Του διεθνολόγου Αντώνη Γρυπαίου
Η Μονοκρατορία των Η.Π.Α. σήμερα ευρίσκεται σε παρακμή.

Οι Η.Π.Α. πολύ σύντομα, κατά τη διαδρομή του χρόνου, διήνυσαν τηπερίοδο ακμής, δόξας, ευημερίας, παντοκρατορίας, υπερδύναμης, και κατέληξανσήμερα σε παρακμή, διότι έκαναν το λάθος να συνδέσουν τις τύχες τους, με τιςεπιθυμίες, πολιτικές, και επιδιώξεις, του Διεθνούς Σιωνισμού, της παγκόσμιαςΣιωνιστικής οικονομικής και πολιτικής διακυβέρνησης του πλανήτη.

Οι Κοσμοκράτορες χρησιμοποίησαν τους Αμερικανούς πολιτικούς, τουςέστυψαν σαν λεμονόκουπες, και τώρα τους πετάνε στα αζήτητα.

Όλες οι ανώτατες κυβερνητικές θέσεις των ΗΠΑ, στον οικονομικό, Στρατιωτικό,κοινωνικό και πολιτικό τομέα κατέχονται από στελέχη της παγκόσμιας Σιωνιστικήςδιακυβέρνησης, η οποία αυτοδιορίστηκε δικτατορικώς σε υπερκυβέρνηση της Γης.

Ο Εβρα’ι’κής καταγωγής πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας, ΒενιαμίνΝτισραέλι,( όνομα και πράμα), στο βιβλίο του «Coningsby» του 1850 αναφέρει τα ακόλουθα.

«Εβραίοι παντού! Υπήρξε μήπως ποτέ καμία κίνηση στην Ευρώπη περισσότεροή λιγότερο σημαντική, που να έγινε χωρίς τη δική μας συμμετοχή;; ο κόσμοςδιοικείται όχι από αυτά τα πρόσωπα που φαίνονται επί σκηνής, αλλά από εκείναπου βρίσκονται στα παρασκήνια…. Τη τελευταία στιγμή οι μυστικές εταιρίεςεξουδετερώνουν όλες τις αποφάσεις των διοικούντων, δημοκρατικά εκλεγμένωνπολιτικών ηγετών.

Οι μυστικές εταιρίες, (βλέπε λέσχη Μπίλτερμπεργκ, τριμερής επιτροπή,κ.λ.π.) αποτελούν τις μυστικές κυβερνήσεις. Άνθρωποι της Εβρα’ι’κής φυλής τηςδιασποράς, βρίσκονται επικεφαλής όλων αυτών».

Θέλετε ονόματα;;; παρακαλώ. Rothschild, Rockeffelers, Morgan, Warburg, Soros,Buffet, Kissinger, Mantlin Albright, Bresinsky, Sarkozi, David Cameron, Koen(Ireland), η ηγεσία της Ε.Ε. Ζοζέ (Ιωσήφ) Μπαρόζο, Herman van Rabai (Rabai από το Ραβί βλέπε Ευαγγέλιο- ό λέγεται διδάσκαλε) πρόεδρος της Ε.Ε. , Jeffrey-Ελλάδος, Bloomberg-δήμαρχος της Ν.Υ. όλοι οι Υπουργοί Εξωτερικών, Οικονομικών, και Αμύνης των ΗΠΑ, όλοι οι τραπεζίτες και οικονομολόγοι Milton Friedman, (ιδρυτής της Σχολής του Σικάγου), οι μεγαλοτραπεζίτες των ΗΠΑ, Ben Bernanke, Allan Greenspan, (Έχουν πιάσει βλέπετε όλα τα μεγάλα πόστα). Οι νομπελίστες οικονομολόγοιRubin(πρώην πρόεδρος της Goldman Sachs) , Josef Stiglitz, Timothy Gaitner (υπουργός οικονομικώνΗΠΑ), οι διοικητές του ΔΝΤ Dominic Strauss Kan, Kristin Lagart, κ.λ.π. Οι πρέσβεις των ΗΠΑ ανά την υφήλιο είναι όλοιτους όργανα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.(Γαλάζια αχτίνα), και εξυπηρετούν εντολές τηςπαγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, αλλιώς δεν θα εγένοντο πρέσβεις. Γενικώςδεν γίνεται ποτέ κανείς πρόεδρος ή πρωθυπουργός εάν δεν έχει ρίζες στην ελίττου διεθνούς Σιωνισμού.(Σε όλα τα κράτη). Δεν γίνεται ποτέ κανείς Αρχηγόςπολιτικού κόμματος ή υπουργός, εάν πρώτα δεν προσκυνήσει.

