Εμεις πιστεύουμε ότι υπάρχουν αξιόλογοι οικονομολόγοι στην Ελλάδα που αν συμφωνούσαν πολιτικά θα ελυναν το πρόβλημα, 

Με τις ελάχιστες δυνάμεις μας το είχαμε προτείνει πριν του ,απο Καστελόριζου ,εγκλήματος,

Αφού λοιπόν εμείς οι ανίδεοι οικονομικά  είχαμε προβλέψει σωστά-όπως αποδεικνύεται- σημαίνει ότι το θέμα είναι μόνον πολιτικό.

Αυτή λοιπόν την ανικανότητα [ή και κάτι άλλο;;;] των πολιτικών μας, εκμεταλλεύτηκαν οι “σωτήρες” μας για να μας διαλύσουν με το αζημείωτο, που αν δεν είχαν σκοπό να πλουτίσουν από την καταστροφή μας, τουλάχιστον δεν ρισκάρουν να χάσουν.

Φαίνεται όμως ότι οι εκλογες της 6ης Μαΐου, τους φόβισαν άμα αναλογιστούμε τις λυσσαλέες αντιδράσεις τους και τις καθημερινές απειλές τους. Οι δε πολίτες αυτης της χώρας πέραν της τιμωρίας του παρελθοντος ψηφισαν κυριως “το μη χειρον”

Και εδώ φάνηκε πάλι το πολιτικό μας έλλειμμα.

Με το βλέμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, πολλές [για να μην πώ όλες] πολιτικές δυνάμεις μας, βλέπουν ως κύριο στόχο να κερδίσουν ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ κάτι από αυτές τις εκλογές αντί να δουν ολοι μαζυ πως θα σώσουμε την πατρίδα από την καταστροφή.

Αυτή υποθέτω είναι κοινή διαπίστωση γι αυτό ο “καυγάς” γίνεται περί άλλων και όχι επί της ουσίας,

Ζητούμε λοιπόν από όλα τα κόμματα να σταματήσουν τις εμφυλιοπολεμικες του παρελθόντος που μας οδήγησαν εδω που μας οδήγησαν και να μας πουν ξεκάθαρα ,ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, τι θα κάνουν την 18η Ιουνίου για να σωθεί η χώρα,

Προσωπικά δεν πιστεύουμε ότι κάποιος έχει τη μαγική συνταγή γι αυτό περί άλλων τυρβάζουν,

Δεν θέλω να πω περισσότερα μήπως εκτραπώ,

Η Ελλάδα μας θέλει ξεκάθαρη πρόταση για ξεκάθαρη λύση , Όχι άλλες αθλιότητες, 


Δεν θέλω να πω περισσότερα μήπως εκτραπώ,