ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ!  ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ!

 

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: "Το μόνο μας έγκλημα είναι ότι είμαστε χριστιανοί" (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013,  19:25

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης / Π.Σταφυλά Η βίαια καταστολή των «Αδελφών Μουσουλμάνων» (που επιθυμούν την ισλαμοποίηση του δημόσιου βίου) από την παρούσα μεταβατική κυβέρνηση (που εκφράζει τους οπαδούς ενός κοσμικού κράτους) έχει ως αποτέλεσμα την μετακύλιση της βίας εις βάρος των χριστιανών. Ο αιγύπτιος αρχηγός της «Αλ Κάιντα» -μετά το θάνατο του Μπιν Λάντεν-, Ayman al Zawahiri, σε 15λεπτο ηχογραφημένο μήνυμά του στις αρχές του μήνα, είχε στοχοποιήσει τους κόπτες ως συνεργούς στη συνομωσία ανατροπής του Μόρσι (USA TODAY,15 / 08 / 13). Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του CBN στο Κάιρο, Gary Lane, υπάρχει άνωθεν εντολή από τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» να σκοτώνουν…  Διαβάστε περισσότερα »

2

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: «Το μόνο μας έγκλημα είναι ότι είμαστε χριστιανοί» – ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013,  19:28

Ο στρατός σήμερα παρασκευή ημέρα προσευχης των μουσουλμάνων φυλάει τις εκκλησίες Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης / Π.Σταφυλά Η βίαια καταστολή των «Αδελφών Μουσουλμάνων» (που επιθυμούν την ισλαμοποίηση του δημόσιου βίου) από την παρούσα μεταβατική κυβέρνηση (που εκφράζει τους οπαδούς ενός κοσμικού κράτους) έχει ως αποτέλεσμα την μετακύλιση της βίας εις βάρος των χριστιανών. Ο αιγύπτιος αρχηγός της «Αλ Κάιντα» -μετά το θάνατο του Μπιν Λάντεν-, Ayman al Zawahiri, σε 15λεπτο ηχογραφημένο μήνυμά του στις αρχές του μήνα, είχε στοχοποιήσει τους κόπτες ως συνεργούς στη συνομωσία ανατροπής του Μόρσι (USA TODAY,15 / 08 / 13). Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του CBN στο Κάιρο…  Διαβάστε περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013,  19:45

Η μικρή Jessica Boulous το κοριτσι το σκότωσαν ενώ έβγαινε από το κατηχητικό ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΝΤΟΠΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΩΠΑ ΕΝΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ! Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι υπήρξαν πιστοί σύμμαχοι του Χίτλερ, σχηματίζοντας την μεγαλύτερη δύναμη SS της ναζιστικής Γερμανίας, με απίστευτες σφαγές στο ενεργητικό τους. ΑΙΓΥΠΤΟΣ: «Το μόνο μας έγκλημα είναι ότι είμαστε χριστιανοί» Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης / Π.Σταφυλά Η βίαια καταστολή των «Αδελφών Μουσουλμάνων» (που επιθυμούν την ισλαμοποίηση του δημόσιου βίου) από την παρούσα μεταβατική κυβέρνηση (που εκφράζει τους οπαδούς ενός κοσμικού κράτους) έχει ως αποτέλεσμα την μετακύλιση της βίας εις βάρος των…  Διαβάστε περισσότερα »