Όλα δείχνουν πως ο  Σαμαράς και η θλιβερή παρέα του,  προκαλούν στα ίσα τον ελληνικό Λαό, για αιματοχυσία.

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου

Ήδη προχωρούν ΚΑΙ σε φυλακίσεις αγροτών και κτηνοτρόφων, οι οποίοι καλούνται (με την πλάτη του κράτους) να πληρώσουν στην ιδιωτική εταιρία ΑΕΠΙ, (περί πνευματικών δικαιωμάτων και άλλων τινών), χιλιάδες ευρώ, επειδή είχαν καφενέ και ραδιόφωνο στο χωριό τους. Και μάλιστα πάνω στα βουνά της Μακεδονίας, ξεχασμένοι από το Θεό, και μερικά μόλις μέτρα από τα σύνορα με τα Σκόπια.

Όλα δείχνουν πως επίσης ακόμη και οι «πατριώτες» του πάλαι ποτέ «Δικτύου ’21», Λαζαρίδης, Κρανιδιώτης και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, έχοντας χάσει κάθε επαφή με το – ψευδεπίγραφο τελικά – πατριωτικό/δημοκρατικό παρελθόν τους, έχουν μετατραπεί σε νεοταξίτες πρώτης τάξεως. Συμβουλεύοντας τον – επίσης πάλαι ποτέ – Αντώνη της «υπέρβασης και του φιλότιμου», να κλιμακώσει τις προκλήσεις του προς τον ελληνικό Λαό. Αυτόν τον ψευτο-Αντώνη, που ως Υπουργός Πολιτισμού, είχε βεβαιώσει τους αγρότες πως θα απαλλάξει τους καφενέδες των χωριών από τους νταβατζήδες.

Τα «μαύρα φίδια» ζώνουν τη νεοταξίτικη πολιτική συμμορία που κυβερνά τον τόπο, και φαίνεται πως χάνει την ψυχραιμία της. Και όπως κάθε συνεπής πολιτικομαφιόζικη οργάνωση, προτιμούν να πουλήσουν και τη μάνα τους υπηρετώντας τα αφεντικά τους, παρά να δείξουν έστω και το ελάχιστο «έλεος», στον πενόμενο Λαό μας.

Οι ερπύστριες όμως πλησιάζουν, όλα «παίζονται» στη γεωστρατηγική σκακιέρα, και η ιστορία θα επαναληφθεί, μάλλον με μία παραλλαγή: Αυτή την φορά, οι δοσίλογοι και οι ταγματασφαλίτες,  δεν θα φορούν τη στολή των SS, αλλά αυτή των μισθοφόρων της Blackwater και της Eurogendfor.

Σε αναμονή λοιπόν των πυραύλων που θα διασχίζουν (και) τον ελληνικό ουρανό και της στιγμής της πτώσης των τυράννων. Να δούμε σε ποιού βοδιού το κέρατο θα επιλέξουν να κρυφτούν. Θα έχει ενδιαφέρον.

(σ.σ. Κρατήστε τις απειλές για «φυλακίσεις», για τον εαυτό σας. Ο υπογράφων, στην 60χρονη διαδρομή του στους κοινωνικούς αγώνες, έχει γνωρίσει τις φυλακές και του Ιωαννίδη, και του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται).