Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Το βρώμικο πρόσωπο του φασισμού, έχει ήδη φανεί από την πόρτα της κόλασης που άνοιξε διάπλατα, και η αποφορά του, φτάνει σε όλα τα άκρη της γης.

Το Διεθνές Γραφείο Δημοσιογραφικής Έρευνας και σειρά από πανεπιστήμια όπως το Stanford και το New York University, μας ενημερώνουν πως η εγκληματική δράση του USA Administration (στην οποία αλλεπάλληλα έχουμε αναφερθεί), χρησιμοποιεί πια απροκάλυπτα τακτικές Ναζί.

Μετά από την Homeland Security, μια ειδική αστυνομία στα πρότυπα της Ναζιστικής Gestapo που έφτιαξε ο υιός Bush, με αιτιολογία την «πάταξη της τρομοκρατίας», ο Ομπάμα, έχει ήδη προχωρήσει, σε βομβαρδισμούς τύπου Λουτφάβε: Όπως δηλαδή ο παρανοϊκός Φύρερ του 3ου Ράιχ, Αδόλφος Χίτλερ, βομβάρδιζε αδιάκριτα τις πόλεις της Μεγάλης Βρεττανίας, σκοτώνοντας γυναίκες, άμαχους και παιδιά, έτσι και ο Ομπάμα, έχει δώσει εντολή να χτυπούν στόχους, κατά δικαίων και αδίκων.

Χώρος πειραματισμού το Πακιστάν, όπου μέχρι στιγμής 3.105 άνθρωποι έχουν κυριολεκτικά δολοφονηθεί από την δράση των Drones: Των μη επανδρωμένων δηλαδή μικρών αεροσκαφών, τα οποία είναι οπλισμένα με πυραύλους αέρος-εδάφους και ρίχνουν το δολοφονικό τους φορτίο χωρίς να διακρίνουν τον στόχο τους σε εχθρούς, μαχητές και πολίτες, παιδιά, γυναίκες κλπ δηλαδή απλούς, καθημερινούς, αθώους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σοβαρότατων αμερικανικών ιδρυμάτων – όπως τα προαναφερθέντα πανεπιστήμια – αλλά και των ίδιου του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, μόνο το 2% των πολιτών που σκοτώθηκαν από τα Drones, είναι «στόχοι». Όλοι οι υπόλοιποι, είναι απλοί πολίτες, παιδιά, γυναίκες, υπερήλικες, εργαζόμενοι Πακιστανοί.

Η εξέλιξη αυτή, για όσους μπορούν να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές, είναι άκρως ανησυχητική για τη διεθνή ασφάλεια και ειρήνη. Την οποία οι του USA Administration, σε συνεργασία με τους εμπόρους όπλων και τους διεθνείς τοκογλύφους, δείχνουν καθόλα έτοιμοι, να τη θυσιάσουν στο Μολώχ.

Το μήνυμα από την χρήση των βρώμικων αυτών όπλων, είναι σαφές: Όποιος αντιδρά στη παγκόσμια νέα τάξη, θα ισοπεδώνεται, μαζί με τους γερόντους και τα γυναικόπαιδα του.

Για όσους εκτιμούν πως «το Πακιστάν είναι πολύ μακριά από την Ελλάδα», τους υπενθυμίζουμε πως από επίσημα χείλη, επιβεβαιώθηκε η έλευση της Academi, γνωστής ως Blackwater στη Πατρίδα μας.

Οι διεθνείς λοιπόν αυτοί μισθοφόροι εγκληματίες, έχουν ήδη υποστηριχθεί στο Ιράκ από συστήματα Drones, και η χρήση των μη επανδρωμένων αυτών δολοφόνων, πρέπει να θεωρείται άμεσα συνδεδεμένη με τη δράση των μισθοφόρων της Blackwater.

Se vis pacem, para bellum (αν επιθυμείς ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο) ήταν ένα από τα αποφθέγματα του Ιούλιου Καίσαρα. Ένα απόφθεγμα, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο επίκαιρο.

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