Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου, Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Είναι εθνικό και ιστορικό γεγονός ότι η κυβέρνηση του Τζέφρη με την άμεση συνέργεια του πρωκτοκυβιστή Γ. Καρατζαφέρη, ψηφίζοντας το “Μνημόνιο” υποθήκευσαν για δεκαετίες το μέλλον του έθνους και των αγέννητων γενεών. Πρόκειται για μία, πέρα για πέρα, ανήθικη, απάνθρωπη και ανιστόρητη πράξη, την οποία αποδοκίμασε ο εθνομάρτυρας Ρήγας, γράφοντας στο άρθρο 28 στα περίφημα “Δίκαια του Ανθρώπου”.

Λέει, λοιπόν, αυτό το άρθρο: “Ένα έθνος έχει το δίκαιον πάντοτε να μετασχηματίσει και να μεταλλάξει την νομοθεσίαν του αλλά μιας γενεάς πρόσωπα δεν ημπορούν να καθυποτάξουν εις τους νόμους των τα πρόσωπα όπου θέλουν γεννηθή κατόπιν τους”.

Είναι προφανές, ότι όποιοι κυβερνώντες και νομοθετούντες το κάνουν αυτό, πρόκειται για μια πρόστυχη ενέργεια, γιατί δεν έχεις δικαίωμα να τρως το ψωμί των μελλοντικών γενών. Όμως σε μία κυβέρνηση και σε μία κοινωνία που έπαψε να ντρέπεται, όλα επιτρέπονται, κατά πως δίδα­σκε και ο περίφημος αρχιπροπαγανδιστής του Γ’ Ράιχ, ο Γ. Γκέμπελς που έλεγε: “Πολιτική είναι η τέχνη που καθιστά δυνατά και όσα φαίνονται αδύνατα”! Μπράβο… σοσιαλιστές και… πατριώτες του ΛΑΟΣ! (βλ. “Δίκαια του Ανθρώπου”, βλ. Ρ. Βελεστινλή: “Τα επαναστατικά”, εκδ. από “Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης “Φερρών-Βελεστίνου-Ρήγα), Αθήνα, 1994, σελ. 28).

Που να ξέρει ο Giorgos τη σημασία του έθνους και των γενεών του, όπως τα προσδιόρισε ο εθνικός μας βάρδος Κωστής Παλαμάς, γράφοντας! “Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν, θα έρθουν, θα περάσουν, κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί”.

Τι να περιμένει κανείς για την προκοπή του Έθνους και της Πατρίδας όταν κυβερνούν και νομοθετούν τα… τίποτα!