Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο. Σάλος και νέος διχασμός  έχει προκληθεί,  όχι μόνο στον πολύπαθο οργανισμό της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ με "σιωπηλό πρωταγωνιστή" δρώντας –όπως πάντα εκ του σκοτεινού παρασκηνίου τον άλλοτε κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας στην  ΝΥ Πέτρο Γαλάτουλα-  αλλά αυτή την φορά και στους κόλπους της Ομογένειας. Αιτία του νέου διχασμού και αναβρασμού με άγνωστο προς το παρών επιπτώσεις, είναι η απόφαση του Αντώνη Διαματάρη, εκδότη του Εθνικού Κήρυκα, να αφιερώσει το ειδικό ένθετο της προσεχούς  Κυριακής 17 Μαρτίου στον «γνωστό»  για τον βίο… την δράση…  και τα κατορθώματα  του σε όλη την ομογένεια, Πέτρο Γαλάτουλα!

 

Ήδη σε δυο προηγούμενες συνεδριάσεις του  υπό κατάρρευση οργανισμού  ΔΣ της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, μια τακτική συνεδρίαση και μια έκτακτη, την προηγούμενη και την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα, έχουν προκληθεί σοβαρές αντιδράσεις από πολλά μέλη του ΔΣ για  την εμμονή και επιμονή του απερχόμενου προέδρου  Ηλία Τσεκερίδη(όμοιος  ομοίω αεί πελάζει) να εκβιάσει την θέληση της πλειοψηφίας του ΔΣ προκειμένου να  υφαρπάξει την  έγκριση  της πλειοψηφίας του ΔΣ ώστε στο επίμαχο ένθετο  του Εθνικού Κήρυκα, – που επιχειρεί να εξωραΐσει και να παρουσιάσει ούτε λίγο ούτε πολύ  τον άνθρωπο που έχει διαλύσει  συλλόγους, θεσμούς, υπολήψεις,  αλλά και οικογένειες, ως «άνθρωπο της προσφοράς»- ώστε να  υπάρξει με το λογότυπο της Ομοσπονδίας  κοινός χαιρετισμός και συγχαρητήρια  του οργανισμού για τον Πέτρο Γαλάτουλα! Ενέργεια που έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων όχι μόνο στους κόλπους του οργανισμού αλλά και στο συγκρότημα του Εθνικού Κήρυκα όπου καθημερινά, σε κάθε κρούση που κάνουν προς Ομογενείς  για ευχές και καταχωρίσεις –με το αζημίωτο βέβαια εν ανάγκη κ επί πιστώσει – υπέρ του Πέτρου Γαλάτουλα εισπράτουν όχι μόνον  ηχηρά ΟΧΙ και αρνήσεις αλλά και αντιδράσεις ενίοτε όπως, είμαστε σε θέση αν γνωρίζουμε από πολύ καλά διαστραυρωμένες πηγές ακόμα και καταγγελίες εναντίον  του Πέτρου Γαλάτουλα…

Τα μέλη της ελέγχουσας μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας  με επικεφαλής τον Δημήτριο Δημητρίου έχουν δηλώσει στην προηγούμενη τακτική συνεδρίαση-στα τέλη Φεβρουαρίου-   ρητώς, και κατηγορηματικώς ότι δεν θα επιτρέψουν ακόμα μια εκτροπή και παρανομία όπως συνέβη πέρσι τέτοιο καιρό  να χρησιμοποιηθεί και πάλι  το λογότυπο της Ομοσπονδίας σε ένα τέτοιο εγχείρημα, και μάλιστα χωρίς έγκριση του ΔΣ.

«Εγχείρημα το οποίο προσβάλει την νοημοσύνη όλων μας λες και δεν ξέρουμε το ρόλο του κ. Γαλάτουλα» όπως χαρακτηριστικά τόνισε μέλος του ΔΣ προς τον κ. Τσεκερίδη. Μάλιστα ο κ. Βουρνάς που θέλησε να παίξει ρόλο πυροσβέστη στην όλη διαμάχη ρώτησε τον κ. Δημητρίου αν έμπαινε μια τέτοια ανακοίνωση για τον Πέτρο αν θα συνέβαλε οικονομικά και θα έδινε την συγκατάθεση του; Ασφαλώς και όχι ήταν η απάντηση  αντιπροτείνοντας στον κ. Τσεκερίδη που έθεσε το θέμα στήριξης και υποστήριξης του Πέτρου Γαλάτουλα με κοινό ανακοινωθέν –εννοείται επί πληρωμή προς τον Ε.Κ- ο κάθε ένας να κάνει την δική του ανακοίνωση και τον χαιρετισμό του για τον κ. Γαλάτουλα με δικά του προσωπικά έξοδα και δική του προσωπική η συλλογική όλων όσων θέλουν να το κάνουν με κοινή ανακοίνωση τους αλλά όχι με την χρήση του επιστολόχαρτου της Ομοσπονδίας.

Σε αντίθετη περίπτωση θα καταγγείλουν δημόσια την όποια εκτροπή και φυσικά θα προχωρήσουν και σε ανάλογες  και νομικές ενέργειες στο εσωτερικό της ομοσπονδίας με βάση το καταστατικό και το σχετικό άρθρο αλλά και τους νόμους της πολιτείας.

Ως γνωστόν ο Πέτρος Γαλάτουλας έχει επώνυμα και ενυπόγραφα καταγγελθεί από μέλη του προηγούμενου ΔΣ για παραποίηση εγγράφων, αλλοίωση και παραποίηση πρακτικών, απόκρυψη πρακτικών,  πλαστογραφία, οικονομική κακοδιαχείριση (στην Ομοσπονδία αλλά και στο ταμείο της Νέας Δημοκρατίας όσο ήταν πρόεδρος της νομαρχιακής για αυτό και τον ξήλωσαν δια της πειθούς και του εξαναγκασμού με την απειλή ότι θα δώσουν τον σχετικό  φάκελο στο εισαγγελέα πρωτοδικών στην Ελλάδα). Βαρύνεται επίσης για σειρά οικονομικών και διοικητικών  ατασθαλιών στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας  για τα έτη 2008 – 2010 καθώς και το διάστημα όσες φορές κατείχε την θέση του Γενικού Γραμματέα ή του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας στο παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά τώρα, τα email όσο και τα τηλέφωνα του GreekAmericanNewsAgency εδώ και δυο εβδομάδες που οι άνθρωποι του Εθνικού κήρυκα (Βέτα και Νίκος ) τηλεφωνούν –και σε ορισμένες περιπτώσεις με ύφος αγενές, ειδικά εκ μέρους της κ. Βέτα Διαματάρη  ζητούν επιτακτικά από ομογενείς να βάλουν ευχές –επί πληρωμή – για τον Γαλάτουλα-  έχουν κατακλυστεί με διαμαρτυρίες 10αδων  ομογενών τα ονόματα των οποίων ο κ. Γαλάτουλας –ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ Η ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ- τα έδωσε στον Εθνικό Κήρυκα  ως υποτιθέμενους υποστηρικτές του που θα ενδιαφέρονταν να εκφράσουν την γνώμη και τις ευχές τους –πάντα επί πληρωμή εννοείται – για τον κ. Γαλάτουλα.

Ήδη το κύμα των αντιδράσεων για την απόφαση του Ε.Κ να αφιερώσει το προσεχές  ένθετο περιοδικό στον Πέτρο Γαλάτουλα  έχει δημιουργήσει σοβαρό προβληματισμό στον εκδότη Αντώνη Διαματάρη οποίος έχει γίνει δέκτης πολλών διαμαρτυριών και από προσωπικούς του φίλους και υποστηρικτές της εφημερίδας .

Ο προβληματισμός φυσικά έγκειται στο γεγονός ότι η απόφαση αυτή έχει και οικονομικές απώλειες αφού  αρκετοί ομογενείς αλλά και οργανισμοί προς τους οποίους είχε  γίνει κρούση εκ μέρους του ΕΚ για ανάλογα αφιέρωμα ήδη έχουν ενημερώσει ότι ακυρώνουν την συμμετοχή τους  από επόμενα αφιερώματα της εφημερίδας  σε άλλα πρόσωπα ή και οργανισμούς.

Πολλοί είναι εκείνοι όπως ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος Ευστάθιος Βαλιώτης –μάλιστα αρθρογραφεί και στον ΕΚ –  και 10αδες άλλοι γνωστοί και επιφανείς ομογενείς  που θεωρούν μέγιστη  προσβολή  της νοημοσύνης της Ομογένειας ένα τέτοιο αφιέρωμα στον άνθρωπο αυτό που με τις ενέργειες του από τότε που μπήκε στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων το 1998 όχι απλώς έχει διχάσει και διαλύσει τον έτσι και αλλιώς πολύπαθο οργανισμό  αλλά τον έχει εξευτελίσει παντελώς προσποιούμενος ότι προσφέρει αλλά στην ουσία κάνει οικονομική αφαίμαξη με όλους τους δυνατούς τρόπους. Σε εκτενές αποκαλυπτικό ρεπορτάζ θα δοθούν νέα στοιχεία για τις συγκεκριμένες καταγγελίες ως προς τους τρόπους που ο Γαλάτουλας βγάζει  και κερδίζει πολλαπλώς αντί να προσφέρει όπως προσποιείται με τις δήθεν ώρες που κάθετε μέσα στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όχι γιατί προσφέρει στο θεσμό αλλά γιατί βγάζει με ύπουλο και πονηρό τρόπο. Ένα απλό παράδειγμα που ξέρουν οι πάντες στην Ομοσπονδία.

Ο Γαλάτουλας όσο καιρό ήταν πρόεδρος της Νομαρχιακής χρησιμοποιούσε τα τηλέφωνα επί 10 χρόνια –μείον δυο που ήταν εκτός της διετία 2006 -2008- της ομοσπονδίας για κομματική χρήση.  Είναι γνωστόν ότι ο κ. Γαλάτουλας πολλές φορές για δικά του ψώνια προσωπικά έχει χρησιμοποιήσει το tax exempt. Υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία.

Υπενθυμίζεται επίσης  –γιατί η  ιστορία ούτε  παραγράφεται ούτε διαγράφεται όσο υπάρχει ιστορική μνήμη  άλλωστε τα γεγονότα είναι ακόμα νωπά σε όλους τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ –  ότι ο κ. Γαλάτουλας μπήκε κυριολεκτικά  από το παράθυρο στην Ομοσπονδία με εισήγηση του Γιώργου Γεωργόπουλου, ( όταν τον έδιωξαν κακήν κακώς  από την Χιακή ομοσπονδία επειδή τον βρήκαν υπόλογο για απώλεια σοβαρού ποσού  και εμπλεκόμενο σε οικονομικό σκάνδαλο συλλόγου με την επισήμανση πως αν ξανά πατούσε το πόδι του θα έδιναν όλα τα στοιχεία στις Αμερικανικές αρχές έτσι και εξαφανίστηκε νύχτα από την  Χιακή Ομοσπονδία  )  είναι ο άνθρωπος που  έστησε την πλεκτάνη εις βάρος του πρώην προέδρου Γιώργου Γιωργόπουλου με την καταγγελία που έβαλε  να υπογράψει την επιχειρηματία (ιδιοκτήτρια του Λευκού Πύργου) Γιούλη Πανταζή εναντίον του Γ. Γεωργόπουλου.

Καταγγελία και πλεκτάνη  εις βάρος του κ. Γεωργόπουλου  επειδή ήθελε να τον εξοντώσει πολιτικά και ηθικά αφού ήταν ο (Γεωργόπουλος Γιώργος ) ο  μόνος που αντιδρούσε  στην ανέλιξη του Πέτρου  Γαλάτουλα  στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Ο Γ. Γεωργόπουλος αντιδρούσε στην εξέλιξη του Γαλάτουλα  αφού νωρίτερα  ήδη είχε δει τις μηχανορραφίες και το ξεπούλημα που είχε κάνει στην ομάδα  που τον είχε προωθήσει στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας και τον είχε  δεχθεί στον συνδυασμό της   στις εκλογές του 2004 με υποψήφιο τον Νικόλαο Διαμαντίδη με τον οποίο εν συνεχεία Διαμαντίδης και Γαλάτουλας ξεπούλησαν τους υπόλοιπους(Τομόπουλο και Γεωργόπουλο) για αυτό  και τους έστησαν την πλεκτάνη  για την  δήθεν απώλεια των $200 ενώ τα χρήματα είχαν κατατεθεί κανονικά στο ταμείο και ο Γαλάτουλας το  γνώριζε κανονικά …

Γεγονός που ως γνωστόν επέφερε τον πρώτο μεγάλο διχασμό του 2004 με, ξυλοδαρμούς αλληλοκαταγγελίες, ύβρεις, συκοφαντίες ένθεν κακείθεν,   εξεταστικές και πειθαρχικά που έστησε ο Γαλάτουλας στο παρασκήνιο εις βάρος των Απόστολου Τομόπουλου και του  Γιώργου Γεωργόπουλου  με πρωταγωνιστή  τον Νικόλαο Διαμαντίδη.  Αναγκάζοντας το Μάρτιο και τον Μάϊο του 2008, και αφού ο διχαμσός είχε φτάσει στο ναδίρ,  τον επίτιμο πρόεδρο Βασίλη Σταθάκο,  δημοσίως τότε σε γενική συνέλευση να αποκαλέσει καραγκιόζηδες όλους αυτούς που έστειλαν στο πειθαρχικό τον Γεωργόπουλο και τον  Α. Τομόπουλο ενώ τον Διαμαντίδη που  βρέθηκε υπόλογος από την  εξεταστική (Τραχανή,  Σερέτη, Χελιώτη) για την απώλεια των 2000 λαχνών τον έβγαλαν λάδι…

Ένας διχασμός που οδήγησε στις εκλογές του 2006 με τα γνωστή μυστική συμφωνία Διαμαντίδη Ζουπανιώτη (ήταν πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ) που πέταξε έξω κυριολεκτικά τον Πέτρο Γαλάτουλα με συνοπτικές διαδικασίες επειδή όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε θα έκλεβε τις εκλογές με συλλόγους σφραγίδες.

 

Ο Γαλάτουλας ως γνωστόν έμεινε έξω από την Ομοσπονδία την διετία 2006 – 2008 και μετά έβαλε τους Λαμπράκη. Τομόπουλο,  Γεωργόπουλο και τους άλλους υποστηριχτές του στον συνδυασμό που είχε κατεβάσει στις εκλογές του 2006 να κάνουν την μήνυση στην  διοίκηση Δημητρίου – Διαμαντίδη  χωρίς να συμβάλει στο ελάχιστον (με την γνωστή κλάψα και  μιζέρια του) στα έσοδα λέγοντας ψέματα και συκοφαντίες στους μεν(Γεωργόπουλο – Τομόπουλο) για τους δε(Δημητρίου Καλαμαρά Μιχαλέα).

Παιχνίδι που έπαιξε για αρκετά χρόνια και με την Ομάδα Δημητρίου, που τότε  ήταν ισχυρή, λέγοντας στον Δημητρίου ψέματα για τον Γεωργόπουλο και στον Γεωργόπουλο ψέματα και συκοφαντίες  για τον Δημητρίου και την ομάδα του.

Αυτά μέχρι τις εκλογές του 2010 που οι δυο άνδρες Δημητρίου και Γεωργόπουλος κάθισαν και μίλησαν επί αρκετές ώρες  για τα γεγονότα σημείο προς σημείο από το 2004 μέχρι εκείνη την στιγμή και ανακάλυψαν ότι έλεγε ψέματα και στις δυο ομάδες ενσπείροντας τον μεγάλο διχασμό.

Διχασμός που κράτησε περισσότερο από τέσσερα χρόνια μέχρι που με πρωτοβουλία και πρόταση  του επίτιμου προέδρου Βασίλειου Σταθάκου  στις 18 Μαρτίου του 2008 στην Γενική συνέλευση – η οποία συνεχίστηκε στον Μάϊο του ιδίου έτους –  αποφασίστηκε παμψηφεί η πλήρης απαλλαγή από τις ποινές που είχε επιβάλει το πειθαρχικό –σημειωτέον με πολλές ψευδείς καταγγελίες εξ αυτών των Γαλάτουλα κ Μεϊμάρογλου- για 5ετή απομάκρυνση από την Ομοσπονδία στους κ. Γεωργόπουλου και Τομόπουλο.

Μια μεγάλη σκοτεινή περίοδος που κόστισε στην Ομοσπονδία διχασμούς έκτροπα, ξυλοδαρμούς και άλλα πολλά ευτράπελα… με εκτροχιασμούς και ένθεν κακείθεν απειλές διαγκωνισμούς δημόσιες  ύβρεις  και άλλα που έζησε η ομοσπονδία από το 2004 μέχρι σήμερα εξ αιτίας του Πέτρου Γαλάτουλα.

Ακόμα και εκείνη την ημέρα της θυελλώδους Γενικής συνέλευσης το 2008 που  με πρόταση του ΔΣ προς την Γενική Συνέλευση, επανέφερε τους δυο πρώην προέδρους- Γεωργόπουλο, Τομόπουλο-  είχε βάλει την τότε νεότευκτη και ουρανοκατέβατη  στα κοινά και τα της ομοσπονδίας Έλλη Μελέμη αλλά και άλλους νέους Πυλαρινό Δινονύση  (που νόμιζε ότι τους ασκούσε επιρροή)- να εισηγηθούν κατά της πρότασης του Σταθάκου για πλήρη επαναφορά και διαγραφή κάθε ποινής από τα πρακτικά της Ομοσπονδίας των κ. Γεωργόπουλου και Τομόπουλου.  Η συνέχεια γνωστή.

Ο Γαλάτουλας ξανά μπήκε το 2008  στην Ομοσπονδία εξαπατώντας τους Δημήτριο Δημητρίου και Δημήτριο Καλαμαρά οι οποίο τον έβαλαν στον συνδυασμό τους και έτσι ξανά μπήκε στο ΔΣ. Και πάντα στην  θέση του Γενικού Γραμματέα… Τυχαία; Όχι βέβαια  είναι η μόνη θέση που μπορεί να διαβάλει τον κάθε ένα αλλά και να υφαρπάζει ή να υποκλέπτει  στοιχεία συλλόγων αντιπροσώπων τους οποίους μετά πλησιάζει και τους πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και θέσεις σε επιτροπές επιδιώκοντας τον πλήρη έλεγχο τους  και φυσικά πουλώντας εκδούλευση για θέσεις και αξιώματα που τάχατες δίνει σε ανυποψίαστους ανθρώπους που έχουν την καλή θέληση να προσφέρουν και στο τέλος αηδιάζουν και αποχωρούν από τα κοινά.. πάντα εξ αιτίας του Γαλάτουλα…

