Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

New York.  Μου γράφετε αρκετοί από εσάς προερχόμενοι από την Νέα Υόρκη, το Σικάγο, την Φλόριδα, την Φιλαδέλφεια και άλλες περιοχές που τώρα μου διαφεύγουν, « γιατί-μου γράφετε-, ενώ υπάρχουν τόσα πολλά και μάλιστα πολύ σοβαρά θέματα της Ελληνικής κοινότητας, ή της διεθνούς ειδησεογραφίας.. εξακολουθείς με πείσμα  να  ασχολείσαι  με την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων ΝΥ.;» όπως πρόσφατα, προ ημερών μου έγραψε ένας φίλος, τον οποίο αρκετοί μάλιστα τον γνωρίζετε πολύ καλά, απόσπασμα της επιστολής του παραθέτω παρακάτω. Επιμένω και θα επιμένω να κάνω την δουλειά μου. Αυτό που  μπορώ να πω μετά απολύτου βεβαιότητας ως προς την πανηγυρική  ανακοίνωση της εκτέλεσης του Osama Bin laden είναι  ειδικά τώρα, εδώ στην Αμερική  να θυμάστε ότι πάρα  πολύ σύντομα θα θρηνήσουμε εκατόμβες νεκρών από τα αντίποινα ως πράξη εκδίκησης από τους φανατικούς  και τον στρατό του Ισλάμ που είχε φτιάξει ο νεκρός. Το ίδιο θα συμβεί και σε άλλες χώρες.  Την ίδια στιγμή που τα αμερικανικά δίκτυα έδειχναν τους πανηγυρισμούς των Αμερικανών, τα αραβικά τηλεοπτικά δίκτυα και τα αραβόφωνα ΜΜΕ μετέδιδαν όρκους εκδίκησης.  Έκαναν λόγο για ιερό πόλεμο. Jihad. Ήταν η λέξη που ακουγόταν σε ολόκληρο τον αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο.  Ένας νέος κύκλος αίματος και τρομοκρατίας θα ανοίξει. Για αυτό το ζήτημα όμως θα μιλήσουμε σε επόμενη εκτενή ανάλυση και σε ειδικό Editorial  που ετοιμάζεται, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε  και τις αναλύσεις συνεργατών μας, ειδικών σε θέματα Μ. Ανατολής και Ισλάμ, που ήδη δημοσιεύονται σε άλλες στήλες και σε άλλες ενότητες και θα δημοσιευθούν σε ένα ειδικό αφιέρωμα που ετοιμάζεται. Επειδή όμως η ζωή μέχρι τότε, που θα συμβεί το προγραμματισμένα απρόσμενο και απροσδόκητα μεγάλο κακό, με κάποιο χτύπημα εκ  μέρους του Ισλάμ –δεν έχει σημασία αν θα είναι η Al Qaeda ή άλλη Ισλαμική οργάνωση-η ζωή συνεχίζεται στην Ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ  και γενικά στον κόσμο- εδώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ! την δουλειά μας. Με όποιο κόστος. Με όποιο τίμημα.  Με όση λάσπη και πεταχτεί, εμείς θα είμαστε εδώ να γράφουμε και να παραθέτουμε την αλήθεια με γεγονότα, στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα.

 

Έχω πει και άλλοτε ότι ήρθα εδώ για να κάνω την δουλειά μου και θα την κάνω με οποιοδήποτε τίμημα. Δεν πρόκειται να με σταματήσει κανείς και τίποτα. Και η δουλειά μου και αυτό που έμαθα να κάνω είναι επαγγελματική δημοσιογραφία. Αυτό πρακτικά σημαίνει αυτό που έχετε μάθει να βλέπετε από εμάς. Ρεπορτάζ και κείμενα που πάντα  συνοδεύονται από στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα. Στην λάσπη και τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τις ραδιουργίες απαντάμε μόνον με στοιχεία. Μόνο με ρεπορτάζ.  Αυτό δεν αλλάζει, έστω και αν χρειαστεί να με αποκηρύξει ολόκληρη η δήθεν «οργανωμένη ομογένεια»! Το μόνο βέβαιο είναι πως άλλο πράγμα η Ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ, που ζει και διαβιεί πετυχαίνοντας μακριά από όλα αυτά απ άκρη σε άκρη της Αμερικής και της γης, που είστε όλοι εσείς οι χιλιάδες Έλληνες και απολύτως δικαιολογημένα αποστασιοποιημένοι από όλα αυτά τα χαζά και  φαιδρά που συμβαίνουν σε κάθε επίπεδο της «οργανωμένης ομογένειας» –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – αν και ο όρος πια από μόνος του είναι συνυφασμένος -της δήθεν οργανωμένης ομογένειας –, ταυτισμένος  και συνώνυμος της απάτης. Της εξαπάτησης.  Της αθλιότητας.  Του ψεύδους και της αλληλοεξόντωσης. Αντιθέτως η μεγάλη πλειοψηφία της Ελληνικής κοινότητας που φαινομενικά μοιάζει αδιάφορη αντιθέτως βράζει ως ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί με όλα αυτά που συμβαίνουν παντού. Σε κάθε τομέα της δήθεν οργανωμένης ομογένειας.  Όπου και αν κοιτάξεις. Από την Εκκλησία και τις κατά τόπους επισκοπές μέχρι τους μεγάλους ανύπαρκτους τριτοβάθμιους οργανισμούς θα δεις ασυνέπεια. Ανοργανωσιά. Ψέμα. Υποκρισία. Μεγαλόστομες διακηρύξεις και υποκριτικές διακηρύξεις. Τίποτα γνήσιο. Τίποτα αληθινό. Όλα για το φαίνεσθαι. Όλα για την βιτρίνα.

Και όλοι εσείς η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία της Ελληνικής Κοινότητας, εσείς που πάτε στην παρέλαση στην 5η λεωφόρο. Εσείς που δίνετε τα χρήματα σας για κάθε εκδήλωση. Εσείς που πληρώνετε για την ανύπαρκτη  παιδεία εκ μέρους της Ιεράς Αρχ. Αμερικής και των κατά τόπους επισκοπών της. Εσείς που δίνετε το δολάριο σας, από το υστέρημα ή το περίσσευμα, για κάθε καλή και αγαθή διοργάνωση, εσείς όλοι δεν έχετε καμία μα καμία απολύτως σχέση με όλο αυτό το συνοθύλευμα που όλοι εδώ ονομάζουν «οργανωμένη ομογένεια».

Εσείς άλλωστε αυτούς που μοστράρουν  ως ηγέτες στις περιοχές σας, τους ξέρετε πολύ καλύτερα από ότι εμείς εδώ. Εσείς όλοι οι ανώνυμοι –αλλά επώνυμοι Έλληνες πολίτες του κόσμου-  έχετε τεράστια διαφορά (όσο ο ουρανός με την γη και η νύχτα με την ημέρα ) από όλους εκείνους που αυτοτιτλοφορούνται και περιφέρονται ως δήθεν ηγέτες! Από όλους εκείνους που εκλέγονται μέσα από στημένες διαδικασίες «πρόεδροι» και παράγοντες και άλλο η μεγάλη και πετυχημένη – ένας προς έναν –Ελληνική Κοινότητα των ΗΠΑ.

Ήρθα εδώ να κάνω δημοσιογραφία. Ήρθα μόνος. Σήμερα μετά από επτά συνεχή χρόνια στο διαδίκτυο και μετά από 100αδες άρθρα στον Ελληνικό τύπο διαθέτουμε μια μεγάλη ομάδα φίλων, συνεργατών αλλά  και συναδέλφων –που  αλίμονο αν τους ονομάζαμε και αποκαλύπταμε  όλους! Θα έπεφταν όλοι θύμα λάσπης, ύβρεων, επιθέσεων και κατασυκοφάντησης από τους γνωστούς κύκλους και τον βρόμικο  μηχανισμό-τον οποίο πολύ σύντομα θα αποκαλύψουμε με ονόματα, στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα – που έχει στηθεί εις βάρος μου και εις βάρος κάθε ενός που μας στηρίζει  για να  κάνουμε δημοσιογραφία. Επαγγελματική δημοσιογραφία.  Ήρθα εντελώς μόνος και σήμερα βρίσκομαι με μια μεγάλη ομάδα φίλων και συνεργατών. Και όταν λέω μεγάλη το εννοώ. Μεγαλύτερη δεν γίνεται. Η μεγαλύτερη  δημοσιογραφική  ομάδα! Φίλοι  και οι συνεργάτες  μας είστε όλοι εσείς! Οι ανώνυμοι και επώνυμοι ΕλληνοΑμερικανοί πολίτες. Οι απλοί ομογενείς που τηλεφωνείτε καθημερινά. Που στέλνετε 100αδες emails. Επιστολές. Όλοι εσείς που μας στέλνετε τα θέματα σας. Τις καταγγελίες σας. Όλοι εσείς που μας εμπιστεύεστε  για την εχεμύθεια μας.  Για την διασφάλιση των  πηγών μας. Να θυμάστε έτσι  είμαστε και έτσι θα είμαστε και αργότερα…  Και έρχομαι στο θέμα που όλοι περιμένετε να θίξω. Το ζήτημα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ και της απόφασης –δεν θα πω εγώ αν είναι νόμιμη ή όχι-  αυτό θα το δείτε εμπράκτως σε πολύ λίγο καιρό. Ούτε και τώρα αυτές τις ώρες θα αναφέρω περισσότερα για την καταγγελία που έκανα στις αμερικανικές αρχές.  Όμως οφείλω, να ενημερώσω πρώτα από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για κάποια ζητήματα καθώς και τους αντιπροσώπους για αυτό σας παρακαλώ από τούδε και στο εξής να κρατάτε όλες τις δημοσιεύσεις, τα ρεπορτάζ και τις αναρτήσεις μας στο ομώνυμο BLOG  GREEKAMERICANNEWSAGENCY.BLOGSPOT.COM. θα χρειασθούν. Και μάλιστα πολύ σύντομα. Θα σας συνιστούσα μάλιστα όσοι γνωρίζετε αντιπροσώπους που οι σύλλογοι τους είναι μέλη στον οργανισμό να τους δώσετε τα άρθρα, τα ρεπορτάζ και τις αναλύσεις για αυτόν τον οργανισμό. Να είστε σίγουροι στο άμεσο μέλλον θα χρειασθούν.  Και για να είστε και σίγουροι καλού κακού όταν στέλνετε τα άρθρα και τα ρεπορτάζ  μας σε μέλη της ομοσπονδίας και σε αντιπροσώπους κάντε τα και σε εμάς BCC, ώστε αύριο να μην μπορούνε να ισχυριστούν κάποιοι ότι δεν έλαβαν τίποτα και αρχίσουν το γνωστό τροπάρι «δεν ξέρω… δεν είδα… δεν άκουσα…δεν διάβασα…» είναι όλοι τους το ίδιο συνυπεύθυνοι για αυτά που έρχονται. Είναι το ίδιο υπεύθυνοι για τις ενέργειες νόμιμες ή παράνομες των κυρίων  Η. Τσεκερίδη και Π.  Γαλάτουλα.  Τα  «δεν ξέρω..δεν είδα… δεν άκουσα…  δεν μου είπε κανείς τίποτα..» δεν θα περνούν…

