Του Δρ. Αναστάσιου Κουτσούκου

Υπόμνημα Ειδικό – Ειδική Ανάλυση- Αίτηση- Ειδική Καταγγελία & Ανοικτή Επιστολή

 

«Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες, παράνομα στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ… και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα».

Σύγχρονη ρήση

Προς 
Κύριο Πρωθυπουργό, Κύριο Λουκά Παπαδήμα, Κύριο Αντιπρόεδρο κ. Ευάγγελο Βενιζέλο
Υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης, Υγείας, Βουλευτές 
Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Εφετών ΣΔΟΕ, ΣΕΔΔ, Εφορίες.
Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνείς Οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.  Κοιν: ΜΜΕ, Ξένα ΜΜΕ 
Αθήνα, 3-2-2012

 

Η Παρούσα έχει ήδη υποβληθεί στην  Εισαγγελία Αρείου Πάφου και Εφετών και έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία με αρ. Π. 2399 και έχουν ήδη αρχίσει ανακρίσεις.

Επίσης η μήνυση είναι εναντίον της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλα΄δας  και εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, που οφείλει από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο , όπως και τα παράνομα χρήματα (περίπου 600 δις) που βρίσκονται στην Ελβετία κλπ…

Υποβλήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία δημοσιεύματα μπλογκ, εφημερίδων, ενώσεων καταναλωτών και η επιστολή Ιερώνυμου στον κ. Λουκά Παπαδήμο.

Να ζητηθούν επίσημα από την Εισαγγελία Αρείου Πάγου, τα 600 δις που είναι στην Ελβετία και τα 1,3 τρις,  που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα, αντί να κυνηγάνε μόνο τον κάθε Λάκη…

Καλούμε τα θύματα δανειολήπτες των τραπεζικών και της Τρόικας να καταθέσουν. Να αποστείλουν την μαρτυρία τους στο ankoutsoukos@yahoo.gr  

Θέμα: « Η οικονομική διεθνής κρίση, η μετάθεση της στην Ελλάδα  και λύσεις». Κάθε μέρα δολοφονείται – αυτοκτονείται και ένας δανειολήπτης. Η εξαθλίωση, το 2012, δεν έχει τέλος: 20.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό. Η δήθεν οικονομική κρίση, οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια,  το ΔΝΤ,  η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές της Eurobank και των άλλων τραπεζών,  οι  υπερδανεισμένοι πολίτες και οι δολοφονίες – αυτοκτονίες πολιτών». Λιποθυμούν οι μαθητές από τον υποσιτισμό. 

Αποκάλυψη: Στα Κάιμαν νησιά πίνει τον καφέ του ο κάθε «αεριτζής τραπεζίτης» κ. Λάτσης και εδώ τα τσιράκια του οι «τραπεζοϋπάλληλοι» αντικαθιστούν τους βασανιστές της χούντας, εκβιάζοντας τον κάθε πολίτη να υποθηκεύσει την ελάχιστη περιουσία του για να την κατασχέσει ( «τράπεζες» = κέντρο εκβιαστών – δολοφόνων), όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να πάρει πίσω και τα 110 δις το κράτος από τις τράπεζες και να φτιάξει ειδικά προγράμματα συγκέντρωσης οφειλών υπερδανεισμένων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων! Να κλείσουν τα μισά τραπεζικά υποκαταστήματα και να μετατεθούν οι τραπεζοϋπάλληλοι σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, να δουν πως βγαίνουν τα λεφτά του αγρότη και εργάτη, τον οποίο εκβιάζουν να του πάρουν το σπιτάκι του.

Πρoτάσεις για το νέο συνολικό  νομοσχέδιο περί «εισπρακτικών εταιριών».

Το Ελληνικό παράδοξο: Οι Έλληνες Τραπεζίτες και Εφοπλιστές είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, και οι τράπεζές τους δεν έχουν δήθεν «ρευστότητα» και παίρνουν χάρισμα 110 δις που τα δανείστηκε το κράτος, υποθηκεύοντας την Ελλάδα! Τα χρήματα αυτά, τα ξαναβγάζουν στο εξωτερικό και έρχονται μετά να αγοράσουν τις ΔΕΚΟ, με τα λεφτά που τους χάρισε το Κράτος. Το κράτος είναι «καλό» όταν παρεμβαίνει υπέρ των τραπεζιτών, αλλά δεν είναι «καλό», για κάποιους όταν παρεμβαίνει υπέρ των πολιτών. Μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να δει την «κομπίνα»;

Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες! 

Ξένα κανάλια, διαδίδουν σκόπιμα πληροφορίες, για δήθεν πτώχευση και οικονομική καταστροφή, ενώ γνωρίζουν, ότι η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 1,3 τρισεκατομμύρια.  Το πρόβλημα ξεκίνησε από την Αμερική όπου τα goldens boys έκλεψαν τις τράπεζές τους. Στην συνέχεια το πρόβλημα  επεκτάθηκε στην Ευρώπη και η κ. Μέρκελ  στοχοποίησε την Ελλάδα για την αντίσταση εναντίον των Γερμανών στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι πρώην φίλοι της Ελλάδας την εγκατέλειψαν στην τύχη της. Το Ευρώ δεν έχει κοινό ταμείο όπως το δολάριο. Αν στην Αμερική μια πολιτεία έχει πρόβλημα παίρνει από το κοινό ταμείο. Αν η Ελλάδα είχε δικό της νόμισμα θα είχε κάνει υποτίμηση και θα είχε λύσει τα προβλήματα. Τώρα η Ελλάδα είναι φυλακισμένη στο Ευρώ. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει κοινό ταμείο και κάθε κράτος έχει αφεθεί στην τύχη του. ΟΧΙ σε μια Ευρώπη Γερμανική. 

Υπάρχουν λύσεις στην οικονομική κρίση και στην μη καταβολή της 6ης δόσης!

  1. Να βγουν επειγόντως «έντοκα γραμμάτια», εξάμηνα ετήσια, διετή, τριετή με χαμηλό επιτόκιο και να πάρει το κράτος, όλα τα χρήματα που θα προσφερθούν!
  2. Δηλ. κάθε φορά ζητάει το  κράτος 1,5 δις και του προσφέρονται περίπου 5 δις και παίρνει μόνο το 1,5 δις. Τώρα, να βγουν κάθε εβδομάδα έντοκα γραμμάτια και το Κράτος να πάρει όλο το προσφερόμενο ποσό! Μπορεί έτσι να πάρει και 10 δις. Άρα θα έχει χρήματα ακόμα και αν δεν καταβληθεί η 6η δόση, που είναι μόνο 6,5 δις.! Έτσι θα κερδίσουμε  πολύτιμο χρόνο και θα μετατεθεί η λεγόμενη  στάση πληρωμών, τουλάχιστον ένα έτος
  3. Έντοκα γραμμάτια για Δημοσίους Υπαλλήλους και συνταξιούχους. Το ποσόν που κόβεται από έναν Δημόσιο Υπάλληλο μπορεί να αντικατασταθεί από ένα τριετές έντοκο γραμμάτιο των 100 ευρών των 200 ευρώ, των 300 ευρώ  κλπ…, ανάλογα το ύψος αμοιβής του Δημοσίου Υπαλλήλου και του ύψους μείωσης των αποδοχών του.
  4. Έντοκα γραμμάτια που θα απευθύνονται σε Ομογενείς και θα έχουν διάρκεια από 2 – 7 έτη με καλό επιτόκιο και εγγύηση του Δημοσίου, θα φέρουν πολλά χρήματα στο Δημόσιο Ταμείο.
  5. «Ακόμα και εκατό χιλιάδες δις να δώσει παράνομα και χάρισμα  ο υπουργός  στους ληστρικούς τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»! Οι τραπεζίτες παίρνουν τα λεφτά του Κράτους και τα βγάζουν παράνομα στο Εξωτερικό  
  6. Να γίνει μια ισχυρή Κρατική Τράπεζα! Αν υπήρχε μια ισχυρή Κρατική Τράπεζα θα μπορούσε με εγγύηση τα Ελληνικά ομόλογα να δανειστεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όσα δισεκατομμύρια χρειαζόταν με 1% επιτόκιο. Τώρα δανείζεται μέσω της Τρόικας με τουλάχιστον 4%, τα χρήματα, που τα Ευρωπαϊκά Κράτη δανείζονται με 1% και επιπλέον ζητούν και «εγγυήσεις», «μέτρα» κλπ…  
  7. Να γίνει επίσημη αίτηση για  την καταβολή των Γερμανικών αποζημιώσεων. Οι Γερμανία χρωστάει συνολική 1,3 τρισεκατομμύρια από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.. Ο Ζακ Νελπλά, ο Σύμβουλος του κ. Σαρκοζί δήλωσε προ μηνών, στην Γαλλική Εφημερίδα «Ηχώ», ότι Η Γερμανία χρωστάει 757 δισεκατομμύρια στην Ελλάδα. Ας πάρουμε τώρα αυτά και βλέπουμε. Όσο καθυστερεί η καταβολή των αποζημιώσεων, επισυνάπτεται επιτόκιο ανάλογο του δανεισμού της Ελλάδας από την Τρόικα.
  8. Το Υπουργείο Οικονομικών και η Εισαγγελία, οφείλει να κάνει επίσημη αίτηση για  την καταβολή των Γερμανικών αποζημιώσεων και να λειτουργήσουν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Σε αντίθετη περίπτωση είναι «απιστία» προς την υπηρεσία, προδοσία της Ελλάδας  και υπάρχουν ευθύνες.
  9. Να υποβληθούν αυτεπάγγελτα αι από την Εισαγγελία και από την Κυβέρνηση και από τους πολίτες, αγωγές και μηνύσεις στα περιοδικά τα Γερμανικά κλπ., που υβρίζουν την Ελλάδα. Να σταματήσει με νόμο ο ψυχολογικός πόλεμος από μερικά ΜΜΕ, για δήθεν καταστροφή κλπ… , που τραυματίζουν σκόπιμα την οικονομία.
  10. Να ασκηθεί δίωξη κατά της Τρόικας, για  προπαρασκευαστικές πράξεις,  για συστηματική γενοκτονία των Ελλήνων, μέσω της οικονομικής καταστροφής και παράνομης επέμβασης στα εσωτερικά της Ελλάδας.
  11. Να ζητηθεί η φορολόγηση και η επιστροφή των χρημάτων, με διεθνές ένταλμα σύλληψης των παρανόμων, που είναι στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ…
  12. Να μπει «ειδικός φόρος» στους δέκα χιλιάδες πιο πλούσιους Έλληνες κατά το πρότυπο του κ. Ομπάμα.
  13. Ψυχική τόνωση του Ελληνικού λαού, ότι υπάρχει ελπίδα και να πιστεύει στο μέλλον και στις δυνάμεις του.
  14. Η Ελλάδα μόνο εισάγει προϊόντα. Ελλάδα χρειάζεται ένα πρόγραμμα ανάπτυξης. Πρέπει να παράγει προϊόντα να καλύπτουν και την εσωτερική αγορά και να εξάγει.

Παρατήρηση: «Βγάλτε έντοκα γραμμάτια εσωτερικό να υπάρχουν χρήματα ακόμα και αν δεν δοθεί η 7η δόση». Δεν μπορεί να υποβάλλεται σε ψυχολογικά βασανιστήρια ολόκληρος λαός, γιατί οι ξένοι μας εμπαίζουν»! Κάθε μέρα διαδίδονται φήμες καταστροφής, επιστροφής στην δραχμή και αυτό πρέπει να σταματήσει όταν μας δουν αποφασιστικούς»! «Ζητήστε επίσημα τα 1,3 τις από την Γερμανία και σταματάτε να υποχωρείτε»!

Υπάρχει  λύση για όλους τους υπερδανεισμένους πολίτες.

  1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων-καρτών του πολίτη είτε έχει καταγγελθεί είτε έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση, είτε είναι στον Τειρεσία», σε ένα νέο δάνειο «πακέτο», που θα συγκεντρώνει όλες τις οφειλές του σε «όλες τις τράπεζες», στο Ταμείο Παρακαταθηκών, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ή σε κάθε τράπεζα με χαμηλό επιτόκιο και μηνιαία δόση που δεν θα ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του δανειολήπτη. Το σύνολο των δόσεων δεν πρέπει να ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Καμία περεταίρω «προσημείωση ή υποθήκη» από αυτές που ήδη υπάρχουν, γιατί οι τράπεζες εκβιάζουν – εξαναγκάζουν τους πολίτες σε νέες προσημειώσεις σπιτιών κλπ..
  2. Παράταση της καταγγελίας του Δανείου στους 12 μήνες καθυστέρησης πληρωμών, από  τις 3 μήνες που είναι τώρα θα φέρει μια ανάσα στους δανειολήπτες! Μόνο στην Ελλάδα καταγγέλλεται το δάνειο στους 3 μήνες. Μετά αρχίζουν τα πανωτόκια επί του συνόλου του δανείου. Η καταγγελία να ισχύει μόνο για το καθυστερημένο ποσόν και όχι για το σύνολο του δανείου. Άρα το τραπεζικό Ελληνικό σύστημα στηρίζεται στον ληστρικό εκβιασμό των πολιτών.
  3. Η ρύθμιση και χρονική παράταση των δανείων μπορεί να πάει έως τα 79 έτη του πολίτη γιατί οι τράπεζες κάνουν ρυθμίσεις έως τα 65 έτη, σκόπιμα, για να μην μειώσουν τις δόσεις,  ενώ κατασχέσεις κάνουν και σε υπερήλικες!
  4. Ειδικά προγράμματα, για δημοσίους υπαλλήλους, με μείωση των δόσεων και χρονική παράταση των δανείων με χαμηλό επιτόκιο.
  5. Είτε είναι στεγαστικό, είτε καταναλωτικό οι τράπεζες δίνουν τα ίδια χρήματα στους πολίτες, γιατί για τα καταναλωτικά να υπάρχει υψηλότερο επιτόκιο; Για όλα τα είδη δανείων και ρυθμίσεων πρέπει να είναι τι ίδιο επιτόκιο με το στεγαστικό.
  6. Κατά την «ρύθμιση» οι τράπεζες πιέζουν- εκβιάζουν επιπλέον τους πολίτες να υποθηκεύσουν – προσημειώσουν ακόμα και περιουσία μικρής ακίνητης αξίας ακόμα και σε απομακρυσμένα χωριά! Αυτό να σταματήσει γιατί εμπίπτει στο νόμο περί εκβιασμού – εξαναγκασμού
  7. Τα 30 δις,  που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών, να δοθούν για το ‘πρόγραμμα διευθέτησης οφειλών υπερδανεισμένων’,  τη Νέα Σεισάχθεια. Συγκέντρωση δανείων – καρτών σε ένα «πακέτο» και η μηνιαία δόση δεν θα ξεπερνάει το 30%  του μηνιαίου μισθού του πολίτη.
  8. Να ψηφιστεί νέος νόμος συμπληρωματικός του Νόμου κ. Κατσέλη, όπου για να γίνει «ρύθμιση  δανείων», πρέπει να προσκομίσεις χιλιάδες χαρτιά, αλλά και να κάνεις «ρευστοποίηση» της όποιας μικρής περιουσίας σου.
  9. Να σταματήσει η  κομπίνα των πλειστηριασμών. Αν στην τρίτη φάση πλειστηριασμού το ακίνητο δεν «ζητηθεί στην αντικειμενική αξία», τότε αυτό δίνεται σε οποιαδήποτε αξία ακόμα και μηδενική! . Να σταματήσουν οι κατασχέσεις για 7 χρόνια και για ποσό έως 300 χιλιάδες ευρώ ισόβια.
  10. Να γίνουν ενέργειες από το ΣΔΟΕ και την Εισαγγελία για την επιστροφή των 600 δις από την Ελβετία και την καταβολή των 1,3 τρις, των Γερμανικών αποζημιώσεων!   Να ψάξουν τις καταγγελίες στον Μαραθώνα τι συμβαίνει σε δασικές εκτάσεις.
  11. Να σταματήσουν τα ΜΜΕ και ειδικά τα τηλεοπτικά να προβάλλουν συνεχώς το θέμα της δήθεν χρεοκοπίας, καταποντισμού κλπ… δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στην Ελλάδα. Μα πού είναι αυτοί οι περίφημοι Εισαγγελείς και δεν παρεμβαίνουν υπέρ των πολιτών, για να σώσουν την Ελλάδα και την Δημοκρατία;
  12. Να συλληφθούν από τους Εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ,  οι πολιτικοί και τραπεζικοί «κύκλοι», που παρακινούν – εκφοβίζουν – εκβιάζουν τους πολίτες να βγάλουν τα χρήματά τους στο Εξωτερικό, λόγω της δήθεν πτώχευσης… Οι ίδιοι μεταμφιεζόμενοι κυκλοφορούν στο Σύνταγμα…. «ως αγανακτισμένοι πολίτες» από την Εκάλη.
  13. Να απαγορευθεί στα ΜΜΕ να έχουν δήθεν θέμα την πτώχευση της Ελλάδας, και την κατάρρευση της Ελλάδας. Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και το κάθε κανάλι για να «κερδίσει» βγάζει στο σφυρί την Ελλάδα!
  14. Να βγουν ετήσια έντοκα γραμμάτια. Από τον Ιανουάριο του 2012 δηλ. σε  οκτώ μήνες η Ευρώπη θα έχει νέο μόνιμο Ταμείο σταθερότητας και δανεισμού υπερχρεωμένων Κρατών. Άρα αν φτάσουμε στο 2012 υπάρχει ελπίδα σωτηρίας!
  15. Αυξάνεται ο Τουρισμός. Να γίνει πρόγραμμα ανάπτυξης και να γίνει μερικός ανασχηματισμός. Να φύγουν οι «μπάτλερ και οι καμαριέρες»! Σοβαρά και μορφωμένα πρόσωπα στην Κυβέρνηση.
  16. Οι δημοκρατικοί διαδηλωτές, αλλά και οι «νέοι δεξιοί αγανακτισμένοι» της Πλατείας Συντάγματος, να διαδηλώσουν και στην Πολιτεία, Κεφαλάρι, Κοκκιναρά, την Ραφήνα, γιατί τα χρήματα του Κράτους τα πήραν «χάρισμα» οι τραπεζίτες, οι πραγματικοί κλέφτες
  17. Να βγουν ετήσια έντοκα γραμμάτια και όχι μόνο τριμηνιαία. Από το 2012 η Ευρώπη θα έχει νέο δικό της σταθερό μηχανισμό στήριξης. Άρα αν φτάσουμε στο 2012 τα πράγματα θα καλυτερεύσουν, δεδομένου ότι ο τουρισμός αυξάνεται!
  18. Γίνεται προσπάθεια εμπλοκής της Ελλάδας με την Τουρκία. Προσοχή!
  19. Να κατασχεθεί το 30% της περιουσίας των τραπεζιτών, εφοπλιστών, πλουσίων.
  20. Αργά ή γρήγορα ο «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»!

Ειδική Ανάλυση – προτάσεις.

Εισπρακτικές εταιρίες – κεφαλοκυνηγοί, ακόμα και του εξωτερικού «αγοράζουν» από τους τραπεζίτες τα «δήθεν χρέη» των πολιτών (όπως ο Τελώνης της Καινής Διαθήκης) και εκβιαστικά κερδοσκοπούν επί της είσπραξης αυτών, βγάζοντας έτσι και «υπερκέρδος», δολοφονώντας τους πολίτες, που φαίνεται ότι αυτοκτονούν.

Υπάρχει μια σκόπιμη κρατική διάθεση «διάλυσης» όλων των υπηρεσιών, για να γίνει πιο εύκολη η διολίσθηση από την Αστική κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε νέο σύστημα την  «νέο-φεουδο-τραπεζο-δικτατορία», όπου όλοι οι πολίτες θα είναι «νέο-σκλάβοι» και θα εργάζονται για να ξεπληρώσουν το «χρέος», που δεν θα ξεπληρώνεται ποτέ και θα μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά!

Επισημαίνουμε ότι στον μεσαίωνα υπήρχαν υπερδανεισμένοι που έμεναν φυλακισμένοι ισόβια και τα παιδιά τους που γεννήθηκαν μέσα στην φυλακή εξακολουθούσαν να δουλεύουν για τον φεουδάρχη για να ξεπληρώσουν το «δήθεν χρέος»!! Ηθικός υπεύθυνος των αυτοκτονιών – δολοφονιών, ο Υπουργός Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Καταναλωτών, που πρέπει να συλληφθούν για ηθική αυτουργία σε αυτοκτονία – δολοφονία κατά συρροή. Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα θύματα των εισπρακτικών εταιριών και των τραπεζιτών. Περίπου 1500 άτομα έχουν αυτοκτονήσει.

 

Ενώ οι Τραπεζίτες έχουν τεράστια υπερκέρδη που έχουν εξαχθεί παράνομα στο εξωτερικό, τους δόθηκε χάρισμα επιπλέον 110 δις και όντας αχόρταγοι δολοφονούν και εκβιάζουν τους πολίτες!  Ακόμα και χιλίδες δις να δώσουν στους τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»! Δολοφονούνται στην Ελλάδα και φαίνεται ότι αυτοκτονούν οι δανειολήπτες! 
Έκκληση στην Διεθνή Κοινότητα να βοηθήσει στην ανυπαρξία Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, όπου δικάζεται μόνο ο καταγγέλλων και όχι ο παραβάτης! 

 

Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες!

«Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει. Η γενική δήμευση απαγορεύεται». Σύνταγμα, 7, 2 

«Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Δηλ. δεν υπάρχει βουλευτική και υπουργική ασυλία για «αυτόφωρα κακουργήματα». Σύνταγμα, 62. 

«Υπάρχουν λύσεις,  όταν πληρώνουν όλοι, ανάλογα με την οικονομική τους επιφάνεια»!

«Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!

Η «νέα βοήθεια» από την Ευρώπη είναι η απάτη και ούτε υπάρχει η πιθανότητα «πτώχευσης»!

Αυτοκτόνησε – δολοφονήθηκε και άλλος πολίτης για τις τράπεζες! Αυτοκτονούν ακόμα και αστυνομικοί για τις Τράπεζες των ιδιωτών, που πήραν χάρισμα τα 110 δις και κοροϊδεύουν το Κράτος! Μερικοί τραπεζίτες είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, αλλά το κράτος τους δίνει και άλλα χρήματα  δωρεάν για να σώσουν «δήθεν τις τράπεζές τους»! Και τα 110 δις από την Τρόικα και Δ.Ν.Τ. πήγαν χάρισμα στους τραπεζίτες εντελώς δωρεάν, οι οποίοι τα βγάζουν παράνομα στο εξωτερικό και στην συνέχεια με «αέρα» θα αγοράσουν τις κερδοφόρες επιχειρήσεις του Δημοσίου σε μηδενική τιμή!

Οι τραπεζίτες θα προχωρήσουν σε ανατροπή πολιτεύματος, αφού χρησιμοποιήσουν τους σημερινούς πολιτικούς και θα ιδιωτικοποιήσουν παράνομα, καταχρηστικά και ανήθικα, όλη την δημόσια περιουσία! Εφόσον δέχονται την «δωρεά» των 110 δις πρέπει να φορολογηθούν με τον νόμο «αποδοχής δωρεάς».

Εκατοντάδες οι καταγγελίες για «τηλεφωνικές ενοχλήσεις – εκβιασμούς» από την Eurobank και από άλλες τράπεζες προς τους ανυπεράσπιστους πολίτες.

Να παρέμβει ο Εισαγγελέας και να συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου τον Γενικό Διευθυντή και Σύμβουλο και το Δ.Σ. των τραπεζών που εκβιάζουν, απειλούν, ενοχλούν και οδηγούν τους πολίτες στην δολοφονία-αυτοκτονία.

Οι Εισαγγελείς πρέπει να υπερασπίσουν το Δημοκρατικό πολίτευμα από την μετατροπή του σε «Φεουδο-τραπεζο-δικτατορία»!

Η εξήγηση, ότι όλα τα επιβάλει η Τρόικα, είναι «εσωτερικής κατανάλωσης»!

Παραβιάζονται συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών,  από τους «τραπεζίτες νέο-δικτάτορες» και τους συνενόχους τους!

Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να βγάλουν έντοκα γραμμάτια να αντιμετωπίσουν την κρίση και να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες!

Υπάρχει λύση : Να φύγει η Τρόικα, να αλλάξει η Οικονομική πολιτική.

  1. Να κατασχεθεί το 30% της περιουσίας του  κ. Λάτση (που είναι ο 7ος πιο πλούσιος στον κόσμο)  του κ. Βαρδινογιάννη, του κ. Βγενόπουλου και όλων των τραπεζιτών και εφοπλιστών ανάλογα την περιουσία τους,  για να σωθεί η Ελλάδα! Αφού δέχονται την «δωρεά»  των 110 δις από το Κράτος και τους φτωχούς πολίτες του, πώς οι ίδιοι δεν λειτουργούν υπέρ του κράτους;  Δεν μπορούν μόνο να εισπράττουν, αλλά πρέπει και να πληρώνουν! Οι ίδιοι πως κατάσχουν με περισσή ευκολία τα σπίτια του κοσμάκη!
  1. Άμεσα, να εθνικοποιηθεί-κρατικοποιηθεί- παρακρατηθεί-φορολογηθεί ένα μέρος (το 30%) της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, των φεουδαρχών, των τραπεζιτών και των μεγαλοαστών, για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία! Είναι εθνικός λόγος και όχι ταξικός! Να αποδοθεί η δεκάτη! Να σταματήσουν οι απολύσεις.
  2. Επείγει εδώ και τώρα, να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων του πολίτη σε ένα δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Η καταβολή δόσεων στην  χρονική επιμήκυνση των δανείων δεν θα πρέπει να ξεπερνά στο σύνολο το διπλάσιο του αρχικού δανείου.
  3. Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3. Ο νόμος της κ. Κατσέλη είναι καλός, αλλά είναι εκατομμύρια οι δανειολήπτες που έχουν πρόβλημα, αλλά δεν μπορούν να εισαχθούν σε αυτόν. Επομένως πρέπει να εισαχθεί νέος νόμος για τους πολίτες που δεν περιλαμβάνονται στον νόμο της κ. Κατσέλη. Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Καμία κατάσχεση, καμία νέα προσημείωση, κανένας πλειστηριασμός.. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες!
  4. Να εισαχθεί ο «κοινωνικός μισθός» , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει «κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
  5. Να επιδείξουν οι Έλληνες πολίτες αλληλεγγύη, συντροφικότητα, πατριωτισμό, σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών σχέσεων, προστασία των φτωχών, στήριξη ομογενών και Ελλήνων μεταναστών και των οικογενειών τους. Είναι εθνική ανάγκη. Είναι περίεργο πως πολλοί από αυτούς τους  «αγανακτισμένους», που αντιδρούν τώρα δεν αντιδρούσαν το ίδιο και πριν λίγους μήνες επί δεξιάς!
  6. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη (που έχει σε όλες τις τράπεζες) σε ένα δάνειο (σε μια τράπεζα) με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Ουσιαστικά οι 10 τράπεζες θα αναλάβει η κάθε μία το 10% των υπερδανεισμένων.
  7. Η καταγγελία της σύμβασης του δανείου ή της ρύθμισης οφειλών που γίνεται τώρα από την τράπεζα με την καθυστέρηση 3 δόσεων, ας παραταθεί στις 12 δόσεις! Έτσι θα ανακουφιστεί και ο πολίτης  από την καθημερινή πολιορκία των τραπεζών! Οι πολίτες αναγκάζονται να ξαναδανειστούν για να πληρώσουν τις προηγούμενες δόσεις και έτσι μπαίνουν σε έναν «φαύλο κύκλο ατέλειωτου υπερδανεισμού», όπου στο τέλος υπάρχει η αυτοκτονία!
  8. Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Τα επιτόκια των καταναλωτικών και καρτών, να μειωθούν ως επιτόκια στεγαστικών. Καμία ρύθμιση με υψηλότερο επιτόκιο του υπάρχοντος!
  9. Ήδη το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κάνει «συγκεντρώσεις οφειλών» έως 60 χιλιάδες με την προϋπόθεση να έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις, πράγμα αδύνατον! Να γίνονται οι συγκεντρώσεις οφειλών και ας μην έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις! Μόνο έτσι θα σωθεί ο κοινωνικός ιστός! Αυτό μπορεί να γίνει και με μια απλή εγκύκλιο του Προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Αντί να δίνουν «χάρισμα» επιπλέον 6 χιλιάδες σε όποιον κάνει μεταφορά, ας δίνουν αυτά τα 6 χιλιάρικα για πληρωμή των καθυστερημένων δόσεων του πολίτη. Δηλαδή να μεταφέρουν τα δάνεια και τις κάρτες άσχετα αν έχουν πληρωθεί οι καθυστερημένες δόσεις. Τον ρόλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μπορεί να παίξει, με εγκύκλιο,  και οποιαδήποτε Τράπεζα σωτηρίας υπερδανεισμένων!
  10. Επίσης η Εθνική κάνει συγκεντρώσεις έως 60 χιλιάδες αφού δεν υπάρχουν απλήρωτες δόσεις κλπ… πράγμα πλέον αδύνατον!
  11. Οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», ας γίνουν σε «πακέτα» ανά κατηγορία, ακόμα και για όσους δεν έχουν εγγυήσεις ή δεν έχουν υποθήκες, π.χ. για 50.000 μηνιαία δόση 250 ευρώ. Για 100.000 μηνιαία δόση 500 και για 150.000 μηνιαία δόση 750 ευρώ.  Τέλος για 200 χιλιάδες η μηνιαία δόση να είναι 1.000 ευρώ! Για όσους έχουν ήδη υποθήκες οι δόσεις μπορεί να είναι μικρότερες! Το επιτόκιο των στεγαστικών να είναι ίδιο με το επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπων, γιατί σε όλες τις περιπτώσεις οι τράπεζες δανείζουν τα ίδια χρήματα, οπότε δεν υπάρχει διαφορά στεγαστικού και καταναλωτικού.
  12. Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά. Αφού δούμε συνολικά όλες τις οφειλές του πολίτη μέσω Τειρεσία, να υπάρξει διακανονισμός, ούτως ώστε να μην πληρώνει μηνιαίες δύσεις στο σύνολο των οφειλών του προς όλες τις τράπεζες, οι οποίες θα καταμερίζονται αναλογικά σε όλα τα δάνεια ή τράπεζες που χρωστάει που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Σήμερα ο κάθε πολίτης δίνει το σύνολο του μισθού του (ακόμα και το διπλάσιο του μισθού του ή ξαναδανείζεται αυτός ή οι συγγενείς του) για τα δάνεια που έχει σε διάφορες τράπεζες, ενώ αν γίνουν οι  «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», τότε θα δίνει ένα μικρό μέρος του μισθού του και θα μπορεί να ζει αρμονικά! «Ρύθμιση δανείων» επιτρέπεται ανά έτος,  ανάλογα την οικονομική επιβάρυνση του πολίτη. Επιτρέπεται μη καταβολή 3  δόσεων ανά έτος, λόγω οικονομικής κρίσης (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστο, ως εξισορρόπηση από την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού). Αν ξεκινήσει μια Τράπεζα να κάνει «μεταφορές – συγκεντρώσεις υπολοίπων υπερδανεισμένων», τότε θα ακολουθήσουν και άλλες, αφού θα απελευθερωθούν κεφάλαια! Καλύτερα να μην δίνονται νέα δάνεια, αλλά να γίνονται συγκεντρώσεις-μεταφορές δανείων υπερδανεισμένων!
  13. Πολλές τράπεζες, όπως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προτείνουν «συγκέντρωση οφειλών», αλλά αφού ο πολίτες έχει πληρώσει όλες τις δόσεις, κάτι εξωπραγματικό! Ας γίνονται οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», χωρίς την καταβολή των προηγουμένων και ας είναι και στον Τειρεσία! Με αυτές τις ρυθμίσεις και μια ανάσα θα πάρουν οι υπερχρεωμένοι δανειολήπτες και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει, αφού οι δανειολήπτες δίνουν όλο τον μισθό τους στις δόσεις στις τράπεζες! Για παράδειγμα ένας πολίτης έχει 10 δάνεια – κάρτες σε 10 τράπεζες και πληρώνει συνολικά 2.000 τον μήνα για τα 100 χιλιάδες δάνειο συνολικό. Αν συγκεντρώσει αυτά τα δάνεια – κάρτες σε μια τράπεζα θα πληρώνει μόνο 250 ευρώ τον μήνα! Οι τράπεζες αρνούνται έως τώρα να κάνουν συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων, που είναι στον Τειρεσία.
  14. Απαγόρευση κάθε είδους κατάσχεσης, προσημείωσης,  πλειστηριασμού για οφειλές έως 300.000 χιλιάδες. Καμία νέα προσημείωση ή υποθήκη για τις μεταφορές υπολοίπων υπερδανεισμένων. Επιτέλους,  οι Τράπεζες, σε συνεργασία με δικηγορικά γραφεία εκβιασμών και κατασχέσεων δεν μπορούν να κατασχέσουν και να υποθηκεύσουν, όλα τα σπίτια του κοσμάκη και μάλιστα σε «πλειστηριασμούς μαϊμού και στημένους»!
  15. Απαγόρευση στις  τράπεζες που  ζητούν εκβιαστικά από επιχειρηματίες και ιδιώτες να υπογράψουν νέα δανειακή σύμβαση με δυσχερέστερους όρους και με υψηλότερο επιτόκιο.
  16. Να εισαχθεί ο «κοινωνικός μισθός» , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει «κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
  17. Να επιδείξουν οι Έλληνες πολίτες αλληλεγγύη, συντροφικότητα, πατριωτισμό, σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών σχέσεων, προστασία των φτωχών, στήριξη ομογενών και Ελλήνων μεταναστών και των οικογενειών τους. Είναι εθνική ανάγκη. Είναι περίεργο πως πολλοί από αυτούς τους  «αγανακτισμένους», που αντιδρούν τώρα δεν αντιδρούσαν το ίδιο και πριν λίγους μήνες επί δεξιάς!

Οι εφοπλιστές και οι πλούσιοι συμπεριφέρνονται όπως ο «άφρων πλούσιος της καινής Διαθήκης»! Όμως υπάρχουν νόμοι και για αυτούς!

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα, δεν υπάρχει βουλευτική και υπουργική ασυλία για «αυτόφωρα κακουργήματα», όπως τα ανωτέρω, τα οποία τελούνται κατά συροήν και έχουν τον χαρακτήρα του αυτοφώρου.

Όμως στον ΔΣΑ υπάρχουν πολλές καταγγελίες για Δικηγορικά γραφεία που έχουν καταντήσει εισπρακτικές εταιρίες ενημέρωσης, δολοφονίας, αυτοκτονίας και κατάσχεσης της περιουσίας των πολιτών! Καταγγελίες υπάρχουν και σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες.

Οι καταγγελίες που γίνονται στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή διαβιβάζονται στην Εισαγγελία, και αν όχι, γιατί όχι!

Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να συλλάβουν τους υπεύθυνους των τραπεζών, γιατί αφού έδωσαν αφειδώς, τα δάνεια στους πολίτες, τώρα στην οικονομική κρίση δεν κάνουν «ρυθμίσεις οφειλών», αλλά προσπαθούν να υποθηκεύσουν και στην συνέχεια κα κατασχέσουν την όποια περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή.

Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»!

«Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!

Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες!

Από τα Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά του 2011… στις εκλογές  Απριλίου 2012

Η Ελλάδα γίνεται το κέντρο σπαραγμού των “υπηρεσιών” των μεγάλων δυνάμεων (βλέπε Εφραίμ)  με στόχο το ποιος θα “βουτήξει” περισσότερα!

Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά εξαθλίωσης, υποσιτισμού, πείνας, αλλά και “χλιδής” για την φεουδο-τραπεζο-δικτατορία….. αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

“Μηδένα πρό του τέλους μακάριζε”. Σόλωνας

Οι υπουργοί και οι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ προωθούν παντού,  έναντι αμοιβής δεξιούς και Συριζαίους και  αυτοκαταστρέφουν  έτσι το κόμμα τους και τον εαυτό τους, πιστεύοντας ότι η ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είναι «πρόβατα», που θα ακολουθούνε πάντα!. Η κάλπη θα έχει εκπλήξεις!

Το παράνομο “τοκογλυφικό επιτόκιο” κυβερνά όλον τον πλανήτη!

Η Ελλάδα των πάμπλουτων “αεριτζήδων εκβιαστών δολοφόνων” Τραπεζιτών και των “πεινασμένων μισολιπόθυμων” μαθητών και πολιτών.

Τραγική η κατάσταση στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.  Όσοι ακόμα κυκλοφορούν στους δρόμους, είναι αυτοί που σταμάτησαν να πληρώνουν τις δόσεις των δανείων και τις οφειλές και τα χαράτσια στην εφορία!

Αντίθετα στα σαλέ τις Ελβετίας, στα Κάιμαν Νησιά, στα πολυτελή ξενοδοχεία και πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα πέρασε η ολιγαρχία και φεουδο-πλουτοκρατία τις διακοπές της, πουν αν και δηλώνουν δήθεν “χριστιανοί” αδιαφορούν προκλητικά για τον “φτωχό πλησίον” τους!

“Οι καιροί ου μενετοί”.  Θουκυδίδης

“Οι καιροί (οι περιστάσεις) δεν επιτρέπουν άλλη αναβλητικότητα και αδράνεια”.

Υπάρχει τρόπος εμπόδισης της δεξιάς να ανέβει στην εξουσία, φτάνει το ΠΑΣΟΚ,  να ξαναγυρίσει αμέσως, στις ρίζες του, με νέα εντελώς άφθαρτα πρόσωπα!

Στους δρόμους της Αθήνας χλωμά παιδιά από τον υποσιτισμό λέγανε τα κάλαντα, μήπως εισπράξουν κανένα “δεκαράκι”..

Στους δρόμους της Αθήνας αυτή τη στιγμή “κοιμούνται” εκατοντάδες άστεγοι και υπερήλικες και κανένας “υπεύθυνος” δεν ευαισθητοποιείται και δεν ντρέπονται οι διάφοροι υπουργοί που βγαίνουν στα κανάλια σε στημένα παράθυρα (όπου δήθεν “τσακώνονται” με τον “αντίπαλο”)  και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη, αλλά έχουν και ευθύνη τα κανάλια που καλούνε τον κάθε “καραγκιόζη – υπεύθυνο”.

Η εξαθλίωση, το 2012, δεν έχει τέλος: 20.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό στα συσσίτια της Εκκλησίας. Τα ποσοστά εκτινάχθηκαν. Ήδη 60.000 νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να ρυθμίσουν τα χρέη τους. Ζητούν μεγάλο “κούρεμα”, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν έστω και τη μισή μηνιαία δόση. Σύμφωνα με στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας, 400.000 οικογένειες πλέον δεν έχουν κανένα εισόδημα καθώς όλα τα μέλη τους έχουν χάσει τη δουλειά τους. Αντίθετα οι “αεριτζήδες τραπεζίτες” επιδίδονται σε δολοφονίες – αυτοκτονίες πολιτών που έχουν φτάσει ήδη τις 1800 αυτοκτονίες – δολοφονίες και κανείς δεν είναι “υπεύθυνος”, να συλλάβει τους εκβιαστές αεριτζήδες δολοφόνους, τραπεζίτες!

Πείνα και δυστυχία για τα δέκα εκατομμύρια πολιτών – νεοσκλάβων στους τραπεζίτες και ακόρεστη χλιδή για τους ληστρικούς τραπεζίτες και την ολιγαρχο-δικτατορία!

Το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει να χάσει τις εκλογές όχι από την δεξιά, αλλά από την άρνηση των ψηφοφόρων του, να ξαναψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, που αντί να βοηθάει τον φτωχό δημοκρατικό πολίτη, βοηθάει (συνειδητά, αντί αμοιβής ή βλακείας) τον κάθε δεξιό και τυχοδιώκτη! Ποτέ ένας δεξιός ή ένας Συριζαίος δεν θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, ακόμα και να τον κάνουν Πρύτανη!  Άρα οι υπουργοί ΠΑΣΟΚ αυτοκαταστρέφουν ο κόμμα τους και τον εαυτό τους.

Φαινόμενα υποσιτισμού μαθητών, έχουμε σε όλη την Ελλάδα, που κυμαίνονται από 3% έως 33% ανά σχολείο και περιοχή , χωρίς να εξαιρέσουμε καμία περιοχή. Το πρόβλημα καλύπτεται μερικώς, γιατί τα σχολικά κυλικία δίνουν “βερεσέ” τροφή σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!

Όσο για την υποταγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την κ. Μέρκελ υπάρχει λύση, αρκεί να τολμήσουμε! Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. Καμιά λύπηση στους φεουδοτραπεζίτες ολιγο-φασιστοδικτάτορες και τους “προσκυνημένους”. Οι καιροί ου μενετοί!

Οι εφοπλιστές και οι πλούσιοι συμπεριφέρνονται όπως ο «άφρων πλούσιος της καινής Διαθήκης»! Όμως υπάρχουν νόμοι και για αυτούς!

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα, δεν υπάρχει βουλευτική και υπουργική ασυλία για «αυτόφωρα κακουργήματα», όπως τα ανωτέρω, τα οποία τελούνται κατά συροήν και έχουν τον χαρακτήρα του αυτοφώρου.

Όμως στον ΔΣΑ υπάρχουν πολλές καταγγελίες για Δικηγορικά γραφεία που έχουν καταντήσει εισπρακτικές εταιρίες ενημέρωσης, δολοφονίας, αυτοκτονίας και κατάσχεσης της περιουσίας των πολιτών! Καταγγελίες υπάρχουν και σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες.

Οι καταγγελίες που γίνονται στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή διαβιβάζονται στην Εισαγγελία, και αν όχι, γιατί όχι!

Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να συλλάβουν τους υπεύθυνους των τραπεζών, γιατί αφού έδωσαν αφειδώς, τα δάνεια στους πολίτες, τώρα στην οικονομική κρίση δεν κάνουν «ρυθμίσεις οφειλών», αλλά προσπαθούν να υποθηκεύσουν και στην συνέχεια κα κατασχέσουν την όποια περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή.

Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»!

«Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!

Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό και αρμόδιους τους Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να σταματήσουν τις δολοφονίες πολιτών από τους τραπεζίτες, ειδάλλως είναι συνένοχοι στις δολοφονίες!

«Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε»

Ελληνική Παροιμία!

«Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες, παράνομα στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ… και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα».

Σύγχρονη ρήση

Η κρίση είναι Αμερικανική και Ευρωπαϊκή. Η Ελλάδα είναι το θύμα της κρίσης.

Η Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα θα διαλυθεί. Χτυπώντας την Ελλάδα, χτυπάμε την Δημοκρατία

 

Υπάρχει Ελπίδα! Αντισταθείτε!

Υ.Γ. 1.Η παρούσα αποτελεί μήνυση,  έγκληση και πολιτική αγωγή 7 τρις ευρώ κατά παντός υπευθύνου.  Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία με αρ. Π. 2399 και έχουν ήδη αρχίσει ανακρίσεις.

2. Η παρούσα κατατέθηκε στο Γραφείο του Υπουργού κ. Βενιζέλου με Αρ. Πρωτ. 08527/20-9-2011