Η κατάθεση της συμφωνίας  για τη νέα δανειακή σύμβαση προς ψήφιση στη Βουλή  των Ελλήνων από την αθηναϊκή κυβέρνηση των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων, σημαίνει την επίσιμη παράδοση της Ελληνικής  εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας στην καγκελαρία του Βερολίνου και στο υποκατάστημα της στις Βρυξέλλες.

Τα κάτωθι  δεδομένα είναι πλέον γεγονός:


Η  σημερινή λειτουργία όλων των Ελληνικών υπουργείων επιβλέπεται, ελέγχεται  και συντονίζεται απόλυτα  από αλλοδαπούς επιτρόπους.

Ο προϋπολογισμός του Ελληνικού κράτους καταρτίζεται και εγκρίνεται στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες. Τα  συνολικά έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου ελέγχονται απόλυτα σε λογαριασμούς του εξωτερικού από τους τοκογλύφους δανειστές μας.

Ο στρατιωτικός σχεδιασμός και οι δαπάνες του Ελληνικού υπουργείου της Εθνικής Άμυνας κατατίθενται  προς έγκριση στις Βρυξέλλες.
Το Ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών ασκεί πολιτική μέσα στα προκαθορισμένα πλαίσια που  οριοθετούνται  σ το Βερολίνο.

Τα Ελληνικά υπουργεία Παιδείας, Υγείας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων υιοθετούν και εφαρμόζουν πιστά τα προγράμματα της τελευταίας 15-ετίας  των αντιστοίχων γερμανικών υπουργείων, ακόμη και εκείνων που απέτυχαν.

Τα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης έχουν δεθεί πισθάγκωνα στην περίπτωση που θέλει να ερευνήσει σκάνδαλα και εγκλήματα που διαπράχθηκαν  κατά του Ελληνικού Δημοσίου  και  έχουν ως προέλευση  και πρωταγωνιστές γερμανούς πολίτες και επιχειρήσεις γερμανικών συμφερόντων.

Οι εκατοντάδες  επώνυμοι  Έλληνες αυτόπτες μάρτυρες  πιστοποιούν την ενεργή  δράση αλλοδαπών στρατοχωροφυλάκων στη βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων των Ελλήνων.

Τα ελληνικά ΜΜΕ, ελέγχονται  και κατευθύνονται από το 5% του ελληνικού λαού  που κατέχει  το 90% του ελληνικού πλούτου, προπαγανδίζουν πιστά τις θέσεις και το αλάθητο  των κατοχικών δυνάμεων, κατατρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό με ψευδείς και διαστρεβλομένες ειδήσεις και τελικά  εκφοβίζουν και λοιδωρούν όποιον πολίτη  εκφέρει μια αντιπολιτευτική γνώμη.
Το Βερολίνο έδωσε την άδεια για την προκήρυξη των εκλογών και  ταυτόχρονα εκφόβισε άμεσα  τον Έλληνα ψηφοφόρο για το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση που αυτός  θα αποφασίσει ενάντια στην πολιτική της κατοχικής χούντας των Αθηνών.

Οι Βρυξέλλες οριοθετούν και εγκρίνουν τη θεματολογία του προεκλογικού αγώνα και προωθούν  τους αρεστούς τους για υποψηφίους στα κόμματα.

Μόνο το Ελληνικό Σύνταγμα  και η πιστή εφαρμογή του προστατεύει  την ελεύθερη βούληση του Έλληνα πολίτη και εγγυάται τη διενέργεια ελευθέρων εκλογών. 


Η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από τους μνημονιακούς βουλευτές πιστοποιεί  επίσημα  την άμεση κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος, του μοναδικού εγγυητού των ελευθέρων δημοκρατικών εκλογών.

Οι δοσίλογοι γερμανοτσολιάδες, οι υπηρέτες του μεταπολευτικού διεφθαρμένου πολιτικού καθεστώτος, οι κλέφτες του ελληνικού πλούτου, οι εφευρέτες του μπλαφόν της φτώχειας και της πείνας του λαού, οι προπαγανδιστές του φόβου και του τρόμου,αυτοί που έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα του λαού….θα ζητήσουν μέσω  της  ψήφου  του Έλληνα πολίτη τη νομιμοποίηση των πραξεών τους.  Αντί να συνωστίζονται οι Βαρώνοι της ρεμούλας και της διαπλοκής στις φυλακές, κυκλοφορούν  ακόμη  ελεύθεροι ανάμεσα μας και αποφασίζουν για το μέλλον μας.

Κάντε μια βόλτα τη νύχτα στους άδειους αθηναϊκούς δρόμους. Στις ταράτσες των κτηρίων γύρω από την πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή είναι ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές ενώ  εκατοντάδες αστυνομικοί περιπολούν στους δρόμους. Η πόλη των Αθηνών βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας. Οι κρατούντες φοβούνται τον  λαό. Οι Βενιζέλος, Σαμαράς και Σία δεν τολμούν να περπατήσουν στο δρόμο χωρίς ισχυρή αστυνομική προστασία. Καταντήσαμε σε χώρα των πολλών Πινοσέτ.  Η πείνα, η ανεργία  και η εξαθλίωση του Ελληνικού λαού θα συνεχιστεί ανεξέλεγκτα  και ανοδικά στους επόμενους μήνες και άσχετα από τα αποτελέσματα των εκλογών.

Τον Οκτώμβριο του 2012  προβλέπεται να  ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση της ύπαρξης του ισχύοντος συνολικού πολιτικού καθεστώτος. Ο Ελληνικός λαός θα μιλήσει τότε ντόμπρα, θα αντιδράσει και θα τιμωρήσει αμείλικτα τους θύτες του. Τα πρόσωπα και οι σχηματισμοί  του σημερινού πολιτικού κατεστημένου θα εξαφανιστούν μονομιάς από προσώπου γης…! 


Είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσουμε με τις προβλέψεις των αναλυτών του γερμανικού ΥΠΕΞ για τον δρόμο που θα πάρει η Ελλάδα μετά τη διενέργεια  των  βουλευτικων εκλογών και κάτω από την επιρρέπεια της νέας δανειακής σύμβασης!

Την 20η Μαρτίου 2012 ενεργοποιήθηκε  το άρθρο 120  § 4  του Ελληνικού Συντάγματος.

Νέα Φιλική Εταιρεία