Του Δημοσθένη Μαρίνου, ειδική συνεργασία με το Statesmen.gr

Η μετακίνηση των υπηρεσιών της Νέας Δημοκρατίας στο κτίριο που νοικιάστηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, θα συμπέσει και με την έναρξη… φροντιστηρίων επικοινωνίας, με έμφαση στην τηλεοπτική παρουσία των «γαλάζιων» στελεχών, που θα αναλάβουν να σηκώσουν το βάρος της «face to face» αντιπαράθεσης με την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», ο νέος εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης είναι εκείνος ο οποίος θα δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές, αξιοποιώντας και τη σχετική, μεγάλη εμπειρία του, από τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά ΜΜΕ. Πρόθεση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας είναι να αποκτήσει «ποικιλία» η εικόνα της Παράταξης ειδικά στην τηλεόραση, ώστε να εμφανίζονται περισσότερα, και νεώτερα στελέχη, προκειμένου να εμπεδωθεί από τους πολίτες το αίσθημα της ανανέωσης.

Ο Γιάννης Μιχελάκης από την πλευρά του, δεν προτίθεται να βγαίνει ο ίδιος πολλές φορές στο «γυαλί», ενώ και οι εμφανίσεις του στο pontium του εκπροσώπου θα είναι «λελογισμένες», προκειμένου να μην φθαρεί από μια ενδεχόμενη υπερέκθεση στα ΜΜΕ. Πεποίθησή του, όπως την έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, είναι να «μοιραστεί το παιχνίδι», όχι μόνο προς τους δυο αναπληρωτές του, τον Άκη Γεροντόπουλο και τη Βασιλική Τζότζολα, αλλά και προς το σύνολο των στελεχών που τοποθέτησε ο Αντώνης Σαμαράς σε θέσεις ευθύνης.