Του Ευριπίδη Μπίλλη, Τ. Επίκουρου Καθηγητή ΕΜΠ

Κύριοι Βουλευτες,

Για να μην αυταπατώμαστε.  Τόση φασαρία για το τίποτα!!!!     Η Ελλάδα ήδη παραδόθηκε από τα δύο μεγάλα κόμματα.

Υπερδιοικητής: Ο γκάουλάϊτερ  Ράχενμπαχ.   Δηλαδή υπερπρόεδρος με εξουσίες

Πρωθυπουργεύων: Ο Τόμσεν.


 

Για απαραίτητους συνταγματικά τους τύπους όλοι οι λοιποί ( Πρωθυπουργός μάλλον ο κ. Παπαδήμος της ΕΚΤ και των αγορών, ο γνωστός σφάκτης των Ελλήνων κ.  Βενιζέλος και ο επίσης υπέρμαχος της νέας ΕΕ που μετά βίας κρατιότανε να μην μιλά μέχρι τώρα στη ΝΔ δεύτερος αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Δήμας), εκτελεστικά όργανα των ανωτέρω . Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για να ψηφίζουν ναι σε ότι τους πουν.

Πολύ έξυπνα ο κ. Καρατζαφέρης αν και υπέρμαχος των ανωτέρω, βγάζει την ουρά του έξω. Το ίδιο μάλλον θα κάνει και η κ. Ντόρα, ώστε μαζί με τον κ. Καρατζαφέρη, ως πιθανότατα πιστεύει, να αποτελέσουν τη δεξιά διαδοχο κατάσταση μετά το πιθανότατο κάψιμο του κ. Σαμαρά και της ΝΔ, που θα ακολουθήσει.

Σκοπός όλης της φασαρίας ο σφαγιασμός των Ελλήνων με τα ήδη αποφασισμένα μέτρα, η υπερψήφιση των νέων απόλυτα απάνθρωπων μέτρων, η υποδούλωση της χώρας και το ξεπούλημα της. Όλα αυτά θα γίνουν με την υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, των εφαρμοστικών νόμων και την εφαρμογή πολλών απάνθρωπων ήδη αποφασισμένων μέτρων,  με αριθμό βουλευτών πέραν των 180.

Υποθέτω ότι κάποια στιγμή ο κ. Σαμαράς ίσως θα προσπαθήσει να αντιδράσει αν και  πολλές προηγούμενες δηλώσεις του (μόνον χαμηλοσυνταξιούχοι, όλα τα άλλα ωραία, το τελευτυαίο δικό μου αλλά αυτή είναι η ουσία, και πάρα πολλά άλλα) το αποκλείουν, δεν θα μπορέσει όμως γιατί ήδη παραδόθηκε και τον έχουν στο χέρι.

Δυστυχώς δεν άκουσε το σοφό του Νίτσε ότι: ΟΧΙ  το ύψος:   ο κατήφορος είναι φοβερό !

Σιγουρα όμως σύντομα ο λαός θα τους τιμωρήσει και θα έχουν την τύχη του Τζέφρυ και του Κάρλος Μένεμ της Αργεντινής