Συγκαλείται εκτάκτως η ΚΟ το απόγευμα – Σκληρή κριτική από Ζώη – Μαρκόπουλο

Στα πρόθυρα διάσπασης φαίνεται ότι βρίσκεται το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής τους.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ασκήθηκε έντονη κριτική στον πρόεδρο του κόμματος κ. Π. Καμμένο από τους κ.κ. Ζώη και Μαρκόπουλο για την στρατηγική που ακολουθεί. Ο κ. Καμμένος ο οποίος απουσίαζε από τη συνεδρίαση, ειδοποιήθηκε για τα λεχθέντα κατά τη διάρκειά της, έφτασε σε αυτή και παίρνοντας τον λόγο υποστήριξε ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν βοηθά το κόμμα αυτού του είδους η κριτική και η εσωστρέφεια καθώς και ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο όπου εκεί μπορούν να συζητηθούν όλες οι διαφωνίες.



Μετά την ομιλία του ο κ. Καμμένος αποχώρησε αμέσως, κάτι που δημιούργησε μεγαλύτερη αναταραχή μεταξύ των στελεχών στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.

 

Οπως εν συνεχεία έγινε γνωστό συγκαλείται εκτάκτως στις 4:30 το απόγευμα η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος μετά από απαίτηση βουλευτών. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό τον  κ. Καμμένο στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην Λεωφ. Συγγρού.

ΤΟ ΒΗΜΑ