TO ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΥΤΟΥ,  ΣΗΜΕΡΑ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ 06:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 23:00 ΩΡΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΧΤΕΣ 04 04 11),  ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ONLINE ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Φίλοι, φίλες, αναγνώστες

Ομογενείς Έλληνες Συμπολίτες και Συμπατριώτες

Αξιότιμοι κύριοι/ες Αξιωματούχοι και Ηγεσία  

Πρόεδροι των Ομογενειακών οργανισμών (της οργανωμένης και ΜΗ) Ομογένειας

Τούτο ‘δω το σημείωμα μου, θα ήθελα να το ξεκινήσω κάπως έτσι δανειζόμενος τα λόγια ενός μεγάλου αρχιστράτηγου της επανάστασης του 1821. Στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση(…), μιας και φήμες ακούγωνται εδώ και εκεί… πληροφορίες έρχονται απο παντού για σχέδια που κάποιοι γνωστοί κύκλοι απεργάζονται-για ακόμα μια φορά –  και επειδή  ζούμε ακόμα στον απόηχο της παρελάσεως στην 5η λεωφόρο της Νεάς Υόρκης για την 190η επέτειο της εθνικής παλιγγενέσιας και τον Μέγα και Ιερό  ξεσηκωμό εναντίον της Τουρκιάς,  εν όψει όμως και νέων αποκαλύψεων -για τα της Ομοσπονδίας Ελλ. Σωματείων ΝΥ, τον  Π.Γαλάτουλα και τις βρόμικες ίντριγκες δολοπλοκίες που χρησιμοποιήσε προκειμένου να κάνει τον Δ. Καστανά από 4ο τελετάρχη πρώτο! και άλλα πολλά που έχουμε διασταυρώσει για φαιδρότητες και κουτοπονηριές αισχύστου είδους που μόνο ένας παμπόνηρος θα εφεύρισκε για να πουλήσει εκδούλευση ως συνήθωςπου έρχονται τάχιστα…Μεθυσμένος και εγώ από το αθάνατο κρασί του 1821 με τόλμη και θάρρος αναφωνώ και ανταπαντώ σε όλους εκείνους τους σκοτεινούς κύκλους της οπισθοδρόμησης του ψεύδους, της συκοφάντησης και της διαβολής…τους ψωνισμένους της ίντιργκας και της διαπλοκής χαμογελώ και λέω:  

«Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “ από ημάς” συνθήκην με “ έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! άμα ζήσω θα τους γαμήσω..άμα αποθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»* 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ…

 

Πέμπτη σήμερα και όπως κάθε τέτοια ημέρα-εκτός απροόπτου έχουμε πει-, περίπου πάντα την ίδια ώρα (λίγο πριν ή λίγο μετά της 8.μ.μ. τ.ω) σήμερα λόγω τρέχουσας επικαιρότητας, και λίγο νωρίτερα αναρτώ το κείμενο μου. Όχι ολόκληρο. Και παρακάτω εξηγώ το γιατί το αναρτώ τμηματικά. Σήμερα και αύριο δηλαδή και μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου. Κείμενο το οποίο επιγράφεται ως Editorial, δηλαδή κεντρικό/ κύριο άρθρο επί το ελληνικότερον για όσους με ρωτούν.  
Ωστόσο και επειδή δεν θέλω να προκαταλάβω εξελίξεις, γεγονότα και καταστάσεις και επειδή πληροφορούμαι διάφορα πάλι περί απαγόρευσης της εισόδου μου στο Σταθάκειο… Θεώρησα καλά να πω δημοσίως και προς κάθε εν δυνάμει ενδιαφερόμενο μερικές σκέψεις μου. Ωστόδο δεν μπορώ να μη σχολιάσω όλα αυτά που μέσα στα άγρια σκοτάδια προγραμματίζονται σε καταγώγεια, φαγητάδικα,  ή τηλεφωνικά και στα μπιλιάρδάδικα της Αστόριας από τον ανάπηρο-ναι ανάπηρο καλά ακούσατε παίρνει σύνταξη ως ανάπηρος από Αμερική και Ελλάδα- αρουραίο που βουτά στην λάσπη και την βρομιά για να επιβιώσει και να υπάρξει μέσα στην ανυπαρξία του.  
Αναφωνώ όμως με δέος και παρρησία αν αληθεύουν πάλι τα σενάρια που ακούω για την αφεντομουτσουνάρα μου όπως θα έλεγε και λαϊκός ήρωας μας.  

