Από το off the record, ειδική συνεργασία με το Statesmen.gr

Βιβλίο στο οποίο θα παρουσιάζει τη δική του οπτική γωνία για την περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου από τη Νέα Δημοκρατία, ετοιμάζει ο Κώστας Καραμανλής. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα «Real News», που σημειώνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός καταλήγει στην επιλογή της συγκεκριμένης στρατηγικής, προκειμένου να τοποθετηθεί για πρώτη φορά μετά την ήττα των εκλογών του Οκτωβρίου του 2009, και να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν για τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής του.

Η «Real News» επισημαίνει ότι στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη, μελετούν ακόμη ένα σενάριο, που αφορά στο ενδεχόμενο μιας δημόσιας ομιλίας του Κώστα Καραμανλή, με το ακροατήριο σε μια τέτοια περίπτωση να μην έχει ακόμη συγκεκριμενοποιηθεί.

Το τελευταίο διάστημα πάντως έχει ενταθεί εκ νέου η φημολογία σχετικά με τις μελλοντικές προθέσεις του προκατόχου του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Το blog fimotro άλλωστε, ήταν εκείνο που δημοσίευσε την πληροφορία ότι ο Κώστας Καραμανλής σκέφτεται να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, κάτι που προκάλεσε τη σχετική διάψευση από «κύκλους» του πρώην πρωθυπουργού.