Η κατάσταση είναι τόσο τραγική που και αυτοί οι ίδιοι κορυφαίοι Πολιτικοί και των δύο κομμάτων εξουσίας, που αξιολογούνται ως οι καλύτεροι Ποινικολόγοι στον κόσμο, δεν έχουν καμία ελπίδα να ανακαλύψουν «Μηνύματα» που θα μετρίαζαν κάπως την οργή των οπαδών τους…προσέξτε, δε συζητάμε για την οργή των υπολοίπων, μη οπαδών του ΠΑΣΟK. Αυτή η κατηγορία των Ελλήνων, δεν προσφέρει καμία περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο, να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Αναφερόμαστε στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ. Αυτούς θέλουν να συσπειρώσουν και δε βρίσκουν μηνύματα να τους συγκινήσουν! Για αυτό κάλεσαν το «θείο βρέφος» που γνωρίζει να επικεινωνεί στη δική τους διάλεκτο!

Η μόνη ελπίδα του ΠΑΣΟΚ να μετριάσει κάπως την πανωλεθρία που περιμένει να εισπράξει στις επόμενες εκλογές, είναι από τον πυρήνα των οπαδών του, από τους Έλληνες που έχουν επανδρώσει όλες ανεξαιρέτως τις κρατικές θέσεις και τις πολύ μικρές ομάδες που αποτελούν τις «Μπίλιες του Ρουλεμαν» που του επιτρέπουν να «Ρολάρει». Αυτά τα Πασοκικά ‘Ρουλεμάν» βρίσκονται ΠΑΝΤΟΥ. Δεν υπάρχει ούτε μια Κρατική Θέση, φανερή ή κρυφή, που να μη «Ρολάρει» με τα «ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ». Πχ. σε μια ΔΕΚΟ ο Διευθυντής Προμηθειών, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να μην είναι βαρβάτο μέλος στο «Βαθύ ΠΑΣΟΚ». Δηλαδή, μιλάει μόνον με τον πιο έμπιστο του Υπουργού. Με κανέναν άλλον. Η γραμματέας του, πρέπει να είναι κόρη κάποιου άλλου στελέχους που είναι φυτεμένος σε κάποια αντίστοιχη θέση, άλλης ΔΕΚΟ. Ολόκληρο το τμήμα Προμηθειών της ΔΕΚΟ, είναι επανδρωμένο με υπαλλήλους,της απολύτου εμπιστοσύνης του Υπουργού και του Διευθυντή Προμηθειών. Βέβαια οι αμοιβές τους είναι οι αντίστοιχες..Δεν είναι δυνατόν να βλέπουν τα εκατομμύρια να πετούν επάνω από τα κεφάλια τους και να μη γλύφουν κανένα κοκαλάκι. Ο Ταμείας που εκταμιεύει όλες τις πληρωμές της ΔΕΚΟ, είναι και αυτός, της απολύτου εμπιστοσύνης και φυσικά τσεπώνει και αυτός μερικές χιλιάδες ευρώ κάθε πέντε και δέκα…έχει πρόβλημα σε ποια υπεράκτια να κάνει τις καταθέσεις του!

Τι να πούν στον κόσμο τον υπόλοιπο που έχασε τα μαγαζιά του και τις εργασίες του; Τι να πουν στις οικογένειες που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ εισόδημα, είναι όλοι άνεργοι;

Γνωρίζουν ότι ο,τι πουν, θα εισπραχτεί ανάποδα από τους Έλληνες Ψηφοφόρους…Αν νοθεύσουν τις εκλογές, δεν πρέπει να πάρουν πάνω από το 10% των ψήφων και τα δύο κόμματα μαζί…Αυτός είναι ο αριθμός του πυρήνα των ψηφοφόρων τους που αρμέγουν το Κρατικό Χρήμα μέχρι των ημερών μας…Κανένας του δε θα θυσιάζει τις κλεψιές του γιατί η Ελλάδα Πτώχευσε…

Είμαστε η συντριπτική «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών. Μόλις κλείσαμε τα… 200.000 μέλη… Είναι εντυπωσιακή η συμμετοχή των Ελλήνων Πολιτών, όμως δεν είναι αρκετά προκειμένου να ξεριζώσουμε το κατεστημένο της Συμφοράς!

Ξεκινάμε μια εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα για να ενημερώσουμε τους υπόλοιπους Πολίτες. Πρέπει όμως να Συσπειρωθούμε γρήγορα! Ο Στόχος είναι να περάσουμε το ένα εκατομμύριο Μέλη μέχρι τις μεθεπόμενες εκλογές οι οποίες μπορούν να γίνουν στο (Β) εξάμηνο του 2012 ή μέσα στο 2013!

Η όποια Κυβέρνηση Συνεργασίας προκύψει μεταξύ δύο ή τριών Κομμάτων από τις εκλογές της 6 Μαΐου, 2012 δε θα έχει διάρκεια ζωής, γιατί θα βασίζεται στο ίδιο Κομματικό Κράτος της Συμφοράς και είναι σίγουροι ότι θα συγκρουστούν στο μοίρασμα της πίττας. Στόχος μας είναι οι Νέοι Άφθαρτοι υποψήφιοι Κυβερνήτες της «ΣΠ» να εισαχθούν στη Βουλή ως «Κόμμα Εξουσίας» και όχι ως ένα άλλο μικρό Κόμμα που θα… βρυχάται μόνον! Ούτε στοχεύουμε σε ποσοστά 2%-3% για να οικειοποιηθούμε τα…εκατομμύρια που μοιράζει το Κράτος στα Μικρά Κόμματα!

Μόνον ένα Νέο Κόμμα Εξουσίας θα μπορέσει να υποβάλλει στη Βουλή τις Επαναστατικές Τροποποιήσεις του Συντάγματος και να Γκρεμίσει το Κάστρο τους μέσα από το Κάστρο τους. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Φρόντισαν για αυτό οι… Διεφθαρμένοι Εθνοπατέρες μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε μερικά από τα ονόματα που θα επιλέξουμε να τους ζητήσουμε να προσφέρουν τις υπηρεσίες στην Ελλάδα. Τα Κριτήριά Επιλογής των Νέων Κυβερνητών της Ελλάδας είναι ένα δεκαετές τουλάχιστον Ιστορικό Ήθους και Παραγωγικότητας! Δε θα δεχτούμε ούτε έναν από το Κατεστημένο!

Κάνε το δικό σου «Κλικ-Μέλους» τώρα και ζήτησε από όλους τους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο! Είναι ο μόνον τρόπος να τους απομακρύνουμε όλους μια για πάντα και για να Ανοικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα! Η συμμετοχή σου είναι το μοναδικό όπλο μας!