Ω οποία τιμή εις εμέ τέτοια “διάκριση”… Να καταγραφώ και εγώ ως  Έλλην ευπατρίδης στην ιστορια της Ελλάδος, και του εν λόγω  οργανισμού και κυρίως, λέγω – λέγω  της πατρίδος μου συνολικότερα ως ένας ακόμα “κυνηγημένος” και “δεδιωγμένος” από τους συμπατριώτες μου Έλληνες το γένος…Οποία τιμή εις εμέ. Να καταταγεί και η ταπεινότητα μου εις τον μακρύ και ατέλειωτο κατάλογο των Ελλήνων που  από αρχαιοτάτων ετών μέχρι νεοτέρας και ζώσας ιστορίας εξεδιώχθησαν(άτιμο DNA) από τους  άλλους “καθαρούς και τίμιους” Έλληνες! Και όλα αυτά γιατί;  Επειδή ασκώ κριτική με στοιχεία. Αποδείξεις και ντοκουμέντα. Κια βγάζω τα λερωμένα τα  άπλυτα όλων αυτών στην φόρα! Αν είναι δυνατόν; Και όμως είναι! Για να κάνουν το χατήρι σε ποιον; Τέλος πάντων;  Γιατί και αυτοί-όλοι οι προκάτοχοι μας έλληνες- ασκούσαν κριτική! Ήσαν επικριτές του εκάστοτε ολιγαρχικού ή μοναρχικού συστήματος  και κατεστημένου εξουσίας. Κριτική ασκούσαν  κάθε φορά   – για αυτό εξεδιώχθησαν, φυλακίστηκαν, δικάστηκαν, καταδικάστηκαν, σύρθηκαν και διασύρθηκαν οι περισσότεροι.  

Ας μη γελιώμαστε, λίγο πολύ, όλοι έχουμε διαβάσει κάποιες σελίδες της ιστορίας μας είτε δια Κων/νου Παπαρηγόπουλου, είτε δια χειρός άλλων χρονογράφων και ιστοριογράφων.

Επομένως, αν πράγματι κάτι που απεύχομαι,  επαναλαμβάνω αν έχουμε πάλι τα ίδια και τα γίδια ελάτε να τα αρμέξουμε.. Με αποφάσεις περί αποκλεισμού,  τσαμπουκάδες προπυλακισμούς, ύβριες, στημένες φωτογραφίες με κινητά για να τις στέλνουν στον γνωστό απατεώνα και κατάδικο, με αστυνομίες κτλ αλλάζουν τα πράγματα…

Αυτή την φορά, και επειδή δεν θέλω να καταταγώ σε κανένα τέτοιο κατάλογο ύψιστης τιμής ωστόσο,  γιατί ούτε πιστεύω ότι είμαι κάποιος ή κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους συνΈλληνες απλά την δουλειά μου κάνω και αυτό ενοχλεί και ξύνει πληγές και κατεστημένα αρρωστημένα και σάπια,  θα αντιδράσω!

Με κάθε νόμιμο μέσο που μου παρέχει η Πολιτεία της ΝΥ και το ομοσπονδιακό δίκαιον..

