Ευχαρισώ σας όλες και όλους γιά την επικοινωνία. Προσωπικά, δεν βλέπω καμμία μα καμμία διαφορά μεταξύ των πέντε θέσεων του ΕΠαΜ, που είναι βέβαια άσχετο με το ΚΚΕ, παρά το κακό παρελθόν του Δημήτρη Καζάκη, και των πολιτικών θέσεων και προτάσεων, που τόσο ωραία εκφράζει ο Στρατηγός ε.α. Γ. Αϋφαντής [1].

Εύχομαι λοιπόν να γίνει μία πανελλαδική σύναξη όλων των ηγετών όλων των πολιτικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων, όπου να γίνει ένας σύντομος διάλογος επί των πέντε κοινών βασικών θέσεων ή προτάσων, γύρω από ή πάνω στις οποίες μπορούν να συγχωνευθούν όλα μα όλα τα πολιτικά κινήματα και πατριωτικά μέτωπα σε ένα και μόνον ένα, κοινό πολιτικό κόμμα ανατροπής του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής και έξωθεν επιβεβλημένης αγγλοσαξωνικής κομματοκρατίας. Γιά ευνόητους λόγους, το νεοσυσταθέν κοινό πολιτικό κόμμα ανατροπής δεν πρέπει να έχει ως μέλος του ούτε ένα από τα πολιτικά στελέχη των παλαιών και των νέων κομματων που συμμετέχουν στο νυν σαθρό πολιτικό σύστηματος της στυγνά δυναστικής και έξωθεν επιβεβλημένης αγγλοσαξωνικής κομματοκρατίας.

Η ηγεσία του νεοσυσταθέντος τούτου, αυστηρά κοινού ελληνικού πολιτικού κόμματος ανατροπής μπορεί να γίνεται με κλήρωση εκ’ περιτροπής, από τα υπάρχοντα ηγετικά στελέχη όλων των πολιτικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων. Έτσι, δεν χρειάζεται καν να τσακωνόμαστε γιά το ποιά ή ποιός θα είναι η/ο αρχηγός των αρχηγών.

Το νεοσυσταθέν κοινό πολιτικό κόμμα ανατροπής πρέπει να έχει (α) ημερομηνία λήξεως, η οποία έχει να κάνει με την λήξη της (β) Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, η οποία πρέπει να είναι ο βασικός σκοπός και στόχος του κοινού πολιτικού κόμματος ανατροπής, γιά την ανασύσταση της Ελλάδος, ως μίας πραγματικά ανεξάρτητης, ελεύθερης και αυτο-θεσμισμένης χώρας και γιά την η αναδιοργάνωση του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος. Διότι, παρά την επανάσταση του 1821, η Ελλάδα ποτέ δεν υπήρξε μία πραγματικά ελεύθερη χώρα, δηλαδή ελέυθερη να ασκεί ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική [2].

Με την έξωθεν δε επιβολή του σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής, αγγλοσαξωνικής κομματοκρατίας, η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ ως μία πολιτικά ελεύθερη, αυτο-θεσμισμένη χώρα. Αυτοί οι δύο λόγοι, δηλαδή (α) η εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδος ως χώρας και (β) η ελευθερία της πολιτικής αυτο-θέσμισής της, δημιουργούν την αναγκαία επιταγή να συγχωνευτούν όλα μα όλα τα πολιτικά κινήματα και πατριωτικά μέτωπα σε ένα και μόνον ένα, κοινό πολιτικό κόμμα ανατροπής του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής και έξωθεν επιβεβλημένης αγγλοσαξωνικής κομματοκρατίας.

Πέραν τούτων όμως, η Ελλάδα πρέπει να ξαναγίνει (γ) η χώρα της Δικαιοσύνης, που είναι η βάση της αυθεντικά ελληνικής Δημοκρατίας. Διότι η Δίκη είναι μία σημαντική θεά του ελληνικού μας έθους και έθνους.

Είναι κόρη του Διός και της θεάς Θέμιδος, της πρώτης θέαινας με την οποία, σύμφωνα προς την επικρατέστερη παράδοση, ενώθηκε ο Ζευς. Το όνομα της Θέμιδος δηλώνει τους νόμους της Φύσεως αλλά και τους νόμους που πρέπει να διέπουν την ανθρώπινη συμβίωση, μιάς και οι τελευταίοι οφείλουν να πηγάζουν από τους πρώτους (http://www.xrysalogia.gr/mystiria.html).

Ίσως από μόνος του, ο Στρατηγός ε.α. Γ. Αϋφαντής να μην είναι σε θέση να επιτύχει την αναγκαία συγχώνευση. Παρομοίως, ο Δημήτρης Καζάκης, από μόνος του, να μην είναι σε θέση να επιτύχει την αναγκαία συγχώνευση [3]. Άσε δε που, δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα πολλές Ελληνίδες και πολλοί Έλληνες, που δεν γνωρίζουν, ούτε ποιός είναι ο Στρατηγός ε.α. Γ. Αϋφαντής, ούτε ποιός είναι ο Δημήτρης Καζάκης και το ΕΠαΜ.

Με μία στενή όμως συνεργασία, από κοινού, ο Στρατηγός ε.α. Γ. Αϋφαντής και ο Δημήτρης Καζάκης, να μπορέσουν να καταφέρουν αυτό που είναι ακατόρθωτο με μεμονομένες, ατομικές προσπάθειες. Ας μην ξεχνάμε πως ο μεγαλύτερος ήρωας των Ελλήνων ήταν ο Θησέας, διότι μόνον αυτός κατόρθωσε να συγχωνεύσει τους δήμους των Αθηναίων σε έναν και μόνον ένα δήμο πραγματικών πολιτών-οπλιτών.

Ο χρόνος αντίστασης και δράσης του ελληνικού μας κόσμου είναι λιγοστός. Διότι με τις πολιτικές του πράξεις και υπογραφές, το νυν παράνομο σαθρό πολιτικό σύστημα της στυγνά δυναστικής και έξωθεν επιβεβλημένης αγγλοσαξωνικής κομματοκρατίας, υποβιβάζει το νυν προτεκτοράτο ‘η ωραία Ελλάς’ σε πολλαπλά καντόνια (βλ. Πρόγραμμα Καλλικράτης), ώστε να είναι πιό εύκολο να τα καταβροχθίσουν οι στυγνοί κερδοσκόποι του χρηματιστικοποιημένου ζόμπι οικονομισμού της μετανεωτερικότητάς μας.



Ευοί Ευάν και ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ!