τρύπιων και σημαδεμένων μετοχών κατέφαγαν τα λεφτά του κόσμου. Μετά ήρθαν οι αυτοκτονίες και η συνέχεια στο θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται βάζοντας του ίδιους κλέφτες να φυλάνε το χρηματοκιβώτιο του λαού. Σκάνδαλα. Σκάνδαλα. Με πρωταγωνιστές τα ίδια λαμόγια. Τα ίδια πρόσωπα και τότε και τώρα. Σήμερα την σκυτάλη στο φαγοπότι ανέλαβαν οι θυγατέρες και υιοί.  Πρωταγωνιστές στο ίδιο έργο της πολιτικής εξαπάτησης του λαού. Και οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες είναι οι δήθεν αριστεροί που τους βλέπεις σε όλες τις θέσεις κρατικές να κρατούν τα σκήπτρα, το ίδιο όμως προκλητικά εμφανίζονται αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί και αριστεροί με δεξιά νοοτροπία και βαθιά τσέπη για να χωρά πολλά που κρατούν θέσεις μεγάλες και στον ιδιωτικό τομέα και όχι τυχαία στα πλήρως ελεγχόμενα ΜΜΕ. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα σήψης πολιτικής διαφθοράς έρχεται να συνεχίσει η ομάδα των παιδιών του τρωκτικού. Ο ρόλος και η συνεισφορά τους,  αν εξακολουθήσει να είναι το ίδιο ανιδιοτελής, δυναμική και τολμηρή θα φέρει ακόμα ένα τράνταγμα στο  σάπιο κατεστημένο σύστημα. Όσο πιο γρήγορα βοηθήσουμε όλοι στην πτώση αυτού του σάπιου μνημονιακού συστήματος, που τώρα απειλεί ευθέως και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας (όσοι διαβάζετε τα ψηλά γράμματα σε αυτή την συμφωνία που κάποτε πρέπει να οδηγήσει κάποιους στο ειδικό δικαστήριο και να μου το θυμηθείτε, ίσως εγώ να μην ζω πια…) τόσο πιο σύντομα θα έλθει η νέα μεταπολίτευση. Χωρίς θυσίες τέτοιες αλλαγές δεν γίνονται.  Δυστυχώς  τέτοιες μεγάλες κοινωνικές αλλαγές απαιτούν και άλλες αιματηρές θυσίες. Και να θυμάστε η δήθεν «Σέχτα Επαναστατών» δεν είναι τίποτα άλλο από φρουροί του σάπιου ηθικά καταπονημένου πολιτικού και κοινωνικού δομημένου συστήματος. Θα δολοφονούν, όποιον απειλεί στα αλήθεια τον λαό. Όποιον αφυπνίζει. Όποιος επαγρυπνά. Όποιον τολμά να σηκώνει κεφάλι στο σύστημα.  Όποιος δίνει πληροφορίες για τις απάτες και τις λαμογιές του. Για ξεκάρφωμα θα ρίχνουν και μερικές πιστολιές έξω από σπίτια γνωστών μεγαλοδημοσιογράφων. Οι επόμενες ημέρες μέχρι και το τέλος του Δεκέμβρη είναι κρίσιμες. Η ομάδα δεν επέλεξε τυχαία να κάνει την επανεμφάνιση της τώρα. Μπορεί στο σύνολο τους να είναι νέα παιδιά, εξού και ο ενθουσιασμός, η τόλμη και το θάρρος, αλλά αν προσθέσεις τα χρόνια όλης της ομάδας, μας δίνουν αθροιστικά ένα ικανό χρονικό διάστημα που αποπνέει,  εκτός από τόλμη, θάρρος και αγνό νεανικό  ενθουσιασμό και σοφία -στοιχεία απαραίτητα σε ένα τέτοιο εγχείρημα-.Σοφία και σύνεση που ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή την φορά να επιδείξουν οι συνεχιστές του έργου του Σωκράτη. Από την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ένα είναι σίγουρο. Ότι αλλάζουν όλα στον έντυπο και ηλεκτρονικό χώρο της ενημέρωσης και της ελεύθερης, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις ενημέρωσης. Όλα. Καλή επιτυχία παιδιά. Στο νέο δυναμικό ξεκίνημα! Καλή επιτυχία και δείξετε μεγάλη προσοχή σε όλους και όλα. Είστε περικυκλωμένοι και ζωσμένοι με πολλά και φαρμακερά φίδια… Αυτά τα ίδια φίδια που περιτριγύριζαν και τον Σωκράτη και που σήμερα σκορπούν την αμφισβήτηση εις βάρος σας, γιατί τρέμουν για τα δικά τους συμφέροντα! Τα  μαγαζιά και παραμάγαζα είναι αυτοί πρώτοι που θα σας γλείφουν πάλι μόλις τρελαθεί το κοντέρ και σπάσει η bankα στα Blog.

Ο φίλος και πεισματικά υποστηριχτής  σας και στο νέο ξεκίνημα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Και κάτι ακόμα για να μην ξεχνιόμαστε δείξετε μεγάλη προσοχή   ειδικά στην «ενημέρωση» , τον βομβαρδισμό από email  και τους «καλοθελητές» από Αμερική… τα είχαμε πει και τότε σας τα λέω και δημόσια. Εδώ στην Νέα Υόρκη,  δίνουμε μια μεγάλη και λυσσαλέα μάχη με τα  αιμοβόρα «θηρία». Τους καταδότες του FBI. Τους κατάδικους και υπόδικους. Τους καταδικασμένους για μεγάλα ποινικά βαριά αδικήματα (ονόματα μη λέμε όλοι τους ξέρουν πια με όσα έχουμε αποκαλύψει-και δεν είναι ούτε το 1/10 –  για αυτό τον μεγαλό απατεώνα εκβιαστή εντεταλμένο συκοφάντη της ομογένειας και του Ελληνισμού), τους διεφθαρμένους σε όλα τα επίπεδα (Εκκλησία, ομογενειακά ΜΜΕ,  και πολιτικό γίγνεσθαι όλοι μια παρέα 100 ατόμων όλοι και όλοι)  και έτσι θα συνεχίσουμε χωρίς να κάνουμε ούτε βήμα πίσω!

Για να μην ξεχνιόμαστε ένα θα επαναλάβω: Οι επόμενες αποκαλύψεις θα δείξουν πολλά και θα επιφέρουν ένα ισχυρότατο πλήγμα στο οργανωμένο κύκλωμα που λυμαίνεται την Ομογένεια και τον Ελληνισμό –ειδικά εκείνον– της Αμερικής. Θα το δείτε και δεν θα το πιστεύετε! Και όλοι εσείς εκεί έξω, μη πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ από αυτά που διαβάζετε ή σας έρχονται και περνάνε μέσα από τα δήθεν ομογενειακά ΜΜΕ. Είναι όλοι του ιδίου φυράματος και της ιδίας κλίκας. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις και τις βλέπετε με τις υπογραφές και τα ονόματα τους προβάλλοντας τα θέματα τους μέσα από αυτή την διαδικτυακή πύλη που εσείς την έχετε κάνει ισχυρή. Σας ευχαριστούμε και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας απευθύνω δημόσια ευχαριστίες γιατί αυτή είναι η δύναμη μας. Εσείς. Είμαστε εσείς!