Και επειδή ωφελημότερον εστί το προνοείν  και προλαμβάνειν… Αλλά και επειδή δεν θέλω να μπει σε περιπέτειες ο ιστορικός οργανισμός της Ομοσπονδίας Ελλ. Σωματείων ΝΥ στον οποίο προσέφερα έστω ένα κόκον σινάπεως στην μαρκά υπερ70χρονη ιστορία του, τον οποίο επαναλαμβάνω-για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια- σέβομαι διαχρονικά ως θεσμό! Το ίδιος επίσης σέβομαι και προσωπικά το κάθε άτομο που τον υπηρετεί εθελοντικώς χωρίς σκοπιμότητα και δόλο…

ΣΕΒΟΜΑΙ, Ειδικά όλους Εκείνους που αποδεδειγμένα προσφέρουν και συνεισφέρουν άκοκνα, και ανύστακτα  χωρίς να περιμένουν  οποιαδήποτε τιμή. Τους ξέρουμε και τους ξέρετε και δεν χρειάζεται να κάμω ειδικές αναφορές τώρα σε πρόσωπα. Αν  και εδώ θα μπορούσα να αναφέρω 10αδες ονομάτων που έχω γνωρίσει αυτή την 5αετια που επισταμένως παρακολουθώ και καταγράφω για τις ανάγκες του ρεπορτάζ αυτό τον οργανισμό της Ομογένειας.

Λέω λοιπόν θα αντιδράσω και δεν παραμείνω σε μια απλή καταγγελία όπως τον περασμένο Οκτώβριο(2010).

Διότι καθώς είναι  γνωστό τοις πάσι κρατώ τον λόγο μου ειδικά όταν είναι δημόσια εκφρασμένος…Αποτελεί δηλαδή δέσμευση για μένα να κάνω πράξη πάσι θυσία κάθε δημόσια δέσμευση μου. Δεν λέω απλά για να λέω! Όταν λέω κάτι το κάνω!

Οφείλω λοιπόν  να έχω νωρίτερα ενημερώσει για τις προθέσεις και διαθέσεις  μου όλα τα μέλη και τους αντιπροσώπους του οργανισμού,  διότι αρκετά ως εδώ και μη παρέκει(!) η εκτροπή από τους νόμους της πολιτείας  και οι παρεκτροπές! Για καταστατικό δεν κάνω λόγο, το έχουν παραβιάσει 1000αδες φορές όλοι τους ώστε πλεον -και το ξέρουν όλοι του- ότι το έχουν καταστήσει όλοι μαζί σκατόχαρτο βρόμικων οπίσθιων!
 
Θα προστατέψω λοιπόν,  με κάθε τρόπο την κοινωνική και επαγγελματική  αξιοπρέπεια! Την δική μου, της οικογένειας μου, των συνεργατών και φίλων μου και κυρίως της εταιρίας μας, σε περίπτωση που υπάρξει έστω και μια  αναφορά-εντός ή εκτός συνεδρίασης Διοικητικού συμβουλίου ή άλλων θεσμικών οργάνων του εν λόγω οργανισμού- στο όνομα μου και ειδικά εν αγνοία μου και εν απουσία μου!

Ή ακόμα χειρότερα εν απουσία κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω οργανισμού και εν προκειμένω της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων ΝΥ. Είμαι αποφασιμένος και θα το κάνω! 

Και επειδή γνωρίζω ότι  όλοι οι εκ του συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελλ. Σωματείων -το μείζονος δεν υφίσταται πλέον υπάρχουν και άλλες νέες ομοσπονδίες και μάλιστα με σοβαρά και υπεύθυνα άτομα- Νέας Υόρκης που με διαβάζουν τακτικότατα,   θα ήθελα να γνωρίζουν -για να μη τους παραπληροφορούν- ότι σέβομαι τον κάθε έναν ξεχωριστά! Του παρόντος ή προηγούμενων ΔΣ πλην εκείνων που δημοσίως έχουμε επικρίνει είναι γνωστοί και καταγεγραμένοι και δεν είναι πολλοί αυτοί. Τους σέβομαι, τον κάθε ένα ξεχωριστά και μεμονωμένα,  ως άτομο και ως προσωπικότητα για αυτό που είναι και για αυτό που έχει προσφέρει στην κοινωνία, το δημόσιο βίο και στον επαγγελματικό του τομέα. Όλους πλην ενός! Του Πέτρου Γαλάτουλα! Για τους λόγους που σωρηδόν έχουμε αποκαλύψει.