Η οικονομία του πλανήτη, και ο χρυσός όλης της Γης, ευρίσκεται σταχέρια τριών ανδρών, των Rothschild, Rockeffelers, & Morgan, ηγετώντης παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.

Προ του Β! παγκοσμίου πολέμου οι Ιουδαίοι της Ευρώπης βλέποντας τοτυφώνα ΝΑΖΙ να έρχεται, μετανάστευσαν ομαδικά στις ΗΠΑ, όπου με τη πάροδο τουχρόνου, κατέλαβον όλη την εξουσία, υπουργεία, τράπεζες, οργανισμούς, και οαθώος Αμερικανικός λαός έμεινε στα σπίτια, στα εργοστάσια, και στο στρατό γιανα πολεμάει εκτός συνόρων, (έμεινε με τη «μπανάνα» στο χέρι….)

Η Ν.Τ.Π. σε προχωρημένο στάδιο σήμερα εμφανίζεται με νέο όνομα καιλέγεται «Γαλάζια ακτίνα» (BLUE BEAM).

Τα σχέδια της «Γαλάζιας αχτίνας» είναι ακόμη άγνωστα, αλλά με όσασυμβαίνουν σήμερα στα Αραβικά κράτη της Ανατολικής Μεσογείου, (και στηνΕλλάδα), μπορούμε να τα φαντασθούμε.

Οι προσπάθειες επιβολής της Ν.Τ.Π. και της παγκοσμιοποίησης, υπό τηνηγεσία των Σιωνιστικών πλέον ΗΠΑ, αλλά και άλλων νεοφιλελεύθερων καθεστώτων,συνάντησαν την αντίσταση , οργή, θυμό, και αντίδραση των λαών της Γης, αφού η ανθρωπότητα αντελήφθηότι παγκοσμιοποίηση και Ν.Τ.Π. σημαίνει επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας μιαςομάδας ανθρώπων, υπό την ομπρέλα και τη μπότα, της στρατιωτικήςσιωνιστικής ΗΠΑ.

Η Ελίτ της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ενισχύθηκε συγκεντρώνοντας σταχέρια της όλο το χρυσό του πλανήτη, ενώ οι ΗΠΑ οικονομικώς κατέρρευσαν. Σημείατης παρακμής των ΗΠΑ έχουμε πολλά, και κάθε μέρα εμφανίζονται περισσότερα ,αφού τα γεγονότα τρέχουν.

Αναφέρουμε μερικά συγκεκριμένα γεγονότα που αποδεικνύουν του λόγου τοασφαλές.

Είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ότι το νεοφιλελεύθερο καπιταλιστικόσύστημα που κυβερνά τις ΗΠΑ (το σύστημα της Σχολής του Σικάγου),

βρίσκεται μπροστά σε μια σοβαρότατη κρίση, αλλά και οι ΗΠΑ σε κρίσηοικονομική , πολιτική, κοινωνική, κρίση στρατιωτικής ισχύος, αφού ηττήθησαν στοΒιετ-Νάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, γέμισαν τις ΗΠΑ φέρετρα, και διά βίου τραυματίες,και για να καταβάλλουν σήμερα το Νάρκισο Καντάφι , ζήτησαν τη στρατιωτικήσυνδρομή των άλλων «αστέρων» της διεθνούς «μαφίας» από το ΝΑΤΟ.

Ο εφιάλτης μιας παγκόσμιας καταστροφής που έρχεται για πρώτη φορά

χωρίς πόλεμο, είναι η μεγαλύτερη ήττα των ΗΠΑ και των άλλων κρατών τηςΕ.Ε.!!!