Οι εξελίξεις και τα γεγονότα που έρχονται, ακριβώς επειδή προειδοποιούμε και ενημερώνουμε πάντα εγκαίρως, αφορούν όλους. Ήδη  προσωπικά έχω κάνει μερικά τηλέφωνα σε επίσημο επίπεδο και έχω ενημερώσει…  πάμε τώρα στο προκείμενο και τις εξελίξεις που σηματοδοτεί η «απόφαση» των έντεκα της 14ης Απριλίου.

Όπως είχα ήδη  γράψει ένα μήνα νωρίτερα,  από τις 14 Μαρτίου και είχα προειδοποιήσει την ηγεσία της  Ομοσπονδίας  Ελληνικών Σωματείων με ειδικό editorial και μάλιστα με τρία συνεχή κείμενα και αναφορές μου γνώριζα τι ετοίμαζε ο Πέτρος Γαλάτουλας…  Για αυτό και είχα προειδοποιήσει για τις ενέργειες μου.  Εγκαίρως και  με σχετικό εκτενές editorial με την μορφή μάλιστα ανοιχτής δημόσιας επιστολής ειδικά προς τα μέλη της Ομοσπονδίας και το ΔΣ.  Επιστολή και κείμενο μου το οποίο απευθυνόταν ειδικά προς το ΔΣ εν όψει της απερισκεψίας στην οποία οδηγήθηκαν την Πέμπτη 14 Απριλίου γιατί μόνον ως απερισκεψία και ανευθυνότητα μπορεί να χαρακτηριστεί η πράξη των έντεκα.

Επιστολή και κείμενο μου, το οποίο  οι κύριοι Πέτρος Γαλάτουλας και Ηλίας  Τσεκερίδης, αν και γνώριζαν πολύ καλά εν τούτοις  το  απέκρυψαν από την πλειοψηφία του μελών του ΔΣ όταν τους καλούσαν-την Πέμπτη 14 .04. 11 –  σε αυτή την «απονενοημένη πράξη αυτοκτονίας» του οργανισμού. Για το ίδιο θέμα επανήλθα με νέο κείμενο μου στο επόμενο editorial μου

Μάλιστα ειδικά προς τον κύριο Ηλία Τσεκερίδη απευθύνθηκα εκ νέου με κείμενο μου το οποίο δημοσιοποίησα την ίδια ημέρα νωρίς το πρωί  την Πέμπτη 14 Απριλίου,-για την ακρίβεια αργά το βράδυ της 13ης Απριλίου ξημερώματα – ακριβώς επειδή γνώριζα τι επρόκειτο να συμβεί, στην συνεδρίαση του Δ.Σ.   και πάλι όμως ο κύριος Τσεκερίδης κώφευσε.

Δυστυχώς ο κύριος Ηλίας Τσεκερρίδης, χρησιμοποιείται, εν γνώσει του, από μια κλειστή ομάδα, τεσσάρων  πέντε το πολύ ανθρώπων, τους οποίους γνωρίζουμε  έναν προς ένα μέχρι και που και πότε συναντώνται ξέρουμε και τους οποίους,  ενώνει η εμπάθεια, τον κάθε ένα για διαφορετικούς λόγους και αιτίες, ο κοινός εχθρός και αντίπαλος τους –λέγε με Αλέξανδρο Στεφανόπουλο…  Περισσότερο «χρησιμοποιείται» δυστυχώς,  -επειδή αυτός, ο Πέτρος Γαλάτουλας,  έχει τα κουκιά όπως και ο ίδιος ο Τσεκερίδης  είχε ομολογήσει κυνικότατα σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει προεκλογικά- στεγνά και αδυσώπητα από τον μέγα ραδιούργο ψεύτη και ιντριγκαδόρο  Πέτρο Γαλάτουλα!  Τόσο πολύ  και με τέτοια  δεινότητα, ώστε τελικά ο ίδιος ο Ηλίας  Τσεκερίδης,  ενώ  κάποτε είχε την φήμη του σοβαρού, συνετού και νηφάλιου χαμογελαστού ανθρώπου, (βέβαια κάποιος αποκαλύπτεται όταν του δίνεται εξουσία) και τότε ή το σκήπτρο της εξουσίας το κρατά στιβαρά υπεύθυνα και με πολιτικό σθένος ή το σκήπτρο γίνεται καλάμι  το καβαλά και πάει με δαύτο ή  όταν σπάσει είναι πια πολύ αργά για εκείνον που μπέρδεψε το καλάμι με το άτι….και αντί να ιππεύει το άτι ιππεύει το καλάμι.

Σήμερα δυστυχώς ο κύριος Τσεκερίδης μπορεί να λέει και να διατυμπανίζει ότι δεν είναι δικτάτορας, δυστυχώς όμως κυβερνά ως δικτάτορας!  Αυτό έχει δείξει η μέχρι σήμερα πρακτική του σε πάρα πολλά ζητήματα! Και θα το δείτε τα προσεχή 24ωρα με συγκεκριμένες αποκαλύψεις που θα κάνουμε.  Δυστυχώς δεν διακρίνεται από ίχνος σοβαρότητας. Καμία υπευθυνότητα. Εντελώς ανεύθυνος. Άμοιρος όμως ευθυνών δεν είναι για όσα επί των ημερών της θητείας του γίνονται και κυρίως για όσα έρχονται…  δυστυχώς ο ίδιος δεν μπαίνει καν στον κόπο να διαβάσει. Αρκείται στην παραπληροφόρηση που του κάνει ο Πέτρος Γαλάτουλας και οι συν αυτώ έκνομη και εξωθεσμική ομάδα φίλων συνεργατών και υποστηριχτών του. Όλοι τους ένας προς ένα –με ελάχιστες εξαιρέσεις κανά δυο άτομα –πιόνια άβουλα του Γαλάτουλα στον οποίο προσβλέπουν ότι και στις επόμενες εκλογές θα τους βάλει να παριστάνουν τους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας και περήφανοι να καμώνονται πως είναι εκπρόσωποι της οργανωμένης ομογένειας. Κρίμα για μερικούς που είναι και μορφωμένοι. Κρίμα. Μόνον αυτό έχω να πω… ειδικά για εκείνους ο πέλεκυς της κριτικής της κοινής γνώμης θα είναι βαρύτερος γιατί δεν έχουν καμία απολύτως δικαιολογία! Στην περίπτωση τους δεν θα ισχύει το «…δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα…». Η δικαιοσύνη θα εξαντλήσει την αυστηρότητα της και αλίμονο, αν δεν το πράξει…

Σήμερα και μόνο στο  άκουσμα του ονόματος του Ηλία Τσεκερίδη ο κόσμος  γελά… πικρόχολα. Προς το παρόν, μειδιά όλη η Ελληνική Κοινότητα στις ΗΠΑ όταν ακούνε το όνομα του!  Γελούν όλοι!  Έχει γίνει περίγελος των δικών του καμωμάτων και ας ευθύνεται-για τα περισσότερα  ο Πέτρος  Γαλάτουλας….  Αυτό δεν του δίνει κανένα απολύτως άλλοθι. Δυστυχώς για τον ίδιο πλέον έχει καταστεί επικίνδυνος και αυτοκαταστροφικός  όχι μόνο για τον θεσμό της Ομοσπονδίας αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό. Κρατήστε το αυτό, κύριε Τσεκερίδη, και σημειώστε το καλά!

Σήμερα, δυστυχώς η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων, όπως μου γράφει ένας από τους 10αδες αναγνώστες, που μας έστειλε μια επιστολή με στοιχεία και καταγγελίες ,  αποτελείται από  «μια ομάδα λίγων ανθρώπων, οι περισσότεροι  αγράμματοι, αμόρφωτοι, (σ.σ. αν και εδώ θα διαφωνήσω με τον φίλο αναγνώστη μας ) πνευματικά ακαλλιέργητοι,» όπως χαρακτηριστικά μου αναφέρει σε μια πολυσέλιδη επιστολή του ένας φίλος αναγνώστης μου ο οποίος μεταξύ άλλων πολλών που αναφέρει μας στέλνει και μια σειρά σοβαρότατων στοιχείων που μου στέλνει, για κάποια υπόθεση που αφορά στην ομοσπονδία ελληνικών σωματείων ΝΥ, για την περίοδο 1998-2000 μου γράφει  μεταξύ άλλων: «…βρίσκονται, οι περισσότεροι εκεί μέσα  σε  ένα  πολύ κατώτερο επίπεδο από την πραγματική ελληνική κοινότητα που αδιαφορεί για την ύπαρξη τους. Ακόμα και την παρέλαση την κάνει ο Ελληνισμός και όχι αυτοί οι λίγοι και μέτριοι. Γράφετε για αυτούς συνέχεια, εσείς προσωπικά, υποβιβάζοντας έτσι το επίπεδο της ενημέρωσης που παρέχετε προς τους αναγνώστες σας που σας εμπιστεύονται, όπως εγώ. Υποβαθμίζετε όμως και το δικό σας επίπεδο. Τους κάνετε την τιμή να γράφετε για αυτούς και αυτοί νομίζουν ότι κάποιοι είναι. Τους φτύνεις –τους περισσότερους –και σου λένε «ευχαριστώ»  αρρωστημένοι από το πάθος τους για αυτοπροβολή.  Για αυτούς που δεν τους ήξερε –τους περισσότερους παρά μόνο ο στενός τους κύκλος, άντε και το χωριό τους –σήμερα είναι δήθεν κάποιοι που βλέπουν το όνομα τους να φιγουράρει  στις σελίδες των ελληνικών εφημερίδων. Τους προβίβασες, αγαπητέ Αλέξανδρε. Από τις κιτρινισμένες σελίδες του κήρυκα με τις κηδείες που τους  βλέπαμε και νομίζανε (τρομάρα τους) πως κάποιοι είναι αρκεί να βλέπουν την μάπα τους μέσα καδραρισμένη, τώρα προβιβαστήκανε και πιάσανε χώρο και στις ελληνικές εφημερίδες. Και αντί να σου στήσουν ανδριάντα –και κάποια μέρα να μου το θυμηθείς αυτοί οι ίδιοι, ή τα παιδιά  τους, και αυτή θα είναι η τραγική ειρωνεία και η εκδίκηση της ιστορίας έτσι πάντα συμβαίνει,  θα στον στήσουν! Για το καλό που έκαμες και πήγες στον εισαγγελέα γιατί μόνον έτσι θα φύγει από μέσα η κόπρος του Αυγεία!  Πιστέψτε με κάθε φορά που ανοίγω την ιστοσελίδα σας και βλέπω να ασχολείστε με αυτή την μειοψηφία ανθρώπων, που όλοι μαζί  δεν υπερβαίνουν τους 200, όταν μόνο στην ΝΥ είμαστε περισσότεροι των 350.000+ κάνω ένα κλικ και φεύγω τελείως από την ιστοσελίδα σας. Τσαντίζομαι. Αλλά μετά  ξανά γυρίζω. Δυστυχώς αλλά έχει κουράσει αυτή  η ιστορία. Τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Τα ίδια πρόσωπα και ο Γαλάτουλας θα βασιλεύει εκεί μέσα δουλεύοντας πότε τον ένα και πότε τον άλλο. Λέγοντας ψέματα πότε στους μεν και πότε στους δε. Βάζοντας πότε τον έναν  και πότε τον άλλο να σκοτώνεται με τα ψέματα που λέει στον ένα για τον άλλο και έτσι καταφέρνει και επιβιώνει. Ο Σταθάκος κάποτε τον είπε σκουλίκι- όχι πως και του γέρου οι ευθύνες είναι λίγες. Αυτός τον διέγραψε σε μια νύχτα μαζί με τον Ζουπανιώτη και τον Διαμαντίδη και αυτός τους επανέφερε και τους τρεις.  Καλός ο Σταθάκος αλλά έχει κάνει και αυτός πολλά λάθη! Τον σώζει η μεγάλη δωρεά που έκαμε μα δεν είναι άμοιρος ευθυνών και εκείνος. Αν τότε εκείνη την φορά είχε μπήξει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, σήμερα ίσως τουλάχιστον να μην υπήρχε ο Γαλάτουλας. Εκείνος τον κάλυψε όταν τον κατήγγειλε η κοπέλα το 2000. Και ο Γαλάτουλας –σε σένα το διάβασα –τον έβρισε χυδαία. (σ.σ. επιστολογράφος  αναφέρεται στην συνεδρίαση και στην συνέντευξη τύπου της 1ης Ιουλίου του 2009 όταν Γαλάτουλας και Σταθάκος αρπάχτηκαν άγρια).

«Σου στέλνω-συνεχίζει ο αναγνώστης μας-  μια σειρά στοιχεία για… (σ.σ. για αυτονόητους λόγους έχουμε περικόψει μετά και από απαίτηση του αποστολέα της επιστολής αυτό το συγκεκριμένο απόσπασμα με την καταγγελία και τα στοιχεία που μας στέλνει )

«Προσωπικά βρισκόμουν μέσα στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων για περισσότερα από 20 χρόνια και όταν γύρω στα τέλη  του 2008 είδα με τα μάτια μου πολλά και διαπίστωσα μερικά πράγματα. Παρανομίες πολλές. Αυτά που γράφεις είναι λίγα μπροστά σε αυτά που έχω δει ο ίδιος με τα μάτια μου να γίνονται. Αηδίασα και δεν ξανά πάτησα ποτέ  το πόδι μου. Και ούτε πρόκειται φυσικά να ξανά πάω. Το ίδιο και άλλοι ομογενείς. Το ξέρεις και το ξέρω. Και οι ίδιοι το γνωρίζουν. Αυτοί οι ίδιοι συρρίκνωσαν την οργάνωση. Πριν έρθει –δηλαδή πριν τον φέρει ο Γεωργόπουλος τον Γαλάτουλα-ο οργανισμός είχε περισσότερους από 300 αντιπροσώπους. Σήμερα για ρώτα τους πόσους έχουν. Για ψάξε το. Να δεις τι σου λέω. Και ψάξε να βρεις όλους όσους έφυγαν. Μάθε και ρώτα γιατί αποχώρησαν.  Θα μάθεις και θα βρεις πολλά. Πάρα πολλά. Πίστεψε  με. (…)

«Μαθαίνω από εσάς το κατάντημα τους και χαίρομαι που ξέφυγα από αυτή την γάγγραινα. Αρρωστημένοι οι περισσότεροι που το έχουν δει ως hobby. Καφενείο είναι για αυτούς εκεί μέσα. Παιχνίδι για να ξεφεύγουν από την γκρίνια της γυναίκας τους και την βαρεμάρα της ανίας που τους δέρνει. Καμία σοβαρότητα. Καμία υπευθυνότητα. Καμία πολιτική βούληση. Αποζητούν την φωτογραφία από τους σημερινούς  πουλημένους τάχατες δημοσιογράφους της πεντάρας.  Τα ίδια πρόσωπα  τότε και τώρα. Μίλα με συναδέλφους σου και πες στους το όνομα μου – τους ξέρω όλους έναν προς ένα τι καπνό  φουμάρει  και τι ρόλο παίζει. Ειδικά ο Γαλάτουλας.  Αν μιλήσεις με συναδέλφους σου, θα με βρεις μέσα στην οργάνωση κάτω από κάθε εκδήλωση.  Είμαι εκεί μέσα  από τα χρόνια του Χρύσανθου  Λαζαρίδη που ήταν και στο συμβούλιο… (…)  από τον καιρό  του Γιάννη  Μοίρα και του Μ. Ιγνατίου στην «Πρωινή» μέχρι τον Χ. Δασκαλοθανάση έχω γνωρίσει στον Κήρυκα, τον  Γ. Κανελλάκη, που ήρθε για κάποια φεγγάρια, αλλά γνωρίζω και άλλους συναδέλφους σου που τώρα έφυγαν για Ελλάδα. Για ρώτα τους γιατί αυτοί δεν ασχολούνται ποτές με αυτή την οργάνωση;να δεις τι θα σου πούνε. Θα σου πουν όλοι ένα πράγμα. Σταμάτα να ασχολείσαι. Δεν αξίζει. Κανείς δεν κατάφερε να αλλάξει τίποτα εκεί μέσα ούτε οι δημοσιογράφοι συνάδελφοι σου,  που όταν υπήρχε η πρωινή τουλάχιστον ο ανταγωνισμός ανάγκαζε Διαματάρη και Πεταλίδου να γράφουν και καμία αλήθεια. Ούτε οι διάφοροι που ψηφίζονται, για πρόεδροι  από τους ίδιους και τους ίδιους αντιπροσώπους –ο κάθε ένας από αυτούς  για  10 και 15 χρόνια –  έχουν  καταφέρει να αλλάξει τίποτα, και το αποτέλεσμα το ίδιο πάντα! Ο Γαλάτουλας μέσα. Τον ξέρω πολύ καλά και με αυτά που σου στέλνω αν τα ψάξεις θα βρεις πολλά. Ψάξε τα και θα με θυμηθείς. Τον γνώρισα το 1999 αλλά τον ήξερα και από το Χιώτικο σπίτι νωρίτερα και μάλιστα πολύ καλά (σ.σ. και αυτό το απόσπασμα για ευνόητους λόγους το αφαιρώ).  Πήγαινα ως αντιπρόσωπος του(σ.σ. εδώ αναφέρεται ο σύλλογος αλλά για ευνόητους λόγους το αφαιρέσαμε κατόπιν παράκλησης του συντάκτη της επιστολής)  πότε του  ενός συλλόγου και πότε του άλλου. Με έβαζε όπου ήθελε και όταν ήθελε μέχρι που αντέδρασα.  Εν τω μεταξύ επειδή δούλευα πολλές ώρες, πίστευα ότι προσφέρω έργο στον Ελληνισμό, όλοι ήθελαν να με κάνουν μέλος στον σύλλογο τους, γιατί έβαζα χρόνο και ώρες μέσα στην οργάνωση. Δεν ξέρω πολλά γράμματα-και το γράμμα ο γιός  μου στο γράφει για να ξέρεις – όμως αυτά που είδα μέσα  πολλές φορές με έκαναν να φύγω όχι μόνο από την οργάνωση. Έφυγα τρέχοντας  και από την Αστόρια όταν είδα ότι υπάρχουν μέσα εκεί  άνθρωποι που αν δε τους κάνεις το χατίρι είναι ικανοί να πάνε στην πολιτεία να πούνε ένα ψέμα για  να σε εκδικηθούν. Έτσι για να πουλήσουν μαγκιά. Εξουσία. Και μετά άμα πάθεις το κακό να σου αφήσουν και το υπονοούμενο, ώστε να καταλάβεις ότι δεν  γιατί πρέπει να τα βάζεις με ισχυρότερους γιατί να τι έπαθες… Τότε ήταν που αηδίασα και έφυγα εντελώς. Για αυτό σας λέω, χάνετε το χρόνο σας. Εκτός αν βάλετε ακόμα πιο βαθιά το μαχαίρι και ερευνήσατε  τα. Δώσετε στον εισαγγελέα τε όλα όσα σας  έδωσα. Πιάσε και ερεύνησε όλα αυτά τα στοιχεία και δώστα στην δικαιοσύνη.  Ο φίλος σου »

Αυτά μου γράφει ένας από τους 10αδες αναγνώστες μας, ο οποίος παράλληλα μας στέλνει και ένα φάκελο να τον δώσω στις αμερικανικές αρχές μόλις διάβασε ότι έγινε καταγγελία στην Γενική Εισαγγελία στο αρμόδιο τμήμα για τους NONPROFIT  και διάβασε πως  οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές ήδη ερευνούν τα στοιχεία που τους καταθέτουμε ένα προς ένα.

Τέτοιους φακέλους με στοιχεία έχουμε λάβει πολλές φορές και αυτό που κάνουμε είναι να διασταυρώνουμε ένα προς ένα τα στοιχεία και μετά να τα δημοσιοποιούμε αν  και εφόσον χρειάζεται. Το ίδιο θα κάνουμε και στην περίπτωση του φίλους μας Α.Κ., όπως και μερικών ακόμα που άρχισαν να μας στέλνουν στοιχεία και τους ευχαριστούμε. Στείλετε μας όλοι ότι έχετε θα το αξιοποιήσουμε κατάλληλα αφού πρώτα  ερευνήσουμε το κάθε τι που αναφέρετε στην καταγγελία σας ή τα στοιχεία που δίνετε.

Μια  αναγκαία επισήμανση όμως, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Κατά καιρούς λαμβάνουμε και αρκετά ανώνυμα ή ανυπόγραφους φακέλους. Θέλω να γνωρίζετε ότι δεν τα πετάμε, αν και εκτιμώ προσωπικά τους ανθρώπους που  τολμούν και δεν φοβούνται να πούνε το όνομα τους. Ξέρω υπάρχουν και περιπτώσεις που επιβάλλεται η ανωνυμία. Λίγες και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μα αν θέλεις ο δημοσιογράφος να σε εμπιστευτεί, όπως εσύ γνωρίζεις την ταυτότητά του, γιατί εκτεθειμένος στην δημοσιότητα καλό είναι αν θές να σε εμπιστευθεί και εκείνος και να αισθάνεται άνετα μαζί σου να βάζεις το αληθινό σου όνομα.   Έτσι και αλλιώς ουδείς δεσμεύει τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τις πηγές του. Οπότε δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο ειδικά, αν τονίζεις ότι θες να κρατηθεί  απόρρητο το όνομα σου. Πάντως για να ξέρετε ακόμα και τα ανώνυμα και ανυπόγραφα τα βάζουμε  στο αρχείο μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ερευνώνται όλα όσα μας καταγγέλλετε,  ειδικά αν μέσα περιέχουν επίσημα έγγραφα και στοιχεία που μπορούν να διασταυρωθούν.

Στέλνετε μας λοιπόν ότι θέλετε στην διεύθυνση της εταιρίας μας (για την ακρίβεια είναι η διεύθυνση του νομικού μας συμβούλου Jerry Papapanayotou) και εμείς αναλόγως του περιεχομένου θα τα αξιοποιήσουμε.  Για ένα να είστε σίγουροι δεν πετάμε ποτέ και τίποτε! Όλα διπλό-ασφαλίζονται νομικά και με κάθε άλλο δυνατό νόμιμο  τρόπο ώστε να μη χαθούν.

Με ρωτάτε επίσης  γιατί δεν γράφουμε τίποτα  για την καταγγελία που κάναμε. Ούτε και τώρα θα αναφέρω τίποτα. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της και σε κάποιο χρονικό ικανό διάστημα μόλις ολοκληρώσουμε  την αποστολή όλων των στοιχείων που προσκομίζονται προς τις αρμόδιες αμερικανικές αρχές για ένα πράγμα να είστε σίγουροι.  Θα γίνουν πολλά.  Αυτό που μπορώ να σας πω με μεγάλη βεβαιότητα είναι τούτο και κρατήστε το καλά όλοι σας,   όσοι μας διαβάζετε και μας παρακολουθείτε.  Και ξέρω ότι μας παρακολουθείτε όλοι! και οι μεν και οι δε, και οι φίλοι και οι αντίπαλοι, και τα ψώνια και οι διαπλεκόμενοι στον δήθεν ομογενειακό Τύπο.   Σημειώστε λοιπόν τα εξής:

Αν η 8χρονη  δημοσιογραφική  έρευνα  για τον,  ο Θεός να τον κάνει  «Μητροπολίτη» Παϊσιο και η αποκάλυψη του σκανδάλου  συγκλόνισε  το Οικουμενικό Πατριαρχείο, σύσσωμη την Ορθοδοξία  και την Ελληνική  κοινότητα των ΗΠΑ, και  κατάφερε και ξερίζωσε ένα καθεστώς σήψης, και  διαφθοράς μέσα στην Ελληνορθόδοξη  κοινότητα 40 ετών, η δημοσιογραφική έρευνα για την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης  θα αλλάξει το ρου της ιστορίας στην Ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ!

Θα αλλάξουν τόσα πολλά που  με την διαδικασία του ντόμινο θα επιφέρουν  ραγδαίες εξελίξεις σε κάθε επίπεδο. Σε κάθε σύλλογο. Σε κάθε ομοσπονδία. Σε κάθε εθνικοτοπική οργάνωση. Ξέρω τι σας λέω, και ξέρετε πολύ καλά ύστερα από μια επταετία που είμαστε online ( BLOG & SITE) πως όταν γράφω κάτι και το υπογράφω προσωπικά φέρω και την ευθύνη  για την βαρύτητα των όσων αναφέρω. Θα αλλάξουν πάρα πολλά. Θα ταρακουνηθεί ολόκληρη η κοινότητα και οι αποκαλύψεις, όταν αρχίσουν, δεν θα σταματούν. Οι εξελίξεις θα συμπαρασύρουν  η μια την άλλη. Σαν τα τουβλάκια του ντόμινο. Θα πέφτουν ένα – ένα τα κάστρα της διαπλοκής και της βρωμιάς.  Οι σημερινοί «μπροστάρηδες»  και ιντριγκαδόροι  θα τρέχουν να κρυφτούν. Σα τα ποντίκια. Ξέρω τι σας  λέω…  Σήμερα αυτοί όλοι  που  παριστάνουν τους μέντορες και ινστρούχτορες, παράγοντες,  καθοδηγητές και (μυστικό) συμβουλάτορες του Ηλία  Τσεκερίδη σύντομα θα ψάχνει να τους βρει. Οι σημερινοί σύμμαχοι στην διαπλοκή και την ίντριγκα, το ψεύδος και την κατασυκοφάντηση, εναντίον του κοινού εχθρού – του γράφοντος και υπογράφοντος Α.Σ.-  αύριο θα ψάχνεις να τους βρεις  να σου εξηγήσουν πως ήρθαν τα πράγματα τούμπα, όταν σήμερα σε διαβεβαιώνουν «μαλακίες του Στεφανόπουλου. Τίποτα δεν θα γίνει. Σίγα που θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας με τον Στεφανόπουλο και τον κάθε στεφανόπουλο…αν ήταν να κλείνουν έτσι οι οργανισμοί, τότε καήκαμε…» αυτά και άλλα τέτοια φαιδρά λένε σήμερα στον Τσεκερίδη ο Γαλάτουλας και η παρέα του, ασχέτως αν τον ίδιο (Γαλάτουλα) τον έχει λούσει κρύος ιδρώτας… και τρέχει. Μόνο που ήδη από το πολύ τρέξιμο ήδη σκόνταψε και έκανε την πρώτη μεγάλη μ@λ@κία! Τι έκανε; θα το μάθετε σύντομα…  ένα σας λέω και σας υπογράφω.  Τα προσεχή 24ωρα θα σείεται πάλι η  μικρή κλειστή κοινωνία των ολίγων…  ξέρω τι σας λέω. Άλλωστε τώρα πια έχετε δει το έργο. Κάθε φορά που αποκαλύπτουμε κάτι όλοι τρέχουν ουραγοί στα γεγονότα και τις εξελίξεις και αυτό δεν αντέχετε. Έτσι δεν είναι, κύριε Απόστολε Ζουπανιώτη… και κύριοι φίλα προσκείμενοι και αρεσκόμενοι  στην ίντριγκα και  την  διαπλοκή…

Όταν στις 28.10.2010 έκανα το προοίμιο και την εισαγωγή  για την αποκάλυψη του σκανδάλου παιδεραστίας του Παϊσιου και όσων θα επακολουθούσαν στην συνέχεια    ο Απόστολος Ζουπανιώτης( της GreekNews)  με διέψευδε και με διέσυρε δημόσια μέσα από τις στήλες του,  μαζί με άλλα υποκείμενα… Συνεννοημένοι όλοι μαζί, όπως και το 2007, με πολεμούν πάντα  υπόγεια και υποχθόνια. Μόνο που δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είμαι πια μόνος. Στρατός ολόκληρος από φίλου, σύμμαχους  και συνεργάτες έχει δημιουργηθεί.

Δυστυχώς πρώην φίλοι και  άνθρωποι που βοήθησα με τον ένα ή τον  άλλο τρόπο  σήμερα, επειδή το συμφέρον και ο κοινός εχθρός ενώνει, έχουν στρατευθεί εναντίον μου με τόνους λάσπης που πετάνε, πότε κρυφά και υποχθόνια σε κάθε ευκαιρία και πότε  μέσω   του γνωστού κατάδικου-για μια σειρά βαρύτατα  ποινικά αδικήματα-  απατεώνα, λασπολόγου, υβριστή και παθολογικού  μυθομανή που στέλνουν μέσω email τις μπούρδες και τις ψευτιές του. Για καλή τους τύχη μας έχουν σταλεί 10αδες περιπτώσεις με προωθήσεις που κάνουν σε φίλους και συναδέλφους των ύβρεων και συκοφαντιών του βαρεμένου ψεύτη και εμπαθή κατάδικου. Αλλά δεν κολλάνε οι λάσπες  και δεν τους πιστεύει τώρα πια κανένας, ούτε και τους πίστευε ποτέ βέβαια κανείς αλλά λέμε τώρα…  Και φυσικά δεν  αναφέρω τυχαία  τον Απόστολο Ζουπανιώτη ούτε και τώρα στην προκειμένη περίπτωση(…)

Για την υπόθεση και την πορεία της έρευνας  των καταγγελιών μου  ούτε θα πω ούτε ακόμα θα γράψω τίποτα. Υπάρχει άλλωστε πολύς χρόνος ακόμα. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Μέχρι να δοθούν και τα υπόλοιπα στοιχεία στις αρμόδιες αμερικανικές αρχές διασταυρώνοντας και διπλοτσεκάροντας,  από την πλευρά μας  το κάθε τι προτού το επισυνάψουμε στον ήδη ογκώδη φάκελο με εμπεριστατωμένα  τα στοιχεία  ένα προς ένα  που παραδώσαμε, έχουμε ακόμα χρόνο. Η έρευνα των αμερικανικών  αρχών, που έχει ξεκινήσει και αυτό δεν αλλάζει ,  ίσως κρατήσει λίγους μήνες, μέχρι να συλλέξουν –και όχι μόνο αυτά που περιλαμβάνει ο φάκελος με τις καταγγελίες μας – είναι βέβαιο πως συλλέγουν και άλλα στοιχεία  που χρειάζονται, από άλλες πηγές, που στοιχειοθετούν και  «δένουν» παραβάσεις και υπερβάσεις των νόμων της πολιτείας εκ μέρους του οργανισμού.   Έτσι ξεκινούν άλλωστε όλα αυτά και μερικοί από  εσάς …. ξέρετε πολύ καλά  τι εννοώ…

Από την πλευρά μου αυτό που θέλω να γνωρίζετε είναι ότι  στις αμερικανικές αρχές  δίδονται official στοιχεία τα οποία τεκμηριώνουν  τις καταγγελίες μας μια προς μια. Στοιχεία που συλλέγονται από το 1996 μέχρι και σήμερα. Καλά διαβάσατε. Από το 1996. Για να γνωρίζετε. Έχω μια αρχή βασική και απαράβατη στη 25ετη  επαγγελματική μου πορεία. Ποτέ δεν γράφω αν δεν έχω στοιχεία που πιστοποιούνται από official documents(έγγραφα ηχογραφημένες συνομιλίες κτλ) .

Είτε έγγραφα είναι, είτε κασέτες. Αρκεί να πιστοποιούν αυτό που καταγγέλλεται.   Και μιας και είπα κασέτες, επειδή το τελευταίο διάστημα ο  Πέτρος Γαλάτουλας και η παρέα του προσπαθούν να μου στήσουν μια πλεκτάνη με ένα νέο  «φρούτο» για  το οποίο τα προσεχή 24ωρα θα αποκαλύψουμε πολλά από την δράση του και την παράνοια του,  ευτυχώς που ηχογραφώ τα πάντα!  Αυτή μου η τακτική με έχει κυριολεκτικά  σώσει, από πολλές κακοτοπιές και κομπίνες που έχουν προσπαθήσει να μου στήσουν διάφοροι κατά καιρούς ειδικά εδώ στην Αμερική.

Και να θυμάστε, επειδή το έχω ξανά γράψει, από τούδε και στο εξής, ηχογραφείται κάθε συνομιλία μας  νόμιμα και  με  βάση τον νόμο της πολιτείας.

Και  επειδή σας λένε διάφορες μπούρδες έχετε δικαίωμα να ηχογραφείτε κάθε συνομιλία σας με τον οποιοδήποτε.  Θα σας σύστηνα μάλιστα επειδή έρχονται πονηρές και ύποπτες ημέρες δύσκολες στο άμεσο και  ορατό μέλλον  για όλη την ελληνική κοινότητα στις ΗΠΑ και ειδικά για όσους ασχολούνται με τα λεγόμενα ομογενειακά να ηχογραφείτε και εσείς τις συνομιλίες σας. Ειδικά αυτές που αφορούν  την εμπλοκή σας στα ομογενειακά δρώμενα. Ξέρω τι σας λέω.  Και ακόμα πιο ειδικά εκείνες  τις συνομιλίες σας που αφορούν την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων και τους αξιωματούχους της.

Με οποιονδήποτε και αν  μιλάτε. Ίσως έτσι να γίνετε εσείς και να γίνουν και οι ίδιοι  πιο προσεχτικοί τουλάχιστον κάποιοι…   Ξέρω τι σας λέω… Αν και οι απάτες, οι λαμογιές και οι παρανομίες που έχουν γίνει τώρα έγιναν και αυτό δεν αλλάζει, εν τούτοις καλά θα κάνετε κάποιοι από εσάς  να είστε πιο προσεχτικοί. Διακριτικοί και φειδωλοί στα λόγια σας.

Έλεγα λοιπόν, ότι η δημοσιογραφική έρευνα για την ομοσπονδία και για συγκεκριμένα πρόσωπα ξεκινά με στοιχεία που χρονολογούνται από το 1996! Όπως το διαβάζετε!  Έχω μια ακόμα βασική και απαράβατη  αρχή που την έμαθα δίπλα σε μεγάλους δασκάλους της δημοσιογραφίας.

Πρώτα κάνω το λεγόμενο reperage για κάθε υπόθεση πριν γράψω και μετά ξεκινώ. Δηλαδή πρώτα παρακολουθώ  ένα θέμα χωρίς να γράφω, συλλέγοντας στοιχεία, ώστε πρώτα να ενημερωθώ καλά για πρόσωπα και καταστάσεις, νόμους και θεσμούς που έχουν σχέση με το ρεπορτάζ και με το θέμα που ερευνώ και μετά ξεκινώ να γράφω και να δημοσιοποιώ ρεπορτάζ. Πολύ περισσότερο αναλύσεις και εκτιμήσεις μου για κάποιο θέμα. Οφείλω να είμαι ενημερωμένος καλά. Πολύ καλά.

Κοντολογίς για να μη λέω  πολλά, και κάνουμε τώρα μαθήματα δημοσιογραφίας και δεοντολογίας, πρώτα ενημερώνομαι  πολύ καλά, όσο γίνεται καλύτερα,  για κάθε θέμα και μετά αρχίζω και γράφω.  Άλλωστε την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων την γνώριζα μέσα από τις σελίδες τις ΠΡΩΙΝΗΣ με την οποία συνεργαζόμουν από το 1996 και έχω το σχετικό αρχείο. Διαθέτω επίσης αρχείο και από άλλες πηγές εξίσου αξιόπιστες. Ας μη ξεχνούν κάποιοι μέσα στην Ομοσπονδία πως ήμουν ο πρώτος δημοσιογράφος που για τις ανάγκες του συνεδρίου που οργάνωνε η Ομοσπονδία το 2007 –μια υπόθεση ο φάκελος της οποίας θα ανοίξει σύντομα όπως έχω ξανά γράψει – έγραψα την σύντομη ιστορία του θεσμού και αυτό που κυκλοφορεί έστω και ως περίληψη στα αγγλικά  προέρχεται  από κείμενα και εργασία δική μου  μέσα από  πηγές που μου παρείχε τότε για το αρχείο μου ο Γιώργος Κατσίχτης ο σύλλογος Αναβρυτή, ένας σύλλογος που ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ομοσπονδίας το 1938 καθώς επίσης και άλλες πηγές, όπως το ιστορικό αρχείο του Βασίλειου Σταθάκου και άλλων εξίσου επιφανών ομογενών που με έχουν εμπιστευθεί και τους ευχαριστώ.

Ξεκίνησα να γράφω επίσημα για την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων ΝΥ,  τον Οκτώβριο του 2005 και μάλιστα με τρόπο αξέχαστο και επεισοδιακό… Θα μιλήσουμε όταν έρθει ο καιρός και για  εκείνη την ημέρα της 20ης Οκτωβρίου 2005. Και πιστέψτε με έχουμε και έχετε να δείτε και να μάθετε  εκπληκτικά πραγματα…  Τόσα  που δεν θα τα πιστεύετε… Κάντε υπομονή. Τα προσεχή 24ωρα θα διαβάσετε πολλά. Πάρα πολλά…

Ένα μόνο μπορώ να πω με μεγάλη βεβαιότητα.   Μετά την παρέμβαση της πολιτείας,  με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων ΝΥ, όταν και όποτε αυτή σηματοδοτηθεί, και μετά το τελικό αποτέλεσμα των ερευνών- όταν και όποτε αυτή ολοκληρωθεί –μετά  την επίσημη παρέμβαση  εκ μέρους της πολιτείας,   όταν και όποτε αυτή επισημοποιηθεί,  όποιο και αν είναι το  τελικό αποτέλεσμα,   και με όποιο κόστος και να υπάρξει,  εν τέλει μόνο για καλό θα είναι και πιστέψτε με! Θα αλλάξουν πολλά. Θα φύγουν από μέσα τα γνωστά τρωκτικά και τα λαμόγια τύπου και style  Πέτρου Γαλάτουλα! Θα φύγει νύχτα! Αυτό να το θυμάστε! Θα ψάχνετε να τον βρείτε αυτόν και άλλους πολλούς…  Θα αλλάξουν πολλά…  Πάρα πολλά…  Οι αλλαγές και επιρροές θα είναι ιστορικής σημασίας για το μέλλον της ελληνικής κοινότητας στις ΗΠΑ.

Οι αλλαγές μέσα στην Ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ,   και επαναλαμβάνω  ειδικά στην πολιτεία της  Νέας Υόρκης, θα είναι μεγάλες και διαδοχικές.   Θα ανατραπούν πολλά  που ως σήμερα θεωρούνται δεδομένα και ακόμα περισσότερα κάποια άλλα που θεωρούνται ταμπού.

Θα αλλάξουν πολλά. Φιλίες και γνωριμίες  πολλών ετών θα δοκιμαστούν. Θα αλλάξουν ισορροπίες. Στρατόπεδα και συμμαχίες θα ανατραπούν.  Οι φίλοι και σύμμαχοι ξαφνικά θα γίνουν εχθροί. Μέχρι σήμερα «εχθροί και αντίπαλοι», που λέει ο  λόγος γιατί εμείς εδώ κανέναν δεν θεωρούμε εχθρό και αντίπαλο μας,  απλά κάνουμε την δουλειά μας επαγγελματικά και με βάση κάποιες αρχές και ένα όραμα.  Δυστυχώς, μετά την παρέμβαση της πολιτείας,  θα δούμε το γνωστό ελληνικό  φαινόμενο ο ένας να χώνει και να κατηγορεί  τον άλλο. Άλλωστε η ομοσπονδία ελληνικών σωματείων και αυτή όλη η νοοτροπία της πρώτης γενιάς ελλήνων, δεν είναι τίποτα άλλο παρά το καθρέπτισμα και ο αντικατοπτρισμός  όλων  των κακών που έχουν φέρει μαζί τους από την Ελλάδα του χτες όλοι αυτοί της πρώτης γενιάς.

Είπα και άλλοτε ότι έχουμε ανοίξει πολύ μέτωπο πόλεμο! Η σύγκρουση μας είναι όχι με τα πρόσωπα και τους θεσμούς – υπαρκτούς ή ανύπαρκτους-αλλά με την αρρωστημένη αυτή νοοτροπία. Με την νοοτροπία αυτή είναι η μεγάλη σύγκρουση και η μάχη κατά της σήψης και τις διαφθοράς.

Τότε, όταν πια θα είναι πολύ αργά για όλους αυτούς, ο ένας ως συνήθως,  θα δείχνει ως υπαίτιο τον άλλο,  και όλοι μαζί  τον ένα και μοναδικό ανεπανάληπτο στις ίντριγκες, τις απάτες, τις εξαπατήσεις  και τις κομπίνες…  Ξέρω τι και για ποιον  σας λέω… Κρατήστε το αυτό καλά.

Θα αλλάξουν πολλά και στον χώρο του ομογενειακού Τύπου. Κάποιοι θα αναγκαστούν να σοβαρευτούν και κάποιοι άλλοι θα κρυφτούν, όπως ο Απόστολος  Ζουπανιώτης όπως συνέβη  μετά την εξέλιξη των αποκαλύψεων της μεγάλης  υπόθεσης,  όταν  αποκαλύψαμε το σκάνδαλο  Παϊσίου… όπου μέχρι να υπάρξουν οι αποφάσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου –και ακόμα έχει πολύ δρόμο η θολή και βρόμικη  υπόθεση την οποία θα δούμε όσων ούπω  τα προσεχή 24ωρα, γιατί τώρα πια τέλειωσε το «moratorium» και κάποιοι ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ(…)- φώναζε πως ο Παίσιος είναι αθώος!

Μετά, όταν είδε ότι το πράγμα και η υπόθεση πήρε άλλη τροπή από εκείνη που έγραφε,  προσπάθησε, και  τότε-ο Απόστολος Ζουπανιώτης,  λυσσαλέα και μανιωδώς, υποχθόνια και ύπουλα, όπως πάντα  να κάνει ότι μπορεί για να εμφανίσει αθώο τον Παϊσιο και θύμα «σκευωρίας» του Στεφανόπουλου και του Βικεντίου, όπως έγραφε τον Οκτώβριο του 2010. Παρασκηνιακά όπως πάντα, γιατί   κινείται μόνο στο σκοτάδι, έτσι έχει μάθει….«κουνώντας» με θολό τρόπο και σκορπώντας παντού  παραπληροφόρηση ειδικά σε  κάποια πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε και παραπληροφορούσε ως συνήθως…

Πρόσωπα  τα οποία τώρα ο  Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος  ένα εξ αυτών,   με την γνωστή πετυχημένη  βατικάνειο μέθοδο εκπαραθύρωσε δια της  αναβάθμισης και ανύψωσης του σε επίσκοπο τάδε… βγάζοντας τον από την νευραλγική θέση της Αρχιγραμματείας.   Το ίδιο θα συμβεί και με άλλα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση και στο σκάνδαλο Παϊσιου… Για την Εκκλησία  άλλωστε ο χρόνος άλλωστε μετρά διαφορετικά…

Το ίδιο κάνει και τώρα,  μαζί με μερικούς ακόμα που κινούν τα νήματα, κρύβεται πίσω από πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων που νόμιζε πως θα διαφεντεύει  και θα καθοδηγεί  πότε μέσω του κουμπάρου και οικογενειακού φίλου Χ. Βουρνά και πότε μέσω του Ντίνου Ράλη μέχρι που ο τελευταίος του ύψωσε  φωνή  και τον έβαλε στην θέση τους όταν τον πήρε να τον μαλώσει και να τον ελέγξει γιατί έκανε δηλώσεις στον Στεφανόπουλο; Πήρε την κατάλληλη απάντηση.

Τα κάνει γενικά ο κύριος Ζουπανιώτης αυτά  έχοντας μπερδέψει την τωρινή ιδιότητα του με άλλες παλιές κακές συνήθειες… Το ίδιο κάνει και όταν κάποιος –τουλάχιστον παλιά όταν κάποιος τότε που βάζαμε ελάχιστες διαφημίσεις-έπαιρνε και διαμαρτύρονταν. Έβριζε. Κακολογούσε και λασπολογούσε, ελεεινολογούσε  ενίοτε απειλώντας,  όπως κάνει  και για άλλους που τους θεωρεί αντιπάλους επειδή τον παράκουσαν και άνοιξαν ραδιόφωνο! Αν είναι δυνατόν.  Ένας κανονικός μικρός νταβαντζής.  Κανονικός νονός. Η  ίδια και απαράλλακτη  μαφιόζικη  τακτική χρόνια τώρα.

