ενώ οι Έλληνες δήθεν  σοσιαλιστές «σκάβουν τον λάκκο» του κ. Παπανδρέου!

Του Δρ Κουτσούκου Αναστάσιου, πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ

Η κρίση είναι  Ευρωπαϊκή και Αμερικάνικη! Η Ελλάδα είναι θύμα της κρίσης!

Από το + 11% διαφορά σο -11% διαφορά! Ανασχηματισμός, εδώ και τώρα!

Ενώ, Ο Πρωθυπουργός  παλεύει με τα μεγαθήρια στην Ελλάδα οι δήθεν Υπουργοί του, τού «σκάβουν τον λάκκο»! Η Γερμανία χρωστάει 1,3 τρις ευρώ και κανείς δεν τα ζητάει!

Παράταση της προθεσμίας να δοθεί για την εξόφληση των δόσεων έκτακτης εισφοράς και του φόρου εισοδήματος.

Λεφτά υπάρχουν και  είναι στην Ελβετία, στα Κάιμαν νησιά και στο Λονδίνο!

Πλούσιοι Έλληνες,  ψηφοφόροι του κ. Σαμαρά, αγοράζουν σπίτια στο Λονδίνο! Είναι οι δήθεν «αγανακτισμένοι εθνικόφρονες»!

Όχι εκλογές τώρα! Μόνο μια “πράσινη Κυβέρνηση γνήσιου ΠΑΣΟΚ”, θα μας βγάλει από την δήθεν κρίση!

“Και εσύ τέκνον, Βρούτε – Ραγκούση”, είπε προ ημερών κ. κ. Παπανδρέου, ο οποίος θα ανακαλύψει πολλούς Βρούτους στο άμεσο μέλλον!

Η κ. Μέρκελ αναζητά σήμερα τα “αίτια της κρίσης ενώ το “βασικό αίτιο” είναι η ίδια!

Πάλι θα “διασωθούν οι αεριτζήδες τραπεζίτες” και στην συνέχεια, θα ξαναβγάλουν παράνομα τα χρήματα στην Ελβετία και Κάιμαν Νησιά, ενώ δεν πρόκειται να υπάρξει καμία “ρευστότητα” και ανάπτυξη! Πλούσιοι Έλληνες με καθοδήγηση της δεξιάς, που σπέρνει τον τρόμο για δήθεν πτώχευση, σηκώνουν τα χρήματά τους από τις ελληνικές τράπεζες και έχουν γίνει οι καλύτεροι πελάτες των μεσιτικών γραφείων!

Εν όψει της Συνόδου Κορυφής την Τετάρτη, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για «κούρεμα»  40% σε ελληνικά ομόλογα ύψους 200 δισ. ευρώ περίπου, που λήγουν ως το 2035 συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στην ευρωζώνη,. Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε ότι ματαιώνεται η συνεδρίαση του Ecofin, ενώ αναβάλλεται για αύριο η προγραμματισμένη για απόψε συνεδρίαση του Eurogroup.

Σε τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα για την καθυστέρηση με την οποία η Ευρώπη αντιδρά στην κρίση μίλησε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, ο οποίος συμμετείχε. Στην παρέμβασή του είπε ότι «η Ευρώπη χρειάζεται τώρα το μεγαλύτερο δυνατό οπλοστάσιο για την αντιμετώπιση της κρίσης, παρά το γεγονός ότι αυτό θα μπορούσε να έχει καταστεί εφικτό νωρίτερα».

Ο κ. Γ. Παπανδρέου, υπογράμμισε, ότι «νωρίτερα θα έπρεπε να είχαν ληφθεί και αποφάσεις που αφορούν τη λειτουργία και τη διαφάνεια του τραπεζικού συστήματος, των οίκων αξιολόγησης, των cds κ.λπ. Και αυτό πολύ περισσότερο γιατί θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και τα θέματα των ανισοτήτων και των αδικιών που αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι πολίτες από τις ανισορροπίες παγκοσμίως, όπως και στην Ευρώπη». Ο πρωθυπουργός μίλησε για την ανάγκη μεγαλύτερης συνεργασίας και αλληλεγγύης στην Ευρώπη, ως απάντηση στις προκαταλήψεις που ορθώνονται, καθώς και για την ανάγκη μιας άλλης προοπτικής στην Ευρώπη.

Η δήθεν κρίση ξεκίνησε από την Αμερική, όπου τα “χρυσά αγόρια” – λέγε με άπληστο εβραίο – κλέψανε τις τράπεζες τους. Στην συνέχεια, η κρίση ήρθε στην Ευρώπη, όπου η νεοφασίστρια κ. Μέρκελ στοχοποίησε την Ελλάδα, λόγω της αντίστασή της στον Χίτλερ, η οποία Ελλάδα, διοικείτο τότε από ένα τσούρμο ανικάνων, γκέι, πορνιδίων και διεφθαρμένων αποίκων. Η σθεναρή αντίσταση του λαού, έφερε την δήλωση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος δεν τολμά να αποτινάξει τους γκέι και τις πόρνες από δίπλα του!

Η κ. Λούκα Κατσέλη τόνισε πριν μέρες,  στον κ. Παπανδρέου, ότι φταίει ο ίδιος που γύρισε την πλάτη στους αγωνιστές του 2007, που τον έφεραν στην εξουσία και παρέδωσε στη συνέχεια την εξουσία στους λάιτ γκέι τύπους και πόρνες, που τον κατέστρεψαν πολιτικά, αλλά δεν το καταλαβαίνει!

Ο κ. Παπανδρέου είναι δέσμιος του δεξιόστροφου “ λάιτ γκέι και πορνικού” περιβάλλοντος! Οι δεξιοί όχι μόνο δεν φοβούνται το ΠΑΣΟΚ, αλλά καθημερινά απειλούν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα “λαδώνουν” διεφθαρμένα πολιτικά γραφεία, όπως της κ. Άννας Διαμαντοπούλου, της κ. Μαρίας Δαμανάκη, του κ. Χρήστου Πρωτόπαπα κλπ.. να τους κρατάνε παράνομα σε επιτελικές θέσεις, από όπου επιτίθενται εναντίον των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ. Το παράδειγμα της υπόθεσης ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευανθία Μπότσαρη ή το παράδειγμα της υπόθεσης ΕΛΜΕ Προτύπων, μας διδάσκει πολλά. Με άλλα λόγια βουλευτές ΠΑΣΟΚ λαδώνονται από την δεξιά, για να αφήνουν παράνομα την εξουσία σε δεξιά στελέχη τα οποία στην συνέχεια πολεμούν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ! Τα στελέχη ΠΑΣΟΚ στην συνέχεια αναγκάζονται να αδρανοποιηθούν, αφού έχουν διμέτωπο κυνηγητό και από την δεξιά και από τα πουλημένα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ. Έτσι ήρθε η διαφορά -11% που μπορεί να ανατραπεί, όταν τα γνήσια στελέχη ΠΑΣΣΟΚ πάρουν την εξουσία, εδώ και τώρα!

Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες ( Γιάννη Ραγκούση, Άννα Νταλάρα, Άννα Διαμαντοπούλου, Μαρία Δαμανάκη κλπ…) στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι!

Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!

Ο κ. Παπανδρέου, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, δήλωσε: «Η Ελλάδα αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι παίρνουμε τις απαραίτητες αποφάσεις για να καταστήσουμε την οικονομία μας βιώσιμη και πιο δίκαιη. Είμαστε περήφανος λαός, και απαιτούμε να γίνεται σεβαστό ό,τι κάνουμε. Και κάνουμε ό,τι χρειάζεται, με μεγάλο πόνο, για να κάνουμε την Ελλάδα μια διαφορετική χώρα. Αλλά αυτή η κρίση δεν είναι ελληνική, είναι ευρωπαϊκή. Γι’ αυτό ως Ευρωπαίοι πρέπει να ενεργήσουμε αποφασιστικά και αποτελεσματικά».

Όποια και λύση να δώσει η κ. Μέρκελ η πραγματική λύση θα δοθεί από την πάλη του λαού ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές του! Μόνο μια Νέα Σεισάχθεια θα σώσει του πολίτες από τα νύχια των νεο-φεουδο-τραπεζιτών. Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!