Το 3ο ετήσιο Roadshow ελληνικών επιχειρήσεων, που οργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών στη Νέα Υόρκη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις τουThomson Reuters

Σκοπός του roadshow είναι να φέρει τις εισηγμένες εταιρείες πιο κοντά στους διαχειριστές κεφαλαίων του εξωτερικού, δίνοντας στις διοικήσεις τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη στρατηγική τους και τα επενδυτικά τους σχέδια, απευθείας, σε ένα μεγάλο αριθμό ξένων επενδυτών.

 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν περίπου 350 συναντήσεις μεταξύ των 80 fund managers και των 17 εισηγμένων εταιριών, που συμμετέχουν στοRoadshow σε επίπεδο Διευθύνοντος Συμβούλου ή/ και Δ/ντη Οικονομικής Διαχείρισης. Οι εισηγμένες εταιρίες είναι οι:

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

EFG Eurobank

Alpha Bank

Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Κύπρου

Marfin Popular Bank

Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας

Coca Cola HBC

ΕΧΑΕ

Ο.Π.Α.Π.

Ελληνικά Πετρέλαια

Follie Follie

Μότορ Οιλ

Frigoglass

Ιντραλότ

Ελλάκτωρ

Μυτιληναίος

 

Για πρώτη φορά το roadshow της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Thomson Reuters κάτι που επιτρέπει και τη συμμετοχή περισσότερων χορηγών.  Οι χορηγοί για το φετινό συνέδριο είναι οι Auerbach Grayson, Cheuvreux, Citigroup Global Markets, Credit Suisse, Euroxx Securities και η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Capital Link και χορηγός φιλοξενίας για το συνέδριο, η Thomson Reuters.