Οπότε αν θίγεται ο “κύριος” Π. Γαλάτουλας από τα γραφόμενα και την κριτική (μας) ας κάνει μήνυση, αν τολμά,  όπως τον έχουμε προκαλέσει δημόσια εκείνος και όχι να βάζει τον θεσμό σε περιπέτειες.

Ειδάλλως ούτε να το σκέπτονται για οποιαδήποτε τυχόν νύξη στο όνομα μου ή ακόμα χειρότερα απόφαση που θα με θίγει ως πρόσωπο, επαγγελματικά και κοινωνικά γιατί-πέραν της όποιας τιμής θα με περιβάλει τυχόν τέτοια εκτροπή- αυτή την φορά θα αντιδράσω!  Με βάση τους νόμους της πολιτείας των ΗΠΑ αλλά και κάθε άλλο νόμιμο μέσο εναντίον προσωπικά του κάθε ενός που θα εκφέρει ή θα υπογράψει κείμενο που θα αναφέρεται υποτιμητικά  στο όνομα μου εντός της αιθούσης του Δ.Σ ή  άλλου θεσμικού οργάνου του παρόντος οργανισμού. Τώρα ή στο μέλλον, και μάλιστα εν απουσία μου, κάτι που ρητώς απαγορεύεται δια νόμου! Ως εδώ και μη παρέκει!

Μπορούν αν θέλουν να απαντήσουν, όσοι τυχόν νομίζουν ότι θίγονται, δημόσια ως είθισται, με μια ανακοίνωση, ένα ψήφισμα,  ένα δελτίο τύπου με ένα κάτι τέλος πάντων που θα απαντά σε όσα αποκαλύπτουμε. Χωρίς ύβρεις και υποτιμητικούς σχολιασμούς.  

Νόμιμα και μέσω ανοιχτών και δημοκρατικών διαδικασιών. Και αν τολμά ο Γαλάτουλας και θέσει θέμα, ας το βάλει σε μυστική ψηφορία να δει πόσα φίδια βάνει ο σάκος μέσα. Μόνο την ψήφο του και τριών το πολύ τεσσάρων ακόμα θα βρει…

Εκτός   αν θεωρούν όλοι στο Δ.Σ. ότι στο πρόσωπο του “κυρίου” Π. Γαλάτουλα-που του κάνουμε κριτική και καλά του κάνουμε και έτσι θα συνεχίσουμε όσο δεν ξεκουμπίζεται να φύγει και να αφήσει ήσυχη την οργάνωση…να πορευτεί στο δρόμο της… Εκτός και αν λογικευθεί, συμορφωθεί και πάψει τις μπαμπεσιές και τις βρομιές που κάμει….Τότε μαζί του και εμείς να του αναγνωρίσουμε. 

Αν το λοιπόν θίγονται όλοι  ή ακόμα περισσότερο,  αν θεωρούν ότι ο “κύριος” Γαλάτουλας εκπροσωπεί συνολικά τον θεσμό ας υποβάλλουν μηνύσεις όλοι μαζί και ο κάθε ένας ξεχωριστά εναντίον μου! Είναι προτιμότερο αυτό ως πράξη διεκδίκησης του δικαίου τους, παρά να βάλουν σε περιπέτειες τον οργανισμό, με μια απερισκεψία της στιγμής μαγειρεμένη όπως πάντα από τον αυτοαποκαλούμενο “κομματάρχη” της ΝΔ “κύριο” Π Γαλάτουλα.  

Ας ξέρουν  το λοιπόν,  για να μη πουν  μετά δεν ήξερα; Γιατί η απάντηση είναι γνωστή. “δεν ήξερες; δεν ρώταγες;”

Τώρα ξέρουν και γνωρίζουν εκ των προτέρων τι προτίθεμαι να πράξω, αν  λέμε αν,  ο μη γένοιτο έχουμε μια επανάληψη από το πρόσφατο ζοφερό παρελθόν….  

