Διαβάσαμε το παρακάτω στο Antinews και σας το προτείνουμε

Κυρίες και κύριοι, αν δεν το ξέρετε στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το σούπερ μόντελ, η «μαύρη γαζέλα» Ναόμι… Κάμπελ. Είναι η ίδια καλλονή που έγραψε και το περίφημο βιβλίο «Το Δόγμα του Σοκ». Όχι, δεν τρελαθήκαμε, απλά αναπαράγουμε ότι υποστηρίζει και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος στο περίφημο εκείνο φόρουμ στο οποίο παραβρέθηκε μαζί με τον Ολιβερ Στόουν και τον φιλόσοφο Ζίζεκ με τα γκουλάγκ υπέπεσε σε μια γκάφα που προκαλεί μεγάλο γέλιο σε όλο τον κόσμο.

Θέλοντας να επικαλεστεί το «Δόγμα του Σοκ» που επιβλήθηκε στην Ελλάδα ανέφερε αντί για τη συγγραφέα του Ναόμι Κλάιν, τη Ναόμι Κάμπελ, το πανέμορφο μοντέλο που φαίνεται ότι στοιχειώνει τις νύχτες και ημέρες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο σύντροφος Αλέξης, όταν γίνει πρωθυπουργός θα μπορούσε να μας κάνει αυτή την έκπληξη. Να κάνει τη Ναόμι Κάμπελ υπουργό Δημόσιας Τάξης. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον Δένδια να τσακώνεται με τη Χρυσή Αυγή και τους λαθρομετανάστες. Ας βάλουν το μοντέλο να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Κασιδιάρης και ο Παππάς.

Θα έχουμε ένα πρόβλημα, όμως. Τι θα κάνει ο Μεϊμαράκης αν η Κάμπελ αρχίσει να φορά (ή να μη φορά καλύτερα) ρούχα μοντέλου; Θα την πετάξουν έξω για απρεπή συμπεριφορά;

Πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (που μετά από αυτή θα πρέπει να μετονομαστεί σε ΣΦΥΡΙΖΑ, για ευνόητους λόγους) μπορεί κάλλιστα να κάνει υπουργούς και την Κλόντια Σίφερ, την Ευα Χερτζίκοβα και γιατί όχι και την Κάρλα Μπρούνι. Μόνο ο Σαρκοζί θα έχει μοντέλα;

Το βίντεο, πάντως, με το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο, κάνει το γύρο του διαδικτύου:

The YouTube ID of player_embedded&v=9yqFof3Xt0M is invalid.