Σε αυτή την θέση υπήρχε μια ανάρτηση-αναδημοσίευση από το άρθρο του συνάδελφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου από το GreekAmericanNewsAgency- από το οποίο αρκετές φορές αναδημοσιεύουμε θέματα- σχετικά με το «σκάνδαλο Θάνος Δημάδης». Υπόθεση που προφανώς βρίσκεται σε εξέλιξη και εν αναμονή και άλλων αποκαλύψεων που αφορούν στο ίδιο θέμα με όλες του τις διαστάσεις, πολιτικές προεκτάσεις όπως φάνηκε από την δεύτερη ανάρτηση και την συνέχεια της έρευνας του ιδίου διαδικτυακού πρακτορείου. Το μήνυμα δόθηκε. Η Υπόθεση Θάνος Δημάδης παίρνει το δρόμο της άλλοι τώρα καλούνται να λάβουν θέσεις και αποφάσεις. Η δική μας ανάρτηση έκανε το κύκλο της και εδώ σταματά περαιτέρω εμπλοκή μας στην όλη υπόθεση.  Καλύτερα να πέσουν οι τόνοι να αποκλιμακωθεί ο πόλεμος. Έχουμε σχηματίσει άποψη. Ξέρουμε. Παρακολουθούμε. Έχουμε εικόνα. Αντιλαμβανόμαστε που γέρνει η πλάστιγγα. Λίγο μυαλό να έχει κάποιος δεν χρειάζεται πολύ. Όλα  ξέρουν πια πολύ καλά τι συμβαίνει με τους ανταποκριτές στην Αμερική .

Θεωρούμε όμως ότι στην παρούσα φάση, περαιτέρω εμπλοκή μας και μάλιστα σε ένα καθαρά εσωτερικό ζήτημα και πρόβλημα (κυριολεκτικά μιας χούφτας ανθρώπων)  που θα έπρεπε περισσότερα να τους ενώνουν παρά να τους χωρίζουν, αφενός δεν βοηθά καθόλου. αφετέρου ρίχνει και άλλο λάδι στην φωτιά .

Με την συνέχεια της ανάρτησης αυτής ή με ανάρτηση της συνέχεια της έρευνας , την οποία όμως όλοι εδώ παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί μας αφορά όλους τους επαγγελματίες δημοσιογράφους και αυτά που θίγονται είναι όντως πολύ σοβαρά με τις αποκαλύψεις και τις έμμεσες αλλά σαφείς καταγγελίες που κάνει ο συνάδελφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, επειδή πουλάει η ανθρωποφαγία, δεν συμβάλουμε καθόλου στην εκτόνωση και αποκλιμάκωση του πολεμικού κλίματος που επικρατεί σε ΝΥ και Ουάσιγκτον.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:  Η απόσυρση της προηγούμενης ανάρτησης με το άρθρο του
συνάδελφου Α.Σ. για τον Θ.Δ. δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το απειλητικό email που λάβαμε από την Φλόριδα ούτε και υιοθετούμε τις ύβρεις την λάσπη και τις συκοφαντίες εναντίον του


Διαβάστε τι προηγήθηκε