Γράφει ο Όμηρος Αλεξάνδρου

Τα ‘’σοφά μυαλά’’ της ΤΡΟΙΚΑ μαζί με τα πιόνια τους, δοσίλογους ελληνόφωνες πολιτικούς ηγέτες και επιστρατευμένους δημοσιογράφους της Ελλάδας ξεπέρασαν καί..τόν βοσκό το ψεύτη…. Οι δηλώσεις που ακολουθούν πιο κάτω είναι ενδεικτικές της όλης σύγχυσης και αμηχανίας που υπάρχει γενικώς.

Άντε και στα δικά μας….

Εδώ στην χώρα της ατιμωρησίας, στην Κυπριακή Μπανανιά, άρχισαν να μας δουλεύουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Αχάπαροι όπως πάντα Πρόεδρος Αναστασιάδης και Υπουργός Οικονομικών, γνήσιοι εκπρόσωποι της ΤΡΟΙΚΑ, βλέπουν ανάπτυξη της Κυπριακής οικονομίας προς το τέλος του 2014…Ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι…

Ας το εμπεδώσουμε επιτέλους, στην Κύπρο δεν υπάρχει Δημοκρατία γιατί δεν λειτούργησε ποτέ ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Μια χώρα που οι θεσμοί της δεν λειτουργούν, δύσκολα θα την εμπιστευτούν ξένοι και ντόπιοι για να επενδύσουν τις οικονομίες τους για να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη.

Για να έρθει η Ανάσταση πρέπει να προηγηθεί και να ολοκληρωθεί η Σταύρωση. Ο κυπριακός λαός θα ματώσει κυριολεκτικά στα επόμενα 4-5 χρόνια. Ένας λαός εξαθλιωμένος και προδομένος, που εξακολουθεί να κυβερνάται από τα ίδια ρεμάλια που τον κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια, αντί να βρίσκονται στην φυλακή, μπορεί να γίνει απρόβλεπτος και βίαιος και τα πράγματα να οδηγηθούν ακόμη και σε εκτροπή.