Είμαι αποφασιμένος να προστατέψω την τιμή και την αξιοπρέπεια μου με κάθε νόμιμο μέσο! Αν τυχόν θεωρήσω ότι με πράξεις, αποφάσεις λόγω ή έργω θίγεται και προσβάλλεται η προσωπικότητα μου.

Και ξέρουν πολύ καλά ότι θα το πράξω, όπως το έχω πράξει και στο παρελθόν και έχω δικαιωθεί πανηγυρικά… για αρκετές περιπτώσεις εδώ και στην Ελλάδα.  

Και εδώ κλείνω την αναγκαία παρένθεση που με αφορά προκειμένου να βοηθήσω στην ομαλή συνέχεια και λειτουργία του θεσμού. Επί πλέον είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείστε μαζί μου μόνιμα εδώ και πέντε χρόνια -είτε οι μεν είτε οι δε- από το να επιλύεται τα μεγάλα και δυσεπίλυτα προβλήματα του οργανισμού που “ηγείστε”…

Επαναλαμβάνω είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείστε μαζί μας! Ή με άλλα ΜΜΕ όποια και αν είναι. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να απαντάτε, όταν θεωρείτε ότι θίγεστε. Ως εκεί μπορείτε. Ούτε απαγορεύσεις έχετε δικαίωμα να θέτετε, όχι για μένα μόνο αλλά σε κανέναν!  Παράνομες και έκνομες ως είθισται.

Οι εξελίξεις λοιπόν τρέχουν -για να γυρίσω στα της παρέλασης- οι οποίες τρέχουν και κυκλοφορούν από email to email με άρθρα και σχόλια για την παρέλαση και την Ομοσπονδία Ελλ. Σωματείων ΝΥ,  τα οποία ήδη αρκετοί εκ Νέας Υόρκης έχετε λάβει. Ούτε όμως θέλω να ρίξω λάδι στην φωτιά που ήδη σιγοκαίει εντός του  ιστορικού οργανισμού…με νέες αποκαλύψεις που δυστυχώς δεν θα τις αποφύγουμε. Γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Δουλειά μας δεν είναι να λαμβάνουμε δημόσιες ευχαριστίες και να είμαστε αρεστοί αλλά να γράφουμε και να ενημερώνουμε για τις εξελίξεις σε κάθε θέμα που καταπιανόμαστε με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα και αυτή είναι η μεγάλη -τεράστια- διαφορά μας με ότι άλλο αυτοτιτλοφορείται ως Ομογενειακό ΜΜΕ αν και εμείς δεν είμαστε Ομογενειακό ΜΜΕ.

Για τον οποίο θεσμό-της Ομοσπονδίας Ελλ. Σωματείων ΝΥ-, για μια ακόμα φορά θα επαναλάβω ότι σέβομαι και υπολήπτομαι για αυτό και ασκώ καλοπροαίρετη πάντα κριτική-συνοδεδευόμενη ενίοτε και με προτάσεις.  

Κριτική που απευθύνεται προς τα πρόσωπα και όχι προς τον θεσμό. Είτε είναι στην ηγεσία οι Μεν(του Δημητητρίου η ομάδα και αντιστοίχως οι σύλλογοι που τους ακολουθούν).  Είτε είναι οι Δε (των Π. Γαλάτουλα “Βρομιά λάσπη και ΣΙΑ”, Γ. Γεωργόπουλου, Α. Τομόπουλου, Σάκη Σερέτη Γ. Τζώρτζη κτλ).

