Ο Ίντι Αμίν, ο Πινοσέτ, ο  Παπαδόπουλος και οι λοιποί  « δημοκράτες» συγγενείς τους,  ωχριούν μπροστά στην κτηνωδία της σημερινής δικτατορίας των κυνικών συνταγματολόγων πολιτικάντηδων, του Αντωνάκη και του ταγματασφαλίτη-τραπεζίτη. Όταν το 1935  άρχισε η λειτουργία των ναζιστικών  στρατοπέδων στο  Άουσβιτζ και στο Ντάχαου, υπήρξαν παρόμοιες συνθήκες νομοθετικής  προετοιμασίας  των χιτλερικών δολοφόνων για τη γενοκτονία των Εβραίων, με αυτές, που  σήμερα με μεγάλη σπουδή οι γερμανικές κατοχικές δυνάμεις, βασιζόμενοι στους έλληνες γερμανοτσολιάδες τους, παραγγέλνουν και επιτυχαίνουν, μέσω της Βουλής των Ελλήνων, την ψήφιση νόμων, που σκοπεύουν τη σκλαβοποίηση των Ελλήνων και τη διάλυση του Ελληνικού κράτους.
Η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε τα τελευταία δυόμισυ χρόνια περίπου 300 νόμους κατ΄εντολή των γερμανών και των τοκογλύφων δανειστών μας. Οι Έλληνες Βουλευτές εκβιάστηκαν, ως επί το πλείστον, να ψηφίζουν εν λευκώ ακόμη και νόμους που δεν είχαν γραφτεί στο χαρτί (λευκές σελίδες). Ο κακουργηματικός χαρακτήρας αυτού του κοινοβουλευτικού τερατουργήματος επικυρώνεται από το γεγονός ότι οι περισσότεροι εξ αυτών των νόμων τέθηκαν αναδρομικά σε ισχύ.

Τα αποτελέσματα της «σωτήριας» πολιτικής της κατοχικής δικτατορίας των Αθηνών είναι σήμερα ορατά δια γυμνού οφθαλμού:

Φτώχεια, ανεργία, υποσιτισμός, εξαθλίωση, εγκληματικότητα, αυτοκτονίες, άστεγοι και πλήρης  διάλυση όλων των κρατικών  υπηρεσιών και  οργανισμών                               Η πατρίδα μας έχει μετατραπεί σε Σομαλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ακόμη «πιάσει πάτο»! Τα χειρότερα έρχονται και μάλιστα σύντομα, αμέσως μετά τις επερχόμενες εκλογές.

Οι μισθοί και οι συντάξεις θα μετατραπούν σε μηνιαία χαρτζηλίκια των 285€. Καταργείται η δωρεάν παιδεία και αποτεφρώνεται   η ασφάλεια  υγείας.                  
Καταργείται το αφορολόγητο των 5.000 € και ανεβαίνουν οι αντικειμενικές αξίες κατά 40%, τα τιμολόγια ύδρευσης και αποχέτευσης κατά 25%, τα  τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 20%, τα δημοτικά τέλη κατά 30%, οι τιμές των εισιτηρίων των ΚΤΕΛ, του ΟΣΕ και των αστικών συγκοινωνιών  κατά 18%, η τιμή για το λίτρο βενζίνης στα 2,10 € και του λίτρου για το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,80  €. .                                                                     
Καταργείται η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και απολύονται  εντός των επομένων 30 μηνών  380.000 δημόσιοι υπάλληλοι.                                                 
Καταργείται το εφάπαξ, το ΕΚΑΣ και ενσωματώνονται τα επιδόματα των επικουρικών ταμείων, μειωμένα κατά 60%, στην κύρια σύνταξη. Καταργείται ολοκληρωτικά το καθεστώς της εργασιακής προστασίας και προστατεύεται νομοθετικά η ασυδοσία του εργοδότη. Θα θεσπιστούν οι κατασχέσεις της ιδιωτικής περιουσίας για χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία άνω των 7.500 € . 

Θα επιτραπεί σε επενδυτές στην Ελλάδα να εισάγουν αλλοδαπούς εργάτες από φθηνές ευρωπαϊκές αγορές ( Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Εστονία κλπ.). Αυτές οι εργασιακές συμβάσεις θα διέπονται από το ασφαλιστικό και το εργασιακό δίκαιο/ καθεστώς  της ξένης χώρας. Ξεπουλιούνται όλες οι ΔΕΚΟ, οι δημόσιοι οργανισμοί και οι δημοτικές επιχειρήσεις σε «γερμανούς επενδυτές» αντί πινακίου φακής για να επιβληθούν τα «νέα» εργασιακά καθεστώτα.                                                                                                                                               
Ο  Έλληνας εργαζόμενος θα δουλεύει κανονικά το εβδομαδιαίο 40ωρο συν των υπερωριών,  θα αμείβεται ως ημιαπασχολούμενος και θα είναι  ανασφάλιστος. 


Το σπηράλ αυτό του θανάτου έχει ονομαστεί από τους επαγγελματίες πολιτικούς σωτήρες ως «ανάπτυξη» και χρησιμοποιείται ως δόλωμα για να τσιμπήσουν οι ψηφοφόροι στις επόμενες εκλογές.

Οι αντοχές του Ελληνικού λαού έχουν ξεπεράσει τα όρια της ανοχής του. Οι κάλπες δεν θα φέρουν τη λύση, του’ναντίον, εντός ολίγων εβδομάδων μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος θα ξεγυμνωθεί η ανικανότητα και η ανοησία όλων των πρωταγωνιστών και των κομπάρσων  του ελληνικού ματαπολευτικού πολιτικού καθεστώτος.

….και τότε ο Ελληνικός λαός θα χάσει την υπομονή του, θα σπάσει τη σιωπή του και θα τους  απαντήσει σκληρά!

Αυτοί που επί  37 χρόνια εξαπάτησαν και εβίασαν το λαό και του έκλεψαν πάνω από δύο τρισεκατομμύρια €υρώ,  θα πάρουν το δρόμο προς το ΓΟΥΔΗ…. !!! 

Τα λεφτά υπάρχουν. Είναι στις τσέπες των 70-100.000 πολιτικών, πολιτευτών, επιχειρη-ματιών,  τραπεζιτών,  μεγαλοεργολάβων, καναλαρχών, εκδοτών, μεσαζόντων, κουμπάρων,επιόρκων δημοσίων λειτουργών, αγαπητικών, φίλων, συγγενών, φοροκλεφτών και του κάθε είδους λαμογιών. Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της ελπίδας και του μέλλοντος ενός λαού 11.000.000 ψυχών! Πολλοί εξ’ αυτών έχουν ήδη προνοήσει για τη μέρα ΧΥ και έχουν σχεδιάσει τη φυγή τους στο εξωτερικό….

Ο Ελληνικός λαός κρατά τη λύση στα χέρια του!  Το πρόβλημα είναι μόνο πολιτικό. Κανείς δεν μπορεί να τον εκβιάσει με το ψέμα της  παραμονής  του στην Ευρώπη και στο €υρώ. Ο κυρίαρχος  λαός  θα αποφασίσει με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας. Υπάρχουν πολλοί νέοι,άξιοι,  ικανοί,  έντιμοι,  αγνοί και γνήσιοι Έλληνες που μπορούν να αναλάβουν τα ηνία της χώρας και να προστατεύσουν επάξια τα συμφέροντα του έθνους.

Η μέρα του Αγίου Βαρθολομαίου θα έρθει σύντομα και ο Ελληνικός λαός θα αποδώσει…τα του καίσαρος τω καίσαρι…    Μας ενώνει ότι μας χώριζε!


Νέα Φιλική Εταιρεία