Οι περιπτώσεις 10αδες όσων έχουν αποχωρήσει αηδιασμένοι από τις πρακτικές, τις μεθόδους και τους εκβιασμούς του Πέτρου  Γαλάτουλα. Υποθέσεις που επίσης θα δούμε σε εκτενές αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σε προσεχείς συνδέσεις σας…

Ο Πέτρος Γαλάτουλας από την πρώτη στιγμή, που ξανά μπήκε στο ΔΣ χάρη στους Δημητρίου και Καλαμάρα και  από την αρχή  τους έσκαβε το λάκκο όπως εν συνεχεία αποδείχτηκε αφού επί δυο χρόνια (λέει) πως δεν κρατούσε πρακτικά –γιατί στο μυαλό τους εξ αρχής είχε πάντα την προδοσία – όπως απέδειξαν οι εκλογές του 2010 με τις οποίες θέλησε να πετάξει έξω τον συνδυασμό του κ. Δημητρίου κατά το προηγούμενο της πρακτικής Ζουπανιώτη το 2006…. Ήταν τότε που με συνεχείς καταγγελίες –μερικές εκ των οποίων τελικά ευσταθούσαν – του Δημήτριου Βεκιαρέλη  και άλλων ομογενών μελών της ομοσπονδίας τελικά ο Γαλάτουλας    βρέθηκε εκτός νυμφώνος…

Αυτό ο Γαλάτουλας δεν το ξέχασε. Υποσχέθηκε εκδίκηση. Και την πήρε το 2010 πουλώντας τους Δημητρίου και Καλαμαρά οι οποίοι πια είχαν πάρει το μάθημα τους από τις πρακτικές και τις μεθόδους Γαλάτουλα…. Τότε, όπως και στην  διετία 2008- 2010 φώναζε και διακήρυσσε δημοσίως πως «η διοίκηση του Δημήτρη Καλαμαρά είναι η καλύτερη που έχει περάσει στα χρόνια της ομοσπονδίας» σήμερα αυτή την διοίκηση την καταγγέλλει και την παραπέμπει στο πειθαρχικό…. Αυτός είναι ο Πέτρος Γαλάτουλας.

Σήμερα, εν έτη 2012 και παραμονές της εθνικής παρελάσεως  που ΕΚ θέλει να τον «τιμήσει» τον Πέτρο Γαλάτουλα   για την «ανεκτίμητη προσφορά» του στην Ομογένεια  ο Πέτρος Γαλάτουλας –μιας και ο ΕΚ αρνείται να κάνει ρεπορτάζ αφού έχει μετατραπεί σε εισπρακτικό ίδρυμα εφευρίσκοντας  τρόπους να γεμίζει τα ταμεία του τώρα  που οι ελληνικές κρατικές  επιδοτήσεις τέλειωσαν –  έχει στήσει ένα μηχανισμό ηθικής και πολιτικής εξόντωσης όλων  των αντιπάλων του και όσων τον έχουν  καταγγείλει στις εκλογές του 2010  με πραγματικά και αδιαμφισβήτητα στοιχεία, επιχειρώντας την  με κάθε τρόπο διαβολή των κ.  Γιάννη Γκόρου (τον οποίο κατηγορούν ύστερα από  6 χρόνια (sic) , τον Δημητρίου Δημήτρη  τον Καλαμαρά Δημήτρη, τον Παναγιώτη Μιχαλέα  και τον  Ανδρέα Σάββα, όλοι τους με 10αδες χρόνια προσφοράς στην Ομοσπονδία.

Δυστυχώς, αν και εμάς ως ανεξάρτητο αδέσμευτο επικοινωνιακό οργανισμό, που δίνει την μάχη της ενημέρωσης με αποκαλύψεις για όλα αυτά τα ζητήματα, μας συμφέρει διότι όσο χάνει σε αξιοπιστία και κύρος Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΗΚΑΣ  –και αυτή η επιλογή μόνο κύρος και αξιοπιστία δεν δίνει στον ΕΚ- τόσο ανεβαίνει η δική μας επισκεψημότητα.

Δώρο δηλαδή ανεκτίμητης αξίας μας κάνει ο κατά τα άλλα φίλος κ. Διαματάρης, αλλά τελικά αυτό που μένει στην κοινή γνώμη – που κρίνει και εμάς και εσάς και όλους μας  φίλτατε Αντώνη Διαματάρη – είναι η ουσία. Και η ουσία είναι οι παράδες. Ο μπερντές που λέει και ο Γεωργόπουλος. Η μανέστρα. Το χρήμα.   Όλα για το χρήμα!

Δεν αποκλείεται τελικά ο κ. Διαματάρης να έχει παραμυθιαστεί από τον Γαλάτουλα  ότι θα βγάλει χρήμα με την σέσουλα  με τα  10αδες ονόματα,  πολλά εκ των οποίων ξεχασμένα στις ατζέντες του,  αφού έφτασε να δώσει και ονόματα  ανθρώπων που έχει να τους δει από τότε που πάτησε το πόδι του στην Αμερική(άλλη απίθανη ιστορία αυτή που όσων όπου θα ανοίξει(…)-  με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η τόσο μεγάλη αντίδραση.