Και εξηγούμαι για ακόμα μια φορά.  Σέβομαι και υπολήπτομαι   α)  επειδή έχει και ιστορία -δυστυχώς άγνωστη στους περισσότερτους με σελίδες δόξης λαμπρές από το 1932 που ξεκίνησαν οι πρώτες διεργασίες μέχρι και το 1996 με τελευταία πράξη την ύψωση της ελληνικής σημαίας στα Ίμια από τον κ. Λαμπράκο, και  β) υπαρκτή οντότητα(ασχέτως εγκλήσεων, φαγωμάρας, ίντριγκας και δολοπλοκιών των γνωστών κύκλων(…) Π. Γαλάτουλα, ο οποίος διασπά την ενότητα και την συνοχή του θεσμού και τον υποβιβάζει σε επίπεδο καταγώγειου και ίσως ακόμα πιο κάτω με τις μεθοδεύσεις και τις πράξεις του ευθύς εξ αρχής μπήκε στην οργάνωση με του Γιώργου Γεωργόπουλου την συνδρομή. Τον οποίο μετά μαχαίρωσε πισώπλατα με την γνωστή απάτη και πλεκτάνη που έστησε εν αγνοία της Γιούλης Πανταζή(βλ Λευκός Πύργος) το 2005 και ακολούθησαν τα γνωστά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τα πειθαρχικά, τις “τιμωρίες”  Γ. Γεωργόπουλου  Α. Τομόπουλου  κτλ. κτλ. κτλ

Σε αντίθεση με άλλα ανύπαρκτα υποτιθέμενα θεσμικά όργανα λ.χ ΣΑΕ-Αμερικής  και ΕλληνοΑμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο. Τα οποία  είναι ανύπαρκτα θεσμικά και τα απαρτίζει η παρεούλα  του Θεόδωρου Σπυρόπουλου μαζί με τους ολίγους  οι τρώγωντες και καταπίνοντες τον αγλέουρα από τα χρήματα κυρίως του Έλληνα Φορολογούμενου Πολίτη από τις επιδοτήσεις του Ελληνικού κράτους για το ΣΑΕ.

Τρώγωντες και καταπίνοντες με 10 μασσέλες και  από αυτόν και καλά του κάνουν που του τα μασάνε. Χονδρά όμως!  

Γυρίζω στα της Ομοσπονδίας.  Αλλωστε ως γνωστόν έχω προσφέρει εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες μου το ταραγμένο έτος 2007-και ας προσπαθούν να πουν τα αντίθετα ΟΥΤΕ ΔΟΛΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ  για καμία εργασία μου! Και είναι πολλές! Ούτε μια ούτε δυο. Από που να πρωταρχίσω; θα έρθει η ώρα όμως του απολογισμού και μάλιστα με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο και τότε θα δούμε πολλά… Γιατί ως γνωστόν αυτή η ιστορία -του συνεδρίου- δεν έχει κλείσει, έχει μπροστά της μπροστά πολύ δρόμο… Αντιθέτως μου οφείλουν(ασχέτως αν δεν τα ζήτησα και τα άφησα ως μια ακόμα ελάχιστη προσφορά μου προς τον οργανισμό) και ας ρωτήσουν τους κυρίους Απόστολο Σκοτίδα-στον οποία προσωπικά παρέδωσα απόδειξη πληρωμής για τα ραδιφωνικά spot που έπαιζαν στα τοπικά ραδιόφωνα επί δυο μήνες όλα παραγωγής δικής μας – και τον κύριο Δημηητρίου που έρχονταν σπίτι μου και έβλεπε πόσες ώρες και για πόσους μήνες δουλευάμε με την ομάδα  μου. Εντελώς δωρέαν! Μήνες και 24ωρα ολόκληρα! Ασχέτως, επαναλαμβάνω αν με λύσα πασίγνωστοι κύκλοι πια σε όλους μας -με στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα μεταξύ αυτών και ο Π.Γαλάτουλας- πολέμησαν με μανία την διοργάνωση αυτή που αν ολοκληρώνονταν στις προδιαγραφές και το concept που είχε δοθεί στους αρμόδιους- σήμερα τα πράγματα στην Ομογένεια θα ήταν εντελώς διαφορετικά! Αυτό φοβήθηκαν και όρμησαν πάνω ακόμα και άνθρωποι των οποίων τα συμφέροντα συγκρούονταν εν τούτοις ο κίνδυνος και ο κοινός εχθρός ένωσε αταίριαστους μεταξύ τους ανθρώπους ιδεολογικά και διασυλλογικά προκειμένου να αναχαιτίσουν αυτό που έρχοντα. Τι κατάφεραν; Τίποτα και η συνέχεια θα το δείξει. Έμπρακτα στο άμεσο προσεχές μέλλον 
Επί πλέον από το 2005 -και υπάρχουν όλα τα στοιχεία  διαφημίζουμε και προβάλλουμε- με δική μας πρωτοβουλία και χωρίς να μας το ζητήσει κάποιος- ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την παρέλαση και κάθε εκδήλωση που προηγείται ή έπεται του μεγάλου γεγονότος.  

