Δεν πρόλαβε ακόμη να σβήσει η ηχώ από το αποφασιστικό και βροντερό όχι του Βαγγέλη Παπαχρήστου στη βουλή και οι ιδιοτελείς δολοφόνοι χαρακτήρων βγήκαν παγανιά, για να πείσουν το κόσμο ότι η στάση του Βαγγέλη Παπαχρήστου εκπορεύονταν από το γεγονός ότι δεν πήρε υπουργική καρέκλα.Οι θλιβεροί αγωγιάτες της παραπληροφόρησης αγνοούν, εκτός των άλλων, ένα μικρό γεγονός.Λίγες μέρες πριν τον ανασχηματισμό, παρουσία όλων των βουλευτών της Ηπείρου, ο κ. Παπαχρήστος είπε στον Πρωθυπουργό.«Πρόεδρε, ΞΕΡΕΙΣ ότι παρότι διαφωνώ με το μνημόνιο ,το ψήφισα για να σου δώσω χρόνο.

Για να καταλάβεις πως νιώθουμε εμείς στην Ήπειρο, αν πουληθεί η ΔΩΔΩΝΗ, τότε ακόμη και αν μπει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, εγώ θα καταψηφίσω». Aυτά ειπώθηκαν λίγες μέρες πριν τον ανασχηματισμό. Ο κοινός λοιπόν νους λέει ότι κάποιος, που το μόνο που τον απασχολεί είναι η καρέκλα, στις περιπτώσεις αυτές λουφάζει και κάνει το παγώνι.Δεν το πήρε τότε να το δώσει στις εφημερίδες για να χαϊδεύει αυτιά. Τον ενδιέφερε να λυθεί το πρόβλημα.

Είναι λοιπόν καθαρά τα κίνητρα εκείνων που βρίσκονται πίσω από αυτά τα δημοσιεύματα. Είναι τα γνωστά τρωκτικά της τοπικής πολιτικής, που από τη λεία τους ταΐζουν έντυπα, ηλεκτρονικά και μη, και φτωχοπρόδρομους «αναλυτές» για να κάνουν τη δουλειά τους.Πρέπει να αντιληφθούν ότι ένας που τα έβαλε με πολύ πιο «σπουδαίους» από αυτούς, δεν θα φοβηθεί να τα βάλει με λιλιπούτειους νταβανζτήδες της περιοχής. Ας μετρήσουν το μπόι τους.