Κάτι παράξενο συμβαίνει στο Βατικανό, σύμφωνα με τον διάσημο blogger, Andrew Sullivan. Όπως παρατήρησε, το γεγονός ότι ο Πάπας δεν θα αποσυρθεί σε κάποια κατοικία, αλλά θα συνεχίσει να ζει στο Βατικανό μαζί με τον έμπιστο γραμματέα του, Georg Gaenswein, τον κάνει να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πάπας είναι gay και δεν θέλει να αποχωριστεί τον σύντροφό του.

Ο αρχιεπίσκοπος, Georg Ganswein και προσωπικός γραμματέας του Πάπα Βενέδικτου, φημίζεται για την ομορφιά του. Μάλιστα πρόσφατα, η ιταλική έκδοση του Vanity Fair κυκλοφόρησε με τον γραμματέα στο εξώφυλλο και τίτλο «Πατέρα Georg, δεν είναι αμαρτία να είσαι όμορφος!». Ο «George Clooney του Αγίου Πέτρου» επιλέχθηκε από το περιοδικό λόγω της ολοένα και μεγαλύτερης δύναμης που αποκτά στο Βατικανό.

Όπως γράφει ο Sullivan στην ανάρτησή του, «Δύο Πάπες, ένας γραμματέας», ο γοητευτικός αρχιεπίσκοπος θα συνεχίζει να ζει με το Βενέδικτο, ενώ θα δουλεύει για λογαριασμό του νέου Πάπα και αναρωτιέται: «Είναι φυσιολογικό αυτό;»

Ετσι, ο blogger καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πάπας είναι ομοφυλόφιλος, ερωτευμένος με τον Georg και εν ολίγοις γράφει ότι το Βατικανό θα πρέπει να μετονομαστεί σε Melrose Place (αναφερόμενος στη γνωστή τηλεοπτική σειρά)!

πηγή: protothema.gr