Ασχέτως αν ακόμα πετούν λάσπη οι γνωστοί κύκλοι της ανωμαλίας με αιχμή ένα κατάδικο για σωρεία ποινικών αδικημάτων και το μισό ποινικό κώδικα εις βάρος του… τον οποίο “χρησιμοποιούν” (και τους χρησιμοποιεί) όλοι οι γνωστοί κύκλοι της ανωμαλίας και της διαπλοκής για να  βρίζει και να πετά λάσπη! Λες και τον λαμβάνει κανείς υπόψη του…
 
Είμαι υπερήφανος που δεν έχω πάρει ούτε δολάριο για την  προσφορά μου για περισσότερο από 10 μήνες-Δεκέμβριος 2006/ Σεπτέμβριος 2007- συνεχούς εργασίας με αφορμή το πολυσυζητημένο συνέδριο για το μέλλον του Ελληνισμού της Αμερικής τον 21ο αιώνα. Ούτε ένα δολάριο για την ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ της παρέλασης!
Και εν αναμονή των όποιων εξελίξεων το κείμενο μου που έχει ως  βασικό θέμα την παρέλαση στην 5η λεωφόρο της ΝΥ την Κυριακή της 27ης Μαρτίου 2011, το οποίο θα αναρτηθεί όσων ούπω και θα αναφέρεται σε   όσα προηγήθηκαν πριν-παρασκήνιο κτλ- αλλά και όσα επακολούθησαν κατά την διάρκεια ή μετά, μέχρι τότε   Σας καλώ και Σας προσκαλώ να μελετήσετε το αναλυτικό, εμπεριστατωμένο και πλήρες ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ αφιέρωμα που έχουμε ετοιμάσει για την παρέλαση στην  5η Λεωφόρο της ΝΥ.
Στο αφιερώμα αυτό θα δείτε με αδιάψευστα στοιχεία και με κάθε λεπτομέρια τα της παρέλασης. Αν είχε ή δεν είχε κόσμο. Ευτράπελα αλλά και περίεργα. Καθίσαμε, όπω; θα διαπιστώσετε από τα video’s μέχρι τέλους που ο δήμος έβγαλε τα ειδικά οχήματα καθαριότητας… Και το τι καταγράψαμε δεν λέγεται. Δείτε τα σχετικά video στο αφιέρωμα αυτό και τα ξανά λέμε. Εδώ θα είμαστε-εκτός απροόπτου πάντα…

Όσο για το συνολικό  κείμενο. Έχετε υπομονή και επιμονή. Εις αύριον τα σπουδαία...

Να είστε εδώ και να επισκέπτεσθε την σελίδα μου γιατί ποιος ξέρει… μπορεί από στιγμή σε στιγμή, μέρα σε μέρα, ή  και από ώρα σε ώρα, ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι με εμένα και τις διαθέσεις μου, (είναι και θέμα ρεπορτάζ και διασταύρωσης πληροφοριών μέχρι την τελευταία στιγμή αυτό να το θμάσθαι πάντα συμβαίνει στους δημοσιογράφους ακόμα και πριν το . + – πάντα με κάποιον μιλάνε στο τηλέφωνο μέχρι να παραδώσουν το γραπτό του  και στην  περίπτωση μου μέχρι ) να αναρτήσω το κεντρικό κείμενο “απολογισμού” για τα της παρέλασης στην 5η Λεωφόρο ΝΥ της Κυριακής 27 Μαρτίου. Κείμενο το οποίο περιέχει πολλές και σοβαρές αποκαλύψεις…!