Παίδες, δεν ξέρω ακριβώς τι και πως θα το κάνετε. Αλλά πρέπει να το κάνετε! Νομικά και νόμιμα! Και χωρίς διάσπαση της κοινωνικής σύμπνοιας, αρραγούς ενότητας και αλληλεγγύης των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

Αν ο Σαμαράς είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, τότε η Τρόικα μένει και η Ελλάδα φεύγει. Φεύγει και δεν ξαναγυρνά!

Τι θα πει Δεξιά ή Κεντρώος χώρος ή Αριστερά; Είναι ελληνικά πράγματα τούτα;

Τι Geoffrey, τι Σαμαράς; Μία από τα ίδια είναι τούτοι σε σχέση με τα ανθελληνικά τους αφεντικά, αν και ο δεύτερος είναι μάλλον πιό επικίνδυνος, απλά διότι ίσως δεν είναι τόσο σαχλαμαράκιας.

Είναι λοιπόν πολύ λυπηρό σφάλμα το πως ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό: οι οπαδοί της ΝΔ δεν ψήφισαν Σαμαρά. Απλά ψήφισαν κατά της Ντόρας. Ακριβώς όπως οι υπήκοοι των ΗΠΑ ψηφίζουν πάντα γιά πρόεδρό τους εκείνον που θεωρούν λιγότερο σατανικό (lesser of two evils).

Σωστά όλα τα σχετικά με τις παλιές, μη επισκευάσιμες βάσεις του πολιτικού μας συστήματος. Διότι το μεγάλο μυστικό είναι πως δεν έχουμε δημοκρατία. Ολιγαρχία έχουμε, που μας κυβερνάει με την δεσποτική της κομματοκρατία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ κλπ., του Geoffrey, του Σαμαρά κλπ.

Επειδή είναι τούτο ένα πολιτικό σύστημα μη αυθεντικά δημοκρατικό, χωρίς δηλαδή τις ασφαλιστικές δικλείδες της δημοκρατίας (π.χ., κληρωτίδες), ως έθνος πέφτουμε σε διαφθορά, εκφαυλισμό, παραφθορά και εκχυδαϊσμό του όλου μας του είναι.

Ο ηγέτης που αναζητά η Ελλάς είμαστε εμείς, τα παιδιά της. Ναι, όλοι εμείς που, αφού πρώτα συνταχθούμε νόμιμα και νομικά σε δήμο πολιτών, μπορούμε πάλι να ξαναγίνουμε ιδιοκτήτες και του πολιτικού μας συστήματος και της χώρας μας.

Αρκετά δεν παίξαμε αυτό το ξενόφερτο παιγνίδι με την Δεξιά, τον Κεντρώο χώρο και την Αριστερά; Ελλάδα δεν είναι εδώ; Πατρίδα μας δεν είναι;

Ούτε Δεξιά λοιπόν, ούτε Κεντρώο χώρο, ούτε Αριστερά. Μόνον πατριωτικά, με έθος πραγματικών Ελληνίδων και Ελλήνων!