Η πανωλεθρία των ΗΠΑ στη κίνηση της S & P να τις υποβαθμίσει, επιβεβαιώνει τηπαντοδυναμία των τραπεζιτών και των οίκων αξιολόγησης της παγκόσμιαςοικονομικής διακυβέρνησης μέσα στην επικράτεια των ΗΠΑ, σε τέτοιο βαθμό πουσήμερα μπορούμε να λέμε ότι τις ΗΠΑ οικονομικά ελέγχουν, οι Federal Reserve Bank, Goldman Sachs, J.P.Morgan, Citigroup, Manhattan Bank, οι οίκοι Standard & Poors, Fitch, Moodys, και άλλαμπουμπούκια της Σχολής του Σικάγου.

Ιδιοκτήτες όλων αυτών είναι οι παγκόσμιοι δικτάτορες, γνωστοί και μηεξαιρετέοι, πάντως όχι οι ΗΠΑ.

Είναι τόσον ισχυροί που επέβαλλαν στις τοπικές κυβερνήσεις το μύθο ότιη οικονομία σώζεται μόνο αν σωθούν οι τράπεζες.

Έτσι οι κυβερνήσεις και φυσικά οι ΗΠΑ επιβάλλουν πρόσθετους φόρους υπέρτης τραπεζικής σωτηρίας. Έτσι οι λαοί πληρώνουν τις Σιωνιστικές τράπεζες.

Ένας Αμερικανός γερουσιαστής είπε, «Οι λαοί θα εξεγερθούν επειδή οι φόροι που πληρώνουν,κατέληξαν στις τσέπες των Σιωνιστών τραπεζιτών, και αυτό θα το πληρώσουμε μεχρεοκοπία».

Πράγμα που έγινε.

Εδώ στη χρεοκοπημένη Ελλάδα, τα δύο πολιτικά κόμματα εξουσίας, έχουνήδη ενισχύσει τις τράπεζες με το τεράστιο ποσό των 78 δις. Ευρώ, χρήματα τουφτωχού Ελληνικού λαού.

Αυτά είδε ο Εμίρης του Κατάρ και έτρεξε να φάει……

Ο Νομπελίστας οικονομολόγος Πώλ Κρούγκμαν λέει, «οι ΗΠΑ δεναντιμετωπίζουν απλώς μια κρίση χρέους, αλλά μια κρίση δημοκρατίας»

Οι εκλεγμένες κυβερνήσεις συμμορφώνονται αμέσως στις εντολές τωνκερδοσκόπων και των αγορών, αφού αυτοί είναι η ίδια η παγκόσμια οικονομικήδιακυβέρνηση, για ακόμη μεγαλύτερη λιτότητα και συρρίκνωση των δημοσίωνδαπανών, ώστε τα χρήματα του κράτους να πηγαίνουν όλο και περισσότερα στιςδικές τους τράπεζες.

Αλλά με λιτότητα δεν γίνεται ανάπτυξη, και τα κράτη βυθίζονται όλο καιπιο πολύ στην ύφεση και χρεοκοπία.

Οι λαοί των ΗΠΑ και της Ε.Ε. στο όνομα των δογμάτων της σχολής τουΣικάγου, του νεοφιλελευθερισμού, είναι πλέον αιχμάλωτοι των αγορών της παγκόσμιαςοικονομικής διακυβέρνησης.

Στη περίπτωση της Ελλάδος όλα αυτά τα χειροτέρεψε το σπάταλο κράτος,και οι σπάταλοι ανθέλληνες πολιτικοί, προκειμένου να πετύχουν όσο το δυνατόνσυντομότερα τη διατεταγμένη υπηρεσία της χρεοκοπίας, ώστε να λάβουν εύσημα απότη παγκόσμια δικτατορία.

Ένα άλλο γεγονός που ενέτεινε τη παρακμή των ΗΠΑ είναι ότι δεν ελέγχουντην έκδοση και κυκλοφορία του νομίσματος.

Η έκδοση, εκτύπωση, και κυκλοφορία του δολαρίου είναι προνόμιο της

Federal Reserve Bank, η οποία είναι σταχέρια ιδιωτών στελεχών της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.

Εν συνεχεία τα δίνουν στη κυβέρνηση των ΗΠΑ με τόκο……….

