Ο Διεθνούς φήμης παγκοσμίου κύρους Αμερικανός καθηγήτης  Richard D. Wolff και καθηγητής του Έλληνα Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου(ως γνωστόν ο Γιώργος Παπανδρέου μεγάλωσε και σπούδασε στις ΗΠΑ), σε μια αππό τις πολλές διδακτικές ώρες προς του φοιτητές του με πολύ φυσιολογικό τρόπο δείτε τι λέει και κυρίως τι αποκαλύπτει για την οικονομική  κρίση στην Ελλάδα αλλά και το πως θα μπορούσε με απλές κινήσεις να ξεπραστεί το μείζον πια εθνικό πρόβλημα. Πρόβλημα που με την υπαγωγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ και τον ειδικό μηχανισμό στήριξης(υποτέλειας και υποδούλωσης λέμε εμείς) πλέον αγγίζει την εθνική μας κυριαρχία και απειλεί, όπως θα δούμε τα προσεχή 24ωρα την γεωστρατηγική αμυντική και εθνική θέση της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή. Δείτε το Video με μια από τις συνηθισμένες ώρες διδασκαλίας στους φοιτητές του.

 

και τώρα δείτε μια ολοκληρωμένη διάλεξη στο αμερικάνικο πανεπιστήμιο”The New School” για  την παγκόσμια οικονομική κρίση και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

  

ακολουθεί (για όσους ενδιαφέροντε να εντρυφήσουν στο πρόβλημα της παγκόσμιας  οικονομικής κρίσης) μια συλλογή που ετοιμάσαμε  ομιλιών του διακεκριμένου καθηγητή. Στις ομιλίες μαθήματα συμπεριλάβαμε και το μάθημα του στο ελληνικό οικονομικό πανεπιστήμιο ΑΣΟΕ!