Είναι τέτοια η αντίδραση για την επιλογή του Αντώνη Διαματάρη να τιμήσει τον Πέτρο Γαλάτουλα, που όλοι στην οργανωμένη –και μη- ομογένεια – γνωρίζουν το ποιόν την πολιτική ανηθικότητα ανεντιμότητα τις απάτες και άλλα πολλά εκ των οποίων η κοινή γνώμη λίγα έχει μάθει –  που ο Ευστάθιος Βαλιώτης , ναι καλά διαβάσατε ο γνωστός Στάθης Βαλιώτης ο μεγαλό επιχειρηματίας με τις τράπεζες και τα 10.000 κτήρια σκέπτεται σοβαρά να εισέλθει στον χώρο των ΜΜΕ με έκδοση εφημερίδας αγορά  ή δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού και άλλα πολλά που μετά την παρέλαση θα φανούν.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι  πέρσι, το 2011  το ίδιο διάστημα είχε γίνει ανάλογη εκτροπή με χαιρετισμό για τον κ. Τσεκερίδη σε επιστολόχαρτο της Ομοσπονδίας και πάλι στον Ε.Κ. χωρίς καμία γνώση και ενημέρωση  του ΔΣ αλλά το θέμα «πέρασε» στα χαμηλά με την υπόσχεση  ότι δεν θα επαναληφθεί  παρόμοια ενέργεια.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Γαλάτουλας έχει δώσει στον Εθνικό Κήρυκα  10αδες ονόματα ανυποψίαστων  ανθρώπων (κυρίως Χιωτών) και μελών της Νέας Δημοκρατίας ή άλλων που εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στα κοινά και στην ομοσπονδία χωρίς να τους ρωτήσει, μπας και βάλουν ευχές –με το αζημίωτο είπαμε – στον Ε.Κ.

Οι καταγγελίες για το θέμα αυτό που καταφθάνουν μέχρι σήμερα  είναι πολλές και τούτο διότι σε πολλούς ο κ. Πέτρος Γαλάτουλας όπως μας αποκάλυψε Ομογενής –τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση οποιουδήποτε κινήσει νομικές διαδικασίες (γιατί θα υπάρξουν και τέτοιες εξελίξεις) – ότι του είπε «βάλε το τώρα εσύ και θα στα δώκω εγώ τα χρήματα» όπως χαρακτηριστικά ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο που μας έφερε ομογενής που είχε ηχογραφήσει τον Γαλάτουλα να προσπαθεί να πείσει τον ομογενή να βάλει ευχές καταχώριση για τον άτομο του στον Ε.Κ.

Ο ίδιος ο Πέτρος Γαλάτουλας έχει  δεσμευθεί προς συγγενείς και φίλους του που υπέκυψαν στις ενοχλητικές  πιέσεις του να συμμετάσχουν στον αφιέρωμα του Εθνικού Κήρυκα στο πρόσωπο του ότι θα πληρώσει εκείνος τα έξοδα της κάθε καταχώρισης.

Και κάτι ακόμα: υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Γαλάτουλας παραμονές των εσωκομματικών εκλογών στην Νέα Δημοκρατία τον Οκτώβριο του 2011, και συγκεκριμένα την Παρασκευή πριν στηθούν οι κάλπες, εξαναγκάστηκε από τους εντεταλμένους του Αντώνη Σαμαρά Άρη Τσατσούλη, Κώστα Μάστορα, Γιώργο Αλμυρούδη  και άλλα κομματικά στελέχη, σε σύσκεψη που έγινε στο Σταθάκειο Κέντρο,   να αποσύρει την υποψηφιότητα του για το αξίωμα της Νομαρχιακής, μετά την απόφαση του κόμματος να αποσύρει πλήρως την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του μετά τις αποκαλύψεις, -θα τα δείτε στο  παρακάτω αφιέρωμα, – για τα χρήματα των εκλογών του 2007 που χάθηκαν, τις καταγγελίες για πλαστογραφίες και όλα τα άλλα που αποκάλυψε το GreekAmericanNewsAgency από τον Φεβρουάριο του 2010.

Μια υπόθεση ο φάκελος της οποίας είναι ήδη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών με επί πλέον μηνυτήρια αναφορά και εις βάρος του Πέτρου Γαλάτουλα.

Όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες μας , τον περασμένο Οκτώβριο με συνεχή δημοσιεύματα μας(βλ. παρακάτω) αποκαλύψαμε την απόφαση της ΝΔ να απομακρύνει τον Πέτρο Γαλάτουλα από κάθε εσωκομματικό  αξίωμα, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα και της οριστικής διαγραφής αν και εφόσον η δικαστική διερεύνηση αποδείξει την όποια εμπλοκή του στις δυο υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος του. Οι υποθέσεις που εκκρεμούν αφορούν α) τα χρήματα που έκαναν φτερά στις εκλογές του 2007 πάνω από 30.000$ και β) την διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων ψηφοφόρου της ΝΔ που αποκάλυψε τις απάτες του Πέτρου Γαλάτουλα.

