Του Γιάννη Ιωάννου.

Συνεχίζεται ανελέητη η Χρυσαυγιάδα της ντροπής, ο απίθανος βομβαρδισμός της κοινής γνώμης, του ζαλισμένου και φοβισμένου πλήθους με το σήριαλ των κατορθωμάτων αληθινών, αληθοφανών και τερατοειδών της παρέας του Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη.

Στο αποκορύφωμά του ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα καθεστωτικά μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, από τους πουλημένους κονδυλοφόρους της ντροπής, τις "διανοούμενες πόρνες" όπως αποκάλυψε το συνάφι των σημερινών δημοσιογράφων ο αποχωρών αρχισυντάκτης των New York Times, Paul Swinton.

Τίποτα το ουσιώδες δεν ενδιαφέρει τους άθλιους αποπροσανατολιστές της κοινής γνώμης, που πετυχαίνουν μέσα από τα μιντιακά χαζόκουτα να κάνουν τον κόσμο να ξεχνά τα μύρια όσα βάσανά του. Τη φτώχεια, την ανεργία, τις αυτοκτονίες, τη δυστυχία, τα αδιέξοδα, την απόδραση της ελπίδας. Κόβονται τα φάρμακα, η υγεία, η σύνταξη, το εφ' άπαξ,  κλείνουν καθημερινά επιχειρήσεις, πετιούνται στο δρόμο οικογενειάρχες, οι νέοι δραπετεύουν στο εξωτερικό, άνθρωποι ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια. Ο Αρμαγεδών έχει στήσει ανενόχλητος χορό, αλλά οργιάζει η Χρυσαυγιάδα. Μια σύγχρονη έκδοση του " άρτου και των θεαμάτων". Μπήκαν στην Ψυρού οι  Χρυσαυγίτες επιτέλους. Και δόξα τω Θεό έχουμε το Ευρώ.

drachmi5.gr

Συνεχίζεται ανελέητη η Χρυσαυγιάδα της ντροπής, ο απίθανος βομβαρδισμός της κοινής γνώμης, του ζαλισμένου και φοβισμένου πλήθους με το σήριαλ των κατορθωμάτων αληθινών, αληθοφανών και τερατοειδών της παρέας του Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη. Στο αποκορύφωμά του ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα καθεστωτικά μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, από τους πουλημένους κονδυλοφόρους της ντροπής, τις "διανοούμενες πόρνες" όπως αποκάλυψε το συνάφι των σημερινών δημοσιογράφων ο αποχωρών αρχισυντάκτης των New York Times, Paul Swinton.
Τίποτα το ουσιώδες δεν ενδιαφέρει τους άθλιους αποπροσανατολιστές της κοινής γνώμης, που πετυχαίνουν μέσα από τα μιντιακά χαζόκουτα  να κάνουν τον κόσμο να ξεχνά τα μύρια όσα βάσανά του. Τη φτώχεια, την ανεργία, τις αυτοκτονίες, τη δυστυχία, τα αδιέξοδα, την απόδραση της ελπίδας. Κόβονται τα φάρμακα, η υγεία, η σύνταξη, το εφ' άπαξ,  κλείνουν καθημερινά επιχειρήσεις, πετιούνται στο δρόμο οικογενειάρχες, οι νέοι δραπετεύουν στο εξωτερικό, άνθρωποι ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια. Ο Αρμαγεδών έχει στήσει ανενόχλητος χορό, αλλά οργιάζει η Χρυσαυγιάδα. Μια σύγχρονη έκδοση του " άρτου και των θεαμάτων". Μπήκαν στην Ψυρού οι  Χρυσαυγίτες επιτέλους. Και δόξα τω Θεό έχουμε το Ευρώ.
– See more at: http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/orgiazei-i-hrysaygiada-kai-o-armageddon-stinei-anenohlitos-horo#sthash.znF9u6ve.dpuf