Μυθολογία, μαγειρική, ιστορία και πολλές άλλες κατηγορίες βιβλίων στα ελληνικά θα τις βρεις εύκολα και γρήγορα στα καταστήματα Public στο Amazon!

Τα Publicσυνεργάζονται με το Αmazonκαι διαθέτουν στους 3.000.000 Έλληνες της Αμερικής και του Καναδά την πλήρη γκάμα των ελληνικών προϊόντων πολιτισμού!

Ψάχνεις βιβλία για την ελληνική μυθολογία, τη μαγειρική ή την ιστορία; Αναζητάς ελληνική μουσική και ταινίες και ζεις στην Αμερική ή στον Καναδά; Θα τα βρεις όλα στα καταστήματα Publicστο Αmazon!Τα καταστήματα Public (http://www.public.gr) μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης στην Ελλάδα έχουν ήδη ξεκινήσει από το Μάιο του 2013 μια στρατηγική συνεργασία με το διαδικτυακό κατάστημα Amazon για τη διάθεσηελληνικών βιβλίων, cdκαι dvd, μέσω της πλατφόρμας Αmazon! Hπλήρης γκάμαπροϊόντων είναι διαθέσιμηστην Αμερική καιτώρα και στον Καναδά!

Συνολικά 50.000 ελληνικοί τίτλοι από τιςδημοφιλέστερες κατηγορίες βιβλίων όπως η ελληνική μυθολογία, η μαγειρική, η ιστορία και τα σχολικά βιβλία, καθώς επίσηςCDκαι DVDείναι ήδη προσβάσιμα στουςΈλληνες ομογενείς, φοιτητές και κάτοικους εξωτερικού σε όλο τον κόσμοστο πλαίσιο της συνεργασίας των Publicμε την Amazon. Επιπλέον οι επισκέπτες του www.amazon.comμε αγορές αξίας άνω των 75 USDεπωφελούνται από την προσφορά -15%!

Ειδικότερα, τα καταστήματα Publicέχουν ήδη παρουσία στα www.amazon.co.uk, www.amazon.de, www.amazon.fr, www.amazon.es, www.amazon.it, www.amazon.comκαι πλέον στο www.amazon.caκαι στέλνουν τα ελληνικά προϊόντα πολιτισμού σε όλο τον ελληνόφωνο κόσμο της Ευρώπης, της Αμερικής και του Καναδά!

Επιπλέον στο πλαίσιο αυτής της πρωτοποριακής για τα ελληνικά δεδομένα συνεργασίας, η Amazon, μετά από πρωτοβουλία και παρότρυνση των Public(http://www.public.gr), έχει κάνει δυνατή για πρώτη φορά τη δυνατότητα αναζήτησης με τη χρήση ελληνικής γραμματοσειράςστην ιστοσελίδα του μεγαλύτερου παγκοσμίου e-retailer. Ειδικά για τη βελτιστοποίηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, τα Publicσυνεργάζονται στενά με την Amazonμε στόχο να διευκολύνουν τον τελικό καταναλωτή. Όσο για τα αποτελέσματα της συνεργασίας, εκτιμώνται ήδη από τους καταναλωτές, το 93% των οποίων δίνουν πολύ υψηλή βαθμολογία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Αν λοιπόν αναζητάς βιβλία για τηνελληνική μυθολογία, τη μαγειρική ή την ιστορία, σχολικά βιβλία, CDή DVDστα ελληνικά και ζεις στην Αμερική και στον Καναδά, θα τα βρεις όλα εύκολα και γρήγορα στα καταστήματα Publicστην πλατφόρμα του Amazon!Επιπλέον με αγορές αξίας άνω των 75 USDαπό το www.amazon.comθα επωφεληθείς από την προσφορά -15%!

Θέλεις ελληνικά βιβλία, CD, DVD. Θέλεις Public.

Μπες στο amazonκαι αναζήτησε αυτό που ψάχνεις με 2 απλούς τρόπους:

1.       Στην κύρια μπάρα αναζήτησης, γράψε μια από τις παρακάτω λέξεις κλειδιά ανάλογα με το προϊόν που ψάχνεις.

a.       publicstores

b.      greek  booksή tragoudia(για βιβλία ή μουσική αντίστοιχα)

c.       ellinika

d.      vivliaή mousiki(για βιβλία ή μουσική αντίστοιχα)

 

2.       Εάν θέλεις να αναζητήσεις προϊόν ανά κατηγορία, στην κύρια μπάρα αναζήτησης:

a.       Επέλεξε στην κατηγορία είδους βιβλία και αναζήτησε: logotechnia, istoria, lexika, paidika, mageiriki, Sxolika, comics, poiisiκλπ

b.      Επέλεξε στην κατηγορία είδους μουσική και αναζήτησε: entexna, laika, rebetikaκλπ