Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Νέα Υόρκη. Την ώρα που στην Ελλάδα,  εν μέσω της πλέον σκληρής οικονομικής πολιτικής που γνώρισε ποτέ στο παρελθόν της ιστορίας   η χώρα,  με μέτρα που εξασθενούν και έχουν παραλύσει κυριολεκτικά  την οικονομία της εγχώριας αγοράς,  απομυζώντας και γονατίζοντας  τον Έλληνα πολίτη, οδηγώντας τον στην πλήρη κοινωνική και οικονομική  εξαθλίωση, την  ίδια στιγμή κάποια άλλα κέντρα  εκτός Ελλάδος, φαίνεται πως  όχι μόνον  ονειρεύονται την αλλαγή των γεωπολιτικών συνόρων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων,    αλλά  μάλλον δείχνουν  να  απεργάζονται συστηματικά και με στρατηγική  σε βάθος χρόνου,  εμπράκτως  σχέδια για  τον διαμελισμό της χώρας!

Αυτό τουλάχιστον δείχνει και αποδεικνύει  για ακόμα μια φορά  με απίστευτα αδιάσειστα  στοιχεία η έρευνα και η σημερινή αποκάλυψη, στο πλαίσιο όσων  έχουμε προαναγγείλει και προειδοποιήσει,  εδώ και μήνες από  το GreekAmericanNewsAgency για όσα έρχονται… Η σημερινή αποκάλυψη είναι μόνον ένα ελάχιστο δείγμα των όσων έρχονται…  Αυτά που θα δείτε παρακάτω  καταδεικνύει απλώς ένα μόνο μέρος των όσων ταχέως έρχονται.  Αυτό που σήμερα αποκαλύπτεται αφορά  στην  προκλητική Αλβανική -χωρίς όρια- κρατική  προπαγάνδα! Προπαγάνδα που δεν έχει άσχετη με τις ενέργειες της Τουρκίας γενικά στην περιοχή και που τελευταία έχει εκτροχιασθεί πλήρως! Αυτή την φορά όμως  εκδηλώθηκε με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό  τρόπο, στο κέντρο της Νέας Υόρκης   σε μια όχι απλά επίσημη, αλλά σε μια  ομοσπονδιακή Αμερικάνικη εορτή.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, την ημέρα που οι Αμερικανοί, σε ομοσπονδιακό επίπεδο εορτάζουν κάθε δεύτερη Δευτέρα του Οκτωβρίου την ημέρα του Χριστόφορου Κολόμβου( Columbus Day) και ακριβέστερα  την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου(2011) οι Αλβανοί και οι Κοσοβάροι της Αμερικής που ανήκουν στην λεγόμενη «Μαύρη- Κόκκινη Συμμαχία» (Red and Black Alliance) έκαναν μια άκρως προκλητική ενέργεια εις βάρος της Ελλάδος.

alvanoi_tsamouria_1_-_Copyalvanoi_tsamouria_2alvanoi_tsamouria_3_-_CopyΚατά την διάρκεια της μεγαλειώδους παρέλασης στην 5η λεωφόρο της ΝΥ, στην οποία συμμετέχουν  σχεδόν όλες οι εθνικές κοινότητες, πλην της ελληνικής (άγνωστο το γιατί είναι απούσα η ελληνική κοινότητα από μια τέτοια παναμερικανικής εμβέλειας  και αποδοχής μεγάλη εορταστική εκδήλωση) και  που προβάλλεται σε όλη την Αμερική,   οι Αλβανοί και οι Κοσοβάροι οπαδοί της ιδέας της  «μεγάλης Αλβανίας» κυκλοφορούσαν με σημαίες που  συμπεριελάμβαναν στην «μεγάλη Αλβανία»  και την Ελληνική Τσαμουριά.

Η συμμετοχή αυτής της προκλητικής δυναμικής  παρουσίας ομάδας φανατικών Αλβανών και Κοσοβάρων στην  πλέον δημοφιλή εορτή για τους Αμερικανούς  και που οργανώνεται κατά κύριο λόγο από Ιταλούς και Ισπανούς, οι Αλβανοί και Κοσοβάροι  με πρωτεργάτη και αρχηγό στην Αμερική τον φανατικό Kreshnik Spahiu συμμετείχαν σε αυτή την  μεγάλη παρέλαση  με  ένα  κεντρικό τεράστιο  πανό  που έγραφε “Chameria is Albanian”!  Το πανό που ήταν στο κέντρο της παρέλασης και κρατούσε  ομάδα νέων Αλβανών και Κοσοβάρων   ακολουθούσαν 100αδες παρέες Αλβανών και Κοσοβάρων που χόρευαν και φώναζαν συνθήματα και για την μεγάλη Αλβανία και την υπόδουλη Ελληνική Τσαμουριά!

Kreshnik_Spahiu_1Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες σε διαφημιστικό τηλεοπτικό spot στο τοπικό Αλβανικό κανάλι καλούσαν τον κόσμο σε συμμετοχή στην παρέλαση στην 5η λεωφόρο  με  συνθήματα όπως  «ελάτε να φωνάξουμε για την δική μας τσαμουριά», «πατριώτες ελάτε να δείξουμε σε ποιόν ανήκει η Τσαμουριά» και άλλα εξίσου προκλητικά παρόμοια συνθήματα που εκφωνεί ο αλβανός στην αλβανική γλώσσα υπό τους ήχους ρυθμικής ράπ μουσικής.  Δείτε το και ακούστε με προσοχή τι λέει ο εκφωνητής στο video ντοκουμέντο που αποκαλύπτουμε σήμερα. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε αλβανικά είναι ξεκάθαρο το τι λέει.  Δώστε μόνον λίγη προσοχή στον εκφωνητή και προσέξτε τις εικόνες στο video.{youtube width=”640″ height=”510″}_YpLAvxUoSw[/youtube]

Κατά την διάρκεια της μεγάλης  παρέλασης για τον εορτασμό τιμής και μνήμης προς τον Χριστόφορο Κολόμβο, στην 5η λεωφόρο,   η οποία  θεωρείται και  μια από τις μεγαλύτερες στην Αμερική και ειδικά στην ΝΥ οι Αλβανοί προκαλούσαν με τα συνθήματα τους εναντίον της Ελλάδος κραδαίνοντας την αλβανική σημαία με τον χάρτη της μεγάλης Αλβανίας και εστιασμένο το σημείο της Τσαμουριάς στην Ελληνική Θεσσαλία.  Δείτε εδώ ένα άλλο μεγάλο απόσπασμα από την μεγάλη παρέλαση για την ημέρα του Χριστόφορου Κολόμβου.{youtube width=”640″ height=”510″}AvmndlHkB-Q[/youtube]{youtube width=”640″ height=”510″}lX5tyYJT-g4[/youtube]

 

και τώρα ΔΕΙΤΕ το ντοκουμέντο με  χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την συμμετοχή των Αλβανών και Κοσοβάρων στην  παρέλαση της ΝΥ στην 5η λεωφόρο  που πρόβαλε το τοπικό Αλβανικό κανάλι στην πολιτεία της ΝΥ  βάζοντας και αρκετά πλάνα  από το γκρούπ που κρατά το πανό με το σύνθημα «η Τσαμουριά είναι Αλβανία»

{youtube width=”640″ height=”510″}yFP5wSLLHEQ[/youtube] 

Αυτές τις εικόνες και αυτά τα στιγμιότυπα  δεν είδαν μόνο οι χιλιάδες θεατές και τουρίστες που παρακολουθούσαν την παρέλαση προς τιμή του Χριστόφορου Κολόμβου, είδε μια αρκετά  μεγάλη μερίδα της Αμερικανικής κοινής γνώμης από τα μεγάλα αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα.


Που είναι η Ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης;Που είναι οι μεγάλοι οργανισμοί της ομογένειας; Που είναι η  ηγεσία της  “οργανωμλενης ομογένειας”; άφαντη…

Και όλα αυτά εν αγνοία  της λεγόμενης και σε πλήρη αποσύνθεση  ελληνικής  «οργανωμένης ομογένειας»!  Και τα ερωτήματα, για εμάς, για την υποτιθέμενη οργανωμένη  Ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ, πολλά,  καυτά και αναπάντητα! Ερωτήματα που απευθύνονται δικαίως στην ανύπαρκτη πνευματική και πολιτική ηγεσία. Ερωτήματα που τίθενται  στους μεγάλους υποτιθέμενους ομογενειακούς οργανισμούς, στις  εθνικές ομοσπονδίες, στις  ομάδες Lobby. Ερωτήματα που τίθενται ευθέως  στην  αλληλοσπαρασσόμενη Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ, την οργάνωση που συντονίζει  κάθε χρόνο την ανάλογη παρέλαση στην 5η λεωφόρο, για την ημέρα της εθνικής ανεξαρτησίας από τους Τούρκους. Μια οργάνωση που θα έπρεπε να πρωτοστατεί σε αγώνες και εθνικές δράσεις  εδώ και μια 15ετια τώρα μαστίζεται  από έριδες, μίση και πάθη.  Ίντριγκες, εσωτερικές διαμάχες και διχασμούς, φατρίες και φράξιες πότε δεξιές και πότε αριστερές.  Δικαστήρια των μεν προς τους δε, σκάνδαλα και διωγμούς προς δημοσιογράφους που αποκαλύπτουν τα οικονομικά και διοικητικά σκάνδαλα. Ενδείξεις  παθογένεια μιας κοινωνίας που έχει χάσει  όχι μόνον τους στόχους αλλά και πάλαι ποτέ  όραμα της  για μια Ελλάδα ενωμένη δυνατή.  Πού είναι η Ελληνική κοινότητα να απαντήσει σε αυτή την  πρόκληση. Πού είναι η ελληνική κοινότητα να προλάβει αυτή την ιταμή πρόκληση. Αυτή η βάναυση πρόκληση των Αλβανών προσομοιάζει με όσα οι Σκοπιανοί σε Αμερική και Αυστραλία  οργάνωναν  προ 20ετιας και προ 30ετιας,  βάζοντας τις βάσεις για το σημερινό άλυτο Σκοπιανό.  Πού είναι η Ελληνική οργανωμένη ομογένεια; Πουθενά! Ουδείς θα αντιδράσει. Πλήρης αδράνεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτουμε την δράση των Αλβανών ή των Σκοπιανών;

Όχι μόνον στην  παρέλαση αυτή που είναι σημείο αναφοράς της Αμερικανικής κοινωνίας δεν υπάρχει πουθενά  η ελληνική παρουσία, μια από τις μεγαλύτερες  εθνικές και οικονομικά εύρωστη  κοινότητα,  αλλά  αυτή η υποτιθέμενη οργανωμένη ελληνική κοινότητα πάσχει σοβαρά! Έχει  πάρα  πολλά κενά σε θέματα οργάνωσης και αποτελεσματικότητας. Όπως έχουμε ξανά πει υπάρχει παντελής έλλειψη σχεδιασμού. Δυστυχώς η Ελληνική κοινότητα, για εμάς που την μελετούμε, είναι  μια  κοινότητα που αν ήταν ορθά και σωστά οργανωμένη,  και δεν έλειπαν οι διχασμοί, οι ανευθυνότητες, ο πλεονασμός της υπέρ προβολής  και αυτοπροβολής αυτόκλητων και δοτών  ηγετών, θα είχε από χρόνια αντιμετωπίσει και προλάβει  όχι μόνον τέτοιες προκλητικές ενέργειες  δίνοντας έμπρακτη απάντηση σε κάθε αρρωστημένο προκλητικό  μεγαλοιδεατισμό των γειτόνων που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία,  αλλά θα είχε καταφέρει επιτέλους να έχει ένα σχέδιο. Μια στρατηγική σε βάθος χρόνου. Στρατηγική και σχεδιασμός που θα μπορούσε, αν όχι να ανατρέψει μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς ξένων κέντρων εξουσίας εις βάρος της Ελλάδος και των συμφερόντων της, τουλάχιστον να ανατρέπει πρόσκαιρα  και να καθυστερεί, για να κερδίζει χρόνο ο ελληνικός κρατικός μηχανισμός, τα  μακροπρόθεσμα σχέδια εις βάρος της πατρίδας μας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του GreekAmericanNewsAgency δεν είναι τυχαίο αυτό το συγκεκριμένο  γεγονός της ιταμής  βάναυσης πρόκλησης εις βάρος της Ελλάδος.

