Του Όμηρου Αλεξάνδρου

Ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού υποβάλλοντας την παραίτηση του με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στις 11/7/2011 είπε τα εξής: ‘’Κάποιοι προσπαθούν να παραπλανήσουν τον κυπριακό λαό αναζητώντας αποδιοπομπαίους τράγους. Οι Aρ..χές μου αλλά και οι Aρ..χές του ΔΗ.ΚΟ δεν μου επιτρέπουν πλέον να παραμείνω στην θέση μου’’. Και ο Μάριος Κάρογιαν συμφωνεί και επαυξάνει ‘’ Εύχομαι το παράδειγμα του Μάρκου Κυπριανού να παραδειγματίσει κάποιους’’. Κόψε κάτι ρε Μάρκο. Πέ αλλόνα ρε Μάριε. Σε ποιούς νομίζετε ότι απευθύνεστε ρε ασυγχώμματοι; σε ιθαγενείς τρίτης γενειάς; καλά δεν έχετε τσίπα πάνω σας;

Τώρα που είδατε το σαπιοκάραβο του Χριστόφια να βουλιάζει στο Μαρί, μετά που ξεφόρτωσε τον όλεθρο στις πλάτες του κυπριακού λαού θυμηθήκατε τίς αρ…χες σας και τις (αν)..αξίες σας. Από τότε που συγκυβερνάτε με τον Χριστόφια, μένω, φέυγω, μένω φέφγω, μας τα πρήξατε κυριολεκτικά. Μια ζωή το ΔΗ.ΚΟ και τα στελέχη του φέρεται όπως λένε πολλοί κύπριοι, σαν μια 20χρονη όμορφη ‘πόρνη’’ η οποία με νάζι και π…..νια, προσπαθεί να φάει όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα (πολιτικές καρέκλες) από ένα μέσο παραδοσιακό κύπριο 60ρη ‘’γκομενιάρη’’, που φωσκώνει από ανδρισμό ότι δήθεν έχει νεαρή γκόμενα.

Σαν Υπουργός Οικονομικών (Σε διόρισε ο μακαρίτης ο Τάσος για να ξεχρεώσει κάποιους λογαριασμούς που είχε με τον μακαρίτη τον Σπύρο) τα είχες θαλασσώσει και ο Τάσσος προκειμένου να σε σώσει πολιτικά, σε διόρισε Κύπριο Επιτροπο στην ΕΕ. Εκεί λέγουν κάποιοι ότι τα πήγες κάπως καλύτερα ίσως γιατί, όπως λέγεται, οι ευρωπαίοι σε αντίθεση με τους ΄΄τ τόππουζους τους κυπραίους’’ είναι λιγότερο ρατσιστές και πιο εκλεπτισμένοι.

Όταν στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές εσύ μαζί με τον, το Κάρογιαν, τον Τάσο και τον έτερο γόνο Νικόλα, εφαρμόζοντας και πάλι την τακτική της ‘’Πόρνης’’, φέρνατε στην εξουσία έναν, εν γνώση σας ανεπαρκέστατο και αθεράπευτα δογματικό κουμμουνιστή Χριστόφια, δεν νοιαστήκατε για τις συνέπειες των επιλογών σας, γιατί έγνοια σας ήταν μόνο οι καρέκλες.Σήμερα Μαρκούλλι μου, που μαζί τον Α-Χριστόφια διαλύσατε κυριολεκτικά τον τόπο θυμήθηκες τις Αρ ..Χές σου..και τις Αν.. αξίες.

Σαν υπουργός εξωτερικών, είσουν οσή παρών σαν μια ΄΄ωραία και γλυκιά μαριονέτα’’ στα χέρια του Χριστόφια. Όταν όμως οι ανόητοι χειρισμοί σας στο θέμα του φορτίου του θανάτου μας έφερε τον όλεθρον, θυμήθηκες ότι έχεις αρ..χές και αν..αξίες. Ακόμα και κατά την συνάντηση σου με τον Πρόεδρο, για να του υποβάλεις την παραίτηση σου, προκειμένου να έχεις την έυνοια του ΑΚΕΛ σαν μελλοντικός πιθανός υποψήφιος πρόεδρος τις επόμενες προεδρικές εκλογές, πιάσατε τις φτηνές γλύκες. Γιατί δεν είπες όλη την αλήθεια; γιατί ετζίεψε ο ένας τον άλλο με τα γνωστά σας καρακιοζιλίκια; Σε ποίο πουλάτε αυτές τι μαλακίες;

Πότε δούλεψες εσύ και ο έτερος γόνος Νικόλας για να μπορείτε να είστε σε θέση να καταλαμβαίνετε το πόνο του απλού κύπριου; Χωρίς να δουλέψει και να ματώσει κάποιος(οι μπαμπάδες σας νάνε καλά που τα μάζεψαν από τον κυπριακό λαό και σας τα έδωσαν) μπορεί να έχει τις ευαισθησίες για να μπορεί να αφουγκράζεται τον απλό άνθρωπο και να μπορεί να τον υπηρετεί;

Να μου πείτε και ο Χριστόφιας, ‘’το παιδί του λαού’’ που καθήμενος επί γαιδάρου πήγαινε από το σπίτι στο καφενείο του πατέρα του και δούλευε σε νεαρή ηλικία δεν έχει ευαισθησίες; Ναι, είχε μέχρι που έγινε Πρόεδρος και μεταπήδησε από τον γάιδαρο στο καλάμι, αλλά δυστυχώς με μόνο προσόν τις όποιες ευαισθησίες δεν μπορείς να κυβερνήσεις ένα λαό με τόσα προβλήματα.

Εγώ που σας πολεμώ δεν τρελλάθηκα και το κάνω. Σε ηλικία 4 ετών έχασα τον πατέρα μου για τη ελευθερία της Κύπρου, και σε ηλικία μόλις 10 χρονών αναγκάστηκα να δουλεύω για να ζήσω και να βοηθήσω την οικογένεια μου. Είναι για αυτό που πονάω τόσο πολύ την Κύπρο μας, είναι για αυτό που δεν πάω άλλο, ούτε εσάς αλλά ούτε και το υπόλοιπο αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο που μου την καταστρέφει.

Με το αμύθητο χρήμα που σας αφησαν, οι πρώην Πρόεδροι πατεράδες σας, έχετε την άνεση να ζήσετε εσείς και οι απογόνοι σας χωρίς να δουλέψετε ποτέ. Είναι τυχαίο που όλα τα κανάλια τρέχουν πίσω από εσένα και τον Νικολάκι, ο οποίος παρεμπιπτόντως τα ξέρει όλα και εκφράζει άποψη ακόμα και για τον περονόσπορο; Δεν νομίζω.

Ας προσέξει καλά ο Κυπριακός Λαός τι έχει συμβεί στην Ελλάδα. Δεν είναι μήπως οι γόνοι των ηγετών της, Ανδρέας Παπανδρέου, Κώστας Καραμανλής και τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου που έχουν φέρει την Ελλάδα και τον ελληνισμό σε αυτό το απίστευτο χάλι;

Όλα τα πιο πάνω προς γνώση και συμμόρφωση Κυπριακέ Λαέ. Μην σου διαφεύγει ποτέ ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί της Κύπρου μας δεν είναι οι ξένοι, βρίσκονται εντός των τειχών.