Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Όταν το Κίνημά μας αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση του Edward Joseph Snowden, (από τις 4 Ιουλίου 2013), τα ειρωνικά σχόλια των παρακαθήμενων του προτεκτοράτου, έδιναν και έπαιρναν.

Τα συστημικά ΜΜΕ αλλά και τα παπαγαλάκια του πενηντάρικου, «τιτίβιζαν» τις ανοησίες τους, για την πρωτοβουλία του Πατριωτικού Μετώπου να συμπαρατάξει τις δυνάμεις του με αυτές των Ρώσων Πατριωτών, έτσι ώστε ο πρώην τεχνικός του NSA, να μην εκδοθεί στις ΗΠΑ.

Μίλαγαν για υπερβολές, γραφικότητες, σενάρια συνομωσίας, και σκοτεινούς ρόλους του ΠΑΜ και του υπογράφοντα Προέδρου του Κινήματος, αναφερόμενοι στις καταγγελίες μας για παρακολουθήσεις και των Ελλήνων.

Συντονισμένα πλήρως με τις μυστικές υπηρεσίες του USA Administration, ούτε λίγο ούτε πολύ, δαχτυλόδειχναν τον υπογράφοντα, χρησιμοποιώντας το ανώνυμο κυρίως διαδίκτυο, για τους συνήθεις χαφιεδισμούς τους.

Σήμερα που οι αποκαλύψεις του Σνόουντεν επιβεβαιώνονται πανηγυρικά,  με τη συνήθη επίσης τακτική τους, την τακτική του παχύδερμου, αναφέρονται στις ανατριχιαστικές αναφορές των στελεχών των μυστικών υπηρεσιών, ενώπιον της αμερικανικής Βουλής, σαν να μην «τρέχει τίποτε».

Η χυδαιότητα των ΜΜΕ που συντονίζεται απόλυτα με την χυδαιότητα του πολιτικού προσωπικού της χώρας, σε όλο της το μεγαλείο (βλέπε Πάγκαλο: «Και εμείς κατασκοπεύαμε τους Αμερικανούς», τι λες ωρε Μεγάλε Τραγουδιστή!).

Δικαιωθήκαμε για πολλοστή φορά.

Τα ΜΜΕ ωστόσο, συνεχίζουν να θάβουν την φωνή μας.

– Τη φωνή ενός Κινήματος, που έχει τη μεγαλύτερη δράση στην Ελλάδα και έχει φθάσει σε μέλη/φίλους, τους 128.000 Πολίτες.

– Την φωνή ενός Κινήματος, που άνοιξε (αλλά και κρατά σταθερά) τον δρόμο της πραγματικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με το Συνεταιριστικό Δίκτυο «Αλληλέγγυον».

– Τη φωνή του μόνου Κινήματος που έχει καταθέσει την πληρέστερη και πλέον ξεκάθαρη  πολιτική πρόταση, για έξοδο της χώρας από την κρίση.

– Την φωνή του Κινήματος, που με το πείσμα, την επιμονή και την υπομονή του, αλλάζει από φέτος ριζικά, την εικόνα της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας.

Συνεχίζουν να θάβουν τη φωνή μας. Ξεχνούν όμως όλοι τούτοι οι μικροί και ανόητοι, πως η φωνή μας είναι σπόρος.

Ένας σπόρος βαθειά ριζωμένος στην συλλογική συνείδηση τούτου του Λαού.

Ένας σπόρος σαν αυτόν που επαναπατρίσαμε: Ανιδιοτελής, ανθεκτικός, ταπεινός αλλά και υγιέστατος.

Ένας σπόρος ο οποίος θα πλημμυρίσει φέτος τους κάμπους και τα βουνά της Πατρίδας μας, από τον Έβρο έως το Ρέθυμνο και από τη Ζάκυνθο έως τη Λήμνο.

Για να γίνει το ψωμί ελπίδα, για να γίνει η ελπίδα εργαλείο, για να γίνει το εργαλείο Δημοκρατία. Άμεση Δημοκρατία.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης