Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου, Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Το “Ψηφίζω” καθέτως σημαίνει:
Ψάχνω να βρω δουλειά.
Ηττώμαι από τα τζάκια και νταβατζήδες.
Φιμώνομαι από τη συνωμοσία της σιωπής.
Ικετεύω τα συνταγματικά μου δικαιώματα.
Ωρύομαι στους δρόμους χωρίς ν’ ακούγομαι

Το Συμβούλιο Επικρατείας: “ΜΟΝΟ με τη λευκή ψήφο εκφράζεται γνήσια η βούληση του εκλογέα ν’ αποδοκιμάσει όλους τους υποψήφιους” (Απόφαση Γ’ Τμήματος αριθ. 2930/1996).
Ο νομπελίστας Ζοζέ Σαραμαγκου: “Η λευκή ψήφος ισοδυναμεί με βόμβα.. είναι η λευκή επανάσταση των πολιτών” (βλ. “Η Καθημερινή”, 2 Μαΐου 2004, σελ. 20) – (Περισσότερα βλ. στα άρθρα μου: “Η βαρύνουσα σημασία της λευκής ψήφου και οι απόπειρες της νοθείας της”, στο μηνιαίο περιοδικό “Ελληνόραμα”, τεύχ. Φεβρουαρίου 2007 και στο μηνιαίο περιοδικό “Ηλιαία” (τεύχ. Ιανουαρίου 2007) το άρθρο μου: “Η πολιτική σημασία του “Λευκού””.
Ψηφίζω σημαίνει επαναστατώ.
Αποχή σημαίνει ΜΗ συνενοχή.
Επειδή όμως οι Έλληνες ετούτων των χρόνων πήραν διαζύγιο με την αξιοπρέπεια, παραθέτω την τεράστια σημασία της, όπως την κατέγραψε ο Γερμανός διανοητής Γκαίτε (1749-1832) στον περίφημο “Φάουστ”:
“Ήρθε ο καιρός ν’ αποδείξουμε με πράξεις ότι η αξιοπρέπεια του ανθρώπου ΙΣΟΥΤΑΙ με το μεγαλείο των θεών”.
Άντε ρε Έλληνες: Σηκωθείτε όρθιοι. Καμπουριάσατε από το σκύψιμο.
Όσοι έχουν την αυταπάτη ότι ψηφίζοντας  μπορούν ν’ αλλάξουν την τραγική θέση της Ελλάδας και τη δική τους, ας ψηφίσουν τουλάχιστον τους εξωκαθεστωτικούς συνδυασμούς, τους οποίους θάβει το σύστημα της σήψης με τη συνωμοσία της σιωπής, με πρώτη προτίμηση την “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ”.
Το γεγονός ότι τα γκεσέμια του χρεωκοπημένου συμμοριακού συστήματος κάνουν αγωνιώδεις εκκλήσεις για τη συμμετοχή, αυτό σημαίνει ότι τους πονάει η αποχή και το λευκό.