Ακόμα και οι TV personas έχουν τις εθνικές τους ευαισθησίες. Έτσι, όταν η αρμενικής καταγωγής αμερικανίδα στάρλετ Κιμ Καρντάσιαν πληροφορήθηκε ότι η τουρκική έκδοση του περιοδικού Κοσμοπόλιταν την είχε πρωτοσέλιδο, έγινε έξαλλη.

Όπως ισχυρίζεται, ποτέ δεν είχε δώσει την έγκρισή της για να χρησιμοποιήσουν φωτογραφία της στο περιοδικό. Πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού στο παρελθόν έχει επανειλημμένως καταδικάσει την Αρμενική Γενοκτονία από την Τουρκία κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ίδια μάλιστα δεν ξεχνά τις καταβολές της αφού διατυμπανίζει όχι μόνο την Αρμένικη γενοκτονία αλλά και το υποδουλωμένο κομμάτι της Αρμενίας από τους Τούρκους δολοφόνους. “Η καταγωγή μου είναι από τα εδάφη της Αρμενίας που τώρα κατέχει η Τουρκία”.

Την ίδια στιγμή κάποιοι ελληναράδες γυφτογκλαμουράτοι κοκάκηδες του Κολωνακίου συνωστίζονται σε θέρετρα της Σμύρνης για να κάνουν εγκαίνια σε τουριστικές μονάδες. ΟΥΣΤ.

Δείτε και την δράση του κορυφαίου Ροκ τραγουδιστή της Αμερικής, του Serj Tankian των System Of a Down, που αρνείται και να πατήσει το πόδι του στην Τουρκία. Ένα χαρακτηριστικό αφιέρωμα όπου κατηγορεί τον Ομπάμα για απόκρυψη των Τούρκικων εγκλημάτων.

Πηγή