Έτσι κατάφεραν οι Κοσμοκράτορες να βάλλουν στο χέρι τις ΗΠΑ, ελέγχονταςτην έκδοση και κυκλοφορία του δολαρίου σε βαθμό τέτοιο,

που σήμερα να έχουν δημόσιο χρέος 15 τρις. δολαρίων με αποτέλεσμα νααντιμετωπίζουν το χάος της χρεοκοπίας και τη στάση πληρωμών μισθών καισυντάξεων στο λαό τους, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στις ΗΠΑ η FED έχει την εξουσία να τυπώνει χρήματα,έτσι που μπορούμε να λέμε ότι το δολάριο είναι ένα ιδιωτικό νόμισμα , και οιΗΠΑ δεν έχουν κρατικό νόμισμα. Απόδειξη αυτού είναι ότι το δολάριο έχειτυπωμένα επάνω του τα σύμβολα του διεθνούς Σιωνισμού.

Όπως στην Ελλάδα δεν ελέγχουμε το Ευρώ, το οποίο τυπώνεται στιςΒρυξέλες από την Ε.Κ.Τ. έτσι και στις ΗΠΑ το δολάριο τυπώνεται από ιδιωτικήτράπεζα, και δεν το ελέγχουν οι ΗΠΑ.

Γιαυτό ΗΠΑ & Ελλάς χρεοκόπησαν.

Ο μεγάλος διεθνής τραπεζίτης Rothschild (Πρόεδρος της παγκόσμιας διακυβέρνησης), έλεγε,

«Δώστε μου τον έλεγχο του νομίσματος ενός κράτους (ΗΠΑ & Ε.Ε.)

και μου είναι αδιάφορο ποιος θα κάνει τους νόμους», όπερ και εγένετο.

Σήμερα όλος ο χρυσός των ΗΠΑ , είναι συγκεντρωμένος στα χέρια τηςπαγκόσμιας Σιωνιστικής οικονομικής διακυβέρνησης και δικτατορίας, και ότι υπόλοιποακόμη υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ, είναι νοθευμένο με άλλα ευγενήμέταλλα, (βλέπε βιβλίο ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ- του βουλευτού ΚυριάκουΒελόπουλου), αυτά απεκάλυψε ο πρώην διοικητής του ΔΝΤ κ. Dominic Strauss Kan, και υπέστη τα όσα μαρτύρια, από τις Αμερικανικέςαρχές.

Άλλα σημεία που αποδεικνύουν τη παρακμή των ΗΠΑ είναι.

Όταν μια υποτιθέμενη υπερδύναμη καταδέχεται και καταντάει να πέφτει σετόσο χαμηλά επίπεδα, ώστε να προβαίνει σε προβοκάτσιες, κατασκοπείες, πυρπόλησηδασών, και άλλες φθηνές τρομοκρατικές ενέργειες, ενάντια σε άλλες μικρές φίλεςχώρες, ώστε με βία να περάσει τα σχέδιά της, αποδεικνύει έτσι πόσο μικροίάνθρωποι τη κυβερνούν, και ότι δεν έχει ηθικές αρχές και αξίες στο διοικείν,αποδεικνύει έτσι σε ολόκληρο τον κόσμο ότι βρίσκεται σε κρίση και παρακμή,ηθική, κοινωνική, και οικονομική.

Έφθασαν στο σημείο να παρακολουθούν τα τηλέφωνα ,και να απειλούν τη ζωήτου κακομοίρη Καραμανλή, πρώην Πρωθυπουργού μιάς μικρής φίλης χώρας, για ταενεργειακά τους συμφέροντα. Τόσο φθηνοί και χαμερπείς είναι. Προ ημερών ήλθεεδώ η Υπουργός τους επί των Εξωτερικών, σαν απεσταλμένη και εκπρόσωπος τηςπαγκόσμιας Σιωνιστικής παρέας, και μαφίας, και ζήτησε επιτακτικά από τους εδώαχυρανθρώπους της Σιωνιστικής παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης, τον ορυκτόμας ενεργειακό πλούτο με σχέση 80%-20% λες και τα αποθέματα βρέθηκαν στα χωρικάτους ύδατα, τόσο ηθικά ξεπεσμένοι είναι. Εξετέλεσαν βλέπετε εντολές των μεγάλωναφεντικών.

Μιλάμε για τους εγκληματίες Σιωνιστές πολιτικούς των ΗΠΑ , και όχι γιατο απλό και αθώο Αμερικανικό λαό, προς τον οποίο τρέφουμε σεβασμό και ευγενήαισθήματα για τη συνεργασία μας.

Είναι και αυτός ο λαός προδομένος από τους αχυράνθρωπους και μαριονέτεςπολιτικούς , όπως ο Ελληνικός λαός.

Άλλα γεγονότα που αποδεικνύουν τη παρακμή των ΗΠΑ είναι.

Η ενίσχυση των δυνάμεων Ρωσίας-Κίνας σε όλους τους τομείς οικονομικήςκαι στρατιωτικής ισχύος.

Οι αλλεπάλληλες ήττες των ΗΠΑ σε όλους τους τοπικούς πολέμους πουξεκίνησαν, και η οικονομική τους αφαίμαξη.

Οικονομικά σήμερα οι ΗΠΑ εξαρτώνται από τη Κίνα, αφού η Κίνα έχειαγοράσει Αμερικανικά ομόλογα αξίας 1,5 τρις. Δολάρια.

Χωρίς τη συναίνεση Μόσχας-Πεκίνου, οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να δράσουνμονομερώς με στρατιωτικές επεμβάσεις σε άλλα μικρά και ανεξάρτητα κράτη , όπωςέπρατταν στο παρελθόν.

Η Μέση Ανατολή σήμερα φλέγεται, Τυνησία, Αίγυπτος, Λιβύη, Συρία,

χωρίς οι ΗΠΑ να τολμήσουν κατευθείαν στρατιωτική εισβολή και επέμβαση,όπως συνήθιζαν στο παρελθόν (Ιράκ-Αφγανιστάν, κ.λ.π.).

Χρησιμοποιούν νέες αναίμακτες μεθόδους για να ανατρέψουν ανεπιθύμητακαθεστώτα, όπως μεθόδους ηλεκτρονικού πολέμου και προπαγάνδας, με τη χρήσηαντιφρονούντων και αντικαθεστωτικών, τους οποίους εφοδιάζουν ποικιλοτρόπως, μεόπλα, χρήμα, ανώνυμους κομμάντος, καιμυστικούς πράκτορες τους οποίους στέλνουν μέσα στην υπό κατάληψη χώρα, και τακάνουν «γυαλιά-καρφιά», κάνουν τη χώρα «καλοκαιρινή» που λέει ο λαός. Στοπόλεμο της Λιβύης οι ΗΠΑ δεν τόλμησαν να αναλάβουν ηγετικό ρόλο, αλλά άφησαντις άλλες χώρες του ΝΑΤΟ να «βγάλουν το φίδι από τη τρύπα». Περιορίστηκαν στιςαποστολές πρακτόρων της CIA , αλλά και άλλωνεθελοντών μισθοφόρων κομμάντος του διεθνούς τυχοδιωκτισμού, για να οδηγούν τααεροπλάνα του ΝΑΤΟ στους επιθυμητούςστόχους.

Τα πιόνια πολιτικοί των ΗΠΑ,υποβάθμισαν τη πατρίδα τους σε εκτελεστικό όργανο της παγκόσμιας ΣιωνιστικήςΔικτατορίας.

Μετά την άλωση των Αραβικών χωρών, σε επίθεση εναντίον του ΙΡΑΝ

οδηγούν τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ , τα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιαςΣιωνιστικής Διακυβέρνησης.

Παρά τη «νίκη» των αντικαθεστωτικών στα κράτη της Μέσης Ανατολής, ηκυριαρχία των ΗΠΑ στα Αραβικά κράτηβαίνει φθίνουσα.

Ο λαός της Λιβύης και των άλλων κρατών, να γνωρίζει ότι θα του αρπάξουντα πετρέλαια, και ο πλούτος από τις τσέπες του Νάρκισου Καντάφι, θα πάει στιςτσέπες των ηγητόρων της «Γαλάζιας ακτίνας».

Η τραγική αποτυχία των ΗΠΑ-Βρετανίας, στο πόλεμο του Ιράκ-Αφγανιστάν,όπου όπως εξελίσσεται σήμερα η κατάσταση εκεί , έχει σαν αποτέλεσμα οιεισβολείς Αγγλο-Αμερικάνοι, όργανα της διεθνούς

Σιωνιστικής δικτατορίας, να εξαντληθούν διπλωματικά, ηθικά, οικονομικά,και στρατιωτικά.

Με τους αλλεπάλληλους τοπικούς πολέμους, οι Κοσμοκράτορες πέτυχαν ναοδηγήσουν τις ΗΠΑ στη χρεοκοπία, και στη παγκόσμια ανυποληψία.

Η αρχή του τέλους για τις ΗΠΑ ξεκίνησε με την εισβολή στο Ιράκ το 2003και εν συνεχεία στο Αφγανιστάν, όπου έγινε το Βατερλώ τους, και τώρα βάζουν τιςάλλες χώρες του ΝΑΤΟ να «βγάλουν το φίδι»….

Σήμερα οι ΗΠΑ ευρίσκονται σε απόγνωση, και ο γίγαντας στηρίζεται επάνωσε πήλινα πόδια. Η πρώην υπερδύναμη είναι σε σύγχυση.

Για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Λιβύη, στηρίχθηκαν επάνω σε άλλα

πιόνια της παγκόσμιαςδικτατορίας, τη Γαλλία & Αγγλία.

Η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία που δρά από το έδαφος των ΗΠΑ,

για να πετύχει τους σκοπούς και στόχους της, στηρίζεται στο οργανωμένοέγκλημα και στη τρομοκρατία, την οποία οι ίδιοι δημιουργούν. (Βλέπε δίδυμοιπύργοι…….)κ.λ.π.

Χώρες που αντιτίθενται στα σχέδια των Επικυρίαρχων της Γης, οιπολιτικοί των ΗΠΑ, τις αποκαλούν τρομοκράτες, και άξονα του κακού και τουδιαβόλου, όπως π.χ. τη Β.Κορέα, το ΙΡΑΝ , κ.λ.π. και σχεδιάζουν θεωρίεςσυνωμοσίας, και παιχνίδια πολέμου εναντίον τους, αλλά το πάθημα του Αφγανιστάντους έχει γονατίσει. Ο Αμερικανικός λαός δεν αντέχει άλλα φέρετρα, για τηνεπικράτηση της διεθνούς μαφίας. Πολιτικοί και άλλες προσωπικότητες πουαντιτίθενται στα σχέδιά τους, δολοφονούνται.

Δολοφόνησαν το πρόεδρο Κένεντυ , και θα λυπηθούν τους ξένους;;;;

Ο σκοπός των Επικυρίαρχων του πλανήτη, είναι η αρπαγή του πάσης φύσεωςορυκτού πλούτου των αδυνάτων, προς τούτοις χρησιμοποιούν τις ΗΠΑ σαν αιχμή τουδόρατος.

Άρπαξαν από τη Χιλή, στη δεκαετία του Πινοσέτ, όλο το χαλκό, και όμωςσήμερα τα ταμεία τους είναι άδεια και χρεωμένα.

Εγκατέστησαν στρατιωτικές δικτατορίες στις χώρες της ΛατινικήςΑμερικής, για να αρπάξουν το πλούτο των λαών της νοτίου Αμερικής, και σήμερα οιΗΠΑ χρεοκόπησαν. Γιατί;;; που πήγε όλος αυτός ο πλούτος;; Ο Αμερικανικός λαόςνα ζητήσει απόδοση λογαριασμού!!

Η πραγματική αιτία καταστροφής των Αραβικών κρατών της Μέσης Ανατολής,είναι η ασφάλεια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και η αρπαγή των πετρελαίων και φυσικού αερίου, από τους ντόπιουςδικτάτορες, στις τσέπες των παγκόσμιων δικτατόρων, αντιστάσεως μη ούσης απότους εξαθλιωμένους λαούς.

Η ασφάλεια των ΗΠΑ δεναπειλείται από κανένα, και δεν έχουν λόγο να φέρονται εχθρικά προς τους άλλουςλαούς της Γης, με τη φτωχή δικαιολογία της τρομοκρατίας.

Οι ΗΠΑ θυσίασαν στους τοπικούς πολέμους κατά τη διαδρομή του χρόνου,χιλιάδες νεκρούς και δια βίου τραυματίες, για την επικράτηση της παγκόσμιαςΣιωνιστικής δικτατορίας, χωρίς να κερδίσουν τίποτε, αλλά να οδηγηθούν τελικάστη χρεοκοπία.

Όλα αυτά πρέπει να τα μάθουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι.

