Έρχονται νέες αποκαλύψεις. Εκτροπές και ανατροπές. Θα βγουν στην φόρα άπλυτα και λερωμένα πολλών… Θα δείτε και θα μάθετε για ονόματα και επαγγελματίες της διαπλοκής. Θα αποκαλυφθούν κέντρα και παράκεντρα, συμφέροντα και συμβόλαια ηθικής και επαγγελματικής εξόντωσης. Θα δείτε, θα μάθετε και θα ακούσετε και δεν θα τα χαωράει ο νους σας. Παρακολουθείστε λοιπόν το σήριαλ που έχει ξεκινήσει. Θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα "επεισόδια" γεμάτα μίση και πάθη, ίντριγκες και μηχανορραφίες. Δεν θα πιστεύετε όσα θα αποκαλύπτονται διαδοχικά για πρόσωπα υπεράνω υποψίας, για γεγονότα που διαστρευλώθηκαν και υπόγειες καταστάσεις που αποσιωπήθηκαν…Θα δείτε και θα μάθετε πώς όλα αυτά συνδέονται και με όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν με τους ανταποκριτές στην Νέα Υόρκη. θα δείτε και θα μάθετε ποια είναι τα παράκεντρα εξουσίας και πώς συνδέονται με τον κ. Παπαγιάννη…

Διαβάστε λοιπόν και μη χάσετε κανένα από τα "επεισόδια" που θα ακολουθήσουν. Το σήριαλ, πέρα από την πλάκα του, έχει και το ενδιαφέρον του, όταν θα αρχίσουν και αποκαλύπτονται οι μίζες και τα "μαύρα" και από τα μυστικά κονδύλια -ποιοι, πότε, πόσα και γιατί "τα έπαιρναν"(και τα παίρνουν ακόμα), τότε θα γελάσει το χειλάκι κάθε πικραμένου, απλήρωτου ή/και απολυμένου επαγγελματία δημοσιογράφου. Σας υποσχόμαστε, ως GreekAmericanNewsAgency, δεν θα μείνετε παραμείνετε παραπονεμένοι γιατί ο χορός των αποκαλύψεων ακόμα δεν έχει αρχίσει, αλλά η ώρα της δικαίωσης (μας) πλησιάζει…

Διαβάστε λοιπόν τώρα…    

 

Φτάνει η ώρα της κρίσης για τον εκβιαστή του Διαδικτύου Γιάννη Παπαγιάννη! Μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά τους εκβιασμούς που δεχόταν επί μακρόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου από τον διαχειριστή του blog Fimotro Γιάννη Παπαγιάννη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα ή όχι της σχετικής ανάρτησης στο Διαδίκτυο του σάιτ iefimerida.gr. Η «χαριστική βολή» στον Παπαγιάννη, ο οποίος βλέπει τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης να κατευθύνεται πάνω του, δόθηκε χθες από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου. Μετά από δική της παρέμβαση θα διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα ή όχι της ανάρτησης της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας iefimerida.gr, σύμφωνα με την οποία ο δημοσιογράφος-διαχειριστής της ιστοσελίδας Fimotro επιχείρησε να εκβιάσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Αντικείμενο της έρευνας της Δικαιοσύνης θα είναι σε πρώτη φάση να εξακριβωθεί αν το αδίκημα έχει διαπραχθεί ή όχι και στη συνέχεια, αν ναι, από ποιον.

