Το πρωι της 09.02.2012  εκανε ο προεδρος της ΝΔ,  Αντωνακης Σαμαρας,  δηλωσεις στους δημοσιογραφους και μιλησε …για  ¨σκληρες διαπραγματευσεις ¨, για ¨θεση συνειδησης¨ και για την ¨εθνικη θεση¨ ….

Δεν μας εξηγησες ομως  Αντωνακη,  αυτοαποκαλουμενε ηγετη και σωτηρα, τι διαπραγματευτηκες  με τους αλλους υπηρετες των τοκογλυφων!?

Αντισταθηκες  Αντωνακη  στην επιβολη του αγγλικου δικαιου ?

Αντισταθηκες Αντωνακη  στην δημιουργια του ειδικου λογαριασμου οπου θα μπαινουν ολες οι κρατικες εισπραξεις για να εξυπηρετουνται οι τοκοι του χρεους και θα  ειναι υπο την εποπτεια των τοκογλυφων?

Αντισταθηκες Αντωνακη   στην επιβολη γερμανου επιτροπου, αν δεν επιτευχθει πρωτογενες πλεονασμα μεσα σε 6 μηνες?

Αντισταθηκες Αντωνακη   στις ντιρεκτιβες της Τροικας, που θα αποφασιζει απο εδω και στο εξης για ¨ το ποτε¨ και για ¨ το πως¨ θα επιχειρουν οι ενοπλες δυναμεις και τα σωματα ασφαλειας της χωρας?

Αντισταθηκες Αντωνακη  στην επιβολη μπλαφον, 24€  μηνιαιως ανα ασθενη, στην υγεια? Ασπιρινουλα θα συνταγογραφειται στον καρκινοπαθη?

Αντισταθηκες Αντωνακη  μηπως στο κλεισιμο των σχολειων και των πανεπιστημιων?

Αντισταθηκες Αντωνακη  στο μεροκαματο των 16 € και στις νεες μηνιαιες συνταξεις των 285 € ?

Τι διαπραγματευτικες ρε αλητη Αντωνακη του κερατα και για ποια εθνικη θεση και συνειδηση κοκορευεσαι?  Εσυ μας λες, Αντωνακη, οτι το μοναδικο σου προβλημα στην διαπραγματευση, ηταν  η συνταξουλα του ¨απλου ανθρωπου¨. Δηλαδη ειχες 8 ωρες συζητηση, για το αν ο ¨απλος ανθρωπος¨ θα παρει 285,00 €  η 249,99 € συνταξη! Ο ανεργος,ο αστεγος,  ο πεινασμενος, ο κρεμασμενος, ο αρρωστος και  ο εξαθλιωμενος δεν ειχαν θεση στην συνειδηση σου και η οικτρη κατασταση τους, δεν αποτελει, κατα την γνωμη σου, εθνικο θεμα!?

Την συνειδηση Αντωνακη και την αγαπη για την πατριδα και τον λαο της, δεν  τις αγοραζεις  με την οκα απο τον μπακαλη της γειτονιας.  Ειναι εμφυτα κεκτημενα της ψυχης του Ελληνα.  Εσυ τετοια κεκτημενα δεν διεθετες ποτε! Αν νομιζεις, οτι με ενα καλοβαμενο μαλακι, αψογο γυαλακι και με χολυγουντιανη κλαψα στην φωνη, θα συναρπασεις τα, κατα εσενα,  ανθρωπακια του λαου και θα κερδισεις την εμπιστοσυνη τους, τοτε δεν εισαι μονον γελασμενος, αλλα και μακακας με περικεφαλαια.!  Αν το μοναδικο σου ονειρο ηταν να δοξαστεις σαν τον Γιωργακη, σε πληροφορουμε, οτι τον ξεπερασες.

Ο λαος εχει συνειδηση,μνημη,  περισκεψη και κριση και δεν  θα την γλυτωσεις. Θα σε στειλει, μαζι με τους τριγυρω σου καραγκιοζηδες, στον διαολο….και μαλιστα  λιαν συντομως! 


Νεα φιλικη Εταιρεια