Νέα Δημοκρατία προς τον απερχόμενο Πέτρο Γαλάτουλα "φύγε ήσυχα, ήρεμα και με το καλό"…

Εσωκομματικές εκλογές στην Νέα Δημοκρατία στις ΗΠΑ 16 και 30 Οκτωβρίου(2011) 
Έτσι θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές στην Νέα Δημοκρατία στις οργανώσεις του εξωτερικού. 
Η Νέα Δημοκρατία γυρίζει σελίδα. Εκλογές στις τοπικές οργανώσεις και στις Νομαρχικές 16 και 30 Οκτωβρίου 

Από την εσωκομματική εκλογική διαδικασία νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ στις ανατολικές πολιτείες εξελέγη ο Δρ. Σωτήριος Βαχαβιώλος τον οποίο επίσης ο Γαλάτουλας διαβάλει σε ομογενείς κομματικά μέλη λέγοντας πως «δεν έχει κάνει τίποτα από τότε που εξελέγη..είναι λίγος… αν δεν είμαι εγώ δίπλα του δεν θα πάει πουθενά… ο άνθρωπος είναι ουρανοκατέβατος….» και άλλα που πολλά που έχουμε καταγράψει και πολλά άλλα  έχουμε ακούσει από ομογενή που είχε τον Π.Γαλάτουλα  σε ανοιχτή ακρόαση όταν μιλούσε. Κεφάλαιο με νέες αποκαλύψεις που θα ανοίξει πολύ σύντομα…

 Μάλιστα στα κεντρικά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο που η δεύτερη εσωκομματική διαδικασία που  έγινε τον περασμένο Νοέμβριο,  για την τυπική ανάδειξη των υπολοίπων μελών της νομαρχιακής της ΝΔ,  τις νέες ίντριγκες  του Πέτρου Γαλάτουλα ο οποίος αφενός  εκβιαστικά συμμετείχε στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Νομαρχιακής, μια τυπική διαδικασία που έτσι και αλλιώς με βάση το νέο καταστατικό θα μετείχαν έτσι και αλλιώς οι πρόεδροι  των τοπικών οργανώσεων εκείνος, πίεσε τους πάντες να βάλουν σταυρό και σε εκείνον  προκειμένου να φανεί και να κάνει επίδειξη δύναμης  με τους 34 σταυρούς που έλαβε –χωρίς όμως καμία ουσιαστική αξία – αφού το κόμμα  τον πέταξε και τον ξήλωσε από το αξίωμα του προέδρου οριστικά και αμετάκλητα μετά τις αποκαλύψεις και τις εις βάρος του καταγγελίες. Καταγγελίες που παραμένουν ανοιχτές  προς διερεύνηση στην διάθεση του κόμματος…

Σημειωτέον ότι παρά το γεγονός ότι οι εσωκομματικές  εκλογές της Νέας Δημοκρατίας με το νέο καταστατικό  έγιναν στις 15 Οκτωβρίου 2011 και  ο κ.  Πέτρος Γαλάτουλας ακόμα δεν έχει παραδώσει  στους υπευθύνους  του κόμματος,  απολογισμό οικονομικών και διοικητικών πεπραγμένων των δυο θητειών του από το 2004 ως το 2011(θητείες γεμάτες σκάνδαλα και ύποπτες συναλλαγές).

Ανώτερα στελέχη μέλη της Νομαρχιακής της ΝΔ στις ΗΠΑ που εξελέγησαν πρόσφατα,   τα οποία  βρέθηκαν πρόσφατα, προ 24ωρων,  στην Συγγρού και συνομίλησαν με ανώτερα κομματικά στελέχη διαμήνυσαν προς το κόμμα,   πως αν δεν λάβουν όλα τα στοιχεία  των οικονομικών και διοικητικών πεπραγμένων του Πέτρου Γαλάτουλα, θα προβούν σε ανακοινώσεις με ότι στοιχεία διαθέτουν και δεν αποκλείουν την προσφυγή τους στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης αφού ως γνωστόν  η «οργάνωση φίλων της ΝΔ» με βάση τον ισχύοντα νόμο οφείλει και πρέπει να  είναι ξεχωριστή νόμιμη εταιρία (corporation) που υπόκεινται σε έλεγχο από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας. Έλεγχος που ουδέποτε έχει γίνει στην συγκεκριμένη οργάνωση. Και αυτό το ζήτημα έχει στο βάθος του πολλές και μεγάλες αποκαλύψεις που θα δούμε λίαν συντόμως…

Όπως είδατε κ. Αντώνη Διαματάρη είναι πολλά –και άλλα τόσα- που αγνοείτε για τον Πέτρο Γαλάτουλα…

 Εμείς, θα παραπέμψουμε τον εκδότη του Εθνικού Κήρυκα να διαβάσει και να ακούσει μερικά ντοκουμέντα. Ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν. Και μετά ας κάνει μια δεύτερη  ψύχραιμη σκέψη… για το αφιέρωμα.  Τι μπορεί να κάνει; Απλό. Μιας και έχει πάρει κάποιους παράδες, από αφελείς που είτε πιέστηκαν είτε παραμυθιάστηκαν από τον Γαλάτουλα ότι θα πληρώσει αυτός τα έξοδα της καταχώρισης τους, ας το αναβάλει..για το καλοκαίρι που θα περάσει απαρατήρητο αφού όλοι θα λείπουν στην Ελλάδα. Και έτσι και το λόγο του θα κρατήσει στον  Πέτρο Γαλάτουλα και λιγότερο κάζο θα πάθει η εφημερίδα.

Επαναλαμβάνουμε, εμάς μια τέτοια κίνηση να αφιερώσει η εφημερίδα σελίδες στον άνθρωπο αυτό, καλό μας κάνει, γιατί είναι τέτοιες και τόσες οι αντιδράσεις της ομογένειας όχι μόνο εναντίον του Γαλάτουλα αλλά και εναντίον του ΕΚ, κόσμο μας στέλνει. Μειώνει το όποιο εναπομείναν κύρος θα μπορούσε να διαθέτει η  όντως ιστορική  εφημερίδα –αν και διαφωνούμε παντελώς με την πρακτική αυτού του τύπου των αφιερωμάτων που ουσιαστικά είναι ένας χυδαίος αλλά ευγενής τρόπος να συνεχίζεται η οικονομική αφαίμαξη των ομογενών. Πατώντας στα πιο χαμηλά  ένστικτα του ανθρώπου να αυτοπροβληθεί και να αναζητήσει την κοινωνική  καταξίωση μέσα από αδρά  πληρωμένα αφιερώματα για την δήθεν προσφορά  του καθενός λες όταν κάποιος έχει προσφέρει στα αλήθεια στο κοινό πρέπει αυτό να αναγνωρίζεται με καλοπληρωμένες αδρά ευχές των άλλων ομογενών… δική του η τσέπη του κ. Διαματάρη δικά του και τα κόλλυβα… Εμείς μια φορά κάναμε το καθήκον μας. Και όπως λέει και ο σοφός λαός μας οι αμαρτίες πληρώνονται στην  άλλη ζωή (Αντώνη Διαματάρη) οι μαλακίες όμως πληρώνονται εδώ! Και τώρα απολαύστε τον Πέτρο Γαλάτουλα σε μεγάλες περιπέτειες.

 
1. ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ -ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΙ Ο "ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ" ΤΗΣ Ν.Δ, Π. ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ 
2. Βροχή καταγγελιών και θύελλα αντιδράσεων για τον "κομματάρχη" της ΝΔ στην Νέα Υόρκη… 
3. ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΝΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ! 
4. Δiχαζει την Ομογενεια της Νέας Υόρκης ο Πέτρος Γαλάτουλας-και νέα καταγγελία! 
5. Οξεία αντιπαράθεση στην εφορευτική- Υψηλοί τόνοι. Δικαστήρια; Και νέος διχασμός,στην Ομογένεια…? 
6. Σοβαρότατες ευθύνες στον Πέτρο Γαλάτουλα επιρρίπτει η εξελεγκτική επιτροπή αλλά… 
7. Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ. ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ… 
 
8. Αφιέρωμα: Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης 
 
9. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΕΡΖΙΚΗΣ :«ο Γαλάτουλας είναι και πλαστογράφος! Λυπάμαι για την Νέα Δημοκρατία" 
10. ΥΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, «ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΜΕ DEADLINE O «ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ» ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΝΥ! 
11. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ 
12. ΙΣΧΥΡΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ! 
13. ΙΣΧΥΡΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ! 
14. ΙΣΧΥΡΟ ΑΤΙΗΜΑ ΠΡΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ! 
15. ΝΕΟ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΝΥ 
16. ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΝΔ, Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ 
17. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΗΠΑ 
18. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΗΠΑ 
21. ΟΛΟΙ "ΕΔΕΙΞΑΝ" ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ! 
22. ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ! 
Σε επόμενο ρεπορτάζ  θα υπάρξουν νέες –  ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ –  αποκαλύψεις για τον άνθρωπο που έχει αναγάγει την  απάτη και προσωπική του μιζέρια επιστήμη και την επιστήμη μιζέρια…  και για όσους δεν κατάλαβαν  για τον Πέτρο Γαλάτουλα λέμε…