Σχετίζεται άμεσα με όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό Ελλάδος.  Σήμερα. Αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Σχετίζεται με όσα συμβαίνουν  εδώ και μια 10ετια στην Θράκη που διαρκώς αλώνετε και αλλοιώνεται πληθυσμιακά και εθνολογικά ..

Σχετίζεται με πολλά γεγονότα  και μυστικές δράσεις και ενέργειες παρακρατικών και παραστρατιωτικών  μηχανισμών  που δρουν στην Ελλάδα με κέντρα και ένοπλους  πυρήνες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα. Πυρήνες, σαν αυτούς που είδαμε τον Δεκέμβριο του 2008,   έτοιμοι να αναλάβουν δράση  σε κάθε ευκαιρία… «Ευκαιρία» οργανωμένη, απρόκλητη ή προκληθείσα ή  ακόμα και από τυχαίο γεγονός…  όπως θα δούμε στην συνέχεια της έρευνας μας τα προσεχή 24ωρα. Αυτή η προπαγάνδα με αυτή την συγκεκριμένη ενέργεια δεν είναι τυχαία. Καθόλου τυχαία.  Συνδέεται με πολλά…

Τα προσεχή 24ωρα με στοιχεία θα σας δώσουμε και άλλα κομμάτια αυτού του περίεργου και σκοτεινού πάζλ αυτής της συγκεκριμένης μαύρης  προπαγάνδας.

Μια προπαγάνδα που αμφισβητεί ευθέως και ξεκάθαρα το γεωπολιτικό status της Ελλάδος. Προπαγάνδα   που  επί πλέον αποκαλύπτει τις διαθέσεις των γειτόνων μας  και την αλυτρωτική σε βάθος χρόνου  στρατηγική εις βάρος της Ελλάδος εκ μέρους της Αλβανίας  και μάλιστα σε πλήρη και  αγαστή συνεργασία με το Κόσσοβο!

 

Και όλα αυτά την ώρα που στην Ελλάδα παραλύει κάθε οικονομική δραστηριότητα λόγω της μεγαλύτερης  ύφεσης που γνώρισε ποτέ η χώρα από συστάσεως νεοελληνικού κράτους,  με παράλληλες, εκ μέρους του επίσημου κράτους, ενέργειες που  αποσυνθέτουν τον κοινωνικό και κρατικό  (στρατιωτικό, πολιτικό) ιστό.

Την ίδια στιγμή σε κάποια άλλα εξωτερικά  κέντρα  φαίνεται πως απεργάζονται  ξεκάθαρα σχέδια σαλαμοποίησης της χώρας.

Εμείς με αυτή την αποκάλυψη κρούουμε για ακόμα μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου  για τις ραγδαίες πολιτικές  εξελίξεις που έρχονται ταχύτατα και όπως φαίνεται,   φέρνουν μαζί τους συμπαρασύροντας ολόκληρη την ελληνική κοινωνία   σε ένα τυφώνα και μια μεγάλη  καταιγίδα.    Μια θύελλα πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων με απρόβλεπτες διαστάσεις,  στο άμεσο ορατό μέλλον, για την πατρίδα μας.  Οι εικόνες αυτές που σήμερα είδατε δεν είναι τυχαίες. Οργανώνονται από  την γειτονική Αλβανία  και  έχουν άμεση σχέση με το Αλβανικό Κόσσοβο περιοχές όπου  συνεχίζεται (εδώ και χρόνια)  η ανθελληνική προπαγάνδα! Στην γειτονική Αλβανία και στο Κόσσοβο φαίνεται πως  βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα σχέδιο εις βάρος της Ελλάδος! Αυτό που περιμένουν είναι η αφορμή. Θα τους την δώσουμε;