Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που καταλαβαίνω πόσο βαθιά βουτηγμένα μέσα στην βρωμιά είναι τα ελληνικά ΜΜΕ στο παιχνίδι ενάντια στους Εβραίους. Το πρωϊ στις 12 Μαρτίου ένας Παλαιστίνιος Μουσουλμάνος εισέβαλε σε ένα σπίτι Εβραίων, κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά ενός τρίχρονου παιδιού, έκοψε την καρωτίδα ενός βρέφους που ήταν ενός μήνα, έσφαξε ένα αγοράξι 11 ετών, και έσφαξε και τους γονείς των παιδιών. Οι παραπάνω είναι η φωτογραφίες των θυμάτων. Μάταια ψάχνω να βρω την είδηση στα Ελληνικά ιστολόγια των εφημερίδων. Το έγκλημα αυτό είναι τόσο σκληρό και απίστευτο, όστε ορισμένοι αποφάσισαν να το κρατήσουν κρυφό. Αν είχε σκοτώσει Εβραίος Παλαιστίνιο θα είχε χαλάσει ο κόσμος. Αίσχος. Είμαι όχι απλά βαθύτατα θλιμένος, αλλά έχω σιχαθεί.

Σιδηρούντιος*

http://www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=211777

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/142843

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/142842

*δημοσιεύουμε το σχόλιο και την είδηση γιατί αφενός έχει δίκιο ο “Σιδηρούντιος” στην  παρατήρηση του για τον ρόλο  γνωστών μεγάλων  Ελληνικών ΜΜΕ και του γενικότερου ρόλου τους ως προς την γενικευμένη, επιβεβλημένη, λογοκρησία και αφετέρου οφείλουμε να τονίσουμε ότι : α) διότι κάθε ζωή ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, φυλής, εθνότητος, ιδεών έχει την ίδια ανεκτίμητη αξία ενώπιον του Θεού άρα είτε Ιουδαίος είτε Μουσουλμάνος είτε Χριστιανός η είδηση του αποτρόπαιου εγκλήματος καταδικαστέα!

 β) Ωστόσο, παρόμοια εγκλήματα εκ μέρους των Ισραηλινών γίνονται καθημερινά στην Λωρίδα της Γάζας-και αλλούς την ευαίσθητη περιοχή- και συστηματικά αποκρύπτονται από τον Λαό του Ισραήλ και γ) σε γενικότερο επίπεδο άλλο η είδηση και το γεγονός που είναι υποχρεώση κάθε δημοσιογράφου να μεταφέρει και να ενημερώνει και άλλο οι προσωπικές απόψεις μας.