Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου, 

Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Ρίχνει τρακατρούκες εντυπωσιασμού ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. υποτάσσοντας τα πάντα στην επικοινωνία.

Πρώτα, πρώτα παρακάμπτει το ατομικό και πολιτικό γεγονός ότι ο ίδιος δεν τήρησε ποτέ την εφαρμογή της μπέσας, της οποίας, κατά το ελληνικό λεξικό που την κατατάσσει ως έχουσα ρίζα αλβανική το εννοιολογικό περιεχόμενό της σημαίνει και τον άνθρωπο «που κρατά το λόγο του».

Όμως είναι πάγκοινως γνωστό ότι ο εν λόγω αρχηγός εδώ και χρόνια δεν τήρησε τις πολιτικές του διακηρύξεις που ήταν «ανατροπή» και πόλεμος κατά της οικογενειοκρατίας των «σατέν».

 

Με την πρώτη ευκαιρία τα εγκατέλειψε και συμπορεύθηκε με το σύστημα της πολιτικής σήψης και το γεγονός αυτό το ανέδειξε ο γράφων από τότε που ψήφισε το Μνημόνιο. Άρα «δεν δικαιούται να ομιλεί περί μπέσας»!
Δεύτερο, οι δανειστές και η «Τρόκα» διαπίστωσαν τις ανακολουθίες και τις παλιμβουλίες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ως προς την τήρηση των συμφωνιών.
Τρίτον, οι δανειστές και η «Τρόικα» γνωρίζουν καλύτερα παντός άλλου που πήγαν οι μίζες και ποιοι έφαγαν τα πακέτα Ντελόρ (Το γεγονός αυτής της λεηλασίας το ανέδειξα ήδη από το 1993 με το κείμενό μου: «Αυτό το πακέτο ποιος θα το φάει;» («Πολιτικά Θέματα» της 19/2/1993).
Τέταρτο, παρέλειψε ο επικοινωνιολόγος αρχηγός να μας πει ότι η ελληνική γλώσσα διαθέτει και την υπέροχη λέξη που ακούει στο όνομα «τσίπα», που σημαίνει και «ντροπή», την οποία στερούνται οι πολιτικάντηδες της Ελλάδας, οι πολιτικοί απατεώνες και οι φαύλοι ψηφοφόροι τους!

 

Ένα σάπιο πολιτικό συμμοριακό σύστημα που δεν ντρέπεται για τα όσα έπραξε σε βάρος της Ελλάδας και ένας φαύλος λαός που τα δέχεται όλα δεν έχουν καμία δυνατότητα επιβίωσης. Θα ζουν λαθραίως «πνιγμένοι στα σκατά»! Το συνήθισαν.