Γράφει ο Βησσαρίων Μπακόλας

Χθές 2 φεβρουαρίου 2012,   ο ΄Αγγλος  Ευρωβουλευτής και αρχηγός του  UKIL  κόμματος με αυστηρή επιστολή  ελέγχει τον Πρόεδρο  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz για παραβίαση του Κανονισμού της  Ευρωβουλής.

Ο  ΄Αγγλος Ευρωβουλευτής μόλις είχε μιλήσει  για την σκληρή συμπεριφορά της ΕΕ  κατά της Ελλάδος με το  Μνημόνιο και τις σχετικές  καταστροφικές συνέπειες.

Αποσπάσματα της ομιλίας του παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα  αμέσως από ιστοσελίδες και το είδα σε ένα Ελληνικό  κανάλι.

Θέλω, ως ψηφοφόρος κόμματος, να τονίσω με βάση το 1ο ΄Αρθρο και το τελευταίου άρθρο του δικού μας Συντάγματος, ότι δεν με ενδιαφέρει, ,η  οποιαδήποτε πολιτική απόχρωση του UKIL  κόμματος ή η οποιαδήποτε απόχρωση Ελληνικού κόμματος,όταν πρόκειται για θέματα Εθνικά ή θέματα της Ελλάδας.

Το Φιλελληνικό και έντονα δίκαιο ξέσπασμα του  Άγγλου βουλευτή έπρεπε να τύχει της προσοχής και της άμεσης στήριξης των δικών μας Ελλήνων Ευρωβουλευτών.

Ο Ευρωβουλευτής ζήτησε να απαντήσει σε βαρύ σχόλιο του Προέδρου και ο κ.Schulz  αρνήθηκε.

Πού ήταν οι δικοί μας Ευρωβουλευτές,εκ των οποίων μάλιστα μία εξ αυτών φέρει  και βαρύ Σουλιώτικο Επώνυμο;.

Οι φάρες των Σουλιωτών,που πάντοτε είχαν διαφορές μεταξύ των,στο όνομα Πατρίδα είχαν  μια στάση και θέληση διδάσκοντας όλο τον κόσμο τον Πολιτισμό της Θυσίας και της Αυτοθυσίας.Μόνοι τους τότε  προκάλεσαν πραγματικό φιλελληνικό  κλίμα .

Αλλά και τώρα σε όλο τον κόσμο υπάρχουν φιλέλληνες και έχω προσωπική πείρα από πρόσφατο ταξίδι μέχρι την Γερμανία, από τις εκδόσεις πολλών επιστημονικών βιβλίων, από επικοινωνία κ.λ.π.

Οι εχθροί του Ελληνισμού είναι τώρα χωρίς κουκούλες μέσα στη χώρα μας και νομίζουν ότι μας τρομοκρατούν.