Ονειρευόμαστε, στοχεύουμε, προσπαθούμε, πετυχαίνουμε.

Ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι ο αγώνας που δεν δίνουμε…

Πιστεύουμε στη δύναμη της Ελλάδας…

Μέσα σε δυο γραμμές συμπυκνώνεται το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Κακλαμανάκης, διασχίζοντας με την ιστιοσανίδα του το Αιγαίο, ένα μήνυμα στο οποίο χριεαζόμαστε όλοι να πιστέψουμε.

Μας συγκίνησε, μας έκανε περήφανους, μας έκανε να δακρύσουμε, ιδίως τώρα που η Ελλάδα περνάει ίσως την πιο δύσκολη περίοδο στην ιστορία της ως ανεξάρτητο κράτος. Είναι επιτακτική η ανάγκη πια, η Ελλάδα να μπει πάνω από την όποια ένοια μικροπολιτικής, πολιτικής και παραπολιτικής…

Δείτε το βίντεο και να είστε σίγουροι ότι θα αισθανθείτε υπερήφανοι. Υπερήφανοι γι’ αυτό που είμαστε, για τη δύναμη που έχουμε, μια δύναμη την οποία ο χρυσός μας ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης μας έδειξε ότι την έχουμε. Το μήνυμά του αλληγορικό, η ουσία του απόλυτα πραγματιστική.

Ο δημιουργός του βίντεο, ο Στάμος Μπιρσίμ έγραψε τα εξής: 

Όταν νομίζεις ότι τίποτα δεν πάει καλά, ότι όλα είναι εναντίον σου, ότι έχεις πολύ δύσκολη καθημερινότητα να αντιμετωπίσεις να ξέρεις ότι είναι το πρώτο βήμα στην νέα σου ζωή, το πρώτο μικρό βήμα σε μια νέα πραγματικότητα αρκεί να ονειρεύσαι να στοχεύεις, να προσπαθείς… Έτσι θα πετύχεις…

Ο Διάπλους του Αιγαίου, ολοκληρώθηκε με τη Δύναμη της Ελλάδας και ο Νικόλας μας απέδειξε ότι ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι ο αγώνας που δεν δίνουμε.

Νίκο σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες να δημιουργήσουμε το video αυτό μαζί, ελπίζω όλοι να μοιραστούν την δύναμη που μας μεταφέρεις. 

Δείτε το!  

{youtube width=”640″ height=”510″}fiK7_k-Zw48[/youtube]