Σας προωθώ παραίνεση συναδέλφου για συμμετοχή στον Πανεθνικό ξεσηκωμό εναντίον της Παγκοσμιοποίησης που επιχειρείται με πρώτο θύμα την Ελλάδα.

Παράκληση όπως οι έχοντες επαφές με το εξωτερικό να προωθήσουν το παρόν προκειμένου να αρχίσει παγκόσμιος ξεσηκωμός.

Το σύνθημα της βραδιάς θα είναι «Ο Ιούδας στο ΓΟΥΔΙ και η Βουλή στη Φυλακή»

Τα τραγούδια που πρέπει να ακουσθούν είναι «Ο Γιώργος είναι Πονηρός» διασκευασμένο καταλλήλως, «μου έφαγες όλα τα δακτυλίδια και κοιμάμαι τώρα μόνος στα σανίδια» και για το ΔΝΤ και τους φίλους μας της Ε.Ε το τραγούδι του Καραϊσκάκη 


 

{youtube width=”640″ height=”510″}Ggd3TkJjlk8[/youtube]

Κάντε τη κρίση πανηγύρι και περάστε σε όλο το τον κόσμο το σύνθημα ότι ο ΓΑΠ δεν είναι πλέον Πρωθυπουργός, ότι οτιδήποτε υπογράφει δεν έχει καμία αξία και η υπογραφή του αντιπροσωπεύει μόνο αυτόν, τη μαμά του, τον Μπουτάρη, τον Καμίνη, τον Σόρο, τον Καρατζαφέρη, την Goldman Sachs και τον Πεταλωτή.

Αύριο το βράδυ το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ παρακαλούνται να πάρουν χέρι-χέρι το ΠΑΜΕ και όλους τους κουλτουριάρηδες και προοδευτικούς, τους μεγάλους συνδικαλιστές και να πάνε μία βόλτα στην Εκάλη να ιδούν τον πίνακα που αγόρασε ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

Όλα τα πατριωτικά Blogs, που πλέον αποτελούν την αιχμή του δόρατος της Πατρίδος, παρακαλούνται για την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος

Όσοι μπορείτε, βοηθείστε. Έλλην επιχειρηματίας πατριώτης παρακαλείται για την οικονομική στήριξη της αυριανής γιορτής και όταν θα βγάλουμε τα πετρέλαια ο λαός θα του τα επιστρέψει.

Τέλος οι πατριώτες αστυνομικοί παρακαλούνται όπως προστατεύσουν την εκδήλωση από τις παρακρατικές συμμορίες

Ας ελπίσουμε ότι ο μεγάλος θεός της Ελλάδος δεν θα αφήσει να λειτουργήσει το HAARP.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΜΥΡΛΗΣ