Με σειρά εισηγήσεων πάνω στα μεγάλα ζητήματα που «τρέχουν» αυτήν την στιγμή στην Πατρίδα μας, το Πατριωτικό Μέτωπο, εντατικοποιεί τον διάλογο με την κοινωνία, έτσι ώστε να διαμορφωθούν θέσεις και προτάσεις οι οποίες να είναι αποδεκτές από το σύνολο του ελληνικού Λαού.

Ο κύκλος αυτός εισηγήσεων και τοποθετήσεων, εγκαινιάζεται την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. και στον χώρο συσκέψεων του Κινήματος, Νίκης 33, Α’ Όροφος (τηλέφωνο επικοινωνίας 2103311642), με ομιλία-εισήγηση του κ. Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού-συγγραφέα και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Η εισήγηση έχει ως θέμα «το πρόβλημα των γερμανικών επανορθώσεων» και σε αυτήν καλούνται να παραβρεθούν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος αλλά και όποιος πολίτης επιθυμεί να την παρακολουθήσει. Επειδή μετά από κάθε εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση, παρακαλούνται όλοι όσοι θα συμμετάσχουν να προσέλθουν εγκαίρως, έτσι ώστε να υπάρχει άνεση χρόνου για διεξοδική ενημέρωση αλλά και τις απαραίτητες εκείνες διευκρινήσεις και τοποθετήσεις επί του θέματος.