Σήμερα όλοι γνωρίζουν ποίο είναι πραγματικά το τρίγωνο του διαβόλουεπάνω στο πλανήτη, όπως το απεκάλυψαν οι πρόεδροι της Βενεζουέλας

και του Ιράν, επίσημα στους λόγους τους στη Γ.Σ. του Ο.Η.Ε.

Το τρίγωνο του διαβόλου στο πλανήτη είπαν είναι το τρίγωνο U.S.A. – N.W.O.- U.K. υπό τις διαταγές τηςπαγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των μεγαλοτραπεζιτών.

Το έντονο αντι-Αμερικανικό κλίμα που υπάρχει διεθνώς για τους φόνουςαθώων αμάχων στους πρόσφατους τοπικούς πολέμους, φουντώνει, αφού οι πόλεμοιαυτοί διεξάγονται με άμεσο ενεργή συμμετοχή των ΗΠΑ.

Στο πόλεμο κατά της λεγομένης διεθνούς τρομοκρατίας οι ΗΠΑ απέτυχαν,αφού η οργάνωση Αλ-Κά’ι’ντα –όπως γράφει ο διεθνής τύπος- είναι δημιούργημα τωνΑμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, κατεντολή της παγκόσμιας δικτατορίας, για ναβγάλουν τις ΗΠΑ έξω από τα σύνορά τους, σε τοπικούς πολέμους.

Υπενθυμίζω τις δηλώσεις του ιδρυτή του CNN,ο οποίος χαρακτήρισε το πόλεμο στο Ιράκ, ως μια από τις πιο βλακώδεις κινήσειςπου διέπραξαν ποτέ οι ΗΠΑ.

Σήμερα στις ΗΠΑ, όλα τα ΜΜΕ, ομιλούν ευθέως για ΙRAQGATE.

Στις ΗΠΑ επικρατεί Σόκ και Δέος για το πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Οι ΗΠΑ με τη λανθασμένη τακτική και οικονομική πολιτική της Σχολής τουΣικάγου, χάσανε τη Λατινική Αμερική, που ήταν ένας από τους πυλώνες στηνοικονομία τους.

Τα έξοδα των τοπικών πολέμων στο Ιράκ και Αφγανιστάν, έχουν ανέλθει σειλιγγιώδη ποσά. Οι στρατιωτικές δαπάνες ανέρχονται στο 20% του συνόλου τωνδαπανών των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί να αντιμετωπίζουν το φάσμα τηςχρεοκοπίας.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους, παρατηρούμε τις ΗΠΑ να ευρίσκονται σεμεγάλη αδυναμία, και να αντιδρούν σπασμωδικά, αντιδραστικά, και καθόλουρεαλιστικά σε όλα τα διεθνή μέτωπα.

Οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να χτυπήσουν άλλα αθώα κράτη όπως έπρατταν στοπαρελθόν (βλέπε Σερβία), επειδή έτσι το ήθελε η Σιωνιστική μαφία που κυβερνάσήμερα όλο τον κόσμο, αλλά και επειδή ενέκριναν αυτές τις εγκληματικέςενέργειες οι νάνοι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. Το «έγκλημα» της Σερβίας ήταν ότιυπερασπίσθηκε την Εθνική της κυριαρχία, και ήλθαν οι Gangsters , Cowboys, και yankees από την άγρια δύση, και τη βομβάρδισανγεμίζοντας τον υδροφόρο ορίζοντα των Βαλκανίων με καρκινογόνο εμπλουτισμένοουράνιο.

Η παρακμή των ΗΠΑ είναι εμφανής. Η Θεία Δίκη τιμωρεί.

Ξέφυγε ήδη η κατάσταση από τα χέρια τους, και τώρα οι ΗΠΑχρησιμοποιούνται σαν εκτελεστικά όργανα στις εντολές των Επικυρίαρχων της Γης.

Αυτό το μήνυμα πρέπει να λάβουν οι φοβισμένοι «Έλληνες» πολιτικοί,

ώστε να διεκδικήσουν τα Εθνικά μας δίκαια δυναμικά σε όλα τα διεθνήφόρα, και να σηκώσουν υπερήφανο κεφάλι στη καταρρέουσα Σιωνιστική υπερδύναμη,αφού υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, αλλιώς είναι ανάξιοιγια τα καθήκοντα που τους ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί, γίνανε πιόνια στα χέρια των δούλων τηςπαγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, γιαυτό χρεοκόπησε η πατρίδα μας σε όλουςτους τομείς.

Δεν έχουν καμία αξιοπρέπεια, ούτε εθνική πατριωτική συνείδηση,κατάντησαν μαριονέτες των αχυρανθρώπων της Ν.Τ.Π.

Η σημερινή Ρωσία είναι έτοιμη να σπεύσει σε πάσης μορφής συνεργασία,αρκεί να το ζητήσουμε. Ας είναι βέβαιοι οι Κοσμοκράτορες ότι θα το ζητήσουμε,μόλις φύγουν από τη μέση τα εδώ πιόνια, μαριονέτες, και όργανά τους.

Η Σιωνιστική τυραννία στην Ελλάδα:

—————————————————-

Η πρεσβεία τους στην Αθήνα, προκαλεί, είναι γιάφκα πρακτόρων καικατασκόπων, τηλεφωνικών υποκλοπών, και άλλων παρανόμων τρομοκρατικών ενεργειώνκαι πράξεων, με έργο την αποσταθεροποίηση της χώρας όπως αποκαλύπτουν τα wikileaks, τα ΜΜΕ, και οι δικαστικές αρχές.

Αντί η πρεσβεία τους να φαντάζει σαν το Κυβερνείο της Ελλάδος, ναυποβαθμιστεί σε πρεσβεία Β! κατηγορίας, ώστε να μη προκαλεί φόβο, Σόκ και δέος,στον απλό Έλληνα πολίτη, και το ακίνητο αυτό να εθνικοποιηθεί, αφού εκφράζειηγεμονικώς τη σχέση Ανάκτορου του Αφέντη προς δούλους, να μετατραπεί σειστορικό μουσείο, όπου θα περιγράφει την Αμερικανική τυραννία κατά τη διαδρομήτου χρόνου από το Β! παγκόσμιο πόλεμο μέχρι σήμερα.

Δεν σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί, ποδοπατούν την Εθνική μαςκυριαρχία, ποίοι;;; τα πιόνια, ο θίασος σκιών της παγκόσμιας Σιωνιστικήςδικτατορίας.!!!

Το μόνο όπλο που έχουμε σήμερα εμείς οι λαοί της Γης για να αμυνθούμεενάντια στους παγκόσμιους δικτάτορες και τυράννους, και στα πιόνια αυτών, είναιη γελοιοποίηση αυτών με όλα τα μέσα που διαθέτουμε.

Να τους γελοιοποιήσουμε αφού στήσανε μια παγκόσμια δικτατορία μεθεατρινίστικες μυστικές εταιρείες, σαν τους Μασώνους με τις ποδίτσες στη κοιλιάσαν καμαριέρες πεντάστερων ξενοδοχείων.

Με τους φανταχτερούς ILLUMINATI με τις μαύρεςκουκούλες και τα μαύρα ράσα.

Με τη φαιδρή λέσχη BILTERBERG, κάθε φορά που συνεδριάζει «κεκλεισμένων τωνθυρών» , μαζεύεται όχλος απέξω και τους γιουχάρει, και οι επιπόλαιοι «Έλληνες»πολιτικοί σπεύδουν να γίνουν μέλη της για να γίνουν υπουργοί και υπουργίνες.

Με τα γραφικά τάγματα των Ιπποτών, και τους Να’ι’τες του μεσαίωνα,οπλισμένων με τόξα, ακόντια, και ασπίδες.

Με τη παπική OPUS DEI της καθολικής εκκλησίας η οποία έγινε γιάφκατης παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Με την οργάνωση των αφελών της οικογένειας BUSH “SKULL & BONES” και άλλες μασωνικές τεκτονικές μυστικέςστοές και οργανώσεις του θιάσου Σκιών.

Με τέτοια θέατρα προσπαθούν να διοικήσουν το πλανήτη, και να εδραιώσουντη Σιωνιστική Δικτατορία τους επάνω σε σκουπίδια, φέρνοντας φτώχεια, δυστυχία,πολέμους, και χρεοκοπίες στους Λαούς

και στα Έθνη του πλανήτη.