Το άρθρο του μισελληνικού Guardian, προανήγγειλε την επόμενη σκηνή, από το έργο "Ελλάς το μεγαλείο σου", στο καραγκιόζ μπερντέ όπου πρωταγωνιστούν οι διεθνείς τοκογλύφοι  και οι εγχώριοι χατζηαβάτες. Με κλακαδόρο πάντα φυσικά το Λαό, που καταναλώνει σακούλες με ηλιόσπορους στη πλατεία.

Πλήρης ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Σόρος στην Ελλάδα, λένε οι φιλιππινέζες του Σάυλοκ.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Σόρος, «θα  βοηθήσει την Ελλάδα λόγω της απουσίας της δημόσιας πρόνοιας". Και πως " το πρώτο κέντρο τέτοιου τύπου που λειτουργεί ήδη στη Θεσσαλονίκη, ήλθε σε μια κρίσιμη στιγμή, όπου όλο και περισσότεροι Έλληνες προστρέχουν στις εκκλησίες και στα φιλανθρωπικά ιδρύματα για βοήθεια. Ένα κέντρο, το οποίο είναι – ούτε λίγο ούτε πολύ – το σημείο αναφοράς των "ελληνικών" ΜΚΟ, οι  οποίες το κατέκλυσαν ήδη με αιτήματα για χρηματοδότηση, και το οποίο αφού λειτούργησε με επιτυχία, αποτελεί και πρότυπο για "επέκταση" των ανοιχτών πια δράσεων του Σόρος, σε εθνικό επίπεδο.

Για τους ελάχιστους εναπομείναντες σκεπτόμενους Έλληνες, η αναφορά αυτή του μισελληνικού Guardian, δείχνει και την έναρξη της τελευταίας πράξης του δράματος, της Πατρίδας και του Λαού μας. Η οποία θα είναι φυσικά, ο τεμαχισμός του εθνοχώρου και η διανομή των ιματίων του στα μεγάλα αφεντικά του διεθνούς τραπεζικού/παρασιτικού αλλά και του στρατιωβιομηχανικού συμπλέγματος των δολοφόνων των Λαών.

Από την άλλη, ιδού το σκηνικό της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού, η οποία τρέχει ξωπίσω από:

– Πολιτικούς απατεώνες που πουλούν και τη μάνα τους για ένα ευρωπενηντάρικο.

– Λαμόγια κάθε είδους που έχουν κάνει σειρά για μια θέση στις ΜΚΟ.

– Συσσίτια της "εθναρχούσας" εκκλησίας, ή για μια "πατάτα μόνο για Έλληνες". Κάνοντας ουρές αναξιοπρέπειας ως ζήτουλας, που ενώ θα μπορούσε να στύψει την πέτρα, παρακαλάει για ένα πακέτο ληγμένα μακαρόνια.

– Παλαβιάρηδες μεσσίες, που διαλαλούν θεραπείαν δια πάσαν νόσον.

– Παππατζήδες που μοιράζουν δισεκατομμύρια.

– Και φυσικά, πίσω από τους αριστεροδέξιους μεταπράτες του κεντρικού διαχειριστικού συστήματος, εκ των οποίων αρκετοί έχουν πάρει την άγουσα για την φυλακή και την εκποίηση της περιουσίας τους. (Μια που το αφεντικό καταφθάνει, και είναι πια η ώρα, να φαγωθούν και οι δικές του σάρκες).

Σκοτεινές οι μέρες που βιώνουμε. Ακόμη σκοτεινότερες αυτές που έρχονται. Και το χειρότερο απ' όλα, ακόμη και οι ελάχιστοι που κατανοούν το τι συμβαίνει, αντί να συμπαραταχθούν σε κοινή γραμμή, της ύστατης μάχης, "εξορκίζουν το κακό με φτερά πούπουλα", με τις γνώριμες δηλαδή τακτικές του ραγιά. Τακτικές που όπως τις περιγράφει και το θέατρο σκιών, έχουν περαστεί βαθειά στα χρωμοσώματά μας, στα τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς:

Ωχαδερφισμός, ιδιώτευση, ελληναράδικοι εξυπνακισμοί, επαναστάσεις του καφενείου και του πληκτρολογίου, ιδιοτελείς επιλογές "να τη βγάλουμε και σήμερα", κλπ κλπ χαρακτηριστικά μιας κοινωνίας που βρίσκεται στο κρεβάτι του Προκρούστη.

Αλλά και η μόνη ελπίδα, η ατσάλινη βεβαιότητα που μας συνοδεύει στη  μακραίωνη ιστορία αυτού του τόπου και αποτελεί καταφύγιο και του υπογράφοντος:

"Τρεις χιλιάδες τώρα χρόνια, δεν μας έφαγαν τα λιοντάρια. Δεν θα μας φάνε τα σημερινά σκουλήκια". 

Πατριωτικό Μέτωπο

Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας

Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης