Γράφει ο Ορέστης

Ο Καρατζαφέρης μετά τις απανωτές , διαρκείς, συνεχιζόμενες κολοτούμπες, προσπαθεί να μας τρελάνει με τα συνεχιζόμενα μπρός – πίσω και πίσω – μπρός.

Βλέποντας τα ποσοστά του να οδεύουν προς τα κάτω και ακόμη παρακάτω, άρχισε να τα βάζει με όλους και με όλα. Όλοι είναι απάτριδες, όλοι είναι προδότες, όλοι είναι γερμανοτσολιάδες. Του φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, του φταίνε τα άλλα κόμματα, του φταίνε όλες και όλα. Του φταίει η Χρυσή Αυγή (που παλαιότερα τους ζήταγε να συνεργασθούν), του φταίει ο Σαμαράς, του φταίει ο Καμμένος, του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και τι δεν του φταίει. ΜΟΝΟ Ο ΚΑΚΟΣ του ΕΑΥΤΟΣ δεν του φταίει που συνεχίζει να κάνει κολοτούμπες και να λέει άλλα αντί άλλων από την μία ημέρα στην άλλη.

Όλα αυτός τα έκανε και έσωσε τη χώρα . Κάποτε έλεγε ότι χωρίς το μνημόνιο θα πτωχεύαμε ως χώρα. Σήμερα λέει δεν πτωχεύει η χώρα μας με τίποτα !!!

Μα λίγη τσίπα φιλότιμο δεν υπάρχει; Νομίζει ότι πάσχουμε από Αλτσχάιμερ;  Ε, όχι δεν πάσχουμε και είσαι συνυπεύθυνος διότι έβαλες την υπογραφή σου στο πρώτο μνημόνιο, και έδωσες το διαβατήριο για να εισέλθει η ΤΡΟΙΚΑ στη χώρα μας και τη διαφήμιζες και τους παραχωρούσες και διαμέρισμα παραλιακό και άλλα πολλά έλεγες υπέρ τους τότε που ήσουν καθημερινός πελάτης σε όλα τα κανάλια πρωί, μεσημέρι βράδυ, και που στήριζαν το καθεστώς ΓΑΠ και σου ανέβαζαν τα ποσοστά οι Αλαφουζαίοι κλπ και σου έπλεκαν το εγκώμιο ο Βενιζέλος, ο Πάγκαλος και ο ίδιος ο Γιωργάκης Παπανδρέου και σε χαρακτήριζαν υπεύθυνο πολιτικό και άλλα τέτοια ωραία, που κράτησαν μέχρι ότου τους ήσουν χρήσιμος.

Μόλις κατέστης άχρηστος πολιτικά για την ολοκλήρωση του σχεδίου τους, και βρήκαν μεγαλύτερο κολοτούμπα από σένα, τον Αντωνάκη, και αφού σου πήραν και δυο σου βασικά στελέχη, άρχισες να μην τους αρέσεις και να τους μυρίζεις και σε προσγείωσαν στην ωμή πραγματικότητα, η οποία θα αποδειχθεί και με το άνοιγμα της κάλπης.

Δυστυχώς οι πολιτικές τρέλες πληρώνονται και μάλιστα ακριβά.