Λες και δεν γνωρίζουμε.  Για κακή του τύχη είναι τόσα τα στοιχεία που τον εμπλέκουν σε όλη αυτή την δυσώδη κατάσταση που όταν αρχίσουν να δημοσιοποιούνται θα έχουμε πάλι νέο γύρω ύβρεων και κατασυκοφάντησης μου  από τον γνωστό  φίλο και σύμμαχο στο ανακάτεμα και το φτιάξιμο  τόνων  λάσπης .

Δεν γνωρίζω τι θα πράξει ο  πάλαι ποτέ  ο «φίλος» και δεινός υποστηριχτής μου Σάκης Σερέτης, παράγων πλέον της Ομοσπονδίας και εξίσου σήμερα εδώ και μια 4ετια δεινός συκοφάντης μου και μέλος της  εξεταστικής επιτροπής φάντασμα…   Αλλά,  και μόνον που έστω και ακροθιγώς θίγει τα κακώς κείμενα  έκνομα και παράνομα της «κραταιάς» των κυρίων Τσεκερίδη και Γαλάτουλα, όπως συνηθίζει να χαρακτηρίζει την Ομοσπονδία  Ελληνικών Σωματείων, ίσως μετά-τη παρέμβαση της πολιτείας –να  έχει ένα μικρό ανεπαίσθητο  άλλοθι για να μπορεί να εμφανίζεται δημοσίως.  Αν και με όσα έχει εμπλακεί και διαπλακεί ο ίδιος προσωπικά, ειδικά με τις εκλογές του 2010, μάλλον πολύ δύσκολο να ξεμπλέξει το κουβάρι… και να αποποιηθεί των ευθυνών του…

Κουβάρι και νήμα το οποίο έχει εμπλέξει και ο ίδιος ο κύριος Σερέτης με λάσπη που πετά  (χωρίς ποτέ να παραθέτει ούτε ένα στοιχείο που να με εμπλέκει σε οποιαδήποτε βρώμικη και κυρίως παράνομη οικονομική δοσοληψία με τον εν λόγω οργανισμό, όπως συχνότατα υπαινίσσεται με βαρύγδουπες κούφιες εκφράσεις χάριν εντυπωσιασμού. οργανισμό από τον οποίο δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ένα δολάριο. Αντιθέτως έχω προσφέρει εθελοντική εργασία επί 11 μήνες, συνεχώς και αδιάλειπτα. μου οφείλουν χρήματα, τα οποία ποτέ μου δεν ζήτησα. Ας ρωτήσει τον κ. Σκοτίδα και τον κ. Δημητρίου να του πουν) από καιρό εις καιρό εις βάρος μου. Πάντα ανώνυμα βέβαια, φωτογραφίζοντας με, διανθίζοντας και βρίζοντας με διάφορα κοσμητικά επίθετα, αλλά εις μάτην. Η λάσπη δεν κολλά. Ούτε κόλλησε ποτέ.

Ας κοιτάξει λίγο καλύτερα μερικά πράγματα και θα καταλάβει καλύτερα ότι εκείνος αναγκάζεται να γλείφει εκεί που έφτυνε ως χτες. Όχι εμείς. Εμείς είμαστε πάντα απέναντι σε κάθε μορφής εξουσίας. Μικρής η μεγάλης εμβέλειας. Και εκείνος μια ζωή θα προσπαθεί να κάνει  όσα δε φτάνει η αλεπού κρεμαστάρια όχι εμείς. Εμείς ούτε με τους μεν είμαστε ούτε με τους δε. Εποικοδομητική κριτική κάναμε και στους μεν και τους δε.

Ένα κουβάρι, κουλουβάχατα  όλοι μαζί  το οποίο πολλοί εξ αυτών τύλιξαν με βρώμικα και λασπωμένα νήματα… η άκρη των οποίων δείχνει συγκεκριμένα πρόσωπα του δήθεν ομογενειακού τύπου. Πρόσωπα που στο παρελθόν βοήθησα και στήριξα, όπως ο Θ. Τσίτσας και αρκετούς άλλους,. Αλλά είπαμε ενώνει ο κοινός εχθρός  και  η εμπάθεια τους…  Αρκετοί έβαλαν και το δικό τους νήμα. Τα δικά τους ψέματα. Πέταξαν την δική τους λάσπη φανερά ή μουλωχτά. Ύπουλα ή με ευθεία βέλη.

Να δούμε όμως ποιος και πώς θα τους ξεμπλέξει… Ο πόλεμος, κατά της σήψης και της διαφθοράς στην λεγόμενη «οργανωμένη ομογένεια» θα συνεχισθεί και είναι πολύ μέτωπος.

Θα συνεχισθεί  και όποιος αντέξει. Ως το τέλος. Ποιο θα είναι το τέλος; Η κατά περίπτωση νίκη και η επικράτηση της αλήθειας σε κάθε υπόθεση που καταπιανόμαστε. Η φανέρωση και η επικράτηση της αλήθειας σε κάθε υπόθεση που ερευνούμε.  Η ευθύνη για την κατρακύλα της δήθεν οργανωμένης ομογένειας είναι κυρίως και πρωτίστως  όλων αυτών που άγονται, και φέρονται ή περιφέρονται αυτοτιτλοφορούμενοι με τον βαρύτιμο τίτλο του δημοσιογράφου. Τίτλος τιμής και βαριά η ευθύνη  για μένα τον οποίο δυστυχώς  δεν τιμούν ούτε με τις  με τις πράξεις ούτε  και με  την συνολική και συλλογική ευθύνη τους.

Έχουν όλοι τους τεράστιες ευθύνες για το κατάντημα της οργανωμένης ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ  τα σκάνδαλα της οποίας εδώ και χρόνια όχι απλώς καλύπτουν  αλλά συνειδητά  συγκαλύπτουν ως συνένοχοι με την σιωπή τους!

Από αυτά που έρχονται και μάλιστα με μορφή χιονοστιβάδας θα αλλάξουν πολλά. Θα είναι μεγάλο χτύπημα στο κατεστημένο. Ξέρω θα βάλουν πάλι μέσα πολιτικά για να σταματήσουν την έρευνα των αρχών αλλά πλέον είναι ήδη πολύ αργά. Πάρα πολύ αργά. Η υπόθεση έχει βάθος και μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον. Σας  διαβεβαιώνω για αυτό….

Κάποιοι μάλιστα  έσπευσαν και  δημοσίευσαν την «απόφαση» «έναντι 30 αργυρίων»  όπως  ο κύριος Απόστολος  Ζουπανιώτης, η εφημερίδα του Θανάση Κουρτέση και ο κύριος Σάκης Σερέτης στην προσωπική του ιστοσελίδα.  Καλά έκαναν. Επιτέλους τώρα ξέρουμε πολλά… πάρα πολλά. Κάποιοι άλλοι σφυρίζουν αδιάφορα τάχατες…  Καλά κάνουν. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς συνεχίζοντας να κάνουμε την δουλειά μας.

Την  πιο έξυπνη στάση κράτησε ο όντως έξυπνος – όχι κουτοπόνηρος αλλά έξυπνος ναι όπως το διαβάζετε ΕΞΥΠΝΟΣ-Αντώνης Διαματάρης που αρνήθηκε να δημοσιεύσει έστω και έναντι αμοιβής ως ξένη δημοσίευση την ανακοίνωση με την περιβόητη «απόφαση» της 14ης Απριλίου  των 11 του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης με την οποία μου απαγορεύεται η είσοδος στο κτήριο του οργανισμού αλλά και το να παρακολουθώ τις εκδηλώσεις της όπου αυτές οργανώνονται. Έτσι το ήθελαν οι κύριοι Γαλάτουλας και Τσεκερίδης.  Ας είναι.  Για να δούμε τι θα γίνει τις προσεχείς ημέρες και τους προσεχείς μήνες και αν αυτή η παρανοϊκή νοοτροπία μπορεί να επικρατήσει. Θα δείξει. Τώρα δεν λέω τίποτα. Οι εξελίξεις θα δείξουν πολλά. Πάρα πολλά…

Τα προσεχή 24ωρα που θα αρχίσουν νέες αποκαλύψεις να δούμε ποια «ποινή» θα βρουν να μου επιβάλλουν; Και να δούμε  που θα τρέχουν να κρυφτούν οι κύριοι αυτοί… όταν αρχίσουμε να αποκαλύπτουμε νέες γκάφες και νέες παρανομίες. Ίδωμεν.

Προσωπικά θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου. Κανονικά. Και αυτό θα φανεί άμεσα τα προσεχή 24ωρα που θα αναρτήσουμε αποσπάσματα και  νέες αποκαλύψεις για την και από την παράνομη γενική συνέλευση της 26ης Απριλίου(11)  αλλά και τις νέες παρανομίες που θέλησε να οδηγήσει την γενική συνέλευση ο Πέτρος Γαλάτουλας. Ύπουλα και πονηρά. Με δόλιες μεθόδους όπως πάντα. Ποιες παρανομίες; Θα τις μάθετε λίαν συντόμως. Και δεν είναι ούτε μια ούτε δυο. 10αδες είναι  και η αποκάλυψη τους θα φέρει πάλι νέα αναταραχή στο Σταθάκειο μέγαρο.

Το μέγαρο που ενώ δωρίθηκε από τον μέγα δωρητή και ευεργέτη του Βασίλη Σταθάκο για να είναι σπίτι του Ελληνισμού  όλων των Ελλήνων,  σύμφωνα και με τα πρώτα άρθρα του ιδρυτικού καταστατικού του οργανισμού σήμερα 75 χρόνια μετά,   έχει γίνει συνώνυμο και ταυτισμένο με την ίντριγκα και την διαπλοκή. Την διαφθορά και την βρομιά.  Τις διώξεις δημοσιογράφων-προσωπικά με έχουν διασύρει και διαπομπεύσει  και οι μεν και οι δε το 2005, το 2008 και το  2011. Στατιστικά κάθε τριετία μου κάνουν και ένα «δωράκι»- που  δεν «συμμορφώνομαι», δεν υποτάσσομαι  στις επιταγές και προσταγές της εκάστοτε  ολιγομελούς ολιγαρχικής ομάδας κάθε φορά  διαφεντεύει και κυβερνά τον οργανισμό αντιδημοκρατικά και δικτατορικά.

Το ψέμα και η  διαβολή  είναι μόνιμα και οι  στερεότυπες συνταγές που ακολουθούν οι εκάστοτε ομάδες και φατρίες που αναδεικνύονται στην ηγεσία του οργανισμού. Έφτασαν προκειμένου να ξεπληρώνει ο  Πέτρος Γαλάτουλας χρέη και γραμμάτια σε κατάδικους και άτομο του κοινού ποινικού δικαίου να αλλοιώνουν και να παραποιούν μέχρι και αποφάσεις προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων. Πότε; και πώς; θα τα δούμε με στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα. Τα προσεχή 24ωρα. Κάντε υπομονή και θα μάθετε πολλά. Να έχετε υπομονή και επιμονή.

Έχουμε υποσχεθεί ότι θα δημοσιοποιήσουμε τις παρανομίες το προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο της παρελάσης στην 5η λεωφόρο. Θα το κάνουμε. Σύντομα. Θα μάθετε επίσης το άθλιο παρασκήνιο της απόφασης της 14ης Απριλίου που οδήγησε τους έντεκα του ΔΣ  στην ομαδική παραφροσύνη και καταστρατήγηση βασικών  άρθρων-περί της ελευθερίας του Τύπου και έκφραση  γνώμης – όχι μόνον  στην παραβίαση νόμων της πολιτείας της ΝΥ αλλά και αυτού ακόμα του αμερικανικού συντάγματος!

Ο οργανισμός δυστυχώς  έχει διαφθαρεί ηθικά και πολιτικά. Αυτό δεν είναι κάτι νέο. Είναι η αλήθεια.  Παρανομούν διαρκώς μόνιμα και διαχρονικά. Το πώς και γιατί θα το δούμε στις προσεχείς αποκαλύψεις μας. Οι περισσότεροι αντιπρόσωποι είναι ομαδούλες και παρεούλες. Κλίκες και φράξιες με ιδεολογικές αποχρώσεις δεξιές και αριστερές. Ο θεός να τους κάνει αριστερούς βέβαια κάποιους…  όλοι τους, όσοι έχουν θητεύσει σε μεγάλα αξιώματα έχουν εμπλακεί σε άθλιες  συναλλαγές.

Η ομάδα Δημητρίου –Μιχαλέα –Καλαμαρά πληρώνει σήμερα την ανήθικη συμφωνία της με τον πλέον ανήθικο τον Πέτρο Γαλάτουλα τον Ιούνιο του 2008. Συμφωνία που έγινε αν και γνώριζαν περί τίνος πρόκειται, συνεργάστηκαν μαζί του  προκειμένου να ξανά εκλεγεί,   στην έτσι και αλλιώς σάπια γεμάτη σκουλήκια καρέκλα του προέδρου και την κατάληψη –γιατί περί ανά κατάληψης της  εξουσίας  πρόκειται είτε είναι οι μεν στα πράγματα είτε οι δε,  αφού δεν υπάρχουν αληθινές πραγματικές δημοκρατικές διαδικασίες- την οποία κέρδισαν με την επίσης άθλια συναλλαγή τους  με τον Απόστολο Ζουπανιώτη στις εκλογές του 2006, όταν συνεργάστηκαν με τον Νικόλαο Διαμαντίδη έχοντας απέναντι τον Πέτρο Γαλάτουλα. Ο Γαλάτουλας τότε ορκίστηκε εκδίκηση. Και την  πήρε. Έλεγε στον γράφοντα “Όποιος τα έβαλε με τον Γαλάτουλα, τον τρώει το μαύρο σκοτάδι. Θα δεις τι θα τους κάνω…”. Αυτά και πολλά άλλα έλεγε και ξανάλεγε, ακόμα και την ημέρα που έκλεινε συμφωνία μαζί τους, τέλη Μαΐου του 2008. Μετά, αφού τον ξανα έβαλαν μέσα στην Ομοσπονδία -του έδωσαν και την γραμματεία που επέμενε να πάρει-  τους δούλευε δυο χρόνια -2008 /2010 –ψιλό γαζί όλους μαζί. Και το κυριότερο; Δεν κράταγε επίτηδες πρακτικά, για να μην ισχύει τίποτε από τις αποφάσεις που εκείνος δεν ήθελε…όπερ έδει δείξαι…

Τους εξαπατούσε συστηματικά  και αντί να τον καταγγείλουν τον χάιδευαν. Αντί να τον στείλουν στο πειθαρχικό, του έδιναν χρόνο και σκοινί…Τον κάλυπταν και τον συγκάλυπταν και αυτός τους έσκαβε τον λάκκο.  Και τώρα να που ένα σκουλήκι καταφέρνει να ορθώνει ανάστημα  λικνιζόμενο μέσα σε ένα ξεγάνωτο τενεκέ!  Ένα τενεκέ που «χτυπούν» ως ταμπούρλο -και  που  όταν μιλά τα λόγια του,  όταν και όποτε μιλά,  όρθιος ή καθιστός,   ηχούν ως κύμβαλο αλλάζων-,   τα διάφορα ξόανα της παρασκηνιακής παραπολιτικής που σήμερα ασκεί εξουσία μια φράξια και μια ομαδούλα  μέσα από παραεξουσιαστικές δράσεις και συμπεριφορές  αντιδημοκρατικής ολοκληρωτικής και φασίζουσας νοοτροπίας.

Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς.  Σε όλα αυτά θα βάλει τέλος μόνον η αληθινή και ελεύθερη επαγγελματική δημοσιογραφία. Ο δημοσιογράφος, όταν δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι θεσμοί, γιατί είναι σάπιοι, ανεπαρκείς και εντελώς ανέπαφοι  με την πραγματικότητα, τότε ο μοναδικός δρόμος που έχει  είναι ο δρόμος της δικαιοσύνης. Ο δρόμος της δικαιοσύνης  που είναι το καταφύγιο κάθε ελεύθερου δημοκρατικού  πολίτη ανεξαρτήτως ιδιότητας που φέρει.

Κάποιοι πιο θρασείς, μετά την παρέμβαση της πολιτείας της ΝΥ,  θα σφυρίζουν τάχατες αδιάφορα… σα να μη συμβαίνει τίποτα… «Άξιοι» των επιλογών τους.

Κάποιοι που τώρα κάνουν πως αγνοούν μια κατάσταση τότε –τα  έχουμε ξανά ζήσει όλα αυτά 10αδες φορές- θα σηκώνουν τηλέφωνα μετά από μήνες για να πουν ο κάθε ένας την δική του εκτίμηση και δήθεν «φιλοφρόνηση»…

Έτσι έγινε και με την  αποκάλυψη του σκανδάλου του Παϊσίου και με άλλες υποθέσεις…  Το ίδιο έργο το έχουμε ξανά δει… Πολλές φορές.. να παίζεται. Οι ρόλοι ίδιοι τα πρόσωπα αλλάζουν.

Ο κάθε ένας, τότε,   θα φυλάει για τον εαυτό του κάποιον άσσο καλά κρυμμένο…  το ίδιο και εμείς… και ο σώζων εαυτόν σωθείτω…

Ήδη από την ημέρα που δημοσιοποιήσαμε την επιστολή των αμερικανικών αρχών έχουν γίνει πολλά… «λάθη» και αρκετές νέες παρανομίες…  έκνομες πράξεις και σειρά παρατυπιών.  Τα οποία λάθη και παρανομίες θα αποκαλύψουμε  τα προσεχή 24ωρα όπως έχουμε προαναγγείλει  θα αποκαλύψουμε πολλά,  γιατί έχουν γίνει πολλά .  Και  πιστέψτε μας έχουν γίνει πολλά… πάρα πολλά. Να είστε εδώ να τα μάθετε. Να δείτε και να διαβάσετε…

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Το χρόνο που διαθέσατε να διαβάστε το πόνημα αυτό και κυρίως σας ευχαριστώ για  την εκτίμηση σας. Να είστε όλοι καλά. Δυνατοί και γεροί. Με υγεία. Να έχετε καλό μήνα.

Στα προσεχή ρεπορτάζ που αφορούν στην ομοσπονδία να ξέρετε θα ανατρέχετε στο ομώνυμο BLOG. Πλέον όλα τα ρεπορτάζ θα αναρτώνται πρώτα εκεί. Και μη ξεχνάτε που και που να ρίχνετε και μια ματιά στον μικρό ΑΣΒΟ. Τώρα θα αρχίσει και αυτός να δουλεύει αρκετά τεμπέλιασε…  σας χαιρετώ όλους.  εις το επανιδείν.