Σαν σωστός «αρουραίος» της παραδημοσιογραφίας, ο Παπαμπλόγκερ, κατά κόσμον Γιάννης Παπαγιάννης, έχει μάθει να κρύβεται στους ρυπαρούς «υπονόμους» των ανώνυμων blogs και να επιδίδεται σε συστηματικούς εκβιασμούς μέσω του Διαδικτύου. Ως λασπολόγος όμως, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η λάσπη που πέφτει στον ανεμιστήρα σχεδόν πάντα επιστρέφει στον «αποστολέα» της! Τις τελευταίες μέρες άλλωστε έχει αρχίσει να σφίγγει επικίνδυνα ο κλοιός γύρω από τον «γνωστό-άγνωστο» του Διαδικτύου, κάτι που φαίνεται πως το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος, αλλιώς δεν εξηγούνται οι σπασμωδικές κινήσεις στις οποίες έχει αρχίσει να επιδίδεται. Σε αυτές εντάσσεται και η ανάρτηση στο blog Fimotro, σύμφωνα με την οποία ο Σίμος Κεδίκογλου δήθεν διέψευσε το δημοσίευμα του iefimerida.gr για τις επιθέσεις και τους εκβιασμούς, καθώς επίσης και η αναδημοσίευση ανάρτησης του ειδησεογραφικού σάιτ για τον νέο πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιο Σταυρίδη, με τον συκοφαντικό ισχυρισμό ότι τον εκβίασαν με το που ανέλαβε τη νέα του θέση.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανάρτηση της γνωστής ιστοσελίδας αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Ενα από τα αμέτρητα θύματα εκβιασμού του Παπαμπλόγκερ με τη βίλα των 400 τ.μ. στην Πεντέλη (που κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της ανωνυμίας) είναι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr, ο διαχειριστής του Fimotro εκβιάζει συστηματικά και κατ' επανάληψη τον υπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ζητώντας του 4.000 ευρώ μηνιαίως για να σταματήσει τις επιθέσεις». Στη συνέχεια το σάιτ δημοσίευσε απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην οποία αναφερόταν: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με μια πολύ αυστηρή και σαφή δήλωσή του, που δεν χωρά αμφισβήτηση, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε με το Fimotro, πολύ δε περισσότερο ότι αμφισβητεί το δημοσίευμα του iefimerida.gr, σύμφωνα με το οποίο ο διαχειριστής του Fimotro έχει επιχειρήσει να τον εκβιάσει ζητώντας του 4.000 ευρώ μηνιαίως προκειμένου να μη γράφει ψέμματα εναντίον του. Ο κ. Κεδίκογλου στην επικοινωνία που είχε με το iefimerida.gr δήλωσε έξαλλος από τη χρήση του ονόματός του από το Fimotro και για τη ψευδή ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία αρνείται το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας».

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τη δικογραφία που βρίσκεται ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας και αφορά μήνυση του διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του Γιάννη Παπαγιάννη για το κακούργημα της απόπειρας εκβίασης ως διαχειριστή της εν λόγω ιστοσελίδας. Επίσης, από απάντηση της Google στις δικαστικές αρχές προέκυψε ότι ο δημοσιογράφος είναι διαχειριστής του Fimotro μαζί με τρία ακόμη άτομα.

Η φρουρούμενη βίλα στην Πεντέλη και οι αιχμές από τον Κεδίκογλου

Δεν είναι όμως μόνο το iefimerida.gr που δεν διστάζει να τα βάλει με τον θρασύ και αλαζόνα μπλόγκερ του Διαδικτύου, «ξεμπροστιάζοντάς» τον στα μάτια της κοινής γνώμης. Πριν από λίγες μέρες η «Espresso» είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από την υπερπολυτελή βίλα του δημοσιογράφου στην Πεντέλη. Οπως αποκαλύπτουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, η σούπερ βίλα του 1.000.000 ευρώ φρουρείται καθημερινά από αστυνομικούς, την ώρα που τα περισσότερα αστυνομικά τμήματα σε όλη την ελληνική επικράτεια «ψυχορραγούν» ελλείψει προσωπικού, ενώ στην είσοδό της έχει τοποθετηθεί και ένα… φυλάκιο για να νιώθει σαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Παπαγιάννης κάθε φορά που μπαίνει στο παλάτι του! Για το… ποιόν του δημοσιογράφου τοποθετήθηκε εξάλλου και ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου προ τριών εβδομάδων περίπου. Χωρίς να κατονομάσει κανέναν, αφήνοντας όμως σαφείς αιχμές για τον Παπαγιάννη, είχε δώσει την εξής απάντηση στην ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Χασαπόπουλου: «Το μόνο που είπα είναι ότι δεν πληρώνω νταβαντίσκους, δεν θα με φιμώσει κανένα φίμωτρο».

Πηγή

 

Πίνοντας Espresso και